Johan Palm

I förrgår kollade Bjarne på mig när vi satt på kontoret, och så sa han: Du är lik Johan Palm. Dagen efter kommer en säljare ner på mitt kontor och ställer frågan: "Är det någon som sagt att du liknar Johan Palm i Idol?" Jag tappar hakan och ser jävligt förvånad ut. Smått panikslagen springer jag in till mina kära kontorsgrannar Magnus och Åsa. Ställer frågan till dem, är jag verkligen lik Johan Palm? Magnus säger JA utan att tveka (och tillade att han ser mig framför sig när han ser Johan på scenen på fredagkvällarna, men det vet jag bara är en stor överdrift Magnus!), Åsa höll med och sa att jag liknade honom.

Vid det här laget är jag grymt frustrerad. I samma ögonblick ringer syrran och innan jag knappt svarat telefonen frågar jag henne om jag ser ut som honom. "Ja, lite lik varandra är ni allt". Vad fan är det här? Har hela min umgängeskrets fått grava fel på synen? Senare under dagen frågade jag en av arbetarna på verkstan om han ansåg att jag liknade honom, och samma svar kom ur hans jävla trut. Till och med DAVID tyckte vi var lika ?!


Så nu frågar jag Er, är jag lik Johan Palm?


(För 2 år sedan var jag tydligen kanonlik Danny Saucedo enligt många, jag ser nog ut som en karl?! Om man nu kan kalla dessa två grabbar som karlar förstås) Fast jag har nog mest fått höra att jag är lik Ashley Simpson, och på vissa bilder på henne (innan nosejob'et) tycker till och med JAG att vi liknar varandra. Så jag ser nog inte ut som en karl trots allt.

Hoppas jag.



HEJ!

OJ vad längesen det vad jag uppdaterade nu. Det har inte hänt allt för mycket sedan sist. Utgång med Dipsy och Lina i fredags, slappdag i lördags sen har jag tränat och jobbat de andra dagarna.

Idag ska jag klippa och färga skallen. FINALLY! Jag har inte klippt mig sedan 9 september, dagen innan jag stack till USA, så det är verkligen dags för en ansning nu.

Jag delar för tillfället kontor med Bjarne. Jag flyttade in på hans kontor förra veckan då han var pappaledig, men i måndags kom han tillbaka och nu sitter vi på samma skrivbord och trängs. De har satts upp nya moduler som vi ska få flytta in i inom några dagar, och så småningom måste vi trängas i samma kontor tills all el och sånt har dragits. Men det är bara trevligt!

Snart lunch, jag är så hungrig att jag skulle kunna dra i mig vad som helst just nu! Idag är det onsdag, vilket betyder att jag käkar stuvade makaroner och korv från Freddes, YUMMIE! Nästan det enda som är ätbart därifrån faktiskt.





Negerboll

Idag fick jag besök av mamma, lillebror Elias och syrran. Griffon var också med så Brutus fick sig en lekkamrat. Zelda hade följt med David till jobbet så det var bara Brutte hemma. Han såg lite chockad ut när en hund stor som ett hus klev in i HANS lägenhet, men det gick superbra. Han var lite reserverad och såg lite frågande ut ibland bara.

Jag och Elias gjorde negerbollar som blev skitgoda! ille fick kladda med händerna och rulla bollarna, och jag har aldrig sett så fina runda negerbollar någonsin! Inte ens jag skulle kunna lyckas med det han gjorde om jag försökte. När vi hade rullat färdigt spelade vi Finns i sjön i väntan på att negerballarna blev kalla på balkongen. Fanskapet vann över mig, den lilla snorungen! Vi spelade en gång till och lät mamma vara med, och då vann hon! Typiskt.

Nu sitter jag hemma med hundarna, som vaaanligt. David är på jobbet som alla andra dagar i veckan. Han är nästan som en av mina arbetskamrater jag enbart träffar på rasterna och lunchen på jobbet :) Vi är vakna ungefär 30 min efter att han kommit hem innan vi somnar som klubbade sälar med hundarna mellan oss varje kväll.

Nu ska jag hoppa i säng innan jag somnar sittandes i den här soffan.

Kan det bli fredag nu ?!

Jack Savoretti


Måndag igen

Anders, Malin och lille bebis kom och hälsade på igår! Jag snodde honom direkt och gosade massor. Till och med David vågade hålla i honom, och jag tror han gillade det. Det var första gången han höll i en sån liten bebis tror jag. Det tar sig.

Direkt efter jag slutar jobbet idag ska jag åka och spela innebandy med jobbarkompisarna. Det kommer bli skitkul! Jag har i och för sig inte rört en innebandyklubba mer än några enstaka gånger då vi lirade lite på idrottslektionerna i skolan, så jag är nog totalt oduglig, men roligt som tusan är det!

Nu har jag i alla fall hittat på 2 studios jag kan tänka mig att gå för att få min tatuering. Antingen blir det Evil Eye i Stockholm, eller så blir det Evil Twins i Helsingborg. Jag har fortfarande Left Hand Tattoo som alternativ, men vi får se vilket av ställena jag väljer. Min faster Zara ska också följa med och tatuera sig samtidigt som mig. Tur är väl det, då har jag någon med mig som jag kan hålla i handen när jag är som räddast.

