skönt

Kan ni gissa vad jag gjort idag? Jo, legat vid poolen såklart. Precis som de senaste 8-9 dagarna! Grymt skönt lär jag säga.

Följde med Conny och Zara till Sandviken och köpte 1 KILO (!!) godis! ETT KILO! 10 hg godis! 1000 fucking gram! Jag kommer rulla fram efter att ha ätit den påsen!

Varit ute på massa roliga äventyr idag på eftermiddagen faktiskt. Roooligt! :) Sen träffade jag Jossi en sväng också, trevligt värre. David har lekt med Martin halva dagen men borde komma snart, då blir det film (och jag kommer antagligen somna innan förtexterna rullat klart).

TACK Lina för att du sa grattis ;) Det var du och 1 till av alla ni som läser som skrev. TASKMÖRTAR


FÖRRESTEN

.. Jag hade namnsdag 2 GÅNGER förra veckan och inte en endaste levande själ (ingen död heller för den delen) sa grattis till mig! Jag heter faktiskt Jessica Christina Margareta Norling. Hmpf.

GRATTA MIG! NU!

hallå

Min dag idag har sett ut precis som igår. Sol och bad, hela dagen. När jag står naken och kollar mig själv i spegeln ser det nu ut som om jag har en vit bikini på mig. Snyggt Jessie, verkligen. Fast jag är inte på långa vägar lika brun på ryggen som jag är framifrån. Jag tycker inte det är lika skönt att sola ryggen och dessutom vill jag bli neger i ansiktet och magen, så då ligger jag på rygg. Men idag solade jag faktiskt ryggen i 20 minuter och är redan brun. Ska försöka sola den lite mer i morgon så det blir lite jämnvikt liksom.

Första träningen var idag också. Jag dog typ efter 5 minuter. Nu får man igen för att man inte har hållt igång särskilt bra under uppehållet. Det enda jag gjort under de här veckorna är att jag sprungit sammanlagt 2 ½ mil, cyklat 2 mil och promenerat varje dag med hundarna. Alltså, nästintill ingen konditionsträning förutom springningen och cyklingen, men det är inget att hurra för. Det var riktigt roligt att vara tillbaka på plan i alla fall, även om jag tidigare idag mest suckat över att träningarna börjar då jag blivit så slö av mig. Men på torsdag är nästa träning och jag längtar redan!

SJUKT bra låt. SJUKT bra text!


KändisJessie

Jag var med i tidningen idag! Själv hade jag inte en aning om det men Conny och Zara hade sett mig i arbetarbladet. När jag kollade så var det mycket riktigt jag som var i bild (med typ 100 andra men ändå), jag satt och svullade i mig min hamburgare som jag köpte (och som jag åt halva av innan syrran snodde den och åt upp den). Självklart tänker jag klippa ur mig själv och sätta upp på kylskåpet :)

hey

Att sitta i bikini i en skinnsoffa är inte bekvämt. Jag sitter nu fast och när jag reser mig upp kommer det låta ungefär som när man drar kardborreband ifrån varandra. Mysigt.

Idag ska jag nog fortsätta mitt försök till att bli neger. Jag har kommit en bra bit på vägen men det är en bra bit kvar.

Jag håller på att få fnatt. Jag har inte shoppat på 3 veckor. Inte en endaste liten pryl till mig själv har jag köpt! Nu har pengarna kommit men nästintill allt ska in på sparkontot. JAG VILL INTE. Jag vill handla nu. Nu, nu, nu! Fast jag vet att det finns sjuhundrafyrtioelva mer affärer och roligare kläder i kalifornien, så vill jag shoppa något NU. Något litet lär jag väl få köpa? Annars biter jag av alla mina naglar ner till roten.

Kanske ska ta och äta något nu kanske! Mycket har inte ramlat ner i min mage de senaste dagarna. Det går ju inte att äta i den här värmen eh, men det kan ju vara bra att minska ner min magsäck som antagligen är stor som en fotboll nu så mycket som jag har dragit i mig den senaste tiden.

Okej, nu får jag panik. Våra bästa år står på i bakgrunden och jag kan inte låta bli att kolla. VAD ÄR DET MED MIG!? Jag totalt hatar den serien. De måste vara något särskilt med sådana serier, de hypnotiserar en på något vis så man inte kan slita blicken. Nu blev det reklam och jag skyndar att byta kanal innan jag fastnar i den där evighetssmörjan.

hello

JAG FÖRSTOD DET! Jag är nog synsk.

Åkte hem till Conny och Zara och låg i poolen och solade tills klockan blev strax efter fyra då jag drog hem och bytte om och åkte till hästen. Det blev visst inte sista gången jag red henne, för de nya ägarna hade inte möjlighet att hämta henne förrän nästa vecka. Tur för mig!

Nu börjar jag bli halvneger också! Jag ska bli helneger, bara vädret fortsätter såhär

27 juni

Hoforsrocken

Den var väl trevlig. Vissa tillfällen i alla fall. Riktigt jävla skittråkigt att vara nykter en sån kväll men det rätt roligt ändå. Kogo var helt sjukt bra i alla fall, och Justin höjde snygghetsfaktorn till det dubbla när han stod på scenen. Lite senare spelade ett band som körde killing in the name och jag blev galen och drog med mig syrran och Svedda ner till scenen och hoppade som galningar tills Sveddas knä hoppade ur led. Han tröstades med en hamburgare och sen började vi gå hemåt. På vägen så.. äh skitsamma. Jävligt tråkigt i alla fall. Jag åkte hem sen och la mig. Somnade jävligt sent och vaknade jävligt tidigt.

Idag då? Jag ska till hästen och rida för sista gången i eftermiddag då hon är såld. Lite tråkigt, det har varit jätteskoj att rida henne. Innan det blir det nog sola och bada hos Conny & Zara.



Hey!

Jag somnade drygt 1½ timme senare efter att ha snurrat runt hundratals varv i sängen. Vaknade igen klockan tio och var faktiskt förvånadsvärt pigg.

Nu ska jag snart käka frulle, ut och gå med hundarna och sedan slänga mig i duschen och dra till Hofors. Jag ska leka med Anders och ikväll blir det Hoforsrocken.

ÅH

jag kan inte sova :/

Dongel?

Är det bara jag som tycker att dongel låter som ett slangord för kuk? Tre har en reklam på tv när två karlar sitter och pratar i solnedgången och säger:

Kille 1: Min dongel är svart.
Kille 2. Och min är rosa..

Jag tycker det är lika roligt varje gång.

Rosa snopp liksom.

FINVÄDER

Idag är det nästan obehagligt varmt ute och solen skiner galet mycket, så nu sticker jag hem till Conny & Zara och slänger mig i poolen och stannar där hela dagen.

Tjipp

Hello

Det skulle ju vara strålande solsken idag? Även fast det inte var det så har vi varit hos Conny och Zara hela dagen. Vi vaknade halv 12 (!!!) och åkte dit. Pappa, Erik, Jocelyn och April kom också, så hela högen utom David badade i poolen. Drygt 22 grader var det i poolen, och hade jag varit kille skulle jag haft en ordentlig pansarpung kan jag lova. Det ilade i hela kroppen när man doppade sig, men sen blev det skönt och jag låg i drygt en timme.

Jag har fått en jäkla snygg bränna på bröstet i alla fall. Det röda har förvandlats till brunt, men det mindre snygga är att jag hade ett halsband på mig hela dagen igår, så jag har ett vitt streck där halsbandet låg. Det syns VÄLDIGT bra. Hoppas jag lyckas sola bort sträcket de här dagarna i veckan då det ska bli finväder.

Idag har jag dragit i mig nästan alla negerbollar. Magen är svullen som en jäst konservburk och kommer nog spricka vid minsta lilla beröring. Jag drog i mig en påse nudlar för 3 timmar sedan, och nyss åt jag stekt potatis och korv. Jag är så mätt man bara kan bli! Jag fattar inte hur jag kan dra i mig så förbannat mycket mat (och andra diverse onyttigheter), jag kommer antagligen se ut som en michelingubbe inom några år.

Och vet ni vad jag gör i skrivande stund? Jo minsann, jag äter en till negerboll. Helt otroligt.

Härlig dag

Dagen har spenderats hos Conny och Zara. Suttit i solen hela dagen så jag har fått lite färg på mig. Jag ska som sagt bli årets neger så som jag var 2005, och jag tror jag lyckas eftersom vi drar till Cali om 1 ½ månad och DÄR kommer solen skita ner min hud ordentligt! Vi badade i poolen också. Hos Conny och Zara alltså. Det tog mig en evighet att doppa hela min kropp, dessutom stod Zara och skrattade som en häxa samtidigt som hon stänkte vatten på mig så jag skrek som en stucken gris.

Jag brände mig på bröstet idag! Jag blev lite röd efter så många timmar i solen. Vi lattjade lite med en fotboll och självklart lyckades jag göra en nedtagning, PÅ BRÖSTET! Jag tänkte inte på att jag var bränd och enbart hade en bikini på mig så bollen smällde rakt på bröstet utan något som helst tyg emellan. Tror ni det var skönt? NÄ inte särskilt va!

Nu på kvällskvisten var jag och Jossi upp till hembygdsgården en stund. Vi tog med oss en filt och kortlek, och där satt vi i solnedgången och spelade kort. Haha. Trevligt värre var det i alla fall.

Nu halvligger jag i soffan framför Sex and the City och drar i mig dussintals niggerballs.

I morgon drar jag antagligen upp till Conny och Zara igen och steker i solen och badar i poolen.

Gävle

I 45 förbannade minuter fick jag köa innan det blev min tur hos polisen. Väl där tog det typ 3 minuter att ansöka om mitt nya pass. Jag såg ut som kattskit på bilden också, och namnteckningen ska vi inte prata om. Det såg på riktigt ut som en 2åring skrev mitt namn.

När jag var klar hos polisen skulle jag knata upp på stan en sväng medans David var och gjorde sin uppskrivning. Precis innan jag skulle kliva ut kom ett jävla monsunregn som vägrade ge med sig. Så jag snodde en broschyr om fyllekörning och satte på skallen och sen gick jag. Jag blev dyngsur, men skallen klarade sig i alla fall. Tog en lov inne på Sea Fun och började nästan grina när jag såg hur mycket snyggt det fanns! Jag har endast ett fåtal ören på mitt konto så jag gick tomhänt ut därifrån. Carlings hade också jäkla mycket snygga kläder, de jävlarna. Och på stadium fanns en apsnygg Zoo York tischa som jag ville ha ju! ÅH.

David klarade i alla fall uppskrivningen som väntat. Jag drog i mig en pasta med kyckling och curry på Nian. Smakade smaskens.

Nu är vi hemma och jag är skitarg. Bara sådär ändå. David är och åker motorcykel och tur är väl det, nu får jag sitta här och sura för mig själv, hihi.

Musseförbud

David har pluggat inför sin uppskrivning för mc som han har idag de senaste dagarna. Jag testade att göra ett test. Jag blev underkänd. David tyckte inte att jag borde ha körkort eftersom jag inte klarar uppskrivningen igen;) iofs var testet för mc, men de flesta frågorna gäller trafikregler och inte för just mc. En fråga var:

Om oljetryckslampan tänds, vad ska man då göra?

Det fanns 4 alternativ att välja mellan.

1. Köra åt sidan, stanna och gasa lite och se om lampan släcks.
2. Stanna omedelbart och stäng av motorn.
3. Fortsätt köra som om inget hänt.
4. Fortsätt köra och gasa kraftigt några gånger och se om lampan släcks.

Utan att tänka särskilt länge svarade jag alternativ 1.

Jag får inte köra musse nå mer..


JAAAAA!

Säsong 4 boxen av L Word släpps den 10 oktober här i Sverige! YES YES YES! Jag skrek nyss rätt ut av glädje. FAN vad jag längtar nu.

Jag ska börja om från början och se alla avsnitt igen nu tänkte jag.

YES YES YES! This made my day!


Kungsberg

I morse åkte vi upp till Kungsberg med hundarna. Vi gick upp på baksidan av Kungsberg, i skogen. Det var brandt och stenigt hela vägen, så det blev jobbigt att gå i rask takt. Men det var skönt. Vi stannade på toppen ett tag och vilade innan vi gick tillbaka. Jag joggade hela vägen ner med Brutus medan David gick efter med Zelda.


Nu sitter jag här och försöker lugna ner mig efter ett vansinnesutbrott som jag nyss fick. När jag laddar upp bilder på bilddagboken hemifrån går det i snigelfart och innan jag hunnit ladda upp alla bilder händer något och bilderna hamnar huller om buller och vissa laddas inte upp alls. Jag blev galen och kastade min nya telefon i golvet och smällde igen datorskärmen och slängde ner den på bordet framför mig.

Nu sitter jag här och räknar till tio om och om igen. Det blir inte bättre. Jag måste nog skrika lite.


Hoeforce

Jag drog till Hofors igår! Bara sådär ändå. Syrran och Svedda kom på besök och jag blev sugen att följa med tillbaka så jag tog mustangen och så körde vi rally ända till Hofors. Träffade på lite folk som jag umgicks med förr, och sen tog vi en promenad förbi Depå och hördes ett hysteriskt skrik. "JEEEESSIE!!!!!!!!!!!!!" lät det och mina trumhinnor sprack nästan. Det var Malin och Erica som såg mig och skrek upp mig. Och där fastnade jag. Pratade med många gamla vänner och det var skitroligt att ses efter så lång tid. Fan vad jag saknar Hofors ibland (och fan vad pinsamt det är att skriva det). Jag träffade också på Lina som hånade mig för min röst ;) Tydligen låter jag himla roligt när jag pratar. Det bjuder jag på tjejen ;) Jag, syrran och Svedda blev kvar 45 min efter stängning innan vi äntligen kom iväg. Jag skjutsade hem dem och sen åkte jag till Järbo.

När jag åkte bil hem så var jag ju såklart tvungen att åka förbi stället jag är LIVRÄDD att åka förbi på mörka kvällar och nätter. Digeräng heter stället, och ni kan ju förstå av bara namnet hur många spöken det finns där. Burr. Jag ringde i alla fall syrran för att ha någon att prata med som kunde få mig på andra tankar under tiden jag åkte där. Det gjorde ju saken jävligt mycket bättre. Först fick jag förklara varför jag trodde det spökade där, och då skrämde jag upp mig själv till MAX. Sen skrattade syrran åt mig och blev tyst. Sen sa hon med väldigt låg röst,

Malin: Jessica, du borde nog inte kolla i backspegeln nu.
Jag: MEN VAFAN MALIN! JAG ÄR LIVRÄDD, SLUTA DRIV MED MIG!
Malin (skrattar som fan): Och titta på höger sida i diket, det står någon där.
Jag: MALIN SLUTA FÖR I HELVETE JAG SVIMMAR SNART. (här är jag så rädd att jag har plattan i mattan och åker i 180 km/h och skakar som ett asplöv)
Malin (ligger ner och garvar): Seriöst, du borde nog inte kolla i backspegeln nu, det sitter någon i baksätet.
Jag: FY FAN MALIN, HEJ DÅ!! (säger jag med skakig röst och tårarna rinner ner för kinderna)

Sen la jag på luren och åkte sådär galet fort ända till jag kom hem. Jag åkte till och med i 120 genom byn där det är 50 km/h, snacka om att jag var rädd. Jag parkerade bilen i garaget och sprang fortare än någonsin in i lägenheten och hoppade i säng på en gång (förutom en omväg till köket för att hämta en negerboll i kylen).

Mina nerver satt på utsidan av min kropp redan innan igår, men nu sitter de fan 10 meter utanför kroppen.

HEY

Igår kväll var vi hem till Conny och Zara och kikade på bilder från deras USA-resa som de gjorde 1996. Nu är jag ännu mer taggad på att snart få komma dit!

Idag ska jag baka negerbollar. Jag åt några igår som Amanda och Zara hade gjort, och jag fick mersmak så jag ska strax sätta igång och skita ner mig.

Senare ska vi ner till Janne och Ewa och grilla korv. David sa igår att vi blev bjudna ner dit idag för att grilla. Ok tänkte jag! Gratis mat är aldrig fel! Det slutade med att vi skulle bjuda på kalaset och jag fick gå till ICA och göra slut på PRECIS varenda öre jag hade kvar av lönen (200:-) Hmpf. Snabbmakaroner hade dugit alldeles perfekt ändå.

Nu ska det bakas niggerballs och sen ska jag svulla i mig varenda jäkel helt själv!


Sjusovare

I morse vaknade jag halv 12 av att pappa ringde på min mobiltelefon. HALV 12!? Jag förstår inte hur vi kan sova så förbenat länge! Jag brukar kliva upp runt 9 varje morgon ju. Halva dagen försvinner när man sover så länge! Pappa frågade i alla fall om jag kunde hämta hans fruga plus vänner i natt runt 02.00 i Gävle. Så i natt blir det till att hämta 3 fulla, dryga, phillipinbabblande fjortistanter inne i Gävle och stå ut med dem i samma bil i typ 40 minuter innan jag äntligen är hemma i Järbo igen. Jag hoppas att de är så fulla allihopa att de somnar i bilen på väg hem.

Jag har inte orkat springa milen idag men istället tänkte jag ta cykeln upp till hästen. Det är drygt en mil upp till Kungsberg och såklart ska jag cykla tillkbaka så det blir 2 mils cykling + 1 timmes ridning idag. Härlans Jessie!

Nu ska jag göra mig klar och cykla iväg.


Slapp dag

Idag har det inte hänt mycket här hemma. Jag vaknade av att Zelda hulkade i vardagsrummet och la en grässpya i fotbolls-size på golvet! Jag låtsades sova och David var tvungen att gå upp och ta reda på den. Hihihi smart, jag vet. Vi tog en promenad och släppte hundarna så de fick leka och springa av sig lite på en inhägnad i byn. Zelda blir som en valp på nytt när hon får springa omkring som hon vill.

När vi kom hem igen spelade vi kort och tog det lugnt. Sen satte jag på mig andra kläder och sprang 9.4 km! Den ni! Jag springer inte hela sträckan, jag springer några kilometer, sen går jag i rask takt i ca 3-4 km innan jag springer resten hem! Jag gjorde det förra veckan (tror jag det var) och det var dags nu igen. Egentligen borde jag ta den rundan varje dag, om jag orkar ska jag försöka med det nu tills fotbollen börjar den 29/7 igen. Eller i alla fall varannan dag.

David hittade en lista på ett forum igår. Forumet handlade om hur man som pojkvän ska göra för att bete sig som ett svin mot sin flickvän. Vet ni vad? Nästan varenda punkt stämde in på mig. Stackars David som lever med ett svin som mig.

Världens dåligaste sambo

Detta är en lista för folk som lever samboliv. Det är med ganska skamsen blick jag publicerar detta inlägg. Jag är nog den dåligaste sambon ever ;)



Vem gör vad?

- Diskar: David diskar. Nästan jämt. Någon gång i månaden (högst 2-3) diskar jag efter flera dagars tjat från Davids sida.
- Tvättar kläder: Det hjälps vi faktiskt åt med.
- Sitter mest vid datorn: Jag, utan tvekan.
- Pratar mest: Vi pratar nog lika mycket. David tar nog mest initiativ till konversationer.
- Matar hunden: Om inte David bodde här skulle nog mina hundar svälta.
- Rengör toaletten: David!
- Dammsuger: Det gör faktiskt jag!
- Bäddar sängen: De gånger sängen bäddas är det David som gör det.
- Inreder hemmet: Jag! Det är ju roligt!
- Tittar mest tv: Jag! Jag sitter med min bärbara i knät och tvn på framför mig och varvar mellan att se på tv och kolla ner i datorskärmen. Nästan all min vakna tid.
- Vaknar först på morgonen: David. Sen väcker han mig den jäveln.
- Tömmer soppåsen: Det behövs nog inte mer än 2 händer för att räkna hur många gånger jag har gjort det sedan jag flyttade hit.
- Pratar mest i telefon: Varken jag eller David pratar så mycket i telefonen. Men hans föräldrar ringer ju minst 1 gång om dagen så David pratar nog mest.
- Fixar bilen: David såklart. Jag vet absolut ingenting om bilar.
- Betalar mest för att allt ska gå runt: Vi delar på allt utom mustangen. Den står David för!
- Lagar mat: Jag, faktiskt. Även om det oftast blir snabbmakaroner och korv ;)
- Äter mest: David äter som en myra om man jämför med mig. Jag äter sjukt mycket.
- Tar hand om hundens hygien/pälsvård: Båda.
- Dammtorkar: David. De enda gångerna jag dammtorkat är då tvskärmen blivit helt grå av damm och jag har varit tvungen att damma av den för att kunna se mina favoritprogram.
- För ut soporna: Lika många gånger som jag har tömt soppåsen.
- Klagar mest över vädret: Det gör nog ingen av oss mer än den andra.
- Pratar mest i sömnen: Jag pratar i sömnen och säger de mest konstiga saker ibland. Inte ofta, men ibland.
- Byter toarullar: När papperet tar slut låter jag rullen sitta kvar tills David har bytt den.
- Läser flest böcker: Ingen av oss.
- Dricker mest kaffe: David, jag dricker inte kaffe.
- Skvallrar mest: Jag. Men David är en jävla kärring han också så han ligger inte så långt efter.
- Går ut med hunden: Det gör vi båda lika mycket.
- Veckoplanerar: Jag tar dagen som den kommer medan David vill ha lite planering i vardagen.
- Tar mest ansvar för att allt går runt: David. Jag bara tar för givet att allt går runt ;)
- Gör matlådor: Vi brukar inte göra matlådor.
- Umgås med vännerna mest: Hm, jag kanske? Fast inte så ofta som jag vill.
- Laddar ner mest musik på datorn: Jag vet inte hur man laddar ner musik (jag är nog den enda i dagens samhälle som inte kan det).
- Tittar mest film: Jag!
- Duschar längst: Jag!
- Slösar mest pengar: He he. Alla som känner mig kan nog svara på den frågan ;) David är Mr.Snål och jag är så mycket slösa så det finns inte.
- Kommer ihåg allas födelsedagar: Ingen av oss. Till och med födelsedagsbarnen har fått ringa till oss och sagt att de fyller.
- Spelar musik högst: David!
- Lagar grejer i ex. boendet som går sönder: Det är mannen i huset som gör det (dvs jag.... hihi nej då)
- Går och lägger sig först om kvällarna: David går och lägger sig och tjatar på mig i typ en halvtimme innan jag sliter mig från datorn och går och lägger mig.
- Ser till att allt är på sin rätta plats: David. Jag är rätt slarvig av mig.
- Latar sig mest: Jag är nog jordens mest lata person.
- Inhandlar mat: Det gör jag! För jag är ju den som äter maten. Om inte jag bodde här skulle David svälta ihjäl eftersom han klarar sig utmärkt utan mat och har knappt någon hungerkänsla.
- Skurar: Hm, de få gånger det har blivit gjort så är det faktiskt jag som gjort det.
- Tjatar mest: Jag, utan någon som helst tvekan.
- Tränar med hunden: Båda två.
- Viker kläder & stoppar dom i garderoben: David. Jag skulle lika gärna kunna låta kläderna ligga kvar i de blåa ikea-kassarna efter att de blivit tvättade ;) (mest för att mina garderober är proppfulla, det går inte in en strumpa i vissa lådor)

Alltså, grejen är ju att jag har blivit världens mest bortskämda unge. Jag VET ju att David gör alla de här sakerna om inte jag gör det. Så därför gör jag inget eftersom jag vet att om jag låter det vara några dagar så tröttnar David och gör det själv. Jag är som en liten tioåring!

RESAN BOKAD!

Vi beställde resan när vi ändå var igång med planeringen.

10 september drar vi från Sverige och kommer hem den 29 september! Det blev alltså nästan 3 veckor istället för 2 som det var planerat från första början.

HÄRLANS

Hoeforce

Jag sov i Hofors inatt. Jag har inte sovit i Hofors på över ett år. Det kändes bra. Jag saknar Hofors lite. Bara lite. Eller lite mer än lite. Fast jag vill inte bo där igen. Tror jag.

Jag åkte upp till Fredrik och Denise och hälsade på för där var Malin och Svedda + Ante. Grabbarna spelade Rock Band medans brudarna kollade på. Jag, syrran och Denise åkte till Time och handlade lite, och jag har aldrig varit med om en brud som kör så fort som hon gjorde. Det var nästan så hon körde värre än mig. Men bara nästan ;) Nu vet jag i alla fall hur det känns att sitta bredvid någon som kör som en spritt språngande galning! Kul var det!

I morse låg jag och syrran ute på gräsmattan och solade lite. En GIGANTISK gräshoppa gjorde en mellanlandning på mitt huvud och syrran skrek så halva Hofors hörde. Det kändes som någon kastade en tennisboll i skallen på mig! Jag flög upp och ruskade på huvudet tills jag nästan fick hjärnskakning även fast jag visste att gräshoppsfanskapet hade skuttat iväg för längesedan.

Vid tretiden åkte jag tillbaka till Järbo. Jag och David åkte till ICA och köpte lite käk. Potatissallad, grillad kyckling, sallad med fetaost och tzatziki lagade vi till och det var hur gott som helst. Efter det drog jag i mig ostkrokar och för ett tag sedan åt jag en Twister (glass) så nu sitter jag utslagen i soffan (dock fortfarande godissugen, wtf?!).

Har planerat inför USA-resan i September också, och det ser ut som att vi blir borta i ca 20 dagar. Vi har planerat resvägen nu och den ser superbra ut. San Francisco 2-3 dagar. Sen in i landet och Bodie + Yosemite 1 dag. Vidare till Monterey på kvällen där vi sover 1 natt. Dagen efter åker vi till Hearst Castle och efter det besöket åker vi till staden Cambria. Där sover vi en natt och på morgonen åker vi till Solvang (en fin dansk stad) och på eftermiddagen kommer vi fram till Santa Barbara. Nästa morgon åker vi genom öknen för att 5 timmar senare (kl 14.00) komma fram till Las Vegas! Där stannar vi hela dagen och natten innan vi drar till Hoover Dam på morgonen efter. Därefter åker vi till Grand Canyon och stannar över natten. Nästa morgon åker vi tillbaka till Las Vegas och stannar en natt till. Efter det åker vi ner till Los Angeles och stannar där tills vi åker hem.

Den här planeringen är inte spikad men såhär kommer resan på ett ungefär att se ut!

MÅNDAG

Och jag är LEDIG! Vet ni när jag vaknade i morse. Klockan TOLV. Då jag vanligtvis på måndagar åker hem på lunch vaknade jag i morse. Gud så skönt det var! Men jag tror inte att jag vill slänga bort en hel förmiddag på att sova i fortsättningen. Hädanefter tänker jag kliva upp i niotiden så man hinner göra något av semestern.

Min första semesterdag kommer bli så himla, himla, hiiiiimla bra!

Hello

Krogvändan i fredags var hur trevlig som helst. Kvällen började hos Maria där vi fick i oss lite alkohol och hade trevligt. Sen flyttades förfesten hem till Tess eftersom hon var tvungen att snygga till sig lite. Därefter drog vi vidare till Eightball och där blev vi kvar hela kvällen. Jag och Lina har tagit 9843983 egobilder på oss så bilder från kvällen kommer i ett senare inlägg inom några dagar. Jag träffade på några kändisar som jag inte sett på jättelänge, bland annat min f.d låtsassyster som jag inte träffat på många år. Himla roligt att träffa henne faktiskt. Dessutom raggade en blond hagga som såg ut att vara minst 40 år på mig också, jag tackade fint nej. Sen kallade hon mig ond resten av kvällen. Haha.

När klockan närmade sig 2 (tror jag?) gick jag och Lina till Sibylla och drog i oss en varsin kebabtallrik (jag tog kebab med strips och mos, yum). Sedan delade vi på taxi hem med en liten pojkspoling härifrån byn som fick magknip på vägen hem och låg och kved sig i framsätet. Jag tror klockan var halv 4 när jag kom hem.

David det puckot väckte mig halv 11 dagen efter, så det var bara till att kliva upp. Har jag väl vaknat på morgonen har jag svårt att somna om igen. Vi tog en långpromenad med hundarna, och sen ner till Janne och Ewa. Senare den dagen åkte vi hem till Conny och Zara där vi blev kvar till elva. Vi drog på en film när vi kom hem, men jag somnade efter en timme och vaknade inte förrän i morse.

Idag var jag och Jossi till Högbo en sväng. Vi såg även en person dö :/ När vi kom och skulle parkera bilen var ambulans och brandkår på plats och en man/farbror låg på marken och ambulanspersonalen gjorde hjärt-och lungräddning på personen som låg där. Vi stannade inte för att kolla utan vi gick vidare och knatade omkring i Högbo ett tag. Det är så himla fint i Högbo! Vi gick till repen och Jossi tjatade ihjäl mig och sa att vi skulle gå över vattnet, men jag totalvägrade. Fy tusan, jag skulle lätt ramla i och jag är livrädd för mörkt vatten. Dessutom är det ju dammluckor typ 5 meter från repet och jag skulle haft mardrömmar i minst 1 år framöver eftersom jag skulle drömma att jag drogs ner under vattnet av strömmen från luckorna. Uuugh. (fast det är ingen ström vid luckorna men ÄNDÅ)

I alla fall, när vi kom tillbaka till parkeringen så åkte ambulansen iväg DÅ. Ca 45 minuter senare. Den åkte sakta därifrån också. Om personen som låg där skulle överlevt hade det ändå varit akut och ambulansen hade åkt SKITFORT därifