Yes

Idag när jag kom hem låg ett paket i postlådan. Gissa vad som fanns i? MIN PARFYM SÅKLART! Jag blev överlycklig och slängde av mig skorna i samma veva som jackan kastades av och las i en fin hög mitt på hallgolvet. Jag sprang in till köket och skar upp tejpen och öppnade kartongen. De hade lagt i miljoner med frigolitbitar så jag tippade uppåner på hela paketet så allt ramlade ner i golvet. Sen fick jag äntligen fram min käraste parfym. Jag slet upp plastförpackningen och tog ur flaskan och sprayade ut i luften. Sen tog jag ett djupt andetag och svimmade nästan av den underbara doften. Den luktade precis som jag mindes den. Nu har jag två helt nya förpackningar av mina favoritparfymer.

Åh vet ni vad? Jag fick min avi från http://www.pikmee.se, mina hörlurar kommer på posten idag klockan fyra! DET var snabb leverans, jag beställde dem ju igår!

Fullspäckad helg

Igår drog jag och Jossi ner till gymnastiksalen för att träna. Jag hade sett fram emot den och att få röra sig lite. När Dennis kom och skulle dra kortet och släppa in oss fungerade det inte. De jävlarna som ändrar tiderna för vilka tidpunkter man kommer in i salen hade inte gjort så vi kunde låsa upp. Vi hade tydligen blivit lovade att få spela trots påsklov, men de måste ha glömt oss. Jag blev arg och ringde nummerupplysningen och fick numret till tanten som har hand om tiderna i salen, och lät sedan Dennis ringa henne. Men hon svarade inte. Så vi kunde inte göra så mycket annat än gå hem. Ingen träning.

Jag och Jossi knatade hem till mig igen och jag slängde av mig benskydden, sen gick vi en promenad istället. Det blev ingen lång promenad alls, men bättre än ingen promenad alls. Väl hemma igen hjälpte jag Jossi med hennes engelska arbete. Jag är fan totalt oduglig på allt som har med plugga att göra. Jag har glömt bort allt för tusan. Jag har inte glömt bort engelskan, men HUR man skriver ett arbete. Jag kände mig mest vilsen och korkad, men vi fick ihop 1 ½ A4 i alla fall och jag ska hjälpa henne mer sen.

Idag är det fredag. Och en stressig sådan. Just denna fredag tycks det hända saker överrallt och jag önskar jag kunde snitta mig själv i smådelar och befinna mig på alla platser samtidigt! Efter jobbet ska jag till hästen och när jag väl är klar där är klockan strax efter 7. Då måste jag hem och duscha. Klar är jag alltså någon gång mellan åtta och halv nio.

Jag vill vara på så många platser ikväll.

I Hofors är det fest för alla 86:or och det skulle vara skitkul att vara med
Jag och Lina ska gå ut och hälla i oss sprit i Sandviken (ska grabbarna med eller dumpar vi dem hemma??)
Jag vill leka med världens bästa Jossi (!!!!!)
David vill att jag ska vara med honom ikväll
Jag är bjuden på tjejfest hos Malin Björnson, en barndomsvän från Järbo

Jag har en plan. Jag ska ringa till Siv och fråga om jag kan komma upp tidigare och rida. Om jag har tur kan jag åka upp direkt när jag slutar jobbet, då är jag hemma någon gång strax efter fem. Då gör jag mig i ordning och leker med Jossi några timmar, tills jag möter upp Lina för party. Det låter bra. Jag skippar festen i Hofors och min käre sambo får mysa med mig någon annan dag. Malin kan jag ringa till ikväll och möta henne och säga hej någonstans i viken.

I morgon ska Jocelyn ha 40-årsfest, och efter den är vi bjudna att följa med Martin, Maria, Kjell-åke och Malin till Gävle för bio, mat och pubhäng i Gävle. Vi skippar nog bio och mat eftersom det kommer bli alldeles för tajt med tid, men jag kör nog in till Gävle så David får ta sig några öl med gänget eftersom jag blir den som super ikväll.

På söndag ska jag jobba, bara 12.00-15.00, men det är ändå tråkigt. Jag funderar på att säga upp mig helt och hållet från ICA så jag får vara ledig de söndagarna istället. Helgerna blir så himla kort de helger jag jobbar där. Även om det bara handlar om 3 timmar så är tidpunkten väldigt dum. Om jobbtiderna hade varit mellan nio och tolv hade det inte gjort mig något, för då hinner man göra något efter jobbet. Som det är nu slappar man fram till tolv och efter jobbet hinner man inte göra så mycket mer än att laga mat och rasta hundarna, sen är det kväll redan.

Jag fick ett mail från företaget jag beställde min dieselparfym ifrån, och nu har de skickat paketet! Om den inte kommer idag så har jag den på måndag. JIPPI!

Schhh, säg inget!

Schhh, det här får ni inte säga till David, då kommer han bli arg. Han tycker att jag shoppar alldeles för mycket. Men vet ni vad jag beställde i morse? De här hörlurarna från WESC. De är så satans snygga. Jag har länge funderat på att köpa dem, men de gånger jag har tittat på dem har jag inte haft tillräckligt med pengar (det kan jag väl egentligen inte säga att jag har nu heller...). Så i morse när jag kikade igenom en bekants bilddagbok, såg jag att hon hade beställt dem. Jag har inte tänkt på hörlurarna på ca en månad, men nu när hon skrev att hon köpt dem kom jag på att jag också kunde köpa dem. Så det gjorde jag.

Snygga va?
 
image102

Råflörtning 07.30 torsdag morgon

Idag blev jag nästintill överfallen av en person som verkar vara lite smått besatt av mig. Han jobbar ibland på företaget bredvid då hans far äger den firman. Idag gick jag till jobbet och när jag var 50 meter från ingången såg jag hur han kom i lastmaskinen (som för övrigt spräcker mina trumhinnor varje gång den är i närheten för den låter så förbannat illa). Han brukar aldrig springa omkring här på Cibes men idag parkerade han monstret och stängde av motorn, hoppade ur fanskapet och skyndade sig fram till mig med världens största leende som tog över hela hans ansikte så han såg ut som Jokern i Batman. Tror han liksom att inte jag förstod att han stannade enbart för att jag kom?

Han har ett sätt att prata, det låter ungefär som en treåring. Han slumrar och snubblar på orden hela tiden så hälften av det som kommer ur hans kakhål låter som chewbacca i Star Wars. Typ.

Det här är inte första gången. Han har vänt bilen och följt efter mig när jag varit ute och gått, han handlade varje söndag på ICA när jag jobbade enbart för att jag satt i kassan och han har frågat ut en av mina arbetskamrater om mig m.m.

Jag klistrade på mitt fakesmile och låtsades höra vad han sa genom att nicka artigt samtidigt som jag försiktigt backade för att han skulle förstå att det var dax att avsluta vår konversation.

Valbosväng

Idag åkte jag och David till Valbo efter jobbet. Jag skulle dit huvudsakligen för att köpa ett par jeans och ett par Fred Perry skor. Jag köpte ett par jeans från Diesel. Ord. pris var 1700:- men det var tydligen rea så jag behövde bara betala 999:- Som hittat!

Jag köpte också:
Lösnaglar 79:-
Nagelfil 14.50:-
Mysbyxor från InterSport 220:-
Ett par shorts från Adidas 150:-
Boxertrosor från Björn Borg 200:-
T-shirt från Etnies 350 :-
Dust it från Osis (sånt där volympulver, funkar skitbra) 169:-
Solglasögon 299:-

Jag hittade alltså inga skor jag fastnade för. Den modellen jag ville ha var slut i storlekar, så jag ska nog beställa ett par över internet i morgon eller så. Det beror på hur mycket pengar som finns kvar på kontot. Jag måste ju spara några tusen samtidigt som jag ska kunna leva resten av månaden också.

Tänk om man vore ekonomiskt oberoende...


Fågel i salladen?

Igår var jag och handlade på ICA när jag slutade jobbet. Jag stoppade ner gurka, paprika och tomater i vagnen och tog tag i en isbergssallad och vände på den för att se att den såg okej ut. När jag vred på den så såg jag världens äckligaste kryp som sprang omkring innanför plasten! Jag skrek rätt ut och sprang ut på lagret där Matilda var.

