Äntligen hemma

Efter jobbet tog jag och Zelda en långpromenad runt omkring Järbo. 1 timme senare var jag hemma igen, då svirade jag om till ridkläder och drog upp till Kingsmountain. Red hästen toksnabbt med tjejerna och 1 timme senare var jag klar där uppe. Drog hem i rekordfart och bytte om till vanliga kläder och mötte Jossi. Vi gick till ICA och där har jag varit från klockan sju till klockan tio. Även fast det är så sablans tråkigt att inventera var det superroligt med Jossi ändå. Hon är rätt härlig faktiskt! A-lagsgrabbarna var också med och inventerade, och jag skymtade en och annan snygging, hihi.

Nu sitter jag hemma i soffan. David sitter i sovrummet vid sin dator. Zelda ligger och sover medan Brutus står och tittar på mig samtidigt som han gnäller. Han är leksugen, så jag måste väl underhålla min lilla bebis ett tag.

David är trött, han tycker att vi ska gå och lägga oss snart. Själv känner jag mig rätt pigg och känner för att hitta på något. Men klockan är ju redan elva så det blir nog som David säger ändå.


Troligt x2

I förrgår och igår hade jag precis lika många besökare och sidvisningar på en dag. xx unika besökare och xxx sidvisningar, två dagar i rad. Hur stor chans är det? (x2 =) )


Troligt

Hur ofta lyckas man med detta? Jag sparar inte mina bilder med några särskilda namn, så jag brukar bara dra med fingrarna över tangentbordet för att döpa dem till något annat än "untitled". Jag lyckades då slå på tangenterna precis som jag gjort en gång förut då jag har sparat en fil. "DSFSFDSFDSFD.bmp already exists". Stor chans liksom?
image72

Apa!

Nä fy fisken vad less jag blir! Jag har redan mycket jobb som det är idag, och tro på fan, nyss kom det en hög stor som ett hus med jobb som borde göras idag. Sjuhundrafyrtioelva nya ordrar som ska läggas in. Kul. Plus att det är månadsslut idag, så ALLT måste avbokas.

Nu är Jessie en ledsen Jessie. Som grädden på moset jobbar vi dessutom "gratis" idag eftersom det är skottår. JIPPI! Jävla dag.

Men jag längtar till ikväll i alla fall!

Jadå

Träningen gick bra idag, men vi var bara 7 stycken. Nu börjar jag bli ordentligt arg på de flickor som inte kommer på träningarna. De förstör så fruktansvärt mycket för oss andra, synd att de inte förstår det.

Nu är det L Word på tv samtidigt som jag pratar med Jossi på msn. Hääärlans!

Efter det blir det sängen!

Nitlott

Jag vann inte ett skit på lotterna, inte en endaste krona. Lite surt.

Tia

Nu har jag köpt 5 stycken Tia-lottor. Tror ni jag kommer vinna? Jag satsar på högsta vinsten, 250 000 kronor. Om jag vinner så mycket lovar jag att alla ni läsare kan få en hundring var.

Eller nej det lovar jag inte alls. Jag ska behålla varenda korvöre för mig själv!

Hörni

Inte mycket kanske, men jag har 4 kommentarer kvar upp till 100. Den som blir det hundrade får en klapp i pannan av mig.


Aow.

13 sablans mail. Bah. Nu vill jag sluta för dagen.

image71
















Dagens

Väder utanför ditt fönster:
Klarblå himmel och strålande solsken.


Lyssnar på just nu:
The Strokes - Last Nite (Lyssna Här)


I går gick du och la dig:

Strax efter tio tror jag.

I dag vaknade du:
06.25
 

Vad har du på dig:
Jeans från Vero Moda, Svart brottarlinne från JC, T-shirt från FilippaK, cardigan från Vero Moda (Ni ser, jag köper inte bara märkeskläder, SÅDETSÅ)


Senaste som ringde dig:
Anders

Som du ringde:
David

Senaste som skickade dig sms:
Anders


Senaste som du skickade till:
Matilda

Senaste vän du addade på Facebook:
Stina Jansson

Som addade dig:
Jag minns inte

Senaste person som mailade dig:
Maria Jonsson från Cibes Elteknik


Sista hemsida du besökte/läste:
Facebook

Ska göra idag:
Jobba till halv 5. Träna 18.30-19.30. Diska. Kolla på L Word kl. 21.50


Bra eller dålig dag idag:

Bra dag. Det är ju träning och L Word på torsdagar!


Skoj på jobbet

Förra veckan snodde jag Bjarnes frukost på hans kontor och gömde den. Han letade tills han gav upp, och satte sig på kontoret och surade. Sen la jag den i hans dörrpost så det såg ut som att den tittade in. Då gjorde Emma 2 ögon och satte på mackan så den såg ännu mer "verklig" ut. Bjarne satt där inne ett bra tag innan han såg att hans käre frukost hade återkommit.
image70

Yr

Jag blir helt yr och mina ögon snurrar runt som flipper-kulor när jag tittar på den här bilden. Jag vred kameran samtidigt som jag knäppte kortet, då blev det såhär.
image69

Zelda och Nemo

image65


Lite bilder från Zelda och Nemos första date.

Hemma

Nu har vi kommit hem! Jag packade upp varorna medan David åkte ner och hämtade Brutte hos J&E, nu är jag äntligen klar och kylen och frysen är nu fullproppad med mat. Vi åt på McDonald's, och jag hade stora förhoppningar på veckans burgare, men jag blev besviken. Den smakade.. Ingenting? Dåligt kryddat och rätt tråkig. Men den gick ner i alla fall, stripsen fick David ta då jag blev proppmätt.

Zelda rev halva lägenheten när vi kom hem eftersom hon blev så glad. Hon skuttade som en nyutsläppt ko på bete genom köket till vardagsrummet flera gånger. 2 sekunder senare låg hon och sov på golvet.

Nu är det Roomservice på tv, och de sätter ett så sablans snyggt klinker på väggarna i köket! Jag skulle aldrig våga sätta något liknande själv, men det blir superfint ändå.

Jag längtar till i morgon, träning och L Word. Bästa dagen på veckan!


Äh

Jag surfar de sista 40 minuterna istället..


40 minutes left

Jag tog ledigt från halv fyra. Då kan jag vara hemma en timme med Zelda innan vi drar in till Sandviken och handlar.

Snart har all den snön som kom igår kväll försvunnit. Igår kom det nog ca 2-3 cm som låg kvar över natten. I morse började slasket och på förmiddagen har snön legat som en grå, kladdig sörja på vägarna. Nu börjar den försvinna som tur är, hoppas det inte kommer mer snö i år. Det kommer det iofs till 90 % att göra ändå, det är ju bara februari än så länge.

Nu ska jag slita de sista 40 minuterna!


Mat!

JAG ÄR HUNGRIG! 10 minuter kvar till mat! Idag ska jag äta stuvade makaroner och korv, som jag gör nästan varje onsdag.

Idag ska det storhandlas! Jag slutar runt fyra idag och åker hem till Zelda och håller henne sällskap och kissar henne, sen vid kvart i fem åker jag och min herre in till Sandviken och handlar upp hela sortimentet på Willy's och ICA Maxi. Skoj skoj! Det som inte är lika roligt är att det är min tur att betala hela kalaset. Vi brukar turas om att storhandla, så denna månad är det min tur. Jippi.

Bye bye then


Segt

Håller just nu på att slänga ut massor av bilder på bilddagboken. Har inte lagt ut bilder på nästan 3 veckor, så jag har lite pics som ska ut. Det går så sablans segt att lägga ut bilder nu på kvällen, då alla andra bilddagbokare också slänger ut sina bilder.

Jag börjar bli trött också. David är kvar på jobbet, vet inte när han kommer hem. Snart hoppas jag.


----

35 minuter kvar. Denna dag har gått sakta, jag har mest suttit still på kontoret hela dagen. Idag har ingen musik varit bra heller, så det har varit tyst på mitt rum större delen av dagen. Så mycket jobb har jag inte haft, så jag har inte varit sysselsatt hela tiden. Ingen bra dag idag på jobbet.

Jag känner mig som en michelingubbe med tusen ringar runt midjan, fast jag vet att så inte är fallet. Nog för att jag blivit större, men SÅ stor är jag inte riktigt än. Jag har gått upp så sjukt mycket i vikt sedan jag började träna. Det mesta är såklart muskler, men jag har ätit fel mat den senaste tiden och det har bidragit till några extra kilon på röven. Jag kommer i alla kläder jag haft förut, fast nu sitter de som de ska. Förr hängde brallorna och tröjorna var för stora. Nu sitter allt tajt. Jag som gillade när det satt löst, fast det såg roligt ut. 1 par brallor kommer jag inte i längre, det var mina favoritjeans som jag köpte när jag var som smalast. Då folk frågade om jag hade ätstörningar och trodde jag var sjuk för att jag var så smal. Men jag gillade det. Jag var fin då. Jag kommer aldrig komma ner till den vikten igen i och med att jag tränar så mycket som jag gör och bygger muskler, men jag trivdes då. Då var jag ändå inte nöjd trots att jag hade 18,2 i bmi, jag ville ännu längre ner. Jag ville väga 45 kilo, 4 kilo hade jag kvar dit innan jag började träna och gå upp i vikt igen. 49 kilo vägde jag som minst. Det kanske inte låter så lite, men på mig var det det. Det är inte förrän nu jag insett att jag faktiskt hade problem då. ÄNDÅ vill jag se ut som jag gjorde då. Jag vill vara sådär smal igen, fast jag vet att jag inte mådde bra då. Men jag var ju snygg..

promenad?

Idag är vädret inte det bästa. Det regnar här i Järbo och det har gjort det hela dagen. I morse snöade det massor, men det övergick snabbt i regn. Bättre det än snö, nu får våren ta och krypa fram snart! Jag vill ha sommar och sol.

Idag ska Mr.Spinko (David) jobba över, så jag har inte en aning om vad jag ska göra efter jobbet. Jag är sugen på en promenad runt Sjöas, men det vägrar jag göra ensam. Det finns mycket monster efter den vägen mot kvällskvisten som kan dyka upp från skogen och äta upp mig. Det regnar i och för sig hur mycket som helst, men det är bara att kliva i gummistövlarna och knata ändå. Undra vilken tid det blir mörkt? För om det fortfarande är ljust när jag går runt så vågar jag nog gå ensam, men om det börjar skymma kommer jag kissa på mig för minsta lilla ljud från skogen.

Kollade precis när den gick ner, 17.10 ungefär. Då hinner jag nog inte gå runt. Jag ska hämta Brutus hos Davids mormor halv 5, och hon kommer nog babbla ett tag, så jag är nog inte hemma före kvart i fem, och då har jag bara 25 minuter på mig att gå runt. Och det hinner jag inte, då det tar ca 30-35 minuter att springa runt utan hundar. Jag får helt enkelt ta en långprommis runt omkring här i byn där det finns gatlysen.

Mohaha

Kalla mig världens fjantigaste om ni vill det, men jag tänker inte tala om vart jag beställt t-shirtsen. De kostar bara 16 dollar, 99 svenska kronor alltså. För om jag skriver varifrån de kommer så har alla inom en snar framtid dessa tröjor på sig, och det vill inte jag. Jag vill vara ensam och unik med dessa tröjor.

Jag beställde 3 tröjor, David 2. Allt som allt med frakt blev summan 102 dollar, 631,50 svenska kronor alltså. Inte illa pinkat för 5 t-shirts med frakt från Amerikat va?

Jessie the bitterfitta

Halvdöd

Jag är nu nästintill avliden efter träningen. Jag ska försöka få i mig något i magen, sen blir det sängen på en gång.
Ni vet de där t-shirtsen som jag tänkte beställa för några veckor sedan. NU är de beställda i alla fall. Det blev alla utom den med gatlysen. David beställde också två stycken.


Have to have

Jag måste ha en av dessa tavlor. De skulle passa perfekt i vårat vardagsrum, och USA's vägskyltar är så snygga! Den minsta skulle räcka gott och väl, men det skulle vara rätt läckert att ha en 1170 x 780 mm tavla ovanför soffan. Men 4 250:- är lite väl saftigt tycker jag.

Om Woodstock-skylten hade haft lite mer detaljer skulle jag lätt köpt den utan att tveka. New York skylten var också hur snygg som helst. Måste fundera lite, men det lutar åt den (New York alltså). Skylten är i aluminium, som riktiga vägskyltar.



www.homedecor.se

Date med Zelda och Nemo

Fuck, hade skrivit ett långt inlägg om gårdagen, och så hängde sig datorn och alla fönster stängdes. Apa! Jag börjar väl om då.


Zelda var jätteduktig igår. Vi möttes utanför Therese lägenhet och de fick nosa lite på varandra. Zelda tyckte att Nemo var intressant i en minut, sen brydde hon sig inte längre. Nemo var supersöt och ville leka med Zelda hela tiden, men hon är så tråkig och bara lunkade omkring och nosade på alla intressanta dofter hon aldrig känt förr. Vi gick genom Boulognen och det tog ganska precis 1 timme. De lekte lite grann med varandra på gräsmattan. Nemo hade en pinne som Zelda försökte ta, men han blev asförbannad och skällde ut henne ordentligt. Hon såg mest förvånad ut när en sån liten hund kunde låta precis som henne. Hon förstod såklart att han var valp, så hon blev inte ett dugg arg tillbaka, hon backade bara och lät Nemo fortsätta leka med sin pinne. Vad roligt det var att höra en annan hund som låter precis som Zelda när de är arga. De har ett speciellt gurglande ljud som kommer ända nerifrån magen, och det låter riktigt läskigt om man inte har hört det förut. Det var supertrevligt att få träffa Therese också. Hoppas det blir fler promenader med hundarna. Hon kan dock ha blivit rädd för mig så mycket som jag pladdrar på, haha.


På hemvägen stannade jag på Willys och köpte lite mat. David var nere hos Pålman & Carro så jag åkte ner dit och hämtade honom. Väl hemma lagade vi korvstroganoff, världens godaste korvstroganoff (såklart att den blir det när det är jag som lagar den). Varken jag eller David hade ätit på många timmar, så vi var utsvultna båda två. När maten var uppäten slängde vi oss ner i soffan och tittade på Drömkåken som gick på tv4film. Jag hade inte sett den på flera år, och den var lika bra som sist jag såg den. Halv 11 kom vi i säng, vilket visade sig vara på tok för sent, jag var halvdöd i morse när jag vaknade, David likaså. Ikväll måste jag försöka komma i säng i tid (det säger jag i och för sig varje dag).


Biljard med brudarna

Kvällen med brudarna var supertrevlig! Jag och Carro mötte upp Lina i Sandviken vid halv sex. Vi gick till Malaysian Butterfly och åt en bit mat. Jag åt Currykyckling på malaysiskt vis som var riktigt god, inte alls lika stark som tidigare gånger jag ätit den rätten. Starkt är gott, men inte för starkt. När vi ätit klart skyndade vi oss till Eightball så vi var säkra på att få ett bord. När vi kom dit strax före sju var båda borden lediga. Vi spelade i 5 timmar och 45 minuter, utan avbrott! Stället fylldes på med folk eftersom, och till slut var det fullt. Då blev det mest jobbigt att spela då fulla, dryga människor sprang ivägen när det var dax att stöta. En kille frågade om han fick spela med oss, så han och jag spelade i samma "lag", och Carro och Lina i det andra.

Vid biljardbordet bredvid stod ett gäng och spelade, och en av killarna gick fram till Lina och frågade massa om mig. Tydligen så var hans kompis intresserad och kompisen sa att han var "kär" i mig. OH LORD. Lina sa att jag var upptagen, då fick hon till svar: "Ja, men det är han också, så det är lugnt". Pojken som var intresserad av mig stod under hela denna diskussionen lutad mot väggen och försökte se så snygg ut som möjligt, han lyckades dock inte då han såg ut som en 13-årig fjantig pojke. Jag kunde inte göra annat än skratta. Han var antagligen runt 23-24 år, om han nu tyckte att jag var söt kunde han väl komma fram och säga det själv istället för att skicka någon annan som man gjorde på mellanstadiet. Mogen kille. Det var rätt underhållande som sagt och jag skrattade lite smått åt det resten av kvällen.

Kvart i ett lämnade vi tillbaka bollarna och köerna vid bardisken och fick våran nota. 800 spänn! För det första så trodde jag helt ärligt att det skulle vara gratis (var jag korkad som trodde det?) och sen när jag smälte det kunde jag aldrig i hela världen tro att det skulle gå på SÅ mycket. Vi räknade och kom fram till att vi betalat 200:- för mycket. Idioter. Vi gick tillbaka och sa hur det låg till, och han försökte se så förvånad ut som möjligt. Jag är skeptisk till hans oförståelse, det är ju ett exemplariskt sätt till att försöka tjäna en extra slant, och om han blir påkommen spelar han bara förvånad och ger tillbaka slanten, om inte så har han fått några kronor extra. Vi fick i alla fall tillbaka våra pengar, och sen åkte vi hem mot Järbo igen och väl hemma slängde jag mig i sängen och sov till 9 dagen efter.


Häst-Gävle-Hundträff

Vi hade hur kul som helst igår! Kan skriva mer om kvällen lite senare om jag hinner. Snart ska jag sticka upp till hästen och rida. Jag är trött som en ... som en.... Ja jag är jävligt trött i alla fall (!!) och jag skulle behöva sova ett halvt dygn till tror jag. När jag kommer hem från hästen ska jag hem och duscha lite sen drar jag och Zelda till Gävle där jag ska vara halv 4 för att träffa Therese och hennes staffe"bebis" Nemo. Vi får se hur det går, jag är nästan säker på att det går bra. Jag är dock liiiiiiiiiiiiiiite osäker, eftersom hon blev biten förra sommaren, och eftersom hon bodde i en helt tom lägenhet själv innan jag fick henne, så är hon väldigt osäker på andra hundar och ibland kan hon bli surig. Men det här går nog bra, för alla andra staffar vi träffat har hon gillat!


Oh no nu har jag bråttom! Jag skulle bara kolla mailen men såklart blev det mer än så och nu har jag suttit här en halvtimme!


See you!


Hey

Vi drog upp till Norrbro och tog en promenad där idag. Vi gick den vanliga stigen och när vi kommit en bit hör vi hur en hund börjar skälla. Hunden står uppe på en kulle och tittar ner mot oss. Vi vände och började gå tillbaka eftersom hunden var lös, för om den skulle komma framspringandes skulle Zelda med största sannolikhet bli arg på den för att skydda Brutus. Vi vände oss om för att se om hunden står kvar, men då har den sprungit närmare och går mot oss utan att stanna. Jag och David gjorde upp värsta planen för hur vi skulle göra om hunden skulle vara en arg hund och försöka ta Zelda och Brutus. Vi gick runt en skogsdunge och såg då inte hunden mer. Vi kunde höra honom skälla en bit bort, men den stannade där och gick antagligen tillbaka till sin gård. Jag var lite rädd där ett tag, vi hade inte haft en chans om hunden hade sprungit fram till oss och börjat bråka med Zelda eller Brutus. Men allt gick bra i alla fall.

Vi drog sen ner till J&E och fikade lite. Nu kom vi nyss hem och David drog vidare på en gång, ner till Carro och Pålman. Jag ska skynda mig och duscha för om en timme kommer Carro och hämtar mig, vi drar in till Sandviken och käkar med Lina, sen går vi alla tre och spelar biljard, förmodligen på Eightball. Det kommer bli supertrevligt!

Nej, nu har jag bråttom, jag har bara 57 minuter på mig!

Häst-Jossi-film-Wii

Det gick bra hos pollen igår, vi red inte så värst långt då Curre (Veronicas häst) hade slitit sig på väg in från hagen och sprungit iväg och ramlat omkull och skrapat upp sitt knä. Det såg ut att göra ont kan jag säga! När jag var klar där slängde jag mig i bilen och åkte i rallyfart ner till byn igen, skvätte av mig lite hästlukt och på med nya kläder. Sen åkte jag ner och hämtade sötJossi. Vi drog till Swans och köpte lite gott och sen hem till mig. Vi blev överfallna av två idioter i full fart som blev överlyckliga när vi kom in. David drog ner till Pålman & Carro.

Vi kollade på Gilbert Grape som Jossi aldrig hade sett. Det borde vara straff på det! Hon hade inte sett Dirty Dancing heller, när jag hörde det stannade nästan hjärtat på mig. Jag borde skicka in ett lagförslag om filmer som alla svenskar måste se under deras livstid. Från en sak till en annan så borde det vara lag på att alla människor i hela världen borde besöka Auschwitz minst 1 gång i sitt liv! Jaja.

Vi babblade en hel del under filmen så jag vet inte om Jossi kunde uppskatta filmen lika mycket som jag gör, men jag hoppas det. När filmen var slut spelade vi Nintendo Wii, Jossi vann varenda bowlingtävling, och jag vann alla golftävlingar utom en.

När klockan var någonstans mellan 1 och halv 2 skjutsade jag hem henne. Hon var snäll och följde med mig och hundarna på en promenad innan jag åkte hem med henne, annars hade jag nog kissat på mig av rädsla. Jag är sjukt mörkrädd och är helst inte själv ute om kvällar och nätter, men det gick bra när Jossi var med.

När jag kom hem slappade jag ett tag framför datorn, innan jag gjorde David sällskap och hoppade i säng. Han hade då sovit sedan ca 2 timmar tillbaka.

Jag vaknade för ca 1 timme sedan, jag klev upp och trodde att klockan var runt 11, men insåg att hon var 9. Härligt! Skönt att komma upp i tid!

Bjoern

Uff, jag trodde att denna fredag skulle vara ganska slapp, men jag har visst hur mycket jobb som helst att göra. Men jag kan nog lägga undan vissa grejer och låta det ligga över helgen.

Fan, alla brudar verkar vara superkär i Björn Gustavsson........ det är jag med.



"..Då kommer snömaskinen och ba blåser snö...över hela publiken tills det blir så kallt så de kissar slush-puppy där inne..."

FREDAG

Äntligen fredag! I och för sig känns det som det var fredag igår, veckorna går så oerhört snabbt. 2 dagars ledighet, det är inte illa det inte. Jag har saker planerade för hela helgen.

♥ Idag ska jag upp till hästen och rida klockan 5.
♥ Ikväll ska jag kanske träffa Jossi och göra nåt skoj!
♥ I morgon kväll ska jag bowla med Lina och Carro på Eightball.
♥ På söndag ska jag upp till hästen och rida med Veronika och Angelica.
♥ Söndag eftermiddag åker jag antagligen till Gävle med Zelda och träffar Therese och hennes Staffe Nemo.

Oh gosh!

Detta avsnitt av Lword var nog det bästa jag sett. Åh jag blir mer och mer kär i programmet och alla skådespelare för varje avsnitt jag ser.

Nu ska jag sova och drömma om Lword.

Träning

Nyss hemkommen från träningen som nästan fick mig att kräkas som vanligt. Jag har hur kul som helst och jag känner hur både jag och laget utvecklas. Från när jag började i laget och tills nu har det varit en märkbart stor utveckling, det är så det ska vara! Hoppas det går bra i maj när säsongen börjar, men jag ska inte hoppas på för mycket.

Nu ska jag vänta till klockan blir tio och Lword börjar. Världens bästa serie! Innan dess ska jag äta Lingbolimpa med ost och en mugg kanelte!

Ha en bra kväll vänner!

·


"Don't try to make-up because I will plant my bootprint on that smug ass face of yours the second I see it."


Cookie

JAG ÄR KAKSUGEN! Jag har inte en endaste krona i min plånbok, och jag är så sjukt sugen på en kaka från våran automat nere i fikarummet. David har inte heller en enda krona, damn it!

Idag är det fruktansvärt tråkigt väder ute. Det blåser en hel del och tjocka gråa moln sveper förbi på himlen.

Jag längtar till sommaren. Som det var när man var liten och hade sommarlov. Då klev jag upp och sprang ner i bara nattlinnet, ytterdörren stod öppen och jag sprang ut barfota. Stentrappan var alltid kall, men så fort man kom ut på gräset värmdes fötterna av solen. På gräsmattan stod utemöblerna och mamma hade gjort rabarberkräm med mjölk till frukost som vi åt ute i solen och drog gräset mellan tårna. Efter frukosten slängde jag och syrran av oss kläderna och sprang genom vattenspridaren. Efter ett tag kom grannbarnen och vi lekte kuragömma runt hela kvarteret. Mamma ropade på oss när vi skulle hem och äta, och vi slängde i oss maten och sprang i väg igen för att leka vidare. När det börjat skymma och myggorna börjat bli jobbiga, brukade mamma ropa in oss och det var dax att hoppa i säng för att sova några timmar och sedan kliva upp och göra samma sak dagen efter.

Jag vill ha sommar!


Hej alla vänner, och ni andra

David jobbade tydligen till tolv i natt. Då hade jag somnat sedan länge och reagerade inte ens när han kom hem. Brutus hade tydligen vrålat rätt ut, men jag var långt borta i min skönhetssömn och hörde inte ett ljud.

Jag var lika trött som vanligt i morse. Jag letade mig fram till badrummet med kisande ögon och satte mig ner på toaletten där jag nästan somnade om igen. Hoppade in i den kokheta duschen och halvsov ett tag till. Ända tills någon av kärringarna i huset satte på vattenkranen! Min sköna, varma dusch förvandlades till iskalla spikar som sköts på min nyvakna kropp och det kändes som jag fick frostskador över hela ryggen. Tantfan verkade inte vilja stänga av vattnet så jag höjde värmen och stängde i princip av kallvattnet helt. Jag fick precis fram en helt lagom värme som var på gränsen till för het, när den jävla gumman stängde av sitt vatten! Jag blev då totalt skållad och det kändes som jag låg i grytan tillsammans med fläskkorven och kokade.

Jag blev arg och hoppade ur duschen. Kärringjävel. En gång till och jag går ner och vrider av höftkulan på ´na!

promenad

Efter jobbet drog vi hem och rastade idioterna en sväng. När vi kom hem igen så drog vi direkt ner till Janne och Ewa och slängde av Brutus. Jag ville inte ha med honom runt Sjöas eftersom han fryser så hemskt och hellre stannar hemma i soffan och David skulle och jobba så han fick åka ner dit. Jag gick till Jossi och tog med mig henne runt Sjöas. Vi höll på att göra ett hundratal vurpor men vi lyckades hålla oss kvar på fötterna hela vägen runt. Det var riktigt trevligt faktiskt! Sen gick jag och hämtade minstingen hos J&E för att sedan knata uppåt och hem till lägenheten.

Nu har jag precis dragit i mig en omelett med salami, och en macka! Lost börjar om ett tag också, är inte säker på om jag har sett det avsnittet eller inte, hoppas inte!

Bye bye then

Snuskgubbar

Jag sitter här och lyssnar på mina föredetta idoler Arvingarna och reagerade på texten i en av deras låtar som heter Magdalena. Jag har alltid haft känslan att de är ett gäng oskuldsfulla småpojkar som är genomgoa och snälla. Och så sjunger de snusk!

Nu pirrar det i bena och särskilt det ena
och ännu mera känns det där dom sig förena
Oh Magdalen har du nått förbarmande alls åhå-å
Oh Magdalena det här är ingen smäktande vals

Centralskolan

Första scenen får mig att gråta av skratt!
 

- "...Man ska aldrig be om ursäkt"
- "Ja, ibland ska man ju be om ursäkt"
- "vadå?"
- "Ja men om man har satt sig på nåns bebis.. så att den dog, då kan man säga så................ ursäkta"

GOD MORGON

Igår gick vi och la oss tidigt, halv tio tror jag hon var. I morse när klockan ringde låtsades jag som jag inte hörde den ringa, så att David var tvungen att sträcka sig efter telefonen. Smart va? Jag brukar göra så nästan varje morgon, då får jag vila några extra sekunder. Jag trodde att jag skulle vakna relativt pigg och utvilad idag, men jag känner mig som en halvdöd buffel liggandes på savannen i stekhet sol med sjuhundra lejon tuggandes på min mage. Jag är hur trött som helst, jag har ont i magen av allt majsbollsätande och jag sitter i en bastu här på jobbet! Jag frös så jag huttrade för några minuter sedan, så jag stängde min dörr så inte värmen skulle smita ut, och nu har jag nog säkerligen en 30 grader här inne. Elementet är under skrivbordet också, så all värme går under skrivbordet och upp över mig, så det fläktar varmluft i mitt ansikte. Ni vet sådär som det känns när man sitter i en bastu och man andas in den heta luften så det nästan blir obehagligt? Japp, så känns det för mig nu.

Dessutom är jag sugen på ännu mer majsbollar. Men om jag äter mer majsbollar så kommer jag få ännu mer ont i magen, och det vill vi ju inte få!

Fast jag kan nog trycka i mig några fler majsbollar ändå...

Världens bästa program

Världens bästa Zach Braff

Majsbollar

Jag och Emma var precis upp på ICA och handlade godis. Vi blev båda supersugen så vi drog upp på halv 3 fikat. Jag köpte Singoallakakor och MAJSBOLLAR! Det var flera veckor sedan jag åt majsbollar sist. Nu sitter jag och mölar in majsbollar nonstop i truten.

Åh, vad skönt det kändes att skriva majsbollar.

Majsbollar, majsbollar, majsbollar, majsbollar, majsbollar, majsbollar, majsbollar........

No gommi

Träningen igår gick helt okej. Riktigt jobbig blev den i vissa övningar. Jag höll bokstavligen på att kräkas precis efter en övning för att den var så jobbig, men bukinnehållet fick stanna kvar ett tag till.

När jag kom hem lagade vi mat till lunchen idag, sen åt jag nyponsoppa med glass och biskvier.

Har jag sagt att vi har gummisnoddsförbud här på Cibes nu? Magnus råkade skjuta en gummisnodd på mig som träffade ögat (det gjorde inte ett dugg ont, men jag blev rödsprängd i det ögat eftersom det blev irriterat), och det hörde Peter såklart så han fick ett tokrus och talade om för oss att vi inte fick leka nå mer. HUR KUL ÄR DET DÅ?! Vi kan väl inte enbart jobba på jobbet, eller hur ? :) Lite kul måste man väl få ha. Jag sa det till Peter också, och då blev han lite tystare men stod fast vid att vi inte får skjuta nå mer. Jag tänker trotsa honom och skjuta hur många gummisnoddar som helst, när inte han ser! Sådetså!


Det heter så!

David: Idag kan vi laga pasta och den där pastasåsen vi har i kylen.
Jessica: Ja, och så kan vi ha i köttfärsklumpar.
David: Ah, men har vi köttfärs då? Jag tror inte det.
Jessica springer in i köket och hämtar en påse köttbullar ur frysen.
Jessica: Jo, det har vi visst det.


Idol"stjärna" på ICA Järbo

David kom hem så sent igår så vi hann inte kolla på filmen. Vi får ta det någon dag i veckan istället.

Igår när jag jobbade kom det in en kund och handlade massor med varor (som hans lastgamla mamma fick betala). Han var i 50-årsåldern, med svartfärgat hår och skägg, tjock som få med en lång kedja hängandes från de otroligt åtsittande svarta skinnbrallorna han hade trängt på sig. Hans tröja var en svart långärmad t-shirt med en massa coola tribles på. Han trodde nog att han var riktigt het, jag höll på att skratta på mig.

När jag senare kom hem och kollade på Idol 2005 på tvn och tittade på auditions från Stockholm, då var han där och sjöng!!! Jag satte saften i halsen och låg dubbelvikt och garvade. Han var en av de typiskt pinsamma människor som inte sätter EN ENDA ton rätt och juryn sitter som frågetecken och funderar vad fan han håller på med. Han sjöng Märk hur vår skugga och det var på riktigt jävligt pinsamt.

Jag slår vad om att han är en av furulundarna.

Jag har suttit och letat på Youtube efter klippet, men utan resultat. Han finns nog med på Idols dvd från 2005, någon som har den?

Sweeney Todd

Jag drog och jobbade mellan 12-3 idag, det gick bra! Evelina jobbade så då blev det lite roligare än om det bara hade varit jag och kärringarna. Efter jobbet har jag inte gjort mycket. Vi lagade mat och efter det har vi slappat i soffan. Kom nyss hem från en promenad med bebisarna, och nu halvligger jag i soffan igen. David har åkt ner till Cibes och tvättat bilen.

Top model på tv nu. När David kommer hem ska vi kolla på Sweeney Todd! Har sett fram emot att se den i många veckor nu!

Gårdagen

Igår hade jag supertrevligt. Gitarrspelande grabbar och sjungande flickor. Hyresvärden och deras BARN var också där mitt i all alkohol och den höga nivån på musiken och folket. Deras granne hade också ett barn med sig. Alltså var de 3 barn mellan 3-6 år som sprang omkring och lekte. Hyresvärden gick hem med sina barn ganska tidigt, men grannen och deras dotter var kvar. Det blev så sent så hon somnade i sin alkoholdrickande förälders famn på golvet i vardagsrummet.

Lite senare smet jag och två till brudar in i garderoben (?) och hade jordens deeptalk. Inte om mig dock. Blev lite tårar som kan ha orsakas av mig, ops. Inte något som jag hade gjort fel eller så, det var väl bara jag som öppnade truten och var lite för ärlig som vanligt och råkade berätta saker som hon bara visste halva historien om sin karl och Irlans-resan. Hon uppskattade i alla fall att jag berättade det för henne, det var ju bra det. I garderoben tillbringade vi nog 1½ timme av kvällens timmar. Sociala och trevliga, eller hur?

Vid halv 3 åkte vi hemåt (grannen och deras dotter hade gått 3 minuter innan oss). Jag tryckte i mig en macka med sju kilo smör, marmelad OCH ost och lite Coca Cola, innan jag hoppade i säng och somnade på sekunden.

Vaknade för en halvtimme sedan, pigg som vanligt. Nu ska vi snart dra ner och hämta Brutte som sovit hos J&E i natt, sen ska jag hem och iväg för att jobba på ICA. Jag har frågat en annan söt tjej om hon vill jobba istället för mig, men har inte fått något svar än så länge. Det spelar ingen roll om jag måste jobba idag, men helst skulle jag vilja vara ledig känner jag.


Party

Nu ska jag duscha och göra mig klar, sen kommer gänget hit och partar lite innan vi drar vidare mot skogen till Martin och Maria!

Ha en bra kväll, det ska jag ha!


Snyggingen

image57

Brutte

image56

Brutus gillar inte att bada, syns det?

YES

JAAAAAAAAA! L WORD ÄR INTE SLUT! Jag såg precis en reklam om det på tvn, varje torsdag 21.50! De hade antagligen bara ett specialprogram i torsdags som tog över L words programtid?

Överlycklig!

Jag har precis kollat på film, Crazy in Love med Josh Hartnett. Den var sådär. David är nere hos Carro och Pålman. Tidigare idag var jag in till Sandviken och systembolaget. Köpte 5 olika cider, och jag hade 1 hemma i kylen sedan juldagen. 6 cider blir nog lagomt till mig nu när jag inte dricker så ofta, jag vill ju inte bli helt galet full. I morgon ska jag jobba på ICA och förpesta pensionärerna med mina spritångor så de vinglar ut ur butiken.

Hej!

Pizzan var hur god som helst. När jag hade smällt i mig 3/4-delar av den la jag mig i soffan och tittade på tv. En halvtimme senare hade jag somnat. Har ett svagt minne av att David bar in mig till sängen, och det hade han tydligen gjort. Ett under att han orkade bära en elefant som mig, han som är så liten och klen.

Sov hela natten och vaknade klockan nio, pigg som en nötkärna. Nu ligger David i badet och jag ska tränga mig ner, sen ska vi ut och titta på rallybilarna som har besiktning i våra lokaler på Cibes idag. Efter det ska jag köra in till Sandviken och köpa lite sprit tills ikväll.

Pizza

Det gick superbra hos hästen. Vi red genom Botjärn och tillbaka. Kom hem för 1½ timme sedan, då var Carro och Pålman här och hälsade på. Nu har de åkt hem.

Jag har nyss beställt pizza och David kebabrulle, nu har han åkt och hämtat maten. Jag är hungrig så magen skriker!

Det blir nog soffan för resten av kvällen, jag är hur trött som helst.

HAHA

Tji fick Magnus och Bjarne för att de var tråkiga och slutade tidigare idag! De skulle åka neråt och jaga i helgen, men de kom bara till Uppsala för Bjarnes lilla skruttbil hade ingen lust att leva längre, så den la av och dödde.

Mohaha, skadeglädje är den enda sanna glädjen!


TRÅKIGT

Jag har hur tråkigt som helst på jobbet nu. Alla roliga människor har gått hem. Nästan alla på logistik har gått hem, det är bara jag, chefen och Björn kvar.

De här två timmarna som återstår kommer ta en evighet. Jag vill hem och ut och rida.

AA?

Igår gick träningen inge bra. Jag kunde inte ta i allt jag kunde och jag blev trött fortare än vanligt, jag vet inte varför det var så. Jag blir så sjukt förbannad när jag inte gör bra ifrån mig! Hoppas det går bättre på måndag.

Efter träningen kom Sarah och Ewa och hälsade på. De hade med sig glass och chokladhjärtan som vi åt. Jag och Sarah spelade lite bowling och golf på Wii. När de åkte hem kom David (som varit i garaget medan de var på besök) hem och vi slappade lite. Sen blev jag totalt galen eftersom inte L Word visas nå mer, och vi kissade hundarna och la oss!  

Idag är det fredag igen, så klockan fem sticker jag upp till hästen och rider lite. Jag har längtat hela veckan! När jag kommer hem vet jag inte vad vi ska hitta på, har ingenting planerat för denna kvällen. I morgon ska vi i alla fall på inflyttningsfest hos Martin och Maria. Jag trodde att de var inflyttningsfesten de hade förra veckan, men tydligen var det inte det. Och vet ni vad? Jag ska dricka i morgon.

Detta börjar bli allvarligt nu. 3 gånger sedan juldagen. Jag måste nog söka hjälp. 


Jordens undergång

JA, det är jordens undergång idag igen. Som vanligt alla torsdag-kvällar kollar jag på Lword klockan tio. Jag knäppte på tv4 100 och såg något som fick mig att nästintill svimma. DET VISAS INGET LWORD IKVÄLL! Och antagligen har de visat klart den serien helt, så nu kommer jag sitta sysslolös alla torsdag-kvällar klockan tio med gråten i halsen.

Jag måste köpa alla dvd-boxar som finns, kosta vad det kosta vill! NU!

I'm the best

Snart slutar jag! 55 minuter kvar nu bara, det står jag nog ut med.

När jag tänker efter så stannar jag nog hellre kvar på jobbet några timmar till. David har visst bestämt att vi ska ta tag i berget med disk som står i köket och har börjat sin förruttnelseprocess (okej, en liiiten överdrift kanske). JAG VILL INTE. Jag vill åka hem och slänga mig i soffan och kolla på Scrubs! Med fötterna på bordet, tvdosan i knät, coca-cola glaset ståendes på magen och rapa stora karl-rapar varannan minut.

Jag är världens bästa flickvän.

Valentine's Day

Som det knappast kan ha undgått någon är det alla hjärtans dag idag. Jag och David har aldrig lagt ner särskilt stor energi på just denna dagen. Vi anser nog båda att det mest är påhittat, kommersiellt trams för att företagen ska tjäna mer pengar. 

Men vet ni vad? Jag föll för ändå för skiten och köpte en liten sak till David ändå. En liten ask från www.godisboxen.se med en personlig hälsning och ett kort på framsidan av paketet som kom. David blev glad i alla fall. Sen öppnade vi godispåsen och mölade i oss innehållet.


Riskaka!

Vilket strålande väder det är ute nu! Synd att man inte vore ledig, då hade jag hämtat Zelda och tagit en långpromenad med henne i hennes långsele. Om det blir fint i helgen så får jag göra det då istället.

Nu springer Bjarne omkring som en tok och letar efter sin skagenmacka. Jag snodde den från hans kontor när han var uppe och fikade, och han vet inte vem som har tagit den. Han springer omkring och spottar och fräser på Magnus nu, hihi. Mackan ligger i kopieringsrummet i en bokhylla. Undra om han hittar den snart eller om jag måste erkänna och visa vart den ligger. Bjarnes tålamod börjar tryta nu tror jag.

Själv ska jag äta en riskaka eller tio.


Jordens undergång

Jag gick nyss ut i köket en sväng. När jag kom tillbaka till vardagsrummet satte jag mig ner i vanlig ordning. "RITSSSSSSCHHH" lät det i brallan. MINA BYXOR GICK SÖNDER I RUMPAN. Jag började nästan grina, mina älskade pyjamasbyxor! Egentligen är de Davids, men jag beslagtog dem i samma veva som jag beslagtog honom på nytt och hans lägenhet för 1 år sedan. De har flitigt används varje morgon och varje kväll efter jobbet. Hur ska jag nu kunna klara mig utan mina älsklingar?

Jo för vet ni vad? Jag tänker använda dem trots att jag visar HELA rumpan i dem. My precious..

Yum

Vålulle äl gott!

Rättelse

Kanske ska tilläggas att David är på Cibes och jobbar så det är därför han inte kan hjälpa mig att koppla in spelet.  

ARG

Jag försökte koppla in Wii'et, men ringde David när jag inte förstod längre. Han sa att jag inte fick fortsätta försöka för han förstod inte vad jag höll på med, och jag får inte försöka på olika vis för då kunde ljudet på tvn gå sönder? Kommer inte ihåg vad han babblade om. Men jag fick inte röra nå mer förrän han kom hem i alla fall.

JAG VILL JU SPELA WII!

Apa


Zelda

Snyggaste hunden i världen
image54

The protector

Såhär står det om nya plugg på www.galaxypiercing.se.

Mycket snygg och elegant saddle plug "The protector" i ametist. Ametist är en lila kvarts vars namn härstammar från grekiskan. Ordet betyder ungefär "att inte bli berusad". Både de gamla grekerna och romarna tillverkade kärl av ametist för att skydda sig mot fyllan och att bota alkoholism.

Amethyst sägs även att bringa läkning, fred och kärlek samt att beskydda sin ägare mot tjuvar.



Jag ska alltså inte ha den på mig när jag ska ut och supa? Eftersom det då krävs mycket mer sprit för att göra mig påverkad. Jag får komma ihåg att skifta de gånger jag ska dricka alkohol!


Paket

När jag kom hem på lunchen tog jag in posten och såg att det kommit ett paket till mig. David frågade om jag beställt något men jag kunde inte minnas att jag gjort det. Men när jag öppnade paketet mindes jag att jag visst hade beställt grejer. 1 kula (jag har väldigt ljust rosa stenar i min kula) till min piercing i tungan, och en plugg till mitt öra på 10 mm.

När jag pressade i pluggen kändes den mycket större än den förra jag hade. Jag fick ta i med alla mina krafter för att den skulle gå i. Nu sitter den där i alla fall. Jag har skruvat i kulan i tungan också, och det känns som om jag har en tennisboll i truten. Den var mycket större än jag trodde, så jag kommer nog snubbla lite på orden de närmaste dagarna. Men den är så fin så jag tänker inte ta ut den.


Hungry!

Jag är hungrig. Jag funderar på att dra till Swans och köpa en stor tonfiskbaguette som jag kan smälla i mig. Jag tror inte att jag klarar mig ända till lunch klockan 12. Jag har nog avlidit minst 4 gånger innan dess.

Ge mig mat!

Fjantvarning

JAG FRYSER! Fast jag har två långärmade tröjor på mig och jeans. Elementet har stått på 30 grader de senaste veckorna, och dörren har jag stängd så ingen värme slinker ut. Ändå fryser jag!

Nu ska jag låta som den största mesen i universum. Världens fjantigaste grej som jag egentligen inte förstår varför jag reagerar så kraftigt för. Eller.. Kraftigt var väl fel ordval, men det berör mig, det måste jag erkänna. Även fast det inte borde göra det. Damn, jag vet inte ens om jag vågar skriva här. Hon kanske läser bloggen? Strunt samma. Detta kommer inte kunna skrivas på ett sätt utan att låta som världens löjligaste människa, så ni vet. Till saken!

Det finns en tjej på jobbet som jag kommer väldigt bra överens med. Men nu på senare tid så pratar vi nästan aldrig. Eller.. Vi pratar såklart mycket, men bara om vardagliga saker som man pratar om med vem som helst. För ett tag sedan pratade vi om mycket mer än så. Men sen kom det in en ny tjej, och de sitter i samma rum och jobbar. Det är en självklarhet att de pratar om mycket när de sitter tillsammans 8 timmar om dagen och har gjort i 1-2 månaders tid. Det är inget fel med det. Men det känns som om.. Hon har valt vilken hon vill dela med sig till. Och det är inte mig. Töntvarning på mig nu alltså. Jag vet ju att det inte ligger till på det viset jag får för mig. Men det är ändå jobbigt. Det känns bara som att jag stör dem när jag kommer in och hälsar på. Som att jag avbryter deras konversation.... NÄ FY TUSAN. Hur låter jag egentligen ?! Nu får det vara nog.

Jag är ju skrattretande fånig! Glöm det jag skrev. Jag kunde inte förklara på ett vettigt vis, och det ovanför rättfärdigar inte det jag känner egentligen.  

Oj vad detta blev pinsamt.

Tvättar och städar

Nu har jag precis städat klart lägenheten. Jag tog tag i våra 3 IKEA-påsar med tvätt som legat, pinsamt nog, på golvet i ca 3-4 veckor utan att ha blivit instoppade i garderoben. Det tog sin lilla tid. Efter det plockade jag massor och gjorde golven skinande rena. Innan det gick jag ner till tvättstugan och la i 2 maskiner och nyss var jag ner och hängde upp den.

Nu sitter jag här och väntar på att ugnen ska bli varm, sen slänga in vegetarisk pizza.

Filippa Bark

Jag har hittat min nya idol. Filippa Bark är min idol. Jag ligger dubbelvikt och skrattar år henne, hennes klasskompisar och deras lärare.

Här är första avsnittet av Centralskolan. Gå in på youtube och kolla på alla 8 avsnitt som finns. Om ni har samma humor som mig kommer ni älska henne.

OH NO!

Som vanligt varje morgon går jag igenom alla drygt 35 bloggar jag dagligen läser för att se om någon uppdaterat under natten som gått. Idag var inget undantag. Jag satt och klickade runt och till slut hamnade jag på Magnus Ugglas blogg. Jag har läst hans blogg under några månader och han skriver på ett så underhållande sätt och får mig alltid att garva åt hans inlägg. Idag var ett undantag. DEN JÄVELN SKA SLUTA! Jag blev grymt besviken, hans blogg är en av de jag mest ser fram emot att läsa. Jag går in minst 5-6 gånger om dagen i hopp om en uppdatering. Såklart har allt sitt slut och det kanske är dax att hoppa när han är på toppen, men sablans vad tråkigt för min och alla andra läsares skull.

Nu måste jag ju JOBBA på jobbet, hur kul är det då?

image51

Efter träningen

Totalt slut efter dagens träning! Vi körde samma hårda pass som vanligt, lite annorlunda idag bara. Jag känner att jag har mycket starkare ben än för några veckor sedan. Det tar sig sa mordbrännaren! Hoppas jag inte får groteskt stora lår nu bara!

Jag är som sagt helt utslagen så det blir sängen på en gång. Vi har köpt Scrubs season 3 & 4 så vi slår nog på några avsnitt och somnar till.

God natt mina vänner!

Träningstajm

Nu är det bara 1½ timme kvar innan jag får gå hem. Längtar som tusan till klockan blir 19.30 då fotboll står på schemat. Det är alldeles för många dagar mellan torsdag och måndag då vi inte har någon träning. Längtar till i maj då matcherna börjar! Undra hur det kommer se ut på plan och hur bra våra motståndare är? Jag var inte med förra säsongen, men tjejerna kom sist och vann inte en enda match tror jag? Hoppas det blir ändring på det och att vi kan ta oss lite högre upp än en sistaplats detta år. Jag tror inte det är en omöjlighet faktiskt.

Om ni vill höra studioversionen av Language kan ni gå in på www.deezer.com.se och söka på Scott Matthew.


Shortbus

Scott Matthew - In the end

Scott Matthew

Igår kollade jag på film medan David var ute i garaget och höll på. Shortbus blev det. Den var riktigt bra och fruktansvärt intressant! Den borde ni kolla på. Extrema scener och mycket close-up på private parts, men om den inte hade varit filmad på det viset hade den inte gett samma känsla.

Jag fastnade för en av låtarna i filmen och letade snabbt upp artisten som heter Scott Matthew. Hans röst är helt underbar, jag kan inte sluta lyssna på Language och In the end!




Inget Wii

Jag är jordens mest otekniska människa och kan inte koppla in spelet. Och NEJ, det är inte bara att stoppa in kontakten och trycka på ON, så det så! David smet iväg så han kan inte hjälpa mig heller.

Nu blir det film istället!

Party

Valbo igår som sagt. Jag skulle enbart köpa en sminkborttagningsolja och hundmat men som vanligt blev det mer saker än så (hårsprayen köpte David). Vi smet in på Hemtex och där hittade jag 3 kuddar för 99:-. Helt okej pris, dessutom var de skitsnygga och det skrek 70-tal av dem, så jag köpte dem direkt! Jag hittade en snygg löpare så den åkte med till kassan den också. Allt på hemtex gick på under 250:- SKITBRA. Vi var in på systemet en sväng där David fyllde en hel korg, det fyllot. På Kicks köpte jag bara en sminkborttagningsolja från Lancôme.

Vi gick till IKEA där jag drog i mig 2 pizzaslice och en kokt korv. YUM. Sen åkte vi till Sandviken och Karisma SPA i Högbo. Jag köpte min ansiktkräm för 600:-. Jag hade definitivt inte råd med ansiktsvattnet eller något annat därifrån denna månad!(!!!) Smet in på Willys en snabbis och köpte mat. Sen åkte vi hem.

I 5-tiden skulle jag upp till hästen. David, Carro och Pålman följde också hem, grabbarna skulle titta på några fälgar. Jag och småtjejerna red iväg, och det var lika roligt som förra gången! 2 timmar senare drog vi hemåt igen och jag skyndade mig hem och duschade, halv åtta skulle vi vara hos Maria och Martin på party! Jag hann bli klar på 45 minuter! Inte illa pinkat av mig inte! Vi tog med oss Pålman och Carro upp, och deras Wii! Marias gravida syrra och hennes karl kom också, så vi spelade och umgicks. Vi brudar spelade Ronny & Ragge, skitroligt var det! Jag och Sofia (Marias syrra) var de enda som var nyktra under kvällen. Runt midnatt ringde Catrin så jag och Maria drog ner till Järbo och hämtade upp Carro2, Catrin och Markus Nilsson. 3 fulla människor med Singstar. När vi kom tillbaka till Maria och Martin pluggade de in Singstar med en gång. Pålman somnade med huvudet på bordet i köket, och då började klockan närma sig 3 på natten, så vi drog oss hemåt.

Det kommer lite bilder från partyt någon dag framöver.

Idag vaknade vi klockan 12. Vi drog ner till J&E och hämtade upp Brutus som sov där i natt. Vi har lånat Wii'et av Carro och Pålman, så vi tog med det till J&E och spelade lite. Sarah vann över mig på boxningen den jäkeln!

Nu sitter jag hemma i soffan och ska snart sätta i Wii'et och spela lite Super Mario!

Valbotime

Kvällen igår var kul, trots att jag var så trött. Pålman och Carro kom, sen kom Martin över en sväng också. Vi spelade Wii, och nu är jag ännu mer sugen på att köpa ett! 

Klockan två i natt hade David och Pålman fått i sig sista ölen, så då åkte de hem och vi hoppade i säng och somnade på två röda.

Klockan nio ringde klockan i morse. Nu ska vi dra till Valbo och handla hundmat, hårspray och lite småprylar. Jag kanske drar till Karisma och handlar mina ansiktsprodukter också, om jag har råd denna månad. Det blir rätt dyrt om jag handlar det jag behöver på en och samma gång.

Nu ska jag ge hundarna käk innan vi drar. David ligger fortfarande och sover, så nu ska jag gå in och hoppa i sängen så han vaknar.

Illes gaddar

Elias och hans lilla glugg.image49


Slänger in en bild på syrrans fula hund Griffon också.

Tappat skon

Vet ni vad? Det blev inget rida poppo idag! En av hästarna hade tappat skon och hovslagaren kunde inte komma förrän i morgon! Så jag ska åka upp i morgon och rida istället.

När jag kom till Hofors så stod Elias och mamma precis innanför dörren. Det första Elias gjorde var att öppna truten så stort att jag tror jag såg hans frukost långt där nere. Han skulle nämligen visa att han tappat några tänder. Han hade inte behövt öppna truten så hemskt för det var inte så svårt att se att tänderna var borta. Båda hans framtänder har nämligen flygit ur. Han såg rätt rolig ut, och han gick omkring och väste som en orm hela tiden, eftersom han läspade när han pratade. "Sssssssssssssssssssss..... Sssssssssssssss.... Ssssssssssssss" var väl typ det enda jag hörde av honom den korta stunden jag var där.

Jag hittade på hjälm, brallor och strumpor. Dock inte mina byxor. Jag vet inte var de har tagit vägen. Jag hade ett par grönrutiga brallor minns jag, men de kunde jag inte se någonstans. Jag hittade ett par andra byxor, de jag antagligen hade innan de gröna. Jag vet inte om jag kommer i dem längre, det var barnstorlek och jag har ju gått upp 894753 kilo de senaste månaderna, så jag lär väl inte få dem över knäskålarna antar jag. Ska prova dem sen.

På väg tillbaka till Järbo blev jag akut trött och somnade nästan framför ratten. När jag stannade vid stopp-skylten strax innan Järbo lutade jag huvudet tillbaka och blundade några sekunder. Det var inte långt från att jag somnade. Jag stängde av värmen och ruskade på huvudet, sen åkte jag de sista kilometerna till jobbet där jag hämtade upp David.

Vi drog förbi J&E och hämtade Brutte, sen åkte vi till Carro och Pålman där Zelda har varit hela dagen. Hon blev som vanligt överlycklig när vi kom och hon sprang omkring som en galning. Vi stannade kvar där ett tag, David drack kaffe och jag byggde pussel. Carro har ett pussel som en jordglob, när det är färdigt blir det precis som en rund boll, det var skitkul att bygga. Men jag fuskade, pusselbitarna var numrerade på baksidan, och när jag försökte få ihop alla blå bitar som föreställde hav, var jag tvungen att vända på bitarna och smygkika, annars vore det omöjligt att få ihop allt. Jag provade också att flyga med Pålmans helikopter. Det gick sådär. Jag hade i alla fall inte sönder den som Carro hade när hon provade den efter mig. Hon flög rakt in i skåpet och släppte aldrig på gasen, så bitarna flög åt alla håll och kanter. Hon blev inte populär i Pålmans ögon då, kan jag säga.

När vi kom hem satte jag mig i soffan och kollade på Nils Karlsson Pyssling, och vet ni? Jag somnade! Det händer i princip aldrig att jag somnar sådär mitt på dagen. Jag har inte gjort något särskilt ansträngande idag så jag borde inte vara så sablans trött, men det var jag uppenbarligen. Jag sov i en timme och missade halva filmen, typiskt. Det var riktigt skönt att sova, men jag känner att jag skulle kunna sova flera dygn till.

Jag vill slå på ett romantiskt drama och inta ryggläge i soffan med en stor påse ostkrokar och inte röra mig en meter på hela kvällen, men så blir det nog inte. Carro och Pålman kommer antagligen över lite senare och de tar med sig sitt Wii, så det blir nog fullt ös här ikväll. Jag och Carro brukar boxas vilket i princip är lika jobbigt som ett av mina träningspass! Okej, kanske inte riktigt SÅ jobbigt.

Undra vad vi ska äta ikväll? Jag ska nog tjata lite på David så vi kan beställa mat från bykrogen.

Hoeforce!

Nu slutar jag, sticker till Hofors och hämtar ridkläderna!

MAGNUS, låt bli mitt kontor!!


Idag är det krig

Jag har skjutit en hel del gummisnoddar på Magnus idag. De få gummisnoddar jag hade tog slut, men nu har jag löst det problemet.

Magnus, räkna med att bli pepprad.


image48







Just tusan, jag har glömt att skjuta på Bjarne idag! Passa dig du med.

Kingsmountain

Jag beställde aldrig t-shirtsen igår, David kom på att han också ville ha några, så vi ska kolla igenom vilka han ska ha ikväll och sedan beställa. Jag har inte bestämt mig för vilken t-shirt jag ska välja bort, så jag kanske beställer alla 4 ändå, det var inte allt för dyrt.

IDAG ÄR DET FREDAG! Bara 6 timmar kvar på min arbetsdag. Då ska jag hem och rasta hundar, äta mat och åka upp till Kungsberg klockan 5, för idag ska jag till hästen. Jag har funderat på vart mina ridkläder och tillbehör kan vara, så jag ringde till mamma för några dagar sedan och hon hittade på allt i samband med hennes flytt. Så jag ska åka till Hofors någon dag och hämta mina kläder! Jag vill ha ridskorna ikväll egentligen, jag har inte ett enda par skor dugliga att rida i, så jag vet inte hur jag ska lösa det. Kanske måste jag åka till Hofors direkt efter jobbet?

Idag är Zelda på dagis hos Carro och Pålman. De frågade igår om de fick ha henne idag medan vi jobbar, och självklart gick det bra. Det är perfekt för Zelda, då slipper hon vara ensam! Hon blev överlycklig i morse när hon fick åka bil, och ännu gladare blev hon när hon insåg vart vi skulle. Hon rusade in genom dörren och svansen gick som en helikopter. Hon såg lite fundersam ut när jag och David sa hej då, men hon får det nog jättebra där idag.

27 minuter kvar till fikarast! Idag är det fredag, vilket betyder fikafredag! Kerstins tur att baka till idag, undra vad hon har gjort för gott?


Katherine Moennig

Nu är jag nyss hemkommen från träningen. Den gick sådär, hade kunnat gått bättre men det var ingenting specifikt som gjorde att den var dålig. Jag är bara helt enkelt inte riktigt nöjd. En tjej i laget flög in i väggen under en individuell övning och vred benet bakåt. Hon låg och skrek på golvet ett bra tag så hon hade nog riktigt ont. Stackars liten.

Om ca 1 ½ timme börjar Lword. I'm stuck! Det är ju helt sjukt bra. Världens snyggaste KatherineMoennig är ju med också.

Nu ska jag gå och göra en omelett.

Vilken ska jag ta?

Dagen har inte gått så snabbt som jag hoppades på, men nu är det äntligen bara drygt 2 timmar kvar innan jag får åka hem. Hem till snyggingen Zelda och ta henne på en promenad medan David hämtar Lillis hos J&E.

Det kom nyss en stor bunt med jobb ner på mitt skrivbord. Jag som jobbat som en galning hela dagen hoppades på att få slippa stressa i morgon, men det ser inte ut som att det blir stressfritt ändå. APA. 

Jag ska beställa lite tröjor idag tror jag. Har länge kollat på dessa t-shirtar och om jag har tid senare ska jag beställa dessa. Men jag ska nog bara köpa 3 av dem, vilken ska jag välja bort? Alla är ju så fina! Jag gillar tröjan med taggtråden mest!

 

Fussball

Veckorna går väldigt fort nuförtiden. Det är redan torsdag och näst sista arbetsdagen för denna vecka. Hoppas denna dagen går fort, jag längtar tills ikväll då det är dax för fotbollsträning. Det är bara 1 timmes träning idag, men vi brukar köra på hårt som tusan, så jag kommer ändå hem totalt utslagen.



Nu ska jag fortsätta jobba. Detta programmet använder jag dagarna i ända.

image41

Bus på jobbet

Idag på jobbet fick jag en överraskning när jag kom tillbaka till mitt kontor. Jag vet inte om jag fick igen för att jag tejpat hela Bjarnes datorskärm med Cibes-tejp och skjutit Magnus med sjuhundrafyrtioelva gummisnoddar under dagen. Jag kom springandes just när de höll på med buset så de hann inte slutföra sitt bus. De hann skriva "mata ej B" innan jag slängde ut dem. Undra vad de tänkte skriva? Vad tror ni?
 
image40
Jag hade ingen kamera med mig på jobbet så jag knäppte med Davids mobiltelefon.

Friidrott Gavlestadion

Jag hittade en bild på servern på jobbet. Kolla längdskillnaden! Fr. vänster: Johan (VD), Krister, Daniel, Pappa Ola, jag, David och Bjarne
Augusti 2006

image37

Fuck

Det spöregnar ute. Jippi.

Kär!

Vad kul det är att komma till jobbet och det första man får göra är någon annans jobb. En timme senare var jag färdig så jag kunde börja med mitt. Jävlarimig om det kommer mer jobb som måste göras.

Idag är min träningsvärk vidrig. Jag stretchade noga och länge i måndags, men uppenbarligen inte tillräckligt. Hoppas den försvinner tills i morgon så jag slipper ha så sablans ont första halvan av träningspasset.

I söndags träffade jag två staffar. Alltså, två stycken staffordshire bullterrier. Ingen bra bild men där ser ni hur små dem är! De är mycket mindre än Zelda, och så himla fina! Jag åkte förbi dem i bilen, och parkerade snabbt som attan och gick fram till ägaren och började prata. Jag blev helt såld(på hundarna alltså)! Vi pratade säkert en halvtimme och det är så roligt att prata med någon som förstår sig på rasen lite bättre än många andra. Nu säger jag inte att jag är någon expert men..
Hundarna var hur söta, lugna och snälla som helst. Jag MÅSTE ha en staffe när Zelda gått bort. Brutus kommer antagligen bli deprimerad när Zelda försvinner, och då behövs en kompis till honom. Då passar en liten staffis perfekt.



En staffevalp och en dvärgpincher. Nästan som Brutus och Zelda!

image36

Brandi Carlile

Bästa tjejen. När jag lyssnar på henne går härliga rysningar genom hela kroppen

ÄNTLIGEN

Nu är jag äntligen klar med uppladdningen av alla 87453458 bilder till bilddagboken. Det tog sin lilla tid. Jag började i sextiden, och NU är jag färdig.

Nu ska jag hoppa i säng.

HEJ BJARNE

Välkommen till min blogg Bjarne! Du vågar faktiskt kommentera med eget namn ditt pucko ;) Nu ska jag in och skjuta en gummisnodd på dig.

Hörru

Jag kanske måste förtydliga mitt förrförra inlägg. De brudar som verkligen är på träningen och ger allt de kan behöver naturligtvis inte ta åt sig heller. Men det finns ju tjejer i laget som inte kommer på träningarna mer än 1 gång/månad, och då förstår jag inte heller vad de har där att göra. NÅGRA bruttor skrev jag, inte alla, inte många, NÅGRA.

Fler frågor om mina åsikter? Ta det med mig personligen på nästa träning, jag bits inte.

Uppfattat? :)

Wtf betyder " :@ " ?


kurr kurr

11 minuter kvar till lunch, min mage skriker efter mat! Idag ska jag äta falukorv, potatis och stuvade morötter. Jag var grymt sugen på det häromdagen, och idag fanns det att beställa från Freddes. Oftast misslyckas de med all mat som görs där uppe, hoppas att min mat går att äta.

Nu kurrade magen så hela firman skakade tror jag.

8 timmar kvar

Träningen igår var jobbig, som vanligt. Vi kör på med de där fasligt ansträngande övningarna nästan varje träning nu. Det är hur bra som helst, då kanske vi kan försvara oss ordentligt och kanske till och med vinna en och annan match i sommar. Fast när jag tänker efter så.. Nä, vinna kommer vi inte göra, det finns alldeles för många oseriösa, dåliga bruttor i laget. Jag ska inte säga att jag spelar bäst, men jag är fan så mycket bättre än vissa i laget. Dessutom satsar jag ordentligt på detta och tar fotbollen seriöst, till skillnad från några andra.

Får man skriva så? Äh, jag skriver vad jag vill.

Nu har det gått en timme på arbetsdagen, bara 8 timmar kvar tills jag får gå hem. Aow, det lät som en hel evighet.

18 minuter kvar

Nu är det inte långt kvar på denna arbetsdag. Det har gått rätt bra att jobba idag, och tiden har runnit iväg relativt fort. Det ska bli skönt att få komma hem och slänga sig framför soffan en sväng innan jag sticker iväg på träning.

Den här sablans träningsvärken i röven och ljumskarna är oförändrad, jag har minst lika ont nu som i morse. Jag får träna bort den idag på fotbollen..

Nu ska jag jobba de sista 18 minuterna. Kanske ska retas med Magnus och Bjarne lite också, mohaha.


Pain

Jag har ont i röven idag, jävligt ont i röven

Lady Stardust

Efter vad som kändes som de längsta 3 timmarna i världshistorien slutade jag äntligen och fick gå hem. Jag slängde på mig varmare kläder och drog direkt iväg till Carro och hämtade upp henne. Vi åkte upp till Kungsberg, hem till Siv (Pålmans mamma), hennes man och deras döttrar Veronika och Angelica. Jag, Carro och döttrarna gick ner direkt till stallet och började göra i ordning hästarna. Lady Stardust hon förresten, "min" häst! Jag hade i princip glömt ALLT, men jag fick såklart proffshjälp av Veronika som tycks veta allt om hästar, trots att hon bara är 16 år. Hon var superduktig! När vi sadlat och tränsat (säger man så?) hästarna ledde vi ut dem och satt upp. Vilken känsla. Jag har inte ridit en häst på snart 4 år, och nu satt jag där på hästryggen. Vi gick genom Botjärn, och när vi skulle gå över en bro och upp för en backe kom det 3 ungar på en kälke i full fart. Hästarna blev såklart skiträdda och gjorde ett kast och vände sig om och ville springa tillbaka. Allt gick dock bra och Veronika skällde lite på ungjävlarna som inte verkade bry sig ett skit. De följde efter oss en bit och förde ett jävla liv bakom oss. Dumma jävla idioter som inte förstår att hästarna kan bli rädda och skena iväg.

Hon är inte nå vidare på dressyr, som jag gillar mest, men det går såklart att träna. Hon är en hopphäst och Veronika tävlade mycket med henne innan hon köpte den nya (ENORMA) hästen Curre för samma pris man kunde fått en nyare bil för.

Ca en timme senare var vi tillbaka i stallet då vi sadlade av och gjorde hästarna färdig för kvällen. Vi gav dem hö och foder och sen gick vi in till huset igen där Carro och Pålman var. Vi drog hem ganska omgående och de följde med hem och fikade lite.

På fredag efter jobbet ska jag rida igen, och antagligen lördag eller söndag också. Jag kommer rida 1-2 dagar i veckan tills de har sålt henne. Jag hoppas de aldrig säljer henne, hihi.

I morgon kommer jag gå som om jag fått något hårt i mig, träningsvärken kommer vara hemsk!

I got caught

Jag gick till jobbet med humöret på topp. 10 sekunder senare satt jag och skakade som ett löv när jag insåg att jag gjort något väldigt fel.

Jag stod och pratade med Evelina som också jobbade idag, då det kom in en kille och köpte cigaretter av mig. Han gick ut till bilen men han och tjejen som också satt i bilen åkte aldrig iväg. Ungefär 10 minuter senare kommer bruden in och vill köpa öl. FAN I HELVETE, det är kontrollanter som är ute och kollar att vi ber om legitimation på folk som är under 25. Mitt hjärta går i högvarv och jag skakar som ett asplöv. Jag ber henne om legitimation. Hon har inget, så jag nekar hennes köp och hon handlar bara nötter och pennor. När hon gick ut ur butiken fick jag panik eftersom jag inte visste vad som händer med mig, när jag "kuggade" på provet. Jag ringde till Ingrid som också jobbade, och berättade att jag trodde det var kontrollanter i farten. Hon lugnade ner mig och sa att det inte var någon fara, men jag fick panik och visste inte vad jag skulle göra.

Bilen som de åkte i stod kvar och de satt och babblade i typ 10 minuter innan tjejen kliver ur bilen och går mot ingången. Hon kommer in genom dörrarna och går fram mot mig. Innan hon hunnit sagt något sa jag "jag vet att jag åkte dit på kollen.. " sen sa jag något mer men jag minns inte vad. Hon log lite och sa att det inte var någon fara. Jag fick total blackout när hon ville göra ett återköp på de varor hon köpt och talade om vilken panik jag hade under tiden de var ute i bilen. Hon lugnade ner mig och sa att det enda felet jag gjorde var att jag BORDE ha bett om legitimation. Både hon och killen var 20 år, så jag gjorde inget lagbrott. Det var ingen tröst för mig, jag var så otroligt förbannad på mig själv och paniken vägrade släppa.

När hon åkte därifrån höll jag nästan på att börja grina. Jag vet att det inte är en så stor grej att kugga på det, men jag kände mig så SJUKT dum när jag inte bad om legitimation. När jag senare blev avbytt i kassan sprang jag ner till Ingrid och talade om det för henne. Hon försökte också lugna ner mig och berättade att hon hade åkt dit hon med, plus att Stina på jobbet också har åkt fast, fler än 1 gång tydligen. 2 andra ur personalen hade också missat att be om leg. Då blev jag faktiskt lugnare, det var alltså inte bara jag som gjort fel.

Jag gick och gruvade mig för att berätta för chefen, och jag tänkte ringa och tala om för henne vad som hänt, men som tur var kom hon till affären och handlade så jag fick berätta det för henne personligen. Hon bara skrattade åt mig när jag sa hur livrädd jag var, och sa att det inte var någon fara. Då släppte stenen från hjärtat kan jag lova.
Men jag känner mig fortfarande så sjukt dum. VARFÖR kollade jag inte legitimation på honom?

En sak är då säker, jag kommer kolla legitimation på ALLA under 30 jag inte känner igen längre.

Tyck synd om mig

Rida poppo

Idag har vi umgåtts med Pålman och Carro hela dagen. De kom hit på förmiddagen och vi fikade lite innan vi bestämde oss för att äta mat tillsammans. Jag och David bjöd på Jocelyns kycklinggryta med potatis, currypasta, cokosmjölk och ris. Det är den godaste maträtten som finns, och jag tror det gick hem hos gästerna också. Efter maten slängde vi oss i soffan ett tag och jäste, sen tog vi hundarna med oss och åkte upp till Kungsberg där Pålmans mamma bor. FÖR VET NI VAD? De har en häst som behöver ridas, SOM JAG SKA RIDA. Vi åkte upp till dem där vi fikade världens godaste sockerkaka med choklad i! Hade jag varit hemma hade jag tagit 5 bitar, nu nöjde jag mig med 1. Hundarna sprang omkring och nosade på allt och agerade dammsugor under bordet.

Vi gick ner till stallet och hälsade på hästen som jag ska rida. Nu minns jag inte vad hon heter men det är ett sto i alla fall. Och hon var så himla fin, på riktigt! Jag blev helt såld! Jag ville skutta runt som en idiot och hoppa av lycka, men det kunde jag såklart inte göra. Så i morgon ska jag få åka och rida poppo för första gången på snart 4 år!

Ni som inte vet det så red jag i 11 år innan jag slutade när jag var 17 år. Jag vet inte varför jag slutade riktigt, men det var väl inte "coolt" antar jag. Jag ångrar att jag inte fortsatte, så nu är jag överlycklig över att få den chansen igen. Okej, nu låter jag som värsta häst-geeken, men det är vad jag är också!

I morgon ska jag jobba mellan 12-3, sen drar jag upp till Kungsberg på en gång och sätter mig på hästryggen! WOHO!

Jessie&Lisa

Utekvällen med Lisa var riktigt rolig! Vi var på Fredos där vi tog en varsin shots det första vi gjorde, den smakade skit. Eller.. den smakade sprit, och sprit smakar skit. Vi satt där och babblade ett tag men det spelades urusel musik ur högtalarna så vi smet över till Lillpuben istället. Där var det betydligt bättre musik, dessutom var det lagom volym så vi kunde prata i normal ton till varandra istället för att gorma över bordet som vi var tvungna att göra på Fredos. Jag bad om en drink som inte smakade sprit och fick en drink som var rätt så disgusting vilket bartendern uppenbarligen såg att jag tyckte, så hon kom ut med en ny drink åt mig som hon bjöd på. Den var faktiskt god! Det var mixade hallon och sprit, rätt så syrlig, men god! Jag tyckte vi hade supertrevligt på Lillpuben! Strax före halv tolv drog vi vidare mot Kharma Lounge, där de tog 140:- (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) i inträde. Fuckin RÅN för helvete. Vi knatade omkring där bland feta artonåringar med reklamtishor och backslickfånar wannabee stockholmsbrats. Vi hade roligt och skrattade åt många. Det var rätt mycket folk för tydligen var det någon kändis(?) där, Adam Tensta? Aldrig hört namnet, men tydligen var det halva sandvikens idol.

Strax efter 1 hämtade vi våra jackor och drog till Sibylla. Där drog jag i mig en tunnbrödrulle och Lisa åt en hamburgare. Mums! Träffade även på två gamla klasskompisar från gymnasiet, Christoffer och Lars, det var trevligt! Sen följde jag med Lisa till hennes buss som gick halv 2. Det blev kramkalas och sen hoppade hon på bussen mot Gävle och jag gick till David som stod och väntade på en parkering 100 meter därifrån.

Jag hade iaf en supertrevlig kväll, hoppas vi kan göra om det Lisa!


Härlig kväll

Har haft det superkul med Lisa!

Nu blir det sängen! Natti natti vänner

Finally

Om 45 minuter drar jag in mot Sandviken, där ska jag och Lisa supa skallen av oss ikväll. Eller, nä inte riktigt kanske. Men bra många groggar ska det allt bli.

Ha det super ikväll, det ska jag både göra och ha.


Parthey

Zelda är hos Carro och Pålman idag. De ville ha henne idag så David skjutsade ner henne i morse samtidigt som han åkte med Brutus till J&E. Jag kan tänka mig att Zelda njuter av varje minut där nere. Hon är störtförälskad i Pålman och både han och Carro leker med henne hela tiden. Hon kommer antagligen vara minst lika trött idag när vi hämtar henne. Det är bra, då behöver jag inte känna mig tvingad att underhålla henne när jag helst vill slänga mig i soffan och vila. Hihi.

Ikväll blir det party, den ni! Jag, Jessica Norling, ska dricka alkohol. Undrar hur det kommer sluta? Det händer inte ofta nuförtiden, utan endast vid special occasions. Ikväll är ett sådant tillfälle, jag ska träffa Lisa! Vi ska sitta på Fredos och hälla i oss sprit och snacka skit, sen drar vi kanske till underbar, eller Kharma Lounge heter det väl så snyggt nuförtiden. Har sett fram emot detta i 2 veckor nu, and today is the day! 

Jag har lite smått panik för jag vet inte alls vad jag ska ha på mig. Jag har ett par asheta lackpumps med 10 cm (!!!!!!!!!) klack, som jag definitivt INTE kan gå i. Men de är ju så snygga! Jag ska klura i eftermiddag och vingla omkring hemma i vardagsrummet innan jag bestämmer mig. Jag kan ju ta med mig ett extra par dojjor och byta om pumpsen gör för ont? Sen är ju frågan hur jag ser ut när jag går omkring på Sandvikens såphala gator med mina assnygga skor? Förmodligen som ett freak, men what the fuck, jag kommer ju vara snygg när jag sitter ner eller står still i alla fall!

Om 2 timmar slutar jag, äntligen! Jag har inte mycket jobb kvar från denna vecka så de knappt 2 timmarna som är kvar kommer bli rätt lugna. Skönt.

Nu ska jag gå och peppra Magnus med gummisnoddar!

Fretak

Träningen igår gick rätt bra. Jag är fortfarande inte helt hundra, så jag orkar inte fullt så mycket som jag annars brukar. Vilket är sjukt frustrerande. Jag vägrar tro att jag kan sämre än sist, så jag tar i för kung och fosterland, sedan blir jag totalt matt och inser att jag inte kan ta i lika hårt när jag är förkyld. Då blir jag så sjukt förbannad på mig själv, trots att jag vet hur det det ligger till. Men jag fick beröm för att jag är den som "brukar ta i mest" och då blev jag lite gladare.

När jag kom hem var Carro och Pålman hos oss. Det hade slagit slint i Zeldas skalle så hon sprang omkring som en GALNING. Jag har inte sett henne så knäpp på länge. Hon hoppade upp i soffan och ställde sig på Carro flera gånger, rusade runt runt i lägenheten och svansen gick som en helikopter nonstop i en timme. Sen dog hon på golvet. Totalt utslagen, lillsnörpan.

Jag åt fil och müsli igår, den ni! Jag har inte gillat fil sedan jag var liten då farmor TVINGADE i mig en stor tallrik fil varje morgon på sommarloven. Jag fick typ ett kryddmått socker och 3-4 flingor(utan socker) till en halvliter sur jävla fil. YUCK! Jag satt i timmar varje morgon innan jag till slut hade fått i mig hela tallriken. Sedan var dagen helt förstörd. Sedan dess har jag inte ätit fil, men eftersom vi fick fil över från pannkakorna vi gjorde så bestämde jag mig för att äta lite efter träningen. Och si på tusan, det var gott! Fast jag hällde på en matsked socker och asmycket müsli!

Workie workie!

RSS 2.0