Nej, workie, workie!

Lille Robin

Idag har jag träffat den sötaste, härligast och gulligaste bebisen i världen! Direkt efter jobbet åkte jag till Torsåker och hälsade på Anders, Malin och deras nya lilla bebis Robin som är 6 dagar. Han var bland de finaste bebisar jag sett någongång! Jag blev kär vid första ögonkastet. Jag höll i honom större delen av tiden jag var där, och han var så lugn och snäll. Anders och Malin har verkligen fått en underbar liten bebis.

Snacka om att jag blev bebissjuk nu.

Mardröm

Träningen i förrgår var ganska rolig, men vi har för tillfället ingen tränare så det var lite småkaotiskt. Det blir inte lika seriöst och det gillar inte jag. Hoppas verkligen vi har en tränare till nästa tisdag. Vi behöver tjejer till laget också, så känner du för att börja spela fotboll är det bara att komma ner och provträna med oss. 

Jag drömde i natt. Jag och David var ute och gick med hundarna. David och Zelda gick framför mig och Brutte när vi kom till en åmynning. Vi gick på isen runt åmynningen och när jag tittade vart David och Zelda var hade de på något vis hoppat över till andra sidan. Brutus sprang löst och fick se att dem var på andra sidan, så han slängde sig i vattnet och simmade mot andra sidan. När han försökte hoppa upp på isen vid David så lyckades han inte, och han blev tröttare och tröttare. Han bestämde sig för att vända och komma tillbaka till mig. För att ta upp honom var jag tvungen att lägga mig ner på isen och kräla fram till iskanten eftersom isen var så tunn. Vid det här laget var Brutus jättetrött och jag ser hur hans krafter försvinner mer och mer. När han simmar mot mig och är bara några decimeter från mig tappar han orken och sjunker. Jag ser honom åka sakta, sakta längre ner mot botten. Jag kan inte hoppa i eftersom det är strömt och jag skulle förmodligen drunkna om jag försökte. Jag sträckte ner mina händer men nådde honom inte. Till slut försvinner han bakom isen och jag ser honom inge mer.

Jag vaknade sekunder efter och var jätteledsen! Drömmen kändes så verklig och mitt hjärta kändes sådär krossat som det bara gjort 1 gång i mitt liv förut. Jag kunde inte släppa känslan och låg vaken i sängen ett tag innan jag insåg att allt var en dröm och somnade om.


ÄNTLIGEN

Nu börjar träningen om 43 minuter! Äntligen får jag sparka lite boll igen, snacka om att jag saknat fotbollen! Konditionen är just nu lika med noll, men det ska nog inte ta allt för lång tid innan jag får upp flåset igen (hoppas jag). Min kost har varit allt annat än nyttig de senaste 2 månaderna, så det är dags att ta tag i det nu när jag börjar träna igen.

Nu ska jag sätta på mig benskydden och vänta tills klockan är strax efter halv då jag springer ner till gympasalen!

Finally

I morgon börjar äntligen min fotbollsträning igen. Jag har inte tränat på snart 2 månader och det börjar både kännas och synas på min kropp. Dessutom har jobbet börjat spela innebandy varje måndag här i Järbo, så det ska jag nog börja på nästa vecka också. Sen lär jag komma igång med löpningen igen också, jag sprang ju 5 km VARJE dag förut, vill börja med det igen. Dock ska jag inte sluta äta och väga 47 kg som jag gjorde sist. Inte bra. Jag tänker äta bra så det blir en sund och nyttig träning. Jag kan inte förstå hur jag orkade leva som jag gjorde när jag svalt mig själv och ändå orkade springa varje dag + bootcamp, boxning och fotboll 4 dagar i veckan! Jag har nog inte tid att träna så intensivt som jag gjorde sist, men fotboll, innebandy och löpningar ska jag nog hinna med. 3 vilodagar i veckan blir bra.

Anders och Malins son ska heta Robin. Lille Robin. Tant Jessica ska lära honom allt hon kan och mycket mer. I morgon ska de åka hem från bb, hoppas de ringer så fort de orkar med sällskap så är jag där på 2 sek! Har jag tur får jag komma redan på onsdag :) Jag vill snusa bebiiiiiiiiis!

 

WHAT ?!

Jag skrev "De små underliven" i förra inlägget ?!

De små underbara liven blir nog bättre.

Pinsamt.

Nu har alla bebisar kommit

Anders ringde strax efter fyra idag och berättade att de fick en liten son! Nu har båda mina vänners fruar sqeezat ur sig varsina fina pojkar. Jag har redan sett de små underliven i mms som jag fått, och gud så fina de är!

Nu vill jag att Anders och Malin ska komma hem snart så jag får snusa på bebis!!

ÅH BEBIS IGEN!

I morse 05.37 fick jag ett meddelande från Anders där han skrev att de snart var på väg in! Nu är det inte långt kvar för Malin innan hon har bebis liggandes på magen! Antar att hon just nu ligger på förlossningen och har sjukt ont samtidigt som hon är galet förväntansfull.