Jag:  MATILDA, MATILDA!!! DET ÄR EN TALGOXE I SALLADEN!!!!
Matilda: Va? Eh.. En talgoxe?
Jag: JA, JAA KOM FÅR DU SE! (här var jag så panikslagen så jag skuttade omkring som en idiot och det kliade över hela kroppen)
Matilda: Men Jessica.. Det kan väl inte ha varit en talgoxe i salladen, varför skulle det vara en fågel där i?
Jag: ???
....
Jag: Jo, men du vet väl ett sånt där äckligt kryp som bor i postlådorna på somrarna och som har en vass stjärt? Talgoxe!
Matilda(här kollar hon på mig som om jag vore en fyraåring och säger lugnt och snällt): Jessica, du menar en tvestjärt va?
Jag: Jaha... ja just det..

Lword

Jag satt och kikade runt lite och läste om Lword på internet, och jag såg att det finns 5 säsonger! Jag blev överlycklig och flög i princip upp ur stolen och jublade. Tyvärr har inte säsongerna kommit till Sverige än, men jag hoppas att de snart gör det!

Idag beställde jag den tredje säsongen. Vad ska jag göra när den är slut? Tänk om inte säsong 4 & 5 kommer till Sverige på några månader, då kommer jag bli kinkig. Jag vill att de kommer hit NU.


Vidrig träning

Träningen idag dödade mig nästan. Jag och Jossi gick ner till träningen när Dennis kom och berättade att vi skulle träna ute idag. Kondition alltså. Vad jag inte visste då var att det skulle bli den jobbigaste träningen på år och dar. Vi sprang tills vi nästintill kräktes och när vi var på gränsen till att svimma var det bara att springa igen. Jag blev yr i huvudet och helst av allt ville jag slänga mig ner på marken och avlida. Meeeeen, jag överlevde! Det blev några kalorier brända det träningspasset också.

Efter träningen åkte jag och David till Conny, Zara och Amanda där vi blev bjudna på mat. Jag åt ett kilo rödbetssallad och några hundra köttbullar. Så där gick kaloriintaget upp till dubbla dagsbehovet.

Hey

Igår innan vi gick och la oss tog vi en promenad med hundarna. FY SATAN vad kallt det var, vi kollade hur kallt det var när vi kom in och den visade 14 minusgrader. Den visar alltid lite för varmt, så det var nog 15-17 grader kallt ute. Det ska ju bli vår nu?

Jag sov inte nå vidare bra i natt, vaknade flera gånger och kunde inte somna om. Jag sov ju så bra i helgen? Det är kanske David den jäveln som knuffar på mig så jag vaknar hela tiden? Jag kanske borde slänga ut han så jag får sova om nätterna? Hihi, nä så ska jag inte göra. Jag får knuffa tillbaka bara.

Om ca 3½ timme är det träning. Efter den ska jag, David och hundarna gå till Conny, Zara och Amanda en sväng och hälsa på. De saknade tydligen hundarna så vi ska dit så de får leka lite. Efter det så skulle Janne, Ewa och Sarah komma och hälsa på hos oss.

Nu ska jag käka lite frukost och vänta tills träningen börjar.

Nämen hallå

Det har inte blivit någon uppdatering i helgen, förlåt för det. Jag ska bättra mig :) 

I fredags åkte jag till hästen och red henne, det gick bra. David åkte till Uppsala för att sova en natt hos Pålman, sen åkte de båda ner till Jönköping och Emiamässan. Där har han varit både igår och idag, nu är han på väg hem. Jag har lekt med Jossi hela helgen och vi har kollat på första säsongen av Lword. Det är nog världens bästa serie, men delar förstaplatsen med Scrubs. Jossi drog hem för ett tag sedan, så nu ska jag fortsätta kolla på Lword tills David kommer hem. Jag måste nog beställa säsong 3 snart så jag kan börja med den så fort jag kollat klart på säsong 2.

Jag är hur trött som helst, om jag skulle lägga mig ner tar det inte många sekunder innan jag sover. Ikväll blir det nog en tidig kväll så man kommer upp i tid i morgon. Träning klockan två till halv fyra i morgon också. Jag och Jossi delade på en pizza idag så träning behövs för min del så jag tränar av en liten del av det kaloriintaget.

Nu ska jag fortsätta glo på tv.


God kväll

Åh, vad skönt det var att sluta klockan tolv idag. När jag kom hem slängde jag mig framför soffan och kollade på Lword. Jag tittade i 2 timmar innan Jossi kom. Vi kikade lite på tv och tog det lugnt innan jag följde med henne hem så hon kunde byta om till träningen. Vi cyklade iväg på fotbollen och den gick rätt bra. Provade ut match shorts också, och det var precis samma som jag redan har, men jag tog en storlek större, tjock som jag blivit, haha.

När jag kom hem drog jag i mig ett helt paket nudlar, så nu sitter jag här med datorn i knät och ser knappt skärmen för magen är så stor (en liten överdrift kanske?). Vi ska strax ta ut hundarna på en promenad så de får kissa lite.

I början av denna vecka skrev vi upp en tvättid tills i morgon mellan 11-17. När David gick ner till förrådet och hämtade lite grejer kikade han hastigt på listan och såg att jag råkat skriva upp på fel dag. FAN vad arg jag blev! Jag som verkligen behövde tvätta. Jag har knappt nå kläder kvar (eller jo det har jag visst, jag skulle kunna klara mig en månad till med nya kläder varje dag, men jag vill inte ha de kläderna nu). Det fanns inte heller någon tvättid ikväll.

När jag och David tog hundarna på promenad kvart i tio gick vi ner i tvättstugan och kikade om den familjen hade börjat tvätta, men de hade dem inte! Så eftersom det hade gått 45 minuter sedan deras tid startade, har man rätt att sno deras tid (som man kan göra efter en halvtimme här) så nu har vi slängt i 2 tvättar! Nu får jag mina favoritkläder rena igen!

Nu ska jag titta lite på tv. Lword går på tv4 100 nu, men jag vill inte titta eftersom jag tänker kolla på mina dvdboxar istället. Det blir nog bara krångligt om jag kollar på två olika säsonger av samma serie samtidigt.


Kåt hund

Zelda har blivit galen. Nu är hon i den perioden precis efter löpet då hon är världens fjantigaste bitch som smörar för allt och alla. Igår när vi skulle lägga oss slickade hon på David så han inte hade en enda torr fläck på benen och armarna. Hon är nog lite smått sugen på honom tror jag. Hoppas hon inte blir värre än såhär, men risken är att det faktiskt blir så. Hon har börjat jucka lite smått på David så antagligen kommer hon gå över och vifta med höfterna mot mig, men då åker hon på tillsägning. David tycker det är lite småroligt när hon är kär i honom, men jag vill inte ha en flämtande, kåt hund efter mig som vill ha kul. Det kan hon glömma.

Nu är det en timme kvar, sen får jag åka hem och vara ledig ända till tisdag! Det ska bli grymt skönt. David åker ner på bilmässa i Jönköping (tror jag), så han blir borta från i morgon till söndag kväll. Gräsänka i helgen! Jossi kommer och leker lite med mig i alla fall, det ska bli skoj. Jag ska väl inte göra något särskilt på varken lördagen eller söndagen. Jossi kanske är här över dagen på lördagen, men kvällen är oplanerad. Synd att jag har vovvarna, annars hade jag kunnat dragit ut på lite galej. Jag har ju köpt upp ett lager med alkohol som väntar på att förtäras, det vore ju synd om de låg orörda allt för länge till. Vi får se vad som händer helt enkelt.

Jag vet inte om jag har bil i helgen eller om David tänker ta den ner till Uppsala där Pålman bor, men om han inte gör det kanske man kan ta sig en vända till Hofors på söndag över dagen. Vad säger du om det Lisa?


Hello

Efter jobbet tog jag och Jossi en promenad runt Sjöas. Jossi lyckades ramla omkull och när jag stod och garvade åt henne som mest flög jag själv omkull. Jag fick ont som satan i rumpan! Där låg vi och splattrade som fiskar på marken och Zelda blev galen och bet i kopplet och försökte låta farlig. Jag skrattade så mycket att jag inte kunde skälla på Zelda, så för att få henne att sluta gav jag henne godis. Haha, det jag absolut inte får göra egentligen. Ge henne godis för att hon gör något hon absolut inte får göra.

När jag kom hem slängde jag mig framför soffan och här har jag suttit sedan dess. Jag åt lite spagetti men är fortfarande hungrig som en gam. Jag måste ha något att äta.

Sleepy

Idag är jag trött. Dessutom har jag en vidrig träningsvärk i mina lår från träningen i måndags. Jag trodde inte att jag skulle få någon träningsvärk, men jag har verkligen ont idag.

Jag är så trött så den ovanstående meningen tog drygt 5 minuter att skriva.

Det snöar hela tiden. Nu har det lugnat ner sig rejält och endast några få flingor faller sakta mot marken. Jag vill inte att det ska snöa över huvud taget. Nu får det faktiskt ta och bli vår snart! Jag vill ha sommar, nu.

Detta var ett meningslöst inlägg.


Jag överlevde

Det gick bra hos Göran (kiropraktorn). Det gjorde inte så ont och han behövde inte dra i benen över huvud taget. Det hela var över rätt snabbt och jag blev inte ens snorig eller trött efteråt.

Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli tolv så vi får åka hem och käka lunch. Idag är det onsdag vilket betyder stuvade makaroner med korv från Freddes. Världens godaste korv är det, stuvningen är det heller inga större fel på.

Nu får lönen komma snart. Jag har handlat för sammanlagt 2000 :- sedan igår, så det börjar eka lite i plånboken nu faktiskt. Jag måste börja spara pengar nu, så de få tusenlappar som är kvar ska in på sparkontot direkt (men som det alltid brukar sluta så kommer jag säkerligen norpa några hundringar då och då tills kontot står på 0 igen)!

Kiropraktordax

Nu ska jag till kotknackaren och låta honom rycka och dra i mig så det knakar. VARJE gång jag ska till kiropraktorn lyckas jag antingen inte ha någon bh på mig, eller så har jag en sporttopp på mig. Idag har jag en sporttopp. Jag vägrar ta av mig den.

Det här kommer göra ont och låta illa.


Jag kunde inte låta bli

Vet ni? Två minuter efter att jag uppdaterat förra inlägget klickade jag hem parfymen. Jag sökte på internet och såg att den fortfarande fanns, så jag köpte den. Om 1-2 veckor kommer den hem till mig. Jippi!





image101

I've been hypnosed by hypnôse

Åh, jag luktar så himla gott idag. Jag hade på mig min älskade parfym som jag saknat i mitt badrumsskåp i några månader nu. Det är en av de två bästa parfymerna jag haft i mitt liv. En annan som jag alltid körde med förr var Diesel Green. Jag hade den när jag gick på högstadiet och halva gymnasietiden. Vet inte om den säljs fortfarande men den skulle jag verkligen vilja ha igen.

I morse var ingen bra hårdag. Trots att jag är både nyklippt och färgad kändes det som ett stort svinto som inte la sig som jag ville. Jag blev arg och la håret precis som jag alltid brukar göra. Jag ångrar mig nog lite, jag skulle gjort något lite mer drastiskt med håret när jag klippte mig igår. Nu syns det inte ens att jag är nyklippt och jag ser lika tråkig ut som vanligt. Äsch, inget att göra åt nu.

Näst sista dagen på denna arbetsvecka nu. Det ska bli sjukt skönt att sluta tolv i morgon och vara ledig ända till på tisdag.


Hemma

Sådär ja. Nu är vi hemma igen. Det gick bra hos frisören. Det syns knappt att jag klippt mig fast hon tog 2-3 centimeter och klippte upp det rätt mycket. Hon rörde knappt luggen utan tog bara någon millimeter för att ta bort det slitna, så det är kanske därför det inte syns så mycket. Men jag ville ju spara luggen eftersom jag ska försöka få den jämlång med resten av håret så det gör inget att det inte syns att jag är klippt. Jag har inte hunnit kollat så mycket i spegeln hur färgen ser ut, men det märker jag i morgon när jag fixar frillan själv.

Jag köpte lite grejer på Kicks också, men det blev inte så fasligt dyrt. 1 100 :- stannade summan på. Då köpte jag Lancômes parfym Hypnôse (som jag haft förr), mascara från Lancôme(heter också hypnôse), och en "primer-mascara", också från Lancôme. Och så köpte jag en hårspray från Tony&Guy. På H&M köpte jag skrubbhandskar och två nagellack. Jag smet in på apoteket och köpte lypsyl, en ansiktrengöring och en ansiktsvatten från ACO, ska prova hur de funkar. Sjukt billiga är de i alla fall så det är inte hela världen om de inte funkar nå vidare.

Vi åt på McDonalds i Valbo, jag drog i mig en hel Big Mac meny utan problem. Jag hade lätt kunnat ätit en eller två till cheeseburgare, men David kollade snett på mig när jag sa att jag ville ha mer, så jag lät bli. Vi åkte hem till Järbo och ner till Janne och Ewa där vi fikade lite innan vi tog hundarna med oss och åkte hem.

Nu sitter jag hemma och försöker ladda upp lite bilder på bilddagboken. Jag har ju miljontals bilder som ska upp, men jag har varken haft tid eller ork att göra det, men nu laddar jag upp en dags kort i alla fall, så tar jag resten någon annan dag. Det är ju snart sovdax.

Off we go

Tio minuter kvar, sen ska jag cykla hem och kissa Zelda, sen skjutsar vi ner henne till Janne & Ewa och drar mot Valbo och klipper oss. Jag har sjuhundra saker jag ska handla på Kicks också, det känns som att det här kommer bli en dyr tripp till köpcentrumet. Jag ska försöka hålla mina händer i styr, men det kan bli svårt. Jag måste ha en mascara, jag måste ha en primer-mascara, jag måste ha borstar till mina ögonskuggor, jag måste ha nytt ansiktsvatten, jag måste ha parfym. Ja ni ser hur det ser ut. Undra vart det här slutar..

Skitsnö

David åkte in till Sandviken idag och åt lunch, och han tog såklart bilen med sig. Kvar var jag på jobbet och blev tvungen att gå hem på lunchen i snöovädret med ett par obekväma converse-kopior från Cheap Monday. Dessutom hade jag min nya fina jacka (som inte är fodrad) och enbart t-shirt under den, så jag höll på att frysa mig till döds. När jag skulle tillbaka till jobbet drog jag fram cykeln ur förrådet och tog den tillbaka.

Det kräks snö här i Järbo. Alldeles nyss såg man knappt längre än den stora vändplanen för snöflingorna var så många och kom så tätt. Det ska ju bli sommar nu!

Nu vill jag gå hem och dra in till Valbo och klippa skallen. Undra vad jag får för tjej (kille?) som klipper mig idag. Hoppas hon/han kan sin sak i alla fall så jag inte ser ut som ett monster både i frisyr och färg.

Hungrig

Jag hann inte äta frukost i morse, och jag var blev sablans hungrig så jag drog ner till Swans och köpte en baguette med rödbetssallad och köttbullar som jag i skrivandets (skrivande, skrivandes?) stund mölar i mig. Den är hur stor som helst och jag är tveksam om jag orkar äta någon lunch om jag drar i mig hela den här.

Efter jobbet umgicks jag med Jossi ett tag innan vi drog till träningen. Den gick rätt ok. Vi var faktiskt 14 stycken på träningen, det är mer än vanligt! Men med tanke på att vi var 25 pers från början är det rätt uruselt. Jag blir så förbannad på de flickor som lovade dyrt och heligt att de skulle komma på träningarna, för att sedan inte komma på EN ENDA, eller bara komma 2-3 gånger. Oansvariga slynglar. Oj nu lät jag arg..

Det tog lång tid att skriva detta inlägget eftersom jag hade en macka att äta samtidigt. Nu är den snart slut, men magen är inte full än. Jag får nog i mig lunch idag trots allt..

Sådan far, sådan dotter?

Jag hittade två bilder på pappa igår hemma hos farmor som jag skrev ut här på jobbet och satte upp. Nu har jag fått höra av flera personer här på firman att vi är lika varandra. Det kan väl inte stämma?

Några har också sagt att han ser ut som skorpan i Bröderna Lejonhjärta. Ha ha.



Frisörtid

I morgon fick både jag och David en klipptid hos Cityfrisörerna i Valbo. David har alldeles för mycket hår på skallen nu, så där måste det ansas. Jag har ingen lust att ta av särskilt mycket på mitt huvud, men jag kanske behöver det för att få bort det lila som lyser igenom i vissa ljus. Vi får se. Jag hade ju bestämt mig för att spara ut jämnlångt hår  över hela huvudet, men kom på att det kanske är rätt tråkigt? Det går inte att göra något roligt alls med håret när det inte är uppklippt. Om man har en locktång, tålamod och fantasi kan man göra mycket roligt, men jag har ingetdera. Så jag kanske skippar det där med att spara och låter fröken frisör klippa upp det igen? Jag vet inte hur jag ska göra, och jag hinner nog ändra mig sjuhundra gånger innan det väl är dax i morgon 17.45.

FINALLY

Idag när jag kom hem på lunch låg mina älsklingar i brevlådan. ÄNTLIGEN har mina DVD-boxar med LWord kommit hem. När jag väl börjar kolla kommer jag sitta fastklistrad tills jag sett alla avsnitt. Lword är på god väg att komma upp i samma klass som Scrubs!

image97image96

Liten Jessica

image92



På den stora bilden är syrran längst till vänster, kusin Camilla i mitten och jag till höger.

