Finally Friday

Tänk att veckorna går så himla snabbt även fast det känns som en evighet till fredag när man sitter på jobbet halv åtta på måndag morgon. Nu är det fredag IGEN och det känns hur skönt som helst. Jag åker som vanligt till Hofors och bor där över helgen med syrran och mamma. Kristin blir också med! I morgon ska vi ut på Livingroom, för vet ni vilka som kommer dit?! JO MINSANN, Arvingarna! De var mina stora idoler när jag var yngre och jag var kär i Kim (och Casper också, men det var mest för att alla andra också var det). Det kommer bli så himla kul! Fast jag ska ta det lite lugnare med spriten denna helg och försöka att inte bli lika odräglig som i lördags. Jag tänker nog hålla mig till cider!

Nu sitter jag och laddar med Arvingarna på youtube. Tyvärr hade de inte så många låtar där så jag är inne på http://arvingarna.nu där man får lyssna på snuttar på deras låter i ca 30 sek. Det får duga, jag blir taggad som fan i alla fall.

Ikväll blir nog en lugn kväll. Jag tänker tvinga syrran och Kristin att spela gitarr och sjunga lite för mig. De sjunger SJUKT fint tillsammans, hela kroppen ryser när jag hör dem sjunga i stämmor. Iih, nu längtar jag tills ikväll!

<3

Herrejösses!

SHIT, Jenny och Shane i säsong 6?! Jag som inte ens har kollat klart på säsong 5 än. Attans bananer. Nu fick jag nästan panik, måste ladda hem säsong 5 och kolla igenom snabbt som fan så jag får se detta!

God morgon

Igår hade vi våran första träning på konstgräs på Jernvallen. Jag hade räknat med att de flesta ur laget skulle vara riktigt taggade, och att vi skulle vara hur många som helst. När jag kom dit hade inte en enda själ kommit, förutom vår tränare Jocke. Några minuter senare dök 3 tjejer till upp, inga fler. Jag blev så himla besviken, nu när vi får chansen att vara på konstgräs och herrarna ger oss halva planen, måste vi utnyttja den tiden och inte sumpa den här chansen. Dumma unjävlar i laget som skiter i det här och inte tar det seriöst.

Vet ni vad jag lyckades med när jag gick från träningen då? Jag hade telefonen mot örat i ena handen och en kasse i andra när jag går med mina fotbollsskor upp mot bilen. Jag möter hela SAIK's fotbollslag och precis när hela deras lag kommer framför mig halkar jag på isen och flyger omkull. Hade jag gjort samma sak för 2 år sedan hade jag skunkit under jorden, men jag skämdes faktiskt ingenting. "oj jävlar, hehehe" sa jag och skämtade bort det lite, men grabbarna verkade tro att jag var knäpp i huvudet och kollade på mig med konstiga blickar. Puckon.

Jag klippte skallen igår också, blev inte någon stor skillnad alls mer än i bakhuvudet där hon tog en rejäl bit. Hon tar även rakmaskinen i slutet, det känns lite mysko, men skönt. Jag har samma frisyr som jag har haft det senaste året, men de sista månaderna har jag inte lyckats fått till det där extra i håret. Jag är hur nöjd som helst, men inte lika nöjd som jag var i början av året. Jag vet inte om det är frisyren som är liiiite annorlunda, eller om det är jag som börjat tröttna lite smått på frillan. Jag ska nog prova något annorlunda nästa gång jag ansar skallen.

Jag köpte världens skönaste sport-top igår. Fy fisken vad dyra de jävlarna är, 400 :- fick jag betala för det lilla tygstycket. Men det var lätt värt det så skön som den är.

Jag, Kristin och syrran var ut i lördags. Jag hade kul som tusan, och på denna bilden var jag riktigt onykter, men stod fortfarande på benen. Värre blev det senare på natten, jag har inte varit så full sen jag var 14 tror jag (förutom Riga-resan då). Det berodde nog på den där jävla spriten som jag inte borde druckit. Men det var en skitkul kväll, jag minns ju i alla fall vad som hände, det är mer än vad man kan säga om Kristin ;)

The Organ


Fredag

Nu är det äntligen helg igen. Ikväll drar jag och Kristin in till Gävle och spelar lite biljard om det blir som planerat, syrran blir också med. Trevligt.

Jag glömde sätta på elementet igår innan jag gick hem, så idag när jag klev innanför min dörr till kontoret sprang det pingviner omkring här inne. Jag brukar ha elementet på 30 grader och sitta i tjocktröja, så jag blir inte förvånad om jag snart skakar av stolen snart.

Hej alla nyfikna själar som börjat läsa min blogg nu de senaste dagarna. Igår hade jag drygt 30 läsare mer om dagen nu än innan nyår. Även fast jag i princip aldrig uppdaterar den här bloggen mer. Börjar kännas krystat och tråkigt faktiskt, men någon gång ibland kommer jag skriva ett inlägg så ni vet att jag lever.


Lägenhet.