Coolt att Bjarne och Annika fick igår kväll, och att Anders och Malin fick åka in i morse. Min bästa kompis och bästa arbetskompis (delad förstaplats med Emma, Magnus och Åsa) dagarna efter varandra.

Jag vill att Anders ska komma hem NU så jag får hälsa på bebisen!


ÅH bebis

Fick preciiis ett mms från Bjarne med en bild på en sjukt söt liten kille som föddes ikväll! Stort grattis till han och frugan. Jag som såg fram emot att sitta på samma kontor som Bjarne hela nästa vecka då mitt ska "byggas om", nu blir han ju hemma i 2 veckor!

Undra vem som vann vadslagningen av oss allihopa nere på logistik? Jag tror det står mellan mig och Bjarne, både han och jag tippade på att knodden skulle komma den åttonde, så någon av oss vinner på vikt och längd då vi båda tippade på en pojke.

Nu är det bara Anders och Malin kvar, som hade bf samma dag som Bjarne och Annika! Fast Malin är ju förstföderska så det kan nog ta en herrans massa dagar till innan pluttungen kommer ut. Anders ska ha barn, det har jag inte riktigt förstått än. Min absolut bästa kompis genom alla år ska få en bebis. Åh, jag kommer i princip bli Torsåkersbo så mycket tid jag kommer spendera där när bebis kommer!

Gröt med rätt krydda

Jag åt gröt igår. Jag blev så sugen på risgrynsgröt efter att ha läst i Linas blogg så jag var tvungen att köpa lite. Hon lyckades dock krydda sin gröt med chilikrydda istället för kanel, det tyckte jag var himla roligt. Jag var jävligt nojig att jag själv skulle lyckas med samma sak, så jag kollade överdrivet många gånger på kryddburken så jag var helt säker på att jag tagit rätt, jag till och med luktade så jag var 100 % säker. Och guuud så gott det var. Jag la en smörklick stor som en tennisboll i botten av gröten också, det är det godaste som finns!

Oh, fikarast nu! 1 timme och 15 minuter kvar av den här arbetsveckan. GRYMT fort har det gått, för fort för mig att hinna med allt jobb. Så jag ska tillbaka på söndag och jobba några timmar extra. Jippie!

Sluuuuuut

Nu har jag sett klart på hela säsong 5 av L word. Nu finns det inga fler avsnitt att se förrän januari. Den här säsongen var skitbra, men jag blev förbannad på Shane i sista avsnittet, och nu kan jag inte släppa det. Hur ska jag klara mig ända till januari utan att få veta hur det går med allt? Jag blev så arg så jag skrek rätt ut här hemma! Det är i och för sig bara en serie, men det är inte vilken serie som helst! Det är VÄRLDENS bästa serie, och jag är som besatt av den. Säsong 6 är den sista, och alla de små liven jag "lärt känna" under den här tiden kommer liksom bara...dö. Jag vill ju fortsätta att se hur deras vardag fortlöper och ha en chans att få se hur deras liv fortsätter tills de blir gamla! Det går inte att beskriva känslan, jag låter ju helt sjuk i huvudet.

Jag har aldrig någonsin blivit så fast, hänförd och rörd av en serie någonsin.


Test!

Gör testet om mig! :)

http://www.quizyourfriends.com/take-quiz.php?id=0811050151509106&a=1&



Hockey

Det var skitroligt på hockeyn igår. Vi käkade 3-rätters i restaurangen innan vi gick ner till våra platser och kollade på matchen. Den var hur spännande som helst! Även om jag inte har den blekaste aning om hur spelreglerna går till så var jag hur fast i spelet som helst. Riktigt roligt var det! Det var bara jag och Åsa som drack (inte så mycket dock), alla grabbar höll sig till cola eller lättöl. Sjukt kul kväll faktiskt, med alla de bästa från jobbet förutom Bjarne som inte kunde vara med.

Idag har jag suttit på möte hela förmiddagen, så mitt berg på skrivbordet har inte minskat någonting idag. Nu ska jag sätta fart och jobba lite.


Jag lever

Helgen var skitbra. Livingroom med Lina i lördags. Fulla och glada stod vi på dansgolvet större delen av kvällen, tror jag i alla fall? ;) Riktigt skoj! Drog en kebab på Sibylla klockan 3 på natten, taxi hem och kvart över 4 klev jag innanför dörren.

Sov till halv 9 (förvånadsvärt pigg med tanke på så få timmars sömn) dagen efter och tog hundarna på promenad, sen låg jag i soffan och kollade på säsong 5 av L Word. ÅH det är så bra. Shane är så bra. Hon är frisör och var hos en familj med 2 döttrar och fixade deras hår inför mammans bröllop. Det slutade med att hon pippade båda systrarna (inte samtidigt) och sedan morsan. Så typiskt Shane. Shane, shane, shane. Jag skrattade så jag kiknade.

Hockey ikväll. Brynäs - ?. Så insatt är jag i den sporten, haha. Vi på logistik ska ut och käka och gå på hockey. Kanske blir det en eller 4 cider också, det märks.

Tjing.

RSS 2.0