Galen hund

Zelda har förvandlats till ett monster. Hon är i slutet av sin löp-period nu och hon beter sig som en brunstig hingst hemma i huset. I början då hon löpte var det Brutus som var sugen och ville ta sig ett dopp (synd att han inte vet hur man gör och juckar henne i huvudet), men nu är det ombytta roller och nu är det Zelda som är supersugen. Brutus förstår inte riktigt vad hon håller på med, så han är totalt livrädd för henne när hon är som värst. Hon springer efter honom, tar hennes tass och slår till Brutus så han snurrar ett halv-varv så rumpan kommer mot henne och så toksniffar hon och slickar. Brutus står med öronen spikrakt bakåt med skräckslagen blick mot mig och David och det ser ut som han tänker "Hjäääälp mig mamma och pappa".

Förhoppningsvis är hon färdiglöpt inom 1-2 dagar. Hon kommer fortsätta vara dryg, om inte ännu drygare under några veckor framöver. Hon blir jollig, gosig, fjantig och Brutus kommer inte få göra någonting utan hennes godkännande. En riktig bitch är vad hon är.


Full fart hela dan

Jag har haft fullt upp hela dagen. Jag klev upp kvart över åtta och satte på mig ridkläderna. Kvart över nio var jag uppe i Kungsberg och vi tog hästarna och red genom Botjärn och sen upp på AK-vägen och genom skogen tillbaka. Lady var en drygis i boxen innan vi red ut. Hon förstod inte att hon skulle följa med utan blev helt tokig eftersom hon trodde hon skulle bli lämnad ensam kvar i stallet. Jag kämpade länge innan vi till sist kom iväg.

Kvart över elva var jag hemma igen, då duschade jag och klev i jobbkläderna och knatade iväg till ICA och jobbade tre timmar. Det gick bra och tiden gick relativt snabbt. När jag kom hem lagade vi mat och åkte sedan hem till Conny och Zara. Vi kollade på deras bilder från Florida som de kom hem från förra veckan. JAG VILL OCKSÅ ÅKA IGEN! När vi kollat klart åkte vi allihopa ner till farmor som hade kalas. 77 år blev hon i onsdags. Vi fick tårta och bullar, jag åt tills jag nästan sprack. Vi kollade på bilder från när vi var små. Jag knäppte kort på korten så jag har lite bilder som jag kan slänga upp här sen, om ni lovar att inte skratta.

Nu är jag nyss hemkommen och vi ska snart ta Zelda på en promenad. Brutus fick vara kvar hos Janne & Ewa i natt så både han och Zelda får vila från varandra, det behövs nog ibland och särskilt nu när Zelda löper och båda är sugen på varandra.


Bild på håret

Hela gårdagen var jag arg över mitt hår. Jag gillar det inte alls. Det ser ut som jag har tonat håret och så har det gått några veckor och färgen blivit urtvättad. Det känns inte nytt, glansigt och fint, det känns mer gammalt, grått och tråkigt. Jag passar inte i den färgen alls. I vissa ljus ser jag rätt bra ut, men så fort ljuset inte stämmer ser jag ut som en retard. I början av nästa vecka ska jag åka in till Cityfrisörerna i Valbo och klippa mig för att få bort det lila som fortfarande lyser i topparna, kanske känns det bättre då. Annars bokar jag en ny tid för färgning, hos någon som KAN.

Före- och efterbild.



Håret..

Är ni nyfiken på hur mitt hår ser ut?

När jag kom dit visade jag lite bilder på hur jag ville ha det. Hon blandade färg och slängde i huvudet på mig, och när vi sköljde ur den och fönade håret skrek hon "NEJ" rätt ut. "Det här blev inte bra...." sa hon och såg bekymrad ut. Jag fick panik och trodde jag hade tappat allt hår på huvudet. Vi såg då att mina toppar hade blivit LILA. Vi fick färga om hela håret igen med en annan blandning och då blev det mycket bättre. Jag såg redan då att färgen inte var riktigt den jag hade tänkt mig, men jag antog att hon skulle slänga i massa olika slingor så det skulle se bättre ut. Jag fick sitta med den snygga mössan på huvudet och hon drog upp slingorna med en virknål. Det gör hur ont som helst när hon trycker ner nålen i skallen och gräver upp några hårstrån ur varje hål i mössan! Hon drog i en färg i slingorna och jag fick vänta ett tag till.

Jag var hur stressad som helst eftersom klockan redan var 4, jag skulle ut och gå med Jossi efteråt och klockan 6 skulle jag befinna mig i Sandviken på Jernvallen för bowling. Halv fem var jag dock färdig och kände mig rätt så nöjd, även om resultatet var låååångt ifrån de bilder jag visat.

Både Jossi och David skrattade åt mig, så jag antar att de inte gillade min nya hårfärg, haha. När jag kom hem från promenaden så kollade jag mig i spegeln och såg att jag inte var rätt så nöjd. David tyckte att jag såg ut som jag gjorde i gymnasiet när jag var fet som en val och var rödhårig. Thank you darling.

Jag ska duscha nu och kolla om min hårbotten blir av med resterna efter färgningen, då kanske jag blir lite nöjdare. Jag hade nog varit rätt nöjd om inte David sagt så, så jag ska försöka förtränga det han sa och se det positivt istället.

Nu ska jag duscha sen blir det promenad med hundarna i regnet.

Bowling

Jag vaknade HALV TOLV! Herrejösses, så länge har jag inte sovit på evigheter!

Efter frissan igår tog jag och Jossi en promenad, och som vanligt var det hur trevligt som helst. När jag kom hem igen plattade jag håret och sen åkte vi och lämnade hundarna, Zelda till Pålman&Carro och Brutus till Janne&Ewa. Sen hämtade vi upp Kjell-åke, Martin och Daniel och drog in till Jernvallen. Vi spelade bowling med Cibes. Det var inte så många som var där, men det var hur kul som helst. Jag, Martin och en säljare som heter Johnny spelade mot varandra. Jag hade inte en suck mot Johnny, men jag vann över Martin och jag vann det sista spelet över båda grabbarna, men slutpoängen blev inte högre än Johnnys, så han vann totalt. Men tvåa är inte fy skam. Nu ska jag spöa skiten ur Jossi på Wii'et ;)

Vi kom hem vid halv tio, då hämtade vi först Brutus sen åkte vi hem till Pålman & Carro för att hämta Zelda. Sumpa var också där och vi stannade en liten stund tills både jag och David höll på gäspa käkarna av oss. Vi tog med oss hundarna och åkte hem. Vi spelade kort ett tag sen kollade vi på tv tills jag somnade i soffan. Jag släpade mig in till sängen och vi somnade runt 1.

tuttbrud med snygg hårfärg

Jag har hittat färgen jag vill ha nu. Bortse från att det är fröken Jordan på bilden med hennes enorma pattar, färgen är faktiskt fin i hennes hår! Så vill jag nog ha. Men jag hinner nog ångra mig och ändra åsikt innan dagen är slut.

image89

Hårfixning

Idag ska jag sluta 1½ timme tidigare, för idag ska jag färga håret! Äntligen. Jag ser ut som en fullkomlig idiot i skallen och det har jag gjort i några månader nu, så det är äntligen dax att få i ordning det så jag ser normal ut. Min utväxt är längre än den någonsin varit. Det är tur att jag är blond, då syns den inte så mycket som den gjort om jag vore mörk, men det ser ändå idiotiskt ut. Jag ska fortsätta vara blond med olika blonda nyanser i håret. Jag vill vara mörk men ingen jag frågat tycker att jag ska vara det. Jag som tyckte att jag passade rätt bra i det?

Fast jag har nog inte bestämt mig riktigt ordentligt för vad jag ska göra än. Bilden nedan på Ashley Simpson är den jag tänkte visa för Mari när jag kommer till salongen, men nu blev jag sugen på liiiite mörkare än så. Blond med mörkblonda slingor kanske? Shit, jag kommer vela fram och tillbaka utan att bestämma mig! Jag måste kika om jag hittar lite snygga hårfärger på google.


God morgon

Igår efter jobbet hämtade jag Brutte och strax efter fem kom Jossi. Vi slappade ett tag innan vi gick till träningen halv 7. Den gick uruselt igår, jag vet inte vad jag höll på med. Fötterna ville åt olika håll och mina tankar var någon helt annanstans. Jag klev till och med in på fel sida av plan när vi skulle spela match och stod där ett antal sekunder innan jag fattade att jag skulle över på min sida av planen. är man verkligen någon annanstans i tankarna.

När träningen var slut hängde Jossi med hem igen, och vi kollade på tv och tog det lugnt. David kom hem från jobbet och då gick vi ut en sväng med hundarna och följde Jossi en bit på vägen så hon slapp gå helt själv hela biten. Jag skulle vara totalt vettskrämd om jag var den som var tvungen att gå hem ensam, men jag är ju fullständigt livrädd för allt som rör sig och minsta lilla ljud när det är kväll och mörkt ute. Jossi är en tuffing som klarar det själv, hihi.

Idag är Zelda på dagis. Pålman och Carro ville låna henne under dagen så hon är där och leker med deras katter. Hon är verkligen helt såld på Pålman och hon tycker om honom mer än någon annan. När han är i närheten är det ingen annan än han som betyder något. Så i morse när vi lämnade av henne skuttade hon ur bilen och flög mot ingången och drog med David som flög som en vante efter henne.

Oh no, massor med jobb idag.

Rädd på jobbet

Snart har det gått ännu en arbetsdag, klockan är redan tre för guds skull! 1½ timme kvar sen får jag åka hemåt. David ska jobba över (ovanligt) och jag ska hämta Brutte hos Janne&Ewa. Klockan fem kommer Jossi hem till mig, sen knatar vi ner till träningen som börjar halv sju.

Det är ett gäng fransmän och irländare här idag, de var runt 23 hela högen och jag är totalt livrädd för dem. När de står ute och röker tittar de in på mig och flinar hela tiden. Tror de inte att jag kan se att de glor ögonen ur sig på mig? Jag har suttit på mitt kontor hela dagen och knappt rört mig en meter eftersom risken att träffa på en av de jävlarna är rätt så stor. Jag tog mig i kragen och hoppade upp på halv 3 fikat. Tror du inte att hela högen kommer och sätter sig och fikar då? "Eh.. Hello..?" De satte sig på bordet bredvid så jag behövde inte prata eller titta på dem. Men jag kunde se deras blickar mot mig hela tiden. Ussabussa, läskiga typer. Inte för att jag tror att de skulle flyga på mig och våldta mig på golvet, men jag tyckte dem var lite obehagliga. Fast en av dem var rätt söt, iofs. Haha.

Nu sitter jag här med en gummisnodd i min hand och funderar på om jag ska springa in till Magnus och snärta till honom...

.. Ja det ska jag allt göra..

ÄNTLIGEN TORSDAG

Idag är det torsdag, ÄNTLIGEN TORSDAG! Torsdag betyder fotbollsträning och LWord! Bästa dagen i veckan förutom lördagar!

♥♥♥♥
Vet ni? Jag kunde inte hålla mig längre, jag kände att jag var tvungen. Äntligen är mina älsklingar på väg hem till mig. Nu fattas bara säsong 3, men det skulle bli lite för dyrt om jag köpte alla 3 säsonger samtidigt, så jag köper den när jag nästan har kollat klart på säsong 1 & 2.

ÅH JAG VILL ATT DE SKA KOMMA PÅ POSTEN IDAG! Jag får nog vänta till måndag eller tisdag innan de kommer.
♥♥♥♥

image87


De senaste 30 dagarna har jag haft totalt 1995 sidvisningar. Det tyckte jag var rätt coolt.

Gårdagen

Middagen igår var trevlig. Jag åt en pasta med oxfilé och gorgonzola, den var supergod! Jag brukar aldrig beställa pasta när jag äter på restaurang, då blir det oftast en köttbit med klyftpotatis, gratäng eller plankstek, men nu kommer jag nog våga prova pasta oftare. Vi delade på en förätt också, vitlöksbröd med tsatsiki. Den var också god, men det kändes som det var minst 40 vitlöksklyftor i både brödet och tsatsikin så idag luktar vi nog inte tårta här på jobbet. (På träningen ikväll kommer jag skrämma iväg alla flickor med min vitlöksstinkande andedräkt.) När klockan var strax efter åtta hade vi ätit klart och betalat notan, så vi åkte hem. Det var skönt att det blev en tidig kväll! För då fick jag leka en stund med Jossi(!), vi tog en promenad i regnet runt i Järbo med hundarna och det var lika trevligt som vanligt. Jossi är min favorit.

Jag skjutsade hem henne när vi kom tillbaka så hon slapp gå hem ensam i regnet, sen åkte jag hem och tog det lugnt ett tag, sen hoppade jag i säng och löste korsord. Förra veckan köpte jag "nybörjarkryss" på ICA, och nu löser jag ett kryss varje kväll innan jag sover, haha. Tantvarning eller vad? Jag vågar knappt erkänna det, men det är faktiskt riktigt roligt med korsord.

Mat med kärringarna på jobbet

Oj vad jag har fått mycket gjort nu, på en timme har jag hunnit med en hel eftermiddags jobb! Hur lyckades jag med det? Kan jag jobba så flitigt varje dag? Nä, skulle inte tro det va. Här jobbas inte mer än nödvändigt.


Snart är det hemgång, då ska jag bara hem och svira om till andra kläder, sen ska vi "brudar" på jobbet ut och käka på Napoleon. Det ska bli roligt, men jag hade nog helst stannat hemma i soffan idag och busat med Jossi. Jag vet inte om jag har särskilt mycket gemensamt med ett gäng tanter på 50+. Fast iofs, vi är några yngre brudar också. Jag vet inte när jag kommer hem ikväll men antagligen i nio - tio tiden ungefär. Undra vad jag ska äta för mat? Jag har bara ätit där ett fåtal gånger i mitt liv, så jag vet inte ens hur maten smakar. Hoppas det finns något gott. En plankstek skulle ju inte sitta helt fel i kistan. Men min mage har varit lite krasslig på fet mat den senaste tiden så jag kanske ska ta något lite lättare? Äh, what the heck, det kan vara värt smärtan med magknip ett tag om jag får klämma i mig en hel plankstek.


Your smile is heavenly,
I don´t deserve all the love that you'r giving to me
Your touch makes it hard to breathe

Anouk

Idag har jag sjukligt mycket att göra. Bättre blev det inte när chefen kom med en uppgift som jag var tvungen att göra i samma sekund han kom med den eftersom den skulle skickas till en i styrelsen någon gång under dagen. Så jag var tvungen att lägga allt annat åt sidan och göra det åt honom. Jag är klar sedan ett tag tillbaka och nu sitter jag här och jobbar för fullt med mina ordrar som jag ska grovplanera.


Den här låten är sjukt bra. Det är konstigt att jag inte fått upp ögonen för Anouk förrän nu? Michel och Nobody's wife har jag länge lyssnat på, men jag har aldrig lyssnat på några andra låtar. Hon är grym.

Vid 1.39 i låten kommer en bit som är så vidrigt bra. Det känns i hela kroppen när jag hör hennes röst.

Hej vänner

Hörni, vilka är ni som läser min blogg? Nu har ju jag inte samma besökarantal som Blondinbella och Stina-Lee, men det vore ändå roligt att veta vilka ni är. Ni kan väl slänga iväg ett hej i kommentarsfältet?

HEJ CHEFEN

Crap, jag tror att chefen kan ha hittat hit. I så fall:

Hej chefen
Jag lovar att inte skriva nå mer blogginlägg på arbetstid.
Förutom på mina raster.
Mvh Jessica, en av dina tjänare


Till er andra (chefen, läs ej detta):

Hej mina vänner
Tro inte på det jag skrev där uppe om att jag inte tänker skriva några blogginlägg.
Jag lovar er, jag kommer uppdatera lika flitigt som vanligt.
Mvh er allsmäktige, Jessica

Surig

Nu är jag sur. Det första Magnus frågade när han kom in på mitt kontor var "har du köpt en ny bordsduk?" när han såg min nya jacka. Då fick han smaka på en gummisnodd i ryggen. Vet ni vad pappa sa när han kom in? "Har du köpt en ny jacka till hunden?" MEN NÄE, DET ÄR MIN JACKA OCH DEN ÄR SKITSNYGG.

Dumma karlar som inte förstår sig på mode.

JIPPI!

Nu har jag fått min nya, fina jacka!! Jag tycker den är helt underbar. Jag provade den nyss och jag ville inte ta av mig den. Jag tänker inte använda någon annan jacka än denna på länge. Fast, jag är jackoman, så jag lär förmodligen hitta en ny jacka inom några veckor som jag fastnar för lika hårt som jag gjorde för denna. Jag har ju 2 helt oanvända Elvine-jackor som hänger i garderoben som vill bli burna, jag har bara inte haft tillfälle än. Men någon gång kommer jag använda dem, de är också superfina (fast inte alls så fin som denna). Jag har 4-5 jackor som jag flitigt använder redan, men man kan aldrig få för många jackor, hörni!


Visst är den snygg?
image86

Rättelse

Oj jäklar, här har jag suttit och skrivit tandpetare sjuhundra gånger. Såklart menade jag tandtråd. Vilken tur att Sofia "rättade" mig!

Toothpick

I morse tänkte jag var dukig och använda tandpetare för en gångs skull. Det borde göras varje dag, men jag slarvar sjukt mycket och det blir inte av mer än 1 gång i månaden ungefär. Jag gjorde det i morse när jag kom till jobbet (Äh, so what?) och nu har jag så sjukligt ont i mitt tandkött. Det känns som någon har dragit med motorsåg mellan varenda tand jag har, och det pulserar så hårt att jag tror tänderna ska flyga ur. Jag tuggar mitt tuggummi men det går knappt att göra det utan att jag gormar av smärta, så nu ligger tuggummit fint ute i kinden och väntar på att få bli antastat.

Glöm att jag tänker använda tandpetare 1 gång om dagen!


The Strokes

Last Nite



Zzzz..

I morse gick David upp halv 6 för han åkte till Stockholm och ska vara där under dagen. Jag låg kvar och trynade men blev väckt några gånger när han klampade in och pratade med mig. Det var tänkt att jag skulle kliva upp samtidigt som honom och springa en vända, men det orkade jag inte så jag somnade om. Innan han åkte väckte han mig igen eftersom klockan var uppstigningsdax. Jag fräste åt honom och sa att jag "var påväg" (det säger jag varje morgon fast jag sover som en stock och inte alls är på väg på långa vägar).

När jag vaknade nästa gång var klockan 07.26. OH FUCK, JAG BÖRJAR OM 4 MINUTER ! Zelda förstod ingenting och kollade på mig som om hon trodde att jag blivit psykiskt sjuk. Jag slängde mig upp ur sängen och hoppade in i duschen. Jag hann inte göra i ordning frukost och jag hann inte sminka mig ordentligt, men en halvtimme senare satt jag på jobbet. Då hade jag hunnit duschat, hittat kläder för dagen, sminkat mig, blåst och plattat håret, kissat Zelda, tagit ut cykeln från förrådet och cyklat till jobbet. DEN NI, gör om det om ni kan!

Det var skönt att komma till jobbet idag, torsdag, fredag förra veckan och gårdagen var väldigt stressiga eftersom jag låg efter, men nu är jag i fas och det känns så bra! Nu behöver jag inte stressa igenom dagen. Fast jag hoppas att dagen går riktigt, riktigt fort idag. För när jag slutar ska jag leka med Jossi, världens bästa Jossi!

träning

Halv 7 slog jag av datorn och knatade hemåt. Jag hade med mig min bärbara till jobbet idag så jag kunde lyssna på all musik som Jossi skickade till mig över msn igår. Hon har ju faktiskt helt okej musiksmak, om man bortser från hennes r'n'b-skitmusik som hon också gillar, hihi.

Halv åtta började träningen och den var som vanligt hur jobbig som helst. Jag kommer ha träningsvärk i min mage i morgon kan jag säga redan nu. Jag måste börja satsa för beach 2008 nu. Lite sent påtänkt kanske men jag hinner nog komma i någorlunda form till semestern i juli.

Nu ska jag ta något att äta och sen blir det sängen.

Kvar på jobbet

Nu sitter jag på jobbet. De flesta av mina arbetskamrater har gått hem för dagen men jag är kvar och sliter. Jag kom på efterkälken förra veckan då jag var sjukling i två dagar, så nu ska jag komma ikapp det tänkte jag. Förmodligen kommer jag vara i fas efter dessa övertidstimmar idag.

Det är rätt skönt att vara kvar på jobbet ensam. Jag lyssnar på tokhög musik (iofs värsta smörpopen nu men..) och sjunger för mig själv. Det låter förjävligt, men det är rätt skönt att sjunga för sig själv. Jag vet inte ens om jag vågar skriva var jag lyssnar på för låt nu, det är faktiskt riktigt pinsamt. Men ok, jag lyssnar på The Moffets - I miss you like crazy. Det är ett gäng småpojkar som sjunger sådär sliskigt pojkbandsaktigt, men den är bra erkänner jag med viss rodnad på mina kinder.

Nu ska jag slita vidare med mitt arbete så jag kommer härifrån någon gång. Halv åtta är det fotbollsträning och äntligen får jag träffa Jossi. (äntligen? Låter som vi inte setts på år, fastän det var igår)

Vackra foton

Jag hittade ett sjukt fint foto idag, så jag var tvungen att leta på fotografen och titta på alla andra foton den personen tagit. Fotografen heter Sally Mann och hon fotade sina barn när de var små och gjorde en bildserie som heter Immediate Family där hon tydligen fotade dem avklädda och halva USA blev galna och kallade det barnpornografi. Jag tycker dem är helt underbara, och faktiskt smakfulla. Bilden på tjejen som står och röker tycker jag är riktigt otäck, men det är ändå något fint med den som gör att jag fastnar och det syns att det är en tanke bakom varje foto.

image78



image83




Sömnproblem

Jag har triljoner saker på mitt skrivbord som måste göras idag, jag hinner nog inte färdigt med allt innan halv fem då vi slutar så idag blir jag kvar några timmar och arbetar bort högen.

Jag sov rätt dåligt i natt också. Jag kan inte förstå varför jag inte kan sova hela nätter, jag har aldrig problem med sömnen annars. Jag somnar på kvällen och sover som en klubbad säl tills klockan skriker dagen efter, men den senaste veckan har jag vaknat flera gånger per natt. Jag är rastlös, vrider och vänder på mig och kan omöjligt ligga still och somna om. Jag förstår inte.


badhuset-mat hos svärisar-lek med Jossi

Badhuset var inte någon höjdare. Det kryllade av småungar som antagligen hade pissat minst 3 gånger var i den offentliga poolen, så varje gång jag fick vatten i truten höll jag på att kräkas. Vi simmade några längder också, efter 200 meter gav jag upp och surade, jag trodde inte jag skulle bli trött efter SÅ lite. Jag hade kunnat simma längre än så om jag bara kämpat lite, men jag kände mig trött och då blev jag kinkig, mer tränad än så trodde jag allt jag skulle vara. Vi slappade lite i bubbelpoolen också, där vi delade plats med två feta bröder i 25-årsåldern som glodde ögonen ur sig på mig. Den ena av dem såg ut som en gorilla på ryggen och hade rakat bröstet. Fast han hade bara rakat där bröstet syns om han har en V-ringad tröja, så enbart hälften var rakat, dessutom hade det börjat växa ut så han hade stubb. En riktig pudding. De glodde på mig tills jag inte stod ut längre, då klev vi ur och jag vickade extra mycket på röven när jag klev ur så de fick något att glo mer på. De hade antagligen råbånge efter det. Hihi nej då.

När vi badat klart gick jag och solade i 9 minuter. Jag har inte solat sedan jag bodde i Hofors då jag var en flitig besökare i deras solarium under en tid. Det var skönt, men om det är möjligt kom jag ut blekare än innan? Jag måste nog fortsätta med jämna mellanrum om det ska ge resultat.



Vi hade lite tid över innan vi skulle åka hem så vi drog till ÖB och kikade lite. Som vanligt hittar man saker man egentligen inte behöver, och 300:- fattigare blev vi när vi var klar där.

Väl hemma slängde vi in Zelda i bilen och drog ner till Janne och Ewa för lite tacos. Jag åt mig proppmätt och fick asont i magen, jag lär mig aldrig att äta lagom mycket.

När vi kom hem igen drog David ner till jobbet en sväng och kikade något på bilen, och världens bästa Jossi kom hem till mig. Vi började kolla på någon Wallanderfilm men den var inte ett dugg bra tyckte jag, så vi kikade lite på tv istället. Hon är verkligen bra, den där Jossi.

Badhuset

Klockan tio när vi vaknade bestämde vi oss för att dra till badhuset idag. Vi klev ur sängen och tio minuter senare var David klar. Vet ni när jag blev klar? NU. Jag är en segis, I know. TVÅ fucking timmar tog det för mig att bli färdig. Jag skyller på vinterpälsen på benen som var tvungen att ansas, de har varit svårt att urskilja vilkens ben som är vilkets av mina och Davids.

Nu står David utanför och väntar i bilen, så jag måste dra.

Hej

David sitter framför tvn och glor på Discovery med Pålman, och jag sitter här och snackar med sötaste Jossi och lyssnar på massa musik som hon skickar till mig. Jag hade inte en enda låt på denna dator innan hon började skicka till mig. Jag har ända sedan jag köpte denna dator lyssnat på ALL min musik genom Youtube. Jag spar min musik som favorit och så gör jag playlists genom hemsidan, och det funkar riktigt bra. Men det är roligt med lite låtar på datorn också. Jag har iofs hur många låtar som helst som ligger på servern, men jag orkar inte klicka mig in där varje gång jag ska lyssna på musik. Kanske borde kopiera över dem till den här datorn istället så jag kan lyssna på lite gammal musik jag inte har hört på 3-4 år?

Nu ska jag fortsätta lyssna på lite härlig musik, och sen blir det lite Scrubs i sängen.


Snygga fröken

Zelda är otroligt snygg i hennes trosor


image77


God kväll

Idag tog jag en promenad med Jossi runt Sjöas. Det var supertrevligt och det kändes som det var evigheter sedan sist vi sågs, fast det bara var 2 dagar sedan. Konstigt det där.. Jag blev totalt dyngsur på benen och Brutus var blöt överallt! Det tog över en timme att gå runt, vi måste ha krypit fram? Men det kändes som det tog 2 minuter med Jossi som sällskap. När jag kom hem åt jag det första för dagen, en påse nudlar. Det smakade helt okej faktiskt. Jag är fortfarande sjukt mätt eftersom jag drog i mig nästan hela påsen själv.

Nu har jag precis kollat på I Am Sam som är en av världens bästa filmer. Pearl Jams låt Elderly woman behind the counter in a small town spelas i den låten också. David är och tvättar bilen nu och jag vet inte när han kommer hem, förmodligen snart då det var ganska längesedan han åkte. Jag vet inte vad vi ska göra ikväll men det blir antagligen lugnt med någon film eller så. Pålman kommer säkert hit och håller oss sällskap.

Zelda ligger och sover som en stock i sin säng här bredvid, och hon snarkar som en galning. Det är nästan så glasrutorna i fönstret skakar när hon drar igång. Brutus ligger inbäddad i våran säng i sovrummet och där ligger han tills han hör minsta lilla ljud, då flyger han upp ur sängen och skäller rätt ut. Drygfan. Han är fortfarande hemskt jobbig på Zelda men han har faktiskt blivit lite bättre. Zelda löper fortfarande men inte lika mycket som i början, så det kanske är därför hon inte är lika intressant längre.

Jag blev just sjukt törstig och riktigt sugen på påskmust, men tror ni jag har någon hemma? Såklart inte.

tishaholic

ÅH, jag vill ha dessa t-shirts från det här stället , det skulle stilla mitt shoppingbegär i typ.. 1 vecka? Hihi. Jag har i och för sig beställt de andra t-shirtsen som kom med posten idag, så David blir väl antagligen inte så glad om jag beställer massa fler då jag får en hel hög idag. Jag har inte hunnit kolla på dem då jag var kvar på jobbet under lunchen medan David åkte hem och rastade fröken Zelda, men när jag kommer hem får jag se underbaringarna. Jäklar om de inte skulle passa, då blir jag riktigt ledsen.

Kanske kan jag beställa dessa i smyg utan att David märker något?


Nästan rätt

Jag hade nästan rätt i alla fall. Det kommer bli flytt till större lokaler om 2-3 år, men vart vet vi inte. Jag tippar fortfarande på Sandviken.

Vi fick smörgåstårta också. Jag som brukar få i mig 1½ bit fick inte ens i mig en hel. Det är nå fel på mig. Men det är bara bra, för då kanske jag gå ner några av de där 11 (!!) kilorna jag gått upp sedan jag börjat träna. Det är inte bara muskler kan jag ju avslöja. Jag har i alla fall gått ner 2 ½ kilo, men det är bra många kilon kvar till den vikt jag vill stanna på.

Flytt?

Hundra spänn på att vår VD Johan kommer avslöja att det blir flytt till Sandviken för Cibes Lifts del idag på mötet vi ska ha om 8 minuter.

Hörs senare.

Hej..

Idag vaknade jag och trodde det skulle bli en rätt bra dag, men det verkar som den blir ganska... jag vet inte.. icke bra. Det visar väl sig om det blir ändring på den saken. Jag hoppas det.

Igår efter jobbet var det träning. Jag var fortfarande lite krasslig så jag kollade bara på. Jossi var med mig och tittade också. Hon är verkligen en helt sjukt bra tjej, jag blir glad av att bara se henne. Jag fick stå i mål under en straffturnering, och då dog min handled. Och.. nu vet jag med all säkerhet att jag inte ska satsa på en karriär som målvakt i alla fall, jag släppte in de flesta av bollarna.

När jag kom hem från träningen satt David som ett ufo bredvid mig hela kvällen, och jag väntade på att L Word skulle börja. Kvällen gick sjukt sakta men till sist var klockan äntligen 21.50 och det bästa programmet i världshistorien började. David såg då ut som en zombie. Han kände sig sjuk men istället för att sova så satt han som ett plåster på mig hela kvällen. Puckounge. När programmet slutade gick vi och la oss, och jag sov jäkligt dåligt hela natten. Jag har inte sovit bra på 3 nätter nu, jag vet inte varför. Jag vaknar ca kvart över 1 varje natt och är orolig över något så jag kan inte somna om. Jag ligger och rullar runt som en propeller med myror i benen och David och djuren blir irriterade på mig. Jag somnade om till slut men drömde inge vidare drömmar resten av natten.

Jobb, jobb, jobb..

JAG LEVER

Jag lovar er, jag har inte gått och dött. Jag har varit sjuk i två dagar och inte suttit vid datorn särskilt mycket. Jossi har hållt mig sällskap de här båda dagarna och vi har legat i soffan utan att resa oss upp särskilt många gånger. Toalettbesök och Zeldapromenad är det enda som fått oss ur soffan. Jag har känt mig ganska pigg när jag legat ner, men så fort jag reste mig upp och tog Zelda på promenad kände jag mig som ett slakt. Jag har vaknat på nätterna och svettats, varit rastlös och frusit om vartannat. Dessutom blev det inte bättre när jag och Jossi kollade på The messengers i förrgår, jag var totalt LIVRÄDD när jag vaknade på natten och båda hundarna och David sov som stockar bredvid mig, medan jag såg månskenet lyste ute i vardagsrummet och de förbannade spökena i framför mig flashade förbi i mitt syne. Jag vände mig om och drog täcket upp till nacken och blåhöll mig i David, trots att jag svettades som en tok och helst hade velat rullat i snön för att kyla ner mig.

Även fast jag är så rysligt rädd för skräckfilmer så tycker jag att det är så himla bra! Jag sitter på helspänn under hela filmen, och flyger upp i taket så fort minsta lilla fluga rör på tassen. David gillar inte alls skräckfilmer, så det är himla bra att jag har hittat Jossi som också gillar att se sådana filmer.

Brutus blir mer och mer knäpp för varje gång Zelda löper. Det har gått bra hittils men nu börjar han faktiskt bli lite dryg. Jag tycker riktigt synd om honom, han vill ju inget hellre än att få sig en åktur, men det kan han glömma. Dessutom vet han inte hur man gör. Han har försökt 1 gång och då juckade han på hennes huvud med dicken i vädret. Kanske är det så att våran lillis inte har alla hästar i hagen? Nej då, det kan han inte vara. Han vill nog bara inte sätta på en av sina familjemedlemmar, hoppas jag. I natt sprang han omkring i huset och följde efter Zelda var än hon gick någonstans. Hon har konstigt nog inte tröttnat på honom och gett honom en utskällning. Det hade jag lätt gjort om någon hade följt efter mig så som Brutus följer Zelda. Drygfan.

Nu är jag tillbaka på jobbet i alla fall. Jag ville vända så fort jag satte foten på kontoret. Berget som vuxit dessa två dagar nådde nästan upp till taket. När jag kom in och gick igenom allt var det faktiskt inte illa som det först såg ut. Så har jag tur behöver jag inte jobba arslet av mig så många timmar för att komma ikapp.

Om en halvtimme ska jag och några till från firman dra upp till krogen och käka. Jag som delade på en kebab med Jossi igår. 2 dagar i rad, inte illa. I och för sig fick jag inte ens i mig halva igår så det gör inte så fasligt mycket att jag äter där idag med. Idag ska jag äta en schnitzel med stekt potatis, det var längesen!

Vi hörs senare mina vänner

Sjuk?

Jag känner mig sjuk nu. Jag borde kanske inte ha tränat. Jag tog det lugnt men min hals känns tjock och jag är varm. Om jag känner såhär stannar jag hemma i morgon. Träningen i övrigt var rätt okej, vi hade enskilt samtal med tränaren som skulle skälla på de som inte sköter närvaron och så. Till mig sa han inte så mycket. Det första han sa när jag kom dit var "dig behöver jag inte prata med egentligen, du sköter dig så bra som det är". Han sa att jag var den enda som varit på ALLA träningar sedan han började, och han sa att om alla vore som jag skulle laget vara perfekt. Alltså, han sa inte att jag var den bästa spelaren, det var min inställning till fotbollen han menade.

Jag orkade inte ta i mycket alls, och när vi spelade match stod jag i mål. Nu måste jag sova för David ligger och skriker i sängen

Läckande Zelda

Igår kväll precis innan vi skulle lägga oss, såg vi att Zelda har börjat löpa. Hon har inte löpt sen i somras, och vi trodde att hon skulle löpa i december, så vi har väntat sedan dess att det ska starta. Så vi drog fram hennes enormt sexiga trosor som hon nu går omkring med. Hon posade för mig igår så jag har en bild hemma som jag kan slänga ut här så småningom.

9 minuter kvar till lunch, magen skriker så det vibrerar i hela byggnaden!


Date med Jossi

Jag måste faktiskt erkänna att jag var lite smått dålig igår när jag vaknade. Jag blir aldrig bakfull annars, kanske beror det på åldern? Jag klev upp och när jag gick omkring kände jag mig fortfarande full. Jag och David tog ett bad som mest var trångt och inte ett dugg romantiskt eller fint. Det gör mest ont att ligga ihoptryckt i ett trångt, hårt badkar med David som låg och knuffades på mig så jag slog huvudet i vattenkranen. Vi klev upp och tog hundarna på promenad och .. förresten, hur kul är det att läsa att jag går ut med hundarna hela tiden? Skit i det.

Sötaste Jossi kom i alla fall och lekte med mig! David jobbade över så honom såg vi inte röken av på hela dagen. Vi åkte(!) till ICA och hyrde film, jag bor ca 200 meter från ICA men vi tog bilen eftersom hundarna följde med och de kan inte sitta utanför. Saw IV blev det. Den var inte läskig (trots att jag skrek rätt ut ett antal gånger), utan mer vidrig. Ljudeffekterna och de vidriga close-upsen gjorde att jag satt och grimaserade genom hela filmen. Jossi tyckte tydligen det var hur kul som helst att skrämma mig, så det gjorde hon ett antal gånger. Efter filmen kollade vi på Andra Avenyn. Det var första gången jag såg det igår, jag brukar inte gilla svenska serier men den verkade helt ok, förutom en vidrig skådespelarprestation av någon gravid svarthårig brutta med piercingar i nyllet. Lärare som har sex med både elever och rektorer lät intressant så jag kanske ska börja följa den serien?

När det var slut spelade vi lite Wii. Jag totalförlorade på bowlingen, förutom ett spel då Jossi missade alla käglor med flit för att låta mig vinna. Golfen därimot, var det jag som var expert på. Jag vann alla matcher tills Jossi bestämde sig för att stänga av den spelomgången eftersom det gick så dåligt för henne, haha. Sen tittade vi på lite mysiga Youtube-avsnitt innan hon åkte hem klockan tio. David hade då kommit hem och vi rastade hundarna och slängde oss i säng och jag drömde härliga drömmar hela natten!


Tjejfesten

David skjutsade in mig till Sandviken, till Cilla där festen var. Det var några nya ansikten där som jag aldrig sett förr, som var supertrevliga. Vi blev uppdelade i lag av Cilla och lekte massa lekar som var superroliga. Vem som kunde äta 3 cocosbollar snabbast, vem som kunde trä på en kondom på en banan endast med hjälp av munnen snabbast, samtidigt som kondomen hölls mellan benen på en annan i laget. Vi lekte också "singing bee" och andra musiklekar. Det lag som vann fick ta en shots vid varje tävling de vann. Det var hur kul som helst, och jag blev väldigt full. Jag drack hela min vinflaska och ett okänt antal shots (5 kanske?). Strax efter 1 drog jag, en tjej som heter Annie och Cillas kusin till Eightball. Annie bjöd på cider och vi slog oss ner med 2 damer. Jag träffade Peter Sjöstrand, en kille som jag gick som dagbarn tillsammans med, och i samma klass upp till 6an. Honom har jag inte sett på många år! Det var jätteroligt att se honom igen. När klockan närmade sig två sa jag hej då och vinglade ut på Sandvikens gator.

Det var tänkt att jag skulle ta bussen hem, 02.05 nerifrån Jet, men jag hade så roligt så jag "glömde bort tiden", dessutom ville jag inte gå genom halva Sandviken helt ensam mitt i natten, man vet aldrig vad som kan hända. Så jag gick ner till Prinsan (eller Lobby som det nu så fint heter) och kikade om jag skulle hitta någon jag kände. Många bekanta ansikten men inga som skulle till Järbo. Jag ringde David och sa att jag skulle ta taxi hem, det sa jag bara för att jag visste att David skulle tycka det var onödigt att punga ut 300 spänn för att komma till Järbo, så jag visste att han skulle hämta mig om jag sa så. Och det gjorde han. Jag stod där, full som en kastrull, och när jag trodde att det hade gått 2 minuter från att jag och David pratade i telefonen och han åkte hemifrån, så stod han med bilen bredvid mig och vi åkte hem.

Väl hemma så minns jag inte mycket alls. Jag satt tydligen vid datorn eftersom jag skrivit ett blogginlägg och skrivit till Jossi på bdb, vilket jag inte kommer ihåg. Såg på morgonen att jag skrivit, och jag tog bort det på en gång. Jäkla Lisa och Jossi som hann läsa det innan jag tog bort det, hihi.

Jag hade en ruskigt rolig kväll i alla fall, hoppas jag blir bjuden fler gånger!

Oh.

Jag tog bort fylleinlägget från i natt. Hoppas ingen hann läsa. Jag skrev som tur var inget överdrivet pinsamt, men jag slog handen för pannan och skämdes ändå.

Nu ska jag duscha och göra mig klar, sen kommer Jossi hit och tittar på film! David ska jobba.

Dörrjävel

Jag skulle till min faster och farbror idag, för att mata katter, städa marsvinsbur och dammsuga nedervåningen eftersom de är i USA. Jag åkte till farmor och hämtade nyckeln och drog upp till huset. När jag kom dit så satte jag i nyckeln i hålet och skulle låsa upp. Jag försökte länge utan att lyckas. Efter några minuter var jag tvungen att ringa och kolla så jag fick rätt nyckel, och det hade jag fått. Jag stod utan att överdriva och lirkade i en halvtimme, och jag fick inte upp den förbannade dörren. Jag började nästan grina då jag gav upp och åkte hem till David med gråten i halsen. Mitt tålamod är inte det bästa kan jag lova. Han följde med mig upp, satte i nyckeln, vred och öppnade dörren. VAD I HELVETE? Vad gjorde jag för fel?! Han talade om hur han hade gjort och han hade vridit precis lika som mig! Jag försökte på nytt och då funkade det galant. Skitdörr!

Nu är jag hemma igen, ska laga mat nu och sen blir det Sandviken.

God "morgon"

Vi vaknade klockan 11, men båda låg kvar i sängen till klockan tolv. Då klev vi upp och gjorde frukost och sedan dess har jag suttit i soffan. Ska alldeles strax ta hundarna på promenad, nu ligger de och sover.

David var sugen på Ockelbomarknaden, jag vill åka dit och käka munkar! Men klockan är redan halv två, och det regnar ute, så vi skippar nog det.

Klockan åtta ikväll ska jag på fest i Sandviken. Jag träffade Mimma förra helgen och hon tyckte att vi skulle dra ihop alla tjejer från högstadiet och träffas. I onsdags träffade jag henne igen och då hade hon pratat med Cilla, och hon skulle ha fest i helgen. Det lät som att det skulle komma många brudar, men det var bara jag, cilla, och Mimma från skolan som skulle vara där. Det kan nog bli roligt ändå, träffa lite nya människor. Jag är lite nervös.


Nu så

Nu MÅSTE jag faktiskt sova. Klockan är 4 på morgonen. Herregud. Men det har varit en bra natt!

Vaken. NU ?!

Jag har inte kommit i säng än. Jossi håller mig kvar vid msn, vilket är hur trevligt som helst. Dessutom sitter jag framför tvn och lyssnar/tittar på Vh1, världens bästa musikkanal! Nu spelas Serj Tankian, en av världens bästa sångare, efter Eddie Vedder. Nyss spelades Oasis - Stand by me, och den är så himla bra! Lyssna på den.

Jag ska nog lyssna lite mer på Vh1 och snacka lite mer med söten, och sen blir det sängen.

RSS 2.0