Nu har det löst sig med boende. Jag fick samma lägenhet som jag flyttade ifrån för 2½ (?) år sedan. Jag är jätteglad att jag hittat ett boende, men inte så glad som jag trodde att jag skulle bli. Jag hade konstigt nog hoppats på att få en lägenhet i Sandviken. Jag trodde aldrig att jag skulle säga det, men nu skulle jag faktiskt kunna tänka mig att bo där. Det skulle göra saker och ting så mycket enklare. Det enda jobbiga med att bo i Sandviken är såklart jobbet i Järbo, men det är ju trots allt bara 1 mil. Om jag skulle flytta till Sandviken får jag sätta Zelda på hunddagis på dagarna bara. Fast det positiva med att bo i Järbo och ha Zelda är just att jag kommer spara tusenlappar i månaden på att kunna åka hem på lunchen och slippa ha henne på dagis.

1 april får jag flytta in. Det känns verkligen långt bort just nu! 2 hela månader kvar. 2 månader då jag måste ha mitt liv i plastpåsar och sova hos min faster och farbror. Jag trivs jättebra där och är så himla glad att de ställer upp och låter mig bo där, men jag känner mig i vägen även om jag vet att de vill ha mig där.

Det är drygt 9 veckor kvar tills lägenheten är min. Det känns sjukt långt borta.

Hoppas verkligen att tiden går snabbt.

JKC

Äntligen helg! Denna helg borde jag verkligen sova ut och vila ordentligt eftersom jag bokstavligt talat varit vaken halva nätterna de senaste veckorna. Men icke! I morgon kl 06.45 ska jag infinna mig vid Folkets Hus här i Järbo, sen drar vi raka vägen in till Sandviken för att spela i Tidningscupen. Det ska bli grymt roligt, även om jag är ganska säker på att vi åker på storstryk eftersom 2 av lagen spelat i division 2. Min kondition kunde varit bättre också, jag som spelade 2x45 minuter förra säsongen utan att byta var nästintill DÖD efter 4 minuter spel igår på träningen. Kanske beror på för lite sömn kombinerat med den vidriga ovanan jag börjat med igen.

Jag LOVADE mig själv att jag aldrig någonsin skulle börja röka igen, men nu står jag där med den illaluktande prylen i truten flera gånger om dagen. Jag vet i och för sig att det kommer bli lätt att sluta, eftersom jag klarade det galant förra gången. Jag förstår bara inte varför jag började röka igen efter 1½ år som rökfri. Korkat av mig. Riktigt korkat.

Igår tvättade jag min nya fina bil. Den blev skitsnygg. Jag, Kristin och Dippan var nere på jobbet hela kvällen och slet (fast Dipsy tittade bara på ;) ). Vi tvättade Conny och Zaras bil också, det måste varit den skitigaste bilen jag någonsin sett. Vi tog i som fan men likförbannat var den lika lortig. Vi fick bort mycket skit men det är minst lika mycket kvar som sitter som berget på bilhelvetet.

Jag fick svar om lägenhet idag också. Jag står som nummer 2 i kön på samma lägenhet som jag flyttade ifrån när jag flyttade till David. Det skulle vara lite komiskt om jag fick den nu när jag ska flytta ifrån honom. Så länge jag väntar på boende bor jag hos Conny och Zara och trivs jättebra där även om jag vill ha ett eget boende så snabbt som möjligt.

En timme kvar på jobbet nu, sen sticker jag in till Kristin i Sandviken!


BIL!

Jag har köpt en ny bil! En Audi a3 1,8T. Skitsnygg, går skitfort och passar mig alldeles utmärkt. Jag och Kristin åkte ner till Uppsala igår och så tog vi med den hem. Himla trevligt. Den är rejält skitig så i morgon ska jag och Malin tvätta bilen tänkte vi, sen ska jag åka med den till bilverkstan här borta som ska få kolla vad det kommer att kosta att fixa den lilla rosten som är på framdörrarna.

När jag körde hem den igår provade jag att gasa lite, och jag kom upp i 200 (då blev jag rädd, skakade som ett asplöv och saktade ner till 140 igen). Ska jag köra ihjäl mig i någon bil kommer det bli i denna.

Om det är någon som vill ha en golf så har jag en! Nästan gratis, du får den för 5 000:-



Nystart.

Som vissa kanske redan vet så har jag och David gått skilda vägar. Det var mitt beslut även om jag vet att båda till viss del har insett att vårat förhållande tynade bort mer och mer. David och jag har verkligen haft en bra tid tillsammans, i närmare 7 år har vi varit tillsammans och bott ihop. Vi har så sjukt många minnen tillsammans. Alla resor, våran vardag, hundarna, gemensamma vänner och så mycket mer! Våran tid har varit underbar även om vi såklart haft våra små bråk tillsammans. Jag kommer alltid minnas tiden med David och jag kommer alltid att älska honom. Han är en stor del av mitt liv och det kommer bli väldigt svårt att klara sig utan hans smarta huvud och goda råd.

Just nu känns allt bra, såklart är det tråkigt att det blivit såhär men det som hände har hänt, nu är det bara att sträcka på sig och gå vidare. Jag har för tillfället ingenstans att bo, men min underbara faster och farbror låter mig bo hos dem. Jag letar boende för fullt, både i Järbo och Sandviken.

Tack David, för den tiden jag fått med dig. Jag kommer alltid minnas och se tillbaka på tiden med ett leende på mina läppar.

Jag älskar dig

I know someday you'll have a beautiful life,
I know you'll be a sun in somebody else's sky



In loving memory


RSS 2.0