Hälseneinflammation?

Något fel är det i alla fall. Jag har inte ont, men känslan som finns i hälen borde inte vara där. Jag låter det vara några dagar till och hoppas att det försvinner. Jag vägrar att skippa träningar så länge jag kan stå på benet! Nej då, men än så länge är det ingen fara, bara det inte blir värre för då lär jag tvunget vila från träningar. SKIT.

Igår var det onsdag och som vanligt 2 träningar den dagen. Började med boxning. Det var ett roligt pass, men jag tar inte i allt vad jag har, eftersom jag vet att krafter måste finnas kvar till nästa träning. I början av passet kände jag mig helt mosig och musklerna var som spagetti och ville inte fungera. Det värkte i armarna och min ork tog slut nästan på en gång. Men ju längre vi höll på desto mer krafter fick jag.

En timme senare knatade jag hem och gjorde ett paket nudlar (nyttigt va? ;) ) som jag tyckte var rätt äckligt så jag slängde hälften. Klämde på mig benskydden och bytte tisha. Sen sprang jag ner till flickorna i gymnastiksalen där vi har fotbollen.

Träningen gick bra till en början, men på slutet blev laget trött. Men vi vann ändå mot de andra flickorna. De nykommna flickorna i laget (jag, Sofia, Evelina, Emelie) spelade mot de som varit med några år. De blev två lag så sammanlagt var vi tre lag som spelade mot varandra. De laget som vann stod kvar på planen och bytte gjorde förlorarna med det tredje laget. Vi spelade 2-minutersmatcher och "mitt" lag vann nästan alla matcher. Vi fick gå av 2 gånger och då förlorade vi bara 1 av de matcherna och den andra blev oavgjord. I början spelade vi som sagt ganska bra, men på slutet slappnade vi av och var trötta. Vi vann matchen ändå, men spelade himla dåligt. Bättre ska vi vara på måndag!


Idag är det torsdag, då har jag ingen träning alls. Jag vill träna! Men det är nog bra att jag får vila tassen så den blir bra tills på måndag igen. Då ska jag faktiskt inte gå på fotbollen. Det är sista gången på Bootcamp då så jag, Maria och Martin ska dit och köra järnet. 


På lördag åker jag och David ner till Stockholm med Sumpa och Lina. Vi ska på julbord på Gröna Lund med Pålman och Carro. De frågade i somras om vi ville med, så det har varit bestämt länge. Det ska bli skitkul att komma iväg och göra något annorlunda. Carro och Pålman har bjudit några av sina vänner från Stockholm och Uppsala så vi blir 10-15 stycken sammanlagt. Det är Sveriges största vilda julbord. Jag tror till och med att det finns björnköttbullar. Dessutom var dessertbordet bland de största och bästa som fanns i Sverige. WOW, jag ska äta mig mätt på chokladmousse, ischoklad och pajer!

image12

 


Det ser rätt maffigt ut när man ser bilderna. Det som är synd är att vi måste åka hem på en gång vi är färdiga. Jag skulle vilja gå på stan en sväng och kika runt lite i staden, men Sumpa ska upp och jobba förmiddag så vi måste vara hemma i tid så han orkar upp till jobbet. Siit!


Shopping

Igår var jag till Gävle. Tanken var att julklappar skulle inhandlas och present till Anders och mamma. Jag fick med mig julklappar åt de tre småttingarna i släkten, och mamma. Anders present glömde jag totalt bort när jag såg alla underbara saker i alla butiker. Jag kunde inte hålla mig. Snart orkade jag knappt hålla i alla kassar pga tyngden så jag gick till bilen och åkte från Gävle till Valbo istället.

I Valbo hittade jag minst lika mycket snygga grejer, så pengarna rann från kontot rätt snabbt där också. När jag kom hem var David tvungen att komma ner och hjälpa mig att bära upp alla grejer. Han såg inte allt för glad ut när han såg alla påsarna:

Lite gladare blev han när jag gav honom en julklapp i förskott. En cardigan från H&M köpte jag åt honom, så han är lite stilig när VD,n kommer till jobbet. Han har alltid sina skatetröjor på sig, och det uppskattas nog inte av mr. Sandberg.

Idag har jag jobbat på ICA, det gick bra. De har gjort om totalt i butiken nu, det är sjukt fint där nu, men jag hittar ingenstans. Alla kunder som frågade efter varor kunde jag inte hjälpa. Jag sprang omkring som en yr höna och letade efter de stackars kundernas varor. De hade dock överseende med det, så jag fick ingen utskällning av någon sur gammal gubbe idag heller :) Fast, det brukar jag ju inte få..

Helg

Fredag. Igen. Veckorna går sjukt fort nu förtiden. Jag tycker det är helg jämt, men ändå försvinner den fort och den är det enda jag ser fram emot.

Idag fyller syrran år, så jag drog till Hofors efter jobbet och hälsade på henne. Anders, Emelie och Malin (A's flickvän) var där också, trevligt! Mamma hoppade i säng nästan på en gång jag kommit för hon skulle jobba natt. Vi åt smörgåstårta tills jag nästan kräktes. Efter det åt jag lite kakor (jag ser ut som en michelingubbe snart) och 20 minuter senare tog jag en till bit smörgåstårta. Det ser ut som jag har en fotboll i magen.

När jag kom hem hade Pålman och Carro kommit, med pizza. Huh! Jag kunde inte hålla mig så jag snodde några snuttar från Davids pizza. Nu ligger jag helt utslagen i soffan och tänker inte röra mig en meter till ikväll. Eller, hundarna ska väl rastas lite senare, om jag inte lyckas få David att göra det själv.

I morgon ska jag åka till Gävle och Valbo för att handla lite julklappar. Helt själv ska jag åka. Jag tänkte först åka till Borlänge, men jag orkar inte åka hela vägen dit ensam. Gävle får duga bra.

Det kommer säkerligen sluta med att jag kommer hem med dubbelt så många saker till mig själv än julklappar till andra.


Älskade sylt

När jag slutade jobbet åkte jag hem, bytte om och tog med mig Zelda på promenad. Vi gick ner till pappa och tog in posten. Jag har väl berättat att han åkt till Phillipinerna den jäveln? Han, Erik och Jocelyn blir borta till 4 januari. Inte ett dugg avundsjuk...

Jag snokade omkring lite där hemma och såklart kollade jag i kylskåpet. Det var nästan helt tomt, men längst in i hörnet såg jag något som glittrade likt en diamant. Jag slet bort allt framför och tog fram burken. Där var den, den godaste sylten i hela världen, vinbärssylten! Den som jag gjorde i somras är slut sedan länge, men pappa hade en burk från förra året kvar. Helt oöppnad! Det fanns inget att fundera över. Jag snodde den!

Jag gick i ljusets hastighet hemåt, stannade utanför ICA och ringde till Carina och frågade om hon kunde skriva upp en minimjölk och komma ut med till mig (kunde inte gå in eftersom jag hade Zelda, och jag hade inga pengar med mig. Snäll som hon är kom hon ut med mjölken, och jag sprang hem.

När vi kom innanför dörren slet jag av Zelda kopplet och reflexvästen, kastade ytterkläderna på golvet och rusade in i köket. Jag gjorde min älskade havregrynsgröt med linfrön, la på en klick vinbärssylt med mjölk och satte mig i vardagsrummet. Aldrig någonsin har gröt smakat så gott.

Jag är beroende igen.

Oduglig

Igår kände jag mig urkass på fotbollen. Ingenting gick som jag ville. Det blev bara 2 (eller var det bara 1?) mål under matchen, och två mål under en övning. SKIT! Jag var asförbannad och spottade ur mig diverse svordomar. Men roligt var det ändå, det är det alltid!

Första dagen för Zelda att vara ensam idag sedan hon blev sjuk. När vi kom hem på lunchen låg hon ihopkurad längst upp i sängen och sov. Hon såg lite småsurig ut eftersom vi lämnat henne på morgonen, men hon blev glad så fort hon fick en godis.

Idag är det lugnt på träningsfronten, men jag känner för att träna! Det gör jag i och för sig varje dag. Men jag ska dessvärre jobba över idag, igen. Har triljoner saker att göra som måste bli gjort denna vecka.

Jädra kul inlägg hörni!

Hoeforce

Idag åkte jag till Hoeforce och hälsade på Anders. Hos honom var också hans flickvän och hennes kompis från Norrköping. Trevlans. Hon hade varit där under helgen men fått andnöd och åkt ambulans in till sjukan och sovit kvar där. Förmodligen pga Wilma, Anders hund. Wilmas klor hade inte blivit klippta det senaste seklet, så jag tog tag i det och kortade av dem en halvmeter. Nu kan hon gå på trampdynorna istället för klorna.

Anders skjutsade ner Malin och hennes vän till Fagersta By medans jag stannade hemma med Wilmis. När han kom tillbaka åkte vi ner till Depå och käkade lite. Jag åt microvärmd kebab med ris, yum? Smakade inte tårta om man säger så, men den gick ner.

Efter maten åkte vi och hämtade Elias som var hos en kompis till honom. Vi tog med honom till mammas nya lägenhet och tittade in den. Superfina tapeter har hon satt upp. Nu är jag också sugen på att göra om hemma igen. Ska tjata lite på herren i huset.

Jag tog med mig Elias till Järbo. Han åt makaroner med kerre, och fick en daim till efterrätt. Sen lämnade jag de 3 karlarna kvar i lägenheten och tog med mig Zelda ut på promenad med Maria och Alfons. Vi gick ner till IP och hoppade in på tennisplanen där vi släppte hundarna så de fick springa av sig lite. De lekte som vanligt hur bra som helst med varandra och sprang omkring som galningar.

När jag kom hem kommenterade Elias Zeldas röda tassar. Han frågade varför hon blödde. Jag sprang dit och såg att varenda tass och klo var full med blod! Det var skare så hon rev sönder tassarna totalt på snön! Stackars lilltjej. Vi slängde in henne i duschen och tvättade bort det värsta av blodet. Nu ligger hon i hennes bädd under två filtar och sover. Jag tror inte hon har så ont, hon visar inget iaf. Vi smörjer in henne med tassalva i natt så får hon sova med tratten, så är det nog bra i morgon.


Nintendo Wii, ny tv, brödrost och vattenkokare

Igår kväll var jag och Zelda ute och gick med Alfons och Maria. Hon ska låna selen som jag haft på Zelda för att träna Alfons att gå bättre i koppel. Hoppas det funkar lika bra på honom som det gjorde på Zelda. Det är så mycket enklare att gå med henne i det kopplet än ett vanligt runt halsen.

Vi gick in hos Maria och släppte hundarna så de fick leka med varandra. De leker superbra med varandra. De är himla hårdhänta och det låter som om hela lägenheten ska rivas när dem är i farten, men gud så roligt de har med varandra!

Sen gick vi över till oss där Pålman, Carro, Martin och David spelade Nintendo Wii. Pålman hade nyss köpt det så han tog det med till oss, och vi spelade tills klockan blev 2 på natten. Så jävla kul med boxing. Vi stod upp framför tvn och boxades mot varandra. Vi spelade baseball, bowling och Tennis också ! :) Sjukt bra träning! Jag SKA HA ett sånt spel!!

Idag på eftermiddagen åkte jag och David till Valbo. Vi åkte bara till Siba. Där skulle vi handla en vattenkokare och en brödrost som vi behöver. Det hittade vi också. Plus en tv. Det var inte planerat över huvud taget, men vi hittade en pianosvart 40" Samsung till bra pris som vi slog till på. Trodde inte den skulle gå in i lilla goffe, men det gjorde den! Vi ställde upp den direkt när vi kom hem, och den är fan så mycket snyggare än den förra gamla skrutten.

Vattenkokaren och Brödrosten har vi inte ens plockat ur kartongen än, de känns inte lika intressanta nu när vi har en ny stor tv hos oss.

Oh my..

Jag är DÖD idag. Fick med mig lapen till sängen och den släppte jag inte före klockan var ett! Jag somnade som ett lamm igår och snusade hela natten utan att vakna. Iofs sover jag som en avdankad ko varje natt och vaknar sällan under natten.

I morse fick jag släpa mig själv ur sängen och gick som en zombie in på toaletten för att sätta på duschen. Kollade mig i spegeln och skrek rätt ut, jag såg ut såhär, på riktigt!
 
Jag lugnade mig från chocktillståndet och hoppade in i duschen. Klädde sedan på mig mina oerhört sexiga mjukisbyxor med hål i grenen och började sminka mig. Det var en hel verksamhet idag att lyckas täcka över de svarta kloten runt ögonen samt alla röda snitt längs ansiktet som blivit när jag tryckt ansiktet rakt ner i kudden hela natten.

Träningen igår gick lite bättre än förra gången. Vi gjorde nickövningar. Med ett bowlingklot utklätt till en fotboll. Det gjorde så jävla ont! Jag tänder till när jag känner smärta, så jag skrek svordomar som småflickorna aldrig hört förr varje gång bollfan slog mot hjässan. Under matchen gjorde jag visseligen bara 2(kanske 3?) mål men spelet kändes bättre än sist.

Sov över

Jag vaknade i morse och vände mig mot telefonen och stängde av alarmet. "Bara.. sova.. lite..ti..zzz.." 07.22 vaknade jag och flög upp ur sängen. Jag börjar jobba halv åtta! Brutus reste sig försiktigt och kollade frågande på mig med öronen åt varsitt håll och halvt vindögd. Zelda låg som en död gädda i sängen och rörde inte en min, öppnade inte ens ögonen och kollade vad jag höll på med. Hon gjorde ifrån sig en hög suck och ett gruff som betydde att jag var världens drygaste matte som stör henne i hennes skönhetssömn.

Jag sminkade mig på typ 1 minut (REKORD) och gömde håret under mössan. Satte på Brutus kläder och koppel. Sprang in i sovrummet och DROG ner Zelda från sängen och släpade henne till bilen medans Brutus skuttade omkring pigg som en lärka som vanligt. Åkte rally ner till Janne och Ewa för att lämna Brutus och slirade vidare till jobbet. 07.45 satte jag in foten på mitt kontor. HUH! Stressigt värre.

Jag kände mig rätt pigg när jag kom hit, men nu känner jag mig som en zombie igen. Jag blir typ svullen i ansiktet och får askgråa stora jävla fotbollar under ögonen när jag är trött. Jag är en hottie idag.

Bästis

Idag kom Anders och hälsade på, och han hade sin (flick?)vän Malin med sig. Hon var trevlig och snäll. Jag köpte kakor och bullar som vi smällde i oss. Zelda blev som vanligt överlycklig när Anders kom. Brutus blev lite småkåt på Malin eftersom hon luktade Anders löptik. Så han var skitdryg och gnällde och gosade med henne hela tiden. Men han hade dicken innanför skinnet i alla fall, som tur var.

Nu sitter jag i soffan med Brutus sovandes bredvid mig, Zelda ligger i sängen och sover som en stock och ett program om Astrid Lindgren visas på tv. Det är faktiskt intressant så jag ska ta och kolla på det innan jag går och lägger mig.

Sömnig

Idag är jag fruktansvärt trött. Jag har faktiskt svårt att hålla ögonen uppe. Kanske ska sätta in ett par tändstickor? Jag vaknade i morse, helt ensam. Eller, hundarna låg och tryckte mot mig som vanligt, men David var borta. Jag kom på att han åkt till England. Skrev ett lagomt spydigt meddelande och frågade varför han inte sagt hej då innan han åkte. Fick tillbaka att han hade väckt mig och att jag hade sagt hej då och plutat med läpparna. Oj då. Det hade jag inget minne alls av.

Fick precis sms från honom igen, nu har han kommit fram till England och sitter på tåget mot Leicester. Jag vill också åka till England! Jag har aldrig varit där.

Jag är fortfarande lite sur över hur träningen gick igår. Ingenting gick som jag ville! 2 usla mål, vad är det? ARGHH! Men i morgon är det träning igen och då jävlar ska jag göra bra ifrån mig.

Totalt slut!

Träningen gick inge bra. Jag fick bara in två mål, de andra 400 hamnade utanför. Jag var SÅ ARG!
Jag gjorde slut på alla mina krafter så nu sitter jag halvdöd i soffan och tittar på Boston Tea Party.

David åker till England i natt förresten. Han ska dit och presentera sitt nya jobb för alla där borta. Han kommer hem igen på torsdag. Klockan 5 i morgon bitti sticker han och kommer hem torsdag kväll.

Tv och rostmacka nu!

Äntligen måndag!

Det har jag nog aldrig menat förut, men jag har längtat hela helgen till denna dag. FOTBOLL! Jag har varit sjukt taggad sedan förra träningen, och ikväll kör vi äntligen igen. Om jag fick välja skulle vi ha träning varje dag, men det är nog bara jag som vill det.

Det snöar som bara sjutton här i Järbo nu. Snö och vinter är det värsta jag vet, jag tål inte kylan! Jag vill ha sommar igen och sen kan den stanna för resten av mitt liv. Det får gärna vara snö på min födelsedag, julafton och nyårsafton. Sen kan den försvinna över en natt så jag vaknar till strålande solsken och 25 plusgrader.


Men jag lär nog erkänna ändå att det är bättre att det snöar, än att det regnar som det gjorde häromdagen. Varje gång vi är ute med hundarna i slasket drar de in ett helt grustag i lägenheten, vilket är jävligt jobbigt. Så hellre kallt och snö, än slask och nollgradigt. Över lag är det fuktigt ute när temperaturen ligger runt noll, så det känns oftast kallare än vad det gör ute i ca 5-10 minusgrader. Bättre nu alltså. Men helst sommar.


Husvisning

Idag har jag och David varit på husvisning. Jag är helt galen i det huset och skulle göra vad som helst för att få det. David gillar det också men han ser bara allt jobb i det hela. Huset är helt nyrustat men det finns rätt många missar som måste åtgärdas. ÄSCH! Men det är lite dyrt, 1 750 000 :- Fast det är det värt, tycker jag. Jag ska tjata lite mer på sambon min :P
http://www.hemnet.se/beskrivning/hemnet/24117 Där kan ni se bilder på hur det ser ut. Snyggt va?

Efter visningen var jag och jobbade. Tiden gick sakta och jag hade bara huset i huvudet hela tiden! Som tur var jobbade jag bara 3 timmar så jag kom snabbt hem igen. Då åkte jag ner till Janne och Ewa där David var. De bjöd på tårta eftersom det var fars dag. Löjligt att fira det tycker jag, men bullar är gott :P

Nu sitter jag hemma med både datorn och Brutus i knät. Han ligger och sover som en stock, Zelda ligger bredvid och smaskar i drömmen, vet inte vad hon håller på med.


Städdag

Hela denna dagen bestått av städning. Och ändå ser det lika stökigt ut här hemma som det gjorde innan vi satt i gång. Vi har rensat ur några lådor som använts till saker vi inte vetat vart vi ska lägga. Nu ligger sakerna på sina platser och lådorna blev nästan tomma. Jag har dammsugit och plockat i hela lägenheten och David har diskat och oljat in bordet. Så nu står bordet i hörnet av vardagsrummet och kan inte användas på 24 timmar.

Jag tror jag hade sönder min fläkt på min dator idag. Så jag vågar inte använda den så länge i streck. Jag har inte vågat säga någonting till David än heller. Det är ganska dumt när jag tänker på det. Laptopen stod på golvet när jag dammsög, och när jag skulle flytta på den kom jag på den brilljanta idén att dammsuga i fläktutrymmet så dammet försvinner. Men det jag inte tänkte på var att jag borde haft datorn avstängd när jag stoppade munstycket mot fläkten och sög för kung och fosterland. Ett konstigt ljud uppstod och sakta men säkert snurrade fläkten saktare och saktare. Sen dog den. Jag stängde av datorn fort som tusan och satte på den igen för att se om fläkten satte igång. Men icke.

Snart kommer Ewa och Sarah och hämtar mig, vi ska upp till Christin (David och Sarah's kusin) som fyller 15 (?) år idag (?). Jag blir bjuden på smörgåstårta, det är därför jag hänger på ;P

Jag törs inte sitta nå mer vid datorn nu så jag stänger av den.  Jag talar nog om för David samma sekund jag kliver ut genom dörren att fläkten är trasig..

Promenad

Nyss hemkommen från en promenad med Caroline. Hon skulle till en vän så jag passade på att rasta hundarna och slog följe med henne till hennes kompis. Det var hur kallt som helst men det var supertrevligt! Brutus gnällde som en galning och höll på skaka tänderna ur sig själv. Zelda var dryg och bet i kopplet några gånger i brist på annat. Hon gör så när hon får tråkigt och känner sig utanför. Hon har blivit mycket bättre än i början när jag hade henne, men hon får sina bakslag och sätter igång ibland.

Nu ligger Zelda och tvättar sig i röven och Brutus ligger och morrar under en filt bredvid mig, han hör spöken.

Nu är det idol!

Trötta hundar

När jag slutade tog jag Zelda och knatade ner till J&E i snöovädret. Jag kom dit och 10 minuter senare kom David. De bjöd på mat och fika, sen åkte vi hemåt. David har åkt till jobbet igen och blir borta några timmar tydligen.

Nu ligger hundarna och sover som stockar. Zelda ligger här bredvid, men Brutus knatade nyss in till sovrummet och kröp under täcket.

Nu är det Boston Tea Party på femman. Det är sjukt bra lär jag säga. Så nu har jag inte tid att skriva mer. Har inte haft något vettigt att skriva på hela dagen. Huvudet känns lite tungt.

Tappat svansen

Igår när jag öppnade förpackningen med mina Corpse Bride gubbar (bild längre ner) råkade jag ha sönder svansen på hunden! De hade packat allt så konstigt och slarvigt, så det var bara tur att jag inte råkade ha sönder något mer. Sakerna är så fruktansvärt sköra och tunna, och den dumma fan som packat paketet har satt hårda tejpbitar på de mest sköra delarna av grejorna och skruvat fast sådan där ståltråd helt åt fanders. Jag stod länge och höll på, till sist blev jag färdig, då med en svans i handen.

Jag ska limma idag.


Ny dag

Äntligen fredag. I och för sig har denna vecka gått ruskigt fort, men det är så skönt med fredagar. Vädret är inte det finaste, jädra snöslask!

Har nyss fikat, det var Magnus tur att baka denna fredag och vi fick morotskaka. Mums.

Zelda sitter bredvid mig och gnäller. David gick förbi utanför kontoret så nu sitter hon och gnäller eftersom han inte kom in och hälsade på henne.

Jag vill träna! Jag tränade inte igår så nu känner jag mig seg, slapp och svullen. Och det är ingen träning förrän fucking måndag! Ut och gå är tråkigt, kanske ska åka in och simma på badhuset? Det skulle vara jätteroligt! Anders, jag och Elias skulle åka in någon dag framöver, kanske ska ta det i helgen?

Kväller

Idag har jag inte rört mig många knop sedan jag slutade jobbet. Gick till ICA och handlade lite. Sen gjorde jag varma mackor. Jag har suttit vid datorn i ca 4 timmar nu utan att röra mig. Jag klev nyss upp ur soffan och hämtade en risifrutti som jag slängt i mig. Egentligen är jag mätt än efter mackorna, men jag blev så sjukt sugen..

Nu sitter jag och lyssnar på Refused och Tomas Di Leva - jag äter inte mina vänner. Den är riktigt bra faktiskt.


Dax att hoppa i säng. Massor med nya bilder ligger på bilddagboken också


Oj!

Jag hittade en bild på mig när jag sökte på mitt namn på Google. Jag hittade på min gamla hemsida jag gjorde när jag gick första året på gymnasiet. Där ligger en bild på mig jag inte visste fanns. Jag visste inte ens att jag har sett ut så i mitt liv. Tydligen har jag sett ut såhär. Slänger in en bild på mig själv nu så ni ser skillnaden.

Smörgåstårta

Det fick vi till lunch idag på jobbet. Vi slog rekord i mest utlevererade hissar i oktober så Cibes bjöd på smörgåstårta. Det var himla gott lär jag säga. David var nära att missa kalaset för han skulle vara inne i Sandviken 12.30. Men hann slängde i sig tårtan och drog efter 5 minuter, så hann kom i tid. Det är vitgolfen som ska besiktigas, hoppas den går igenom.

Vi kom och tänka på en sak jag och David. Vi har tre bilar men inte en enda vi kan åka särskilt långt med på vintern. Mustangen är förstås avställd under vinterhalvåret. Men vitgolfen har dåligt batteri och får för sig att vägra starta då och då, och min golf har ingen värme(David håller på att fixa den nu) och vinterdäcken är inte heller de bästa efter alla mina sladdlekar förra året. Anders ska fixa rosten på den, han är bäst i världen. Det är tur att jag har honom, han betyder mycket för mig.

I alla fall, så kan vi alltså inte åka långa turer med någon av bilarna. Vi behöver en kombi också, så att hundarna kan sitta i burar i skuffen. Pengar, pengar, pengar..


Ny dag

Igår hade vi hur kul som helst på träningen. Jag gjorde massor med mål, men missade lika många, hmpf. Jag lär köpa mig ett par riktiga inneskor för fotboll, dessa jag har nu är 1 dm höga i tårna.. minst!! Det var sjukt jobbigt och jag tog ut mig helt och hållet. Vilket kändes hur bra som helst när jag kom hem. Slängde i mig en risifrutti och hoppade i säng. 

Idag lyckades Zelda slicka på såret. David åker före mig till jobbet varje morgon när han lämnar Brutus hos J&E, så han tar alltid Zeldas tratt med sig när han åker så jag slipper släpa på den när jag går med henne. Så hon hade såret öppet och såklart kunde hon inte hålla sig från att lapa lite på såret. Det blev lite irriterat och rött, men jag gjorde rent med saltlösning på en gång så det är nog ingen fara.


Kom precis tillbaka från frukostfikat. En risifrutti svepte jag i mig. Jag äter minst 2 risifrutti varje dag. Mums!

Idag har jag inget inplanerat på schemat, inte ens träning. Jag känner verkligen för att träna ikväll också! Promenader är tråkiga och dessutom kan jag inte ta med mig Zelda för jag vill inte gå onödigt långa promenader med henne när hon har stygnen kvar.


Slut på arbetsdagen

Ja, då har man slutat för dagen då. Idag tänker jag inte jobba över. Jag har inte tid med det. Nu ska jag glida hemåt i min sladdbil och parkera utanför garaget så min slav får byta till vinterdäck medans jag går in och äter varm oboy med mackor och ger hundarna mat vid bordet.

Tjing 

Ingen boxning

Våran instruktör ringde nyss och berättade att hon fått nackspärr, så boxningen blir ej av ikväll! SIT! Jag som var i behov av det, få ur mig den ilska som ligger och kokar.

David kom precis tillbaka från Stockholm. Det blev en snabbvisit för honom. Han kom in på mitt kontor och pussades med Zelda och så hade han köpt med sig en Japp till mig som ligger här och väntar på att bli uppäten. När vi slutar jobbet ska han få i uppdrag att byta till vinterdäck på min bil. Det var snorhalt i morse och jag tänker INTE ge mig ut på vägarna med bäbisstjärtslena sommardäck igen!

Nu ska jag smaska i mig min Japp.

Lunch

Äntligen lunch. Jag är hungrig som en gnu. Stuvade makaroner blir det idag, mums! Det snöar som bara tusan utanför, jag gillar det inte. Jag ska blunda en sekund och när jag tittar ska jag befinna mig på en strand i Kalifornien...... Nä, det funkade inte. Jag går väl och äter istället då.

Up yours

Idag är jag inte att leka med. Morgonen började rätt bra men jag insåg rätt snabbt att jag skulle bli lite sen tll jobbet så jag speedade på som bara tusan. Jag blev klar och tog med mig alla saker + Zelda. Vi gick en vända som vi gör varje morgon (såklart) och jag tänkte att hon skulle göra ifrån sig. Men den jäveln vägrade skita! Efter en stund insåg jag att hon inte planerat att kräma ur sig så vi struntade i det och gick till bilen istället. Jag slängde in henne, startade bilen och stack ner handen i facket på förardörren för att ta isskrapan. Tror du det ligger någon jävla isskrapa där? Jag letade igenom hela fanskapet till bil men hittade ändå ingen!

Jag tog ett cd-fodral istället, det gick sådär. Jag skrapade enbart vad som var nödvändigt och slirade iväg mot jobbet. Ner för backen i skolan kom jag på att jag enbart har sommardäck som dessutom är lena som en babystjärt! Jag bromsade lite försiktigt och märkte att det var glashalt. Åkte på tvåan till jobbet i krypfart. När jag klev ur bilen såg jag in genom fönstret att 4 av mina "kära" arbetskamrater stod inne på mitt rum och jävlades. Så fort jag satte foten på trappen in så svischade det till, och alla var borta! När jag kom in så hade de såklart tejpat ihop i princip varenda pryl jag har på mitt skrivbord. ARGHH!

De såg nog på min mördande blick att jag inte var på humör så jag fick mail från Magnus där han snällt skrev god morgon. Jag svarade "NEJ!".

David har åkt till Stockholm. Han och chefen skulle ner på några möten och träffar med andra företag. Han kommer hem i eftermiddag och då sticker jag i väg på träning. Boxning idag, härligt att avreagera sig. Efter den blir det fotboll.

Så jävla snygg!

Jag är så sjukt snygg i min jacka nu så det är inte sant! Såhär nöjd har jag aldrig varit över någonting jag köpt, någonsin. Den kostade dock skjortan, men det gör faktiskt inte ett skit att den kostade lite stålar. Hade den kostat 10 tusen hade jag ändå tyckt att det varit välplacerade pengar.

Christel har varit här och kollat på såret nu. Hon tyckte att det såg bra ut, men lite irriterat längst upp. Det har jag och David också sett, men trott att det var lite värre än Christel sa. Det gjorde tydligen ingenting så länge det inte blev värre. Vi ska ta bort den lilla skorpan som bildats så att "skräpet" som ligger under får rinna ut.

Nu ska jag fortsätta jobba en stund till, om jag lyckas, jag svävar på moln och tänker inte på annat än min nya fina jacka.
image3
Äntligen är den min!

Sliten..

Jag sitter kvar på jobbet. Känner mig ganska trött men jag jobbar på ändå.

NU HAR JAG FÅTT MIN JACKA! Jag har den i en påse bredvid mig. Jag åkte upp till ICA och två minuter senare var jag 2550:- fattigare. Herregud vad jag har slösat pengar denna månad. Det är sjukt. Jag har nog shoppat för drygt 7-8 TUSEN kronor! Oh god, hur ska detta sluta? Men jag har äntligen fått min skinnjacka, det är mer värt än alla pengar i världen... eh.. nästan i alla fall.

Christel ringde mig strax innan jag åkte till ICA. Hon är på väg hit nu och ska kolla på Zeldas sår. Jag har som sagt inte en aning om hur snittet ska se ut och hur mycket rodnad det får vara så jag tar det säkra före det osäkra och låter Christel kolla på det. Hon borde komma vilken sekund som helst nu..

Önskelista

Ni som känner er manade att köpa julklapp till mig kan köpa något av detta:

Denna farbrorn är en utav 6 figurer som finns att köpa från serien av Corpse Bride modeller. Jag vill ha den.
Vad som helst från Eva Solo! Förutom karaffen, kaffebryggaren och serveringsbrickan som vi redan har.
Detta bestickset från Georg Jensen. Kostar 719:- för 1 gaffel, 1 kniv och 1 sked. Vi behöver ju såklart 12 av varje.
Ett nytt kök tack. Typ detta.
En Chrysler 300C ska jag ha i mitt liv. Det vore ju snällt om du kunde köpa den åt mig.

ÄNTLIGEN!

Jag fick just ett meddelande: "Varor från Zoovillage hämtas efter 17:00 på ICA Järbo uppge löpnr ****-* och pinkod **** belopp 1655,00 kr". ÄNTLIGEN kommer min jacka till mig. Jag har kollat mailen fyrtioelva gånger per dag och väntat på att få en bekräftelse på att paketet landat i byn. Jag har inte fått något mail och var orolig att det blivit något fel med leveransen. Jag funderade i morse om jag skulle ringa kundtjänst igen och fråga om de skickat jackan eller inte. En stund efter fick jag meddelandet på telefonen!

En till glad överraskning fick jag när jag kollade postlådan på lunchen. En lapp från posten! "Välkommen att hämta brevpostförskott hos ICA Supermarket Järbo". Mina varor från Melta har kommit ! Jag har beställt julklapp till syster och Corpse Bride figurset som en julklapp till både mig och David. Jag har sedan tidigare de här dockorna och de här barnen och tyckte att dessa skulle passa bra i hyllan tillsammans med resten av samlingen.image2

God morgon

I morse var jag fruktansvärt trött innan jag klev ur sängen. Jag låg och drog mig i 30 minuter innan jag till slut hasade mig upp lagomt försenad. David hade redan duschat och tvättat ögonen på Brutus när jag kom jäspandes från sovrummet. Jag slängde i mig en risifrutti blåbär och skuttade in i duschen. Han hann faktiskt till jobbet i tid fast jag var sen ur sängen, men jag åkte bil till jobbet idag.

Zeldas sår har blivit lite sämre. Inte så mycket att vi måste kolla upp det. Men eftersom hennes fotled är precis där stygnen är så böjer hon på tassen och såret spricker liite, väldigt lite, längst upp i kanten av snittet. Jag bytte precis bandaget och gjorde rent såret, men det är lite rött längst upp. Det ser nästan ut som om det fattas ett stygn där, men det kanske ska vara så. Jag funderar på att åka till Christel med henne som är sjuksköterska och har två hundar, och se vad hon tycker.  Zelda verkar i alla fall inte ha ont, och det är huvudsaken. Men då kan denna rasen nästintill gå med brutna ben utan att halta för att visa sin styrka. Min fröken är dock den löjligaste hunden som finns, så hon skulle yla för kung och fosterland om hon fick ont.

Fotbollen gick sådär igår. Jag blir så jävla förbannad när inte kroppen gör som jag vill. Jag vet precis hur jag ska göra i huvudet, men kroppen gör något helt annat och bollen flyger i taket istället för i mål (nästan i alla fall). Det beror nog också på att jag har ett par gympaskor som är 1 dm hög fram i tårna.  Jag måste köpa ett par riktiga inneskor för fotboll. NU!


Seg dag

Måndagar är så fruktansvärt långa. De känns minst dubbelt så långa som resten av dagarna i veckan. Men klockan är snart halv fyra och då är det bara 1 timme kvar till hemgång. Hem och slafsa i sig lite mat, byta om, rengöra Zeldas sår och sen iväg på träning.

Det känns så sjukt roligt att ha kommit igång med fotbollen igen. För 2 veckor sedan hade vi första inomhusträningen och vi håller till i Gullhedsskolans gympasal. Sedan jag slutade den skolan för 9 år sedan har jag inte satt foten i den salen. Inte förrän 2 veckor sedan. Allt såg precis ut som vanligt. Omklädningsrummet, duscharna, toaletten, ALLT. Dörren knakade på samma gamla vis och slås igen så hårt att man tror glaset ska flyga ur, dryckesfontänen som var trasig när jag gick där var fortfarande inte lagad, den halvsunkiga blåa madrassen som står längs väggen inne i salen var kvar, den stora och lilla plinten stod på samma gamla ställe (dock med ny stoppning), Snacka om flashback. Det känns så sjukt roligt att börja träna igen.

Jag visste det

Jag har länge funderat på om jag ska ta mig i kragen och skaffa mig en blogg. Alla gör det nuförtiden. Så, idag på morgonen har jag suttit och pillat lite på min nya blogg. Jag vill ju också ha en sån där flashig blogg som vissa har, men hur satan i gatan fixar man det? Den här får duga så länge. Ni ser ju vad jag skriver, eller hur? Det är huvudsaken.

Zelda ligger här under skrivbordet. Hon är i vägen för mig så jag sitter inte riktigt bekvämt, men jag vill inte störa henne i sin skönhetssömn, så jag får stå ut. Hennes tass ser bra ut, hon är dock lite svullen. Den har inte blivit värre de senaste dagarna så jag tror inte det är någon fara. Stygnen ska tas bort om ca 10 dagar, hoppas såret har läkt fint och att hon snart slipper den hemska tratten på huvudet.


Idag blir det träning som vanligt. Fotboll står på schemat. Den har krockat med Bootcampen som också går på måndagar, så jag kommer träna varannan vecka fotboll framöver. Bootcampen är ju trots allt sjukt bra träning som jag inte vill missa.

Snart drar pappa, Jocelyn och bror till Phillipinerna också. De åker nästa vecka och blir kvar till 1-2 januari någon gång. Jag är sjukt avundsjuk måste jag erkänna.

RSS 2.0