Incubus


Grattis mig själv 22 år


Ane Brun


Sista dagen

Jag och Bjarne har delat kontor i över en månads tid. Idag är sista dagen vi sitter tillsammans innan jag ska flytta till mitt egna kontor igen. Det har varit en mycket sorglig dag, och Bjarne har spelat några fina låtar för mig.

Här kommer två av de låtar han spelat.
 


Jag tror att han kommer sakna mig.

bulls and käts

Jag bakade lussebullar och katter i helgen. Fan vad jag är bra.


Blåsfanskap

Fotbollsträning står på schemat idag. (oj, jag blev tillfällig dyslektiker då jag var tvungen att slå upp ordet schema, pinsamt)

Igår på innebandyn skapade jag en underbar varelse under min fot, en fet blåsa stor som en femkrona och tjock som en valnöt. Fylld med litervis av vätska pulserade den under min högra stortå och skulle den spricka fanns risken att vi skulle drunkna. Väl hemma tog jag med största möjliga försiktighet av mig min svettiga fotbollsstrumpa och befarade det värsta. Jag vred försiktigt på foten och såg att - DEN VAR TÖMD! Aha! Det förklarar kanske varför min ena strumpa var så kolossalt blöt?

Ont som fan har jag idag i alla fall, så vi får se hur det går med fotbollen idag. Attans, den nya tränaren kommer och tränar oss för första gången idag, jag som tänkte bretcha.



Jag hade ingen bild på min blåsa så mitt nylle fick sitta här istället.

Hej!

Jag börjar bli riktigt kass på det här nu märker jag, inläggen kommer mer och mer sällan.

Jag var på kryssning i torsdags. Det var riktigt roligt! Jag åkte med syrran, mamma, kusin Natalie och hennes pojkvän Adam, Louise, Niklas och Andreas från Hofors. Vi började så fort vi kom på båten halv 5, och fortsatte till klockan var 6 på morgonen. Alla utom jag och Louise gick och la sig vid 3 på natten. Vi kände oss inte klara så vi hittade på en grabb som jobbade på båten, men var ledig på kvällen. Så han visade oss runt på ställen man inte får vara, och sen gick vi på efterfest med några anställda och bartenders. Klockan blev som sagt 6 innan vi hoppade i säng.

Klockan nio vaknade alla utom Niklas, Andreas och Louise, så vi gick upp och åt frukostbuffé. 90 spänn var betalade vi. Jag fick i mig ett glas vatten och 2 melonbitar stora som en matsked. Den dyraste frukosten jag någonsin ätit.

Resten av tiden på båten köpte vi lite i taxfreen och tävlade i en musikquiz. Vi kunde nästintill INGEN fråga, men jag messade mitt uppslagsverk (läs David) och fick svar på alla frågor utom 1. Han vet så mycket att jag blir sur. Vi vann dock inte, det gjorde någon avdankad gammal kärring som skrek sönder mina trumhinnor.

Bussresan hem kändes som en evighet, men hem kom vi. Det var solklart den roligaste kryssningen jag någonsin varit på.

RSS 2.0