SNÖ

Jag får ta tillbaka det där om noll snöflingor. För nu har det snöat i någon timme här. USCH!

Snö

Det har snöat i Nybro idag, som ligger i Kalmar län. Skönt nog har det inte kommit en endaste flinga här i Järbo. Jag längtar inte till tö och slask, det är något av det värsta som finns! Hundarna drar med sig kilovis med grus och skit bara de satt tassarna utanför dörren.

Jag längtar till sommaren.

David jobbar över idag igen, som alla andra vardagar de senaste 2 veckorna. Träffar honom några minuter på jobbet och ca en halvtimme på kvällen innan vi går och lägger oss. Roligt. Jävla skitfolk på cibes som tvingar honom att jobba så mycket. De förstår nog inte att det inte funkar att jobba från sju på morgonen till tio på kvällen VARJE dag i nästan 3 veckors tid. Idiotas.

Jag och hundarna ligger hemma i soffan och väntar på att Navy CIS ska börja. Jag börjar bli lite smått hungrig och grymt sugen på min spagetti och köttfärssås som står och väntar på mig i kylen (resterna från igår). Min köttfärssås är helt klart den godaste köttfärssåsen som någonsin gjorts. På riktigt. Den är sådär god så man egentligen inte behöver spagetti till, det går lika bra att bara skeda i sig såsen.

saknar..

Tandis

Idag var jag till tandläkaren. Tanten var skitsnäll och jag gillade henne verkligen, tills hon på ett väldigt försiktigt och sympatiskt vis försökte få mig att ta ur mina piercingar runt och i munnen. Well, shut up oldie, that's not gonna happen! Nu kunde jag tyvärr inte säga det till henne eftersom hon hade båda sina händer i min trut med diverse verktyg. Jag sa "mm" och försökte le så gott jag kunde trots nävarna i truten.

På datorn kollade hon hur förra årets tandläkarbesök gick, och då lyste 2 röda stora trianglar på mina gaddar som var på skärmen. Hon kollade upp det och skickade vidare bilderna till en tandläkarsnubbe som skulle kolla upp om borrning behövdes eller ej. OH NO tänkte jag! Jag har aldrig borrats i hela mitt liv och hoppas för allt i världen att jag slipper också! Under hela undersökningen låg jag och spände mig och förberedde mig på det värsta. Som tur var slapp jag! Vilken lättnad!

Efter besöket hos ftv åkte jag till Rusta för att köpa schampo (kom ut med en full kasse), till Dollar för att köpa läsk (ännu en full kasse, Willys för att köpa ost (EN TILL KASSE), och sist till ICA Maxi för att köpa hårspray. Vid det laget grät jag nästan för att jag handlat så mycket onödiga grejer, så jag slog på tunnelseendet och gick raka vägen till hårsprayshyllan och vidare till kassan! Inte en endaste pryl till köpte jag. Jag slog mig på fingrarna för att inte köpa ett tuggummipaket (som jag har sjuttioelva stycken av hemma), och jag lyckades! Nog för att det blev dyrt ändå eftersom den kostar 120:-, men det är den enda hårspray jag gillar.

Nu har jag precis dragit i mig lika mycket mat som en årsförbrukning i ett litet land i Afrika, och jag håller på att kräkas och min mage sprängs snart. Nu blir det soffläge resten av kvällen!

HAHA


Skit!

Nu har jag vänt uppochner på hela lägenheten i jakt efter minneskortsläsaren. Jag hittar den INGENSTANS. Mitt tålamod försvann 2 minuter efter letandets start, och nu ca 30 minuter senare håller jag på att bryta ihop.

VART ÄR FANSKAPET ?!

--------------------------------

Update

Heter det "jag hittar den ingenstans"?
"Jag hittar den inte någonstans" låter kanske bättre?

Ja det gör det.

Så, JAG HITTAR DEN INTE NÅGONSTANS!

Födelsedag

Idag fyller den andra grabben i "familjen" år! David blir 26! Jag har gått omkring och sagt till folk hela veckan att han fyller 25 år, varför vet jag inte men jag antar att minnet börjar tryta med åren.

Jag håller just nu på att bakar för fulla muggar. Det är skittråkigt.

Jag är totalt livrädd också, filmerna igår knäckte mig totalt . Jag kan inte knäppa kort och inte heller kolla mig i spegeln. Nä nu kan jag inte prata om det här längre, är ensam hemma och skrämmer bara upp mig själv! Fy tusan.. De värsta filmerna jag sett i hela mitt liv kan jag säga.

Nu ska jag fortsätta med bakerierna.

HERREJÖSSES

Vilken pöjk!!

Älskade mössa

Jag beställde denna mössa förra veckan, och idag hämtade jag ut den från ICA. Och GUD vad kär jag blev! Det är den snyggaste mössan jag någonsin haft, denna ska få bo på mitt huvud dygnet runt!



Jag köpte också dessa klistermärken från Obey som är riktigt jävla snygga. De 6 största klistermärkena är stora som vykort ungefär. Jag ska göra en tavla av dessa tänkte jag. Antingen köper jag en stor svart ram med svart bakgrund och gör EN stor tavla, eller så köper jag 6 små svarta ramar och gör 6 små tavlor. Jag har inte riktigt bestämt mig än, men det lutar åt 6 små tavlor som jag kan fylla en av våra tomma väggar med.


Finally friday

I morgon är det äntligen fredag. Då är det dags för skräckfilmskväll med brudarna! Jag skakar bara jag tänker på det. Jag kommer verkligen vara så jävla rädd så det är inte sant. Jag tänker sitta i mitten och flyga på den som sitter närmast när jag blir rädd.

Undra om jag skriker som världens manligaste man eller som en treårig tjejbäbis denna gång?

Såhär såg jag ut förra gången!



Finbesök

Idag kom Dipsy och Böte och hälsade på mig. Jag bjöd på kaffe som jag gjort själv! Det ni! Jag har egentligen ingen aning om hur man gör kaffe, men det gick tydligen att dricka som tur var. Vi satt och pratade och hade det allmänt trevligt.

David är hemma från jobbet, vi kom precis in efter en promenad med hundarna. Nu ska jag alldeles strax slänga mig i sängen, grymt trött nu faktiskt.

Hittade denna på tjuvlyssnat.se

Datorsalen, Erik Dahlbergsgymnasiet, Jönköping

Två tjejer sitter och gör ett grupparbete framför varsin dator.
Tjej 1: Alltså... Luleå ligger väl inte i söder?
Tjej 2: Nej alltså det ligger ju typ i Norrland.
Tjej 1: Ah... men de på Wikipedia är så konstiga. Kolla vad de har skrivit.
Tjej 2: Vad?
Tjej 1: Alltså här står att "Malmbanan går från Narvik i norr, till Luleå i söder".
Tjej 2: Meh, det är ju helt fel. Luleå LIGGER ju inte i söder!

Dessa tjejer gick alltså i GYMNASIET!


Födelsedag!

Idag efter jobbet kom Jossi hit och lekte lite. Vi kikade på Lword (sällan) och jag käkade nudlar. Nu har hon åkt hem. Jag har lagat mat till i morgon OCH ätit! Även fast jag åt för ca 1½ timme sedan. Det får plats mycket i min mage!

Idag fyller en i min lilla familj i lägenheten år! Nämligen våran minsting Brutus! Han fyller hela 3 år idag! Det har han firat genom att slicka Zelda i röven hela dagen, bokstavligt talat! Hon kommer förmodligen börja löpa inom några dagar, och Brutus är som ett skott på henne så fort hon rör på sig. Han slickar henne över hela kroppen och smörar så mycket han bara kan. Jag har aldrig sett en så kåt levande varelse någon gång i mitt liv. Det roliga är att han verkar inte ha en aning om hur man ska göra. Förra året skulle han sätta på henne. Han försökte så gott han kunde, det var bara det att han stod och juckade på Zeldas huvud med dicken i vädret. Bra Brutus.

Fast jag är glad så länge han håller sig till den ändan av kroppen. Valparna från mina hundar skulle nog inte bli världens vackraste.

FOTBOLL!

Idag har jag äntligen fått sparkat lite boll. Efter jobbet åkte jag ner till IP och spelade lite med några tjejer ur laget. Så jäkla skönt att få skjuta lite, men skönast var det att få skrika! Alla som spelar med mig (och mot mig) vet nog hur mycket jag svär på plan och hur hemsk jag låter när jag gör minsta lilla felet, och efter 1 månad utan fysisk kontakt med en fotboll var jag lite rostig på det där med att få iväg bollen med ett bra tillslag, så jag fick svära lite, och GUD vad skönt det var. Jag har inte fått skrikit på över en månad. Puh, nu är Jessie en lugn Jessie igen!

Nu sitter jag ensam hemma (som jag gjort varje kväll denna och förra veckan) och väntar på att David ska komma hem. Han är antagligen inte hemma innan tio, så jag ska försöka underhålla mig själv och hundarna. Antagligen lägger jag ner huvudet på soffkanten och sappar runt på alla tv-kanaler.


Familjen+Malin längst till höger på Elias kalas.

Hej mina vänner

Helgen har varit riktigt härlig.

I fredags åkte jag till Hofors och gick ut på krogen med syrran, Kim, Tommy och Jens. Det var riktigt skoj. Först satt jag, syrran och Tommy hemma hos honom, sen kom Jens och sedan åkte vi och hämtade Kim och vidare till Depå. Träffade folk jag inte pratat med på länge och kollade på Itchy Daze som spelade. När Depå stängde drog vi in till Gävle och käkade på Max. Gott som tusan var det. Sen skjutsade de snällt hem mig till Järbo där jag snabbt vinglade i säng och somnade ovaggad. Hofors och vissa folk som bor där är inte så tokiga ändå.

I lördags vaknade vi halv tio (!), vi åkte upp till Norrbro med hundarna och tog en promenad runt åkrarna och den lilla skogen. Zelda är galet lycklig när hon får ha sin sele på sig med ca 8 meter rep så hon kan springa som hon vill. När vi kom hem igen åkte David iväg och jag slappade i soffan hela dagen. Efter några timmar kom jag på, L WORD FÖR TUSAN! Jag blev fängslad direkt jag tryckte på play, men drygt 2 timmar senare kom David hem. Vi åkte hem till Conny och Zara och hälsade på, där vi stannade några timmar. Sen åkte vi hem och tog det lugnt innan vi somnade.

Igår jobbade både jag och David några timmar. Jag åkte hem efter 3 timmar men David stannade måånga timmar till. Jag gick istället hem och slängde mig framför L Word.

Jag satt framför tvn HELA dagen och kvällen, ända tills jag kollat klart på HELA säsong 4. Säsongen var snuskigt bra, lite annorlunda mot för tidigare säsonger. Jag blir totalt fängslad och kan inte slita mig från tvn. Det är helt klart, utan tvekan den bästa serien jag någonsin sett! Ni som inte har kollat på den, gör det!

Jag kommer inte kunna hålla mig många dagar till, jag måste få hem säsong 5, NU. Jag tänker inte vänta tills dvdn kommer ut i Sverige, för det kommer nog ta närmare 1 år. David måste ladda ner säsongen åt mig innan jag biter av mig naglarna.

Party

Ikväll ska jag till Hofors och gå på Depå med syrran och några vänner. Det ska bli roligt att träffa lite folk från Hofors, hoppas det är mycket folk ute ikväll. Dessutom spelar exet Mathias och hans band en spelning så det ska bli roligt att se och lyssna på dem.

Nu ska jag halvsova framför tvn ett tag innan jag ska slänga mig i duschen och göra mig redo för kvällen.

Brutuskräka

Idag när jag hämtade Brutus hemma hos Janne och Ewa lyfte jag upp honom i famnen. Precis när jag tagit upp honom gjorde han en kaskadkräka rakt ut i luften och ner på golvet. Zelda råkade stå i vägen så hon fick på sig, mysigt. Brutus förstod ingenting utan stod frågandes på golvet och kollade på mig som ett fån. Zelda reagerade nog inte ens på att hon fick kräka på sig utan lekte vidare med det hon gjorde. Haha. Roliga djur.

YES igen

För 5 minuter sedan slog det mig bara sådär, nu vet jag precis vart min tatuering ska sitta och hur den ska följa kroppen. Jag kan se den framför mig, men jag kan inte förklara. Jag vet hur den ska se ut och vad den ska innehålla. Jag har några speciella "saker" som bara MÅSTE med, 4 stycken grejer. Jag tänker inte berätta vad ;P

Nu ska jag bara hitta någon som kan rita upp den och tatuera den på mig.

Hoeforce

Idag efter jobbet ska jag till Hofors! Elias fyllde år igår, och idag ska han firas hos mamma. Jag ska in till Sandviken och köpa en present först bara, han är galen i Bionicle figurer, så han ska få en sådan.

Jag har fått en utböling på hakan också. Jag kallar honom Jarkko. Det ser ut som om en golfboll ligger där under huden på mig. Jäkligt stiligt om jag får säga det själv.
Bara så ni vet alltså.


YES

Gissa vad som kom med posten idag ?! Jo hörni, säsong 4 av L word. JA JA JA JA JA! Totalt överlycklig rev jag upp paketet och pussade på förpackningen.

Så fort jag får några timmar i min ensamhet ska jag kolla på den bästa serien i världshistorien.

Dum som jag är kollade jag inte idag, David jobbar över och har varit borta hela kvällen. Men näe, jag sitter och häckar vid datorn istället. Nu ska jag strax hoppa i säng så jag orkar med morgondagen.

Hej

Jobbet var som vanligt idag. Det är lite tråkigt och tyst denna vecka då både Bjarne och Magnus har semester. Då har jag ingen att driva med ju! Bjarne ringde jobbet idag och berättade att han skjutit en älg, grattis till han!

Efter jobbet hämtade jag Jossi och tog med mig henne och hundarna på en promenad runt Sjöas. 3 km blev det runt. Funderar på att springa den rundan varje dag, precis som jag gjorde förra året, men Jossi skrämde upp mig rejält och sa att det spökade på ett ställe, så nu kommer jag inte våga springa där! Det positiva med det är att jag lär springa runt Kalvmarken istället, det är ca 5 km, och det är lite bättre. Varken 5 eller 3 km är så mycket att hurra för egentligen, men det är alltid något.

Nu ska jag käka mina ostkrokar som har stått över natten och kika på Äntligen hemma.

Matchen.

Fotbollsmatchen mot kidsen igår var hur kul som helst! Vi förlorade med 2-1 så att inte bäbisarna skulle slänga sig på marken och grina. Sofia blev lite brydd innan matchen då vi bestämde att vi skulle förlora, hon hade räknat med att gå in och spöa skiten ur snorvalparna ;) Jag svor som fan på planen, det där sköts med automatik, det där med mina svordomar. Så fort jag kommer ut på en fotbollsplan förändras mitt ordförråd och jag låter som en elak kärring. Jag försökte vårda mitt språk och efter åtaliga tillsägelser från Sofia och Jossi lyckades jag någorlunda med att hålla tillbaka mina hemska svärord. Efter matchen fick knattarna fika, när de hade tagit sitt fick vi ta fika vi med, antar att det hade tillkommit diverse topping på kakorna när alla ungarna hade varit där med snoriga och saliviga fingrar. Jag åt en negerboll, och god var den.

Fotbollsmatch

Idag ska jag och 5 andra tjejer från damlaget möta dessa små liv i en fotbollsmatch. Ungarna har avslutning idag och ska då få möta oss stora flickor. Jag tänker gå in i närkamperna som aldrig förr, finta de snyggaste finterna någonsin och skjuta så hårda skott så att målvakten flyger in i mål och genom nätet. Detta kommer bli en rolig match.


Duktig Jessie.

Kalaset hos Malin var superroligt! Hade nog varit ännu roligare om jag fick dra i mig lite alkohol, men det gick ändå. Vissa andra drack min ranson och mycket mer istället, vilket var roligt att se. När klockan närmade sig tolv drog jag därifrån, gled förbi drajven på Max och tog med ett maxmål hem. Gott gott.

I går var jag in till Sandviken en snabbis, sen åt vi korv med bröd hos Davids föräldrar innan vi åkte hem och gjorde oss klara för ännu ett party. Denna gång var det inflyttningsfest hos Emil och Madde som har köpt hus här i Järbo. Jag var jäkligt sugen på det huset när det låg på hemnet, och nu när jag såg hur fint de gjort det ångrar jag att jag inte köpte det. Det som är lite synd är att utsikten är rakt mot Cibes. En fördel är ju att man inte har särskilt långt till jobbet, nackdelen är ju att man tvingas sitta och stirra på skiten om man ska kolla ut genom fönstrena. Jaja, nog om det. Vi gick dit och hade trevligt i några timmar. Martins och Maria ska ha bebis i december och Maria har fått en ordentlig kula nu. Mysigt att känna lite på magen. Vi lyssnade på youtube, sjöng singstar (inte jag) och lyssnade på när K-Å och Martin spelade gitarr och sjöng fint. När klockan hade passerat midnatt kände jag mig trött så vi gick hem och sov.

I morse vaknade jag 08.35 och flög upp ur sängen. Klockan nio skulle jag infinna mig på jobbet och sätta fart med inventeringen. Jag gjorde mig klar fort som fan och lyckades komma i tid. Inventeringen gick bra och utan större problem, och vid två hade jag gjort allt jag kunnat så jag fick åka hem. Jag och Zelda(som fick vara med på jobbet) drog och hämtade Brutus som hade varit hos J&E, sen åkte jag hem och städade hela lägenheten. Jag vet inte vad jag fick för fel, men nu är det skinande rent här hemma. Det trodde ni inte om mig va? ;) Vi har inte gjort ett handtag förutom att diska sedan vi kom hem för snart 2 veckor sedan. Då kan ni tänka er hur det såg ut här hemma. Nu kan vi käka mat från golvet och spegla oss på diskbänken (i några timmar innan hundarna har lossat ett centimetertjockt lager hår och lagt på golvet).

David kom hem från jobbet för ca 20 minuter sedan. För 15 minuter sedan åkte han tillbaka till jobbet och fixade med bilen. Skoj. När han kommer hem ska vi kolla på Wall·E och käka ostkrokar!


Kalas

Idag ska jag in till Gävle för att fira Dipsy som har födelsedagsfest! Jag blir dock nykter vilket känns lite smått tråkigt, men jag tror det kan bli superkul ändå. Jag ska strax slänga mig i duschen och göra mig klar, sen drar jag in och grattar födelsedagsbarnet. (eller, hon fyller på måndag egentligen)

N Ä S T A    F R E D A G


FUCK

Jag la in 82 bilder på bilddagboken, skrev bildtexter på alla, tryckte på "ladda upp" och insåg att jag glömt att kryssa i rutan "datera automatiskt". FAN! Nu måste jag gå igenom alla bilder på nytt, kolla vilket datum det är och lägga ut bilden under rätt dag. GRR!

Jag vill tillbaka till det här


YES

Nu är säsong 4 av L Word beställd och kommer med posten inom några dagar!

ÄNTLIGEN!!!!!!!

Jag hatar..

Jag hatar uttrycket "you go girl".
Jag hatar ordet "Biaatch". (Så pass mycket att det gör ont i kroppen att ens skriva ordet)
Jag hatar uttrycket "Top notch". (nästan lika mycket som jag hatar ovanstående ord)
Jag hatar ordet "fett". (i en sammanhängande mening som tex. "han är fett snygg" m.m.)
Jag hatar ordet "lökig/lökar". Istället för att säga "jag är svettig" så säger vissa "fan vad lökigt det är".
 

Jag blir arg på riktigt varje gång jag hör de orden. Jag hotar David att dumpa honom varje gång han säger "biaatch" till mig.

Jag blir så arg att jag biter ihop käkarna allt jag kan, jag knyter båda mina nävar och mina ögon svartnar. Hjärtat slår fortare och fortare och jag känner hur nära det är tills det brister.

Jag tål dem inte.

Nu ska jag sova och lugna mina nerver.

Sjukling

Jag sitter på jobbet och gör av med allt papper i hela byggnaden för att snyta ur mig hela innehållet i skallen. Det känns som att 70% av allt i mitt huvud just nu består av snor. Jag vill hosta men det låter mest som fjantiga små mini-hostar som jag pressar fram för att låta sjuk, så jag försöker låta bli att hosta tills jag sätter i halsen och nästan svimmar på kuppen. Dessutom känns det som om någon har klubbat mig i bakhuvudet med något hårt då jag känner mig virrig och har noll koncentrationsförmåga.

Om jag inte blir bättre till lunch stannar jag hemma och vilar. Det har blivit värre och värre de senaste dagarna, och jag vill inte vara sjuk i helgen då vi ska inventera, jag kommer få spö av hela min avdelning om jag inte befinner mig på kontoret både lördag och söndag för att sortera lappar.  


Lagfest!

Lagfesten igår var hur rolig som helst! Vi käkade och drack gott. Jag vann tränarligan och fick pris, 6 fina (vin?)glas från BOA Design och var också den ende som fick pris, hihi. Lite konstigt ändå, den som gjort flest mål borde också fptt pris! Dennis (vår tränare) fick presenter av oss i laget och blev utklädd i tjejkläder så han skulle känna sig lite mer välkommen då han var den ende manlige av oss i sällskapet. Han hette Denise för kvällen. Vi lekte massor av lekar och drack alkohol (inte alla dock) och sen sjöng vi Singstar. När klockan närmade sig halv 1 raggade några av oss skjuts och drog in till Sandviken och prinsan (har inte en aning om vad det stället heter nuförtiden). Jag och Evelina knatade runt och pratade med massa folk. Jag träffade på hur mycket människor som helst som jag inte träffat på EVIGHETER! Supertrevlig kväll!

Idag sov jag till halv tre!! Jag har aldrig i hela mitt liv sovit så länge, vad jag kan minnas! Tippar på att det är jetlagen som spökar.

Nu ska jag slänga mig i sängen med en påse ostkrokar och cola och kika på film! Forgetting Sarah Marshall blir det!


Hey!

Igår kväll kom Lina och lekte med mig. Vi kikade på Edward Scissorhands och hade supertrevligt. Det är hur bra som helst att hon har flyttat till Järbo, då har jag någon härlig person att leka med som inte bor flera mil bort! Hon är en riktigt bra tjej faktiskt!

I morse vaknade jag med en tjock hals som gjorde lite ont. Jag kan väl inte bli sjuk nu?! Jag är ALDRIG sjuk, högst 1-2 gånger om året. Jag vägrar inse att jag mår dåligt, ikväll är det ju lagfest! Sofia och jag ska ju bli odrägliga för tusan!

Nu ska jag snart slänga mig i duschen så jag hinner göra mig klar till klockan sex då partyt börjar. (Jag vet, det tar lång tid att göra mig snygg)


BRANDI!



 

Hon är min favorit.

Fredag

2 timmar kvar på denna arbetsvecka. Jag är så trött att jag skulle somna på 1 sek om jag la ner huvudet på skrivbordet, men det blir så stora dregelpölar på mina ordererkännanden så jag låter bli. Efter jobbet drar jag till Sandviken och handlar lite prylar jag måste ha, sen drar jag till Hoeforce och hälsar på mamma och syskonen! Ska försöka dra med mig syrran till solariet också,  jag måste ha lite mer färg på mig.

Jag som har varit helt hundra på att vi ska inventera hela denna helgen på jobbet, men i förrgår fick jag reda på att det inte är förrän NÄSTA helg det är. Det var grymt skönt eftersom jag är helt död efter USA-resan och att ställa tillbaka dygnen är rätt jobbigt, men det var också skittråkigt för nu missar jag matchen i Sthlm mot Portugal som jag skulle ner på. Kul att sitta på jobbet när man hade kunnat suttit på Råsunda och kikat på Ronaldo. Apa! Jaja, jag får vänta tills nästa gång han kommer till Sverige så jag kan förföra honom..

I morgon blir det avslutningsfest nere på IP med fotbollslaget! Det kommer nog bli hur roligt som helst! Sofia, vi satsar väl på en karatefylla nu när jag är ledig dagen efter? ;D

Nu ska jag slita en stund till innan jag åker hem!

Utmanad av Sofia.

Sofia den jäkeln utmanade mig så jag lär väl tvunget svara på den då ;)

Först reglerna: Svara på alla frågor, Välj ut 4 personer som du vill ska svara och utmana dem i deras bloggar, be dem läsa din. Låt personen som utmanade dig veta när du svarat på utmaningen!

1. Vilken mat äter du ofta?
De senaste veckorna har det blivit mest (läst enbart) hamburgare, Subway eller pizza, i USA har de inte så mycket till matkultur.

2. När du är på kalas, är du den person som sitter eller du hjälper till att duka av?
Det beror nog på vad det är för kalas och vem kalaset är hos, haha. Men oftast hjälper jag nog till!

3. Var sitter du helst när du bloggar?
Helst ligger jag hemma i soffan med datorn i knät. Nu sitter jag på jobbet.

4. Köper du ofta Triss?

Förr köpte jag flera gånger i veckan, när jag aldrig vann något slutade jag och har inte köpt på flera månader.

5. Vilket land eller stad har varit din bästa semester?
Lätt! Alla gånger jag varit till USA.

6. Vilken Tv-kanal tittar du på mest?
Det är nog ganska jämnt mellan 3:an, 4:an, 5:an och Discovery tror jag.

Utmana skulle man göra också. Lina N &Lisa är de två jag vill utmana eftersom jag inte känner någon av de andra 38 bloggarna jag läser.

Tillbaka!

Hej allihopa, nu är jag tillbaka igen!

Resan var helt sjukt underbar, vi har haft det bättre än jag trodde det skulle bli. Hoppas ni har följt bloggen vi hade? http://cali2008.se/blogg/. Nu är jag tillbaka här igen, det kommer uppdateras i USA-bloggen igen där jag ska berätta om sista dagen och hemresan, dessutom kommer ett kollage av bilder läggas ut från diverse ställen från resan som vi inte lagt ut än.

Nu sitter jag på jobbet och arbetar min andra dag efter semestern. Om jag ska vara ärlig så är det inte ett dugg roligt att vara tillbaka på jobbet igen, jag hade gärna stannat i USA flera månader till, kanske ännu längre. Jet lagen började märkas lite igår eftermiddag då jag somnade som en stock direkt när jag kommit hem från jobbet och sov till klockan var halv tio då David väckte mig. Sedan kunde jag inte somna om förrän klockan var närmare 2 på natten. Antar att jetlagen kommer bli värre och kommer märkas i drygt en vecka innan jag är normal igen. De andra gångerna jag varit till USA har jag varit helt borta några dagar efter hemkomsten så jag lär väl inte slippa undan denna gång heller.



RSS 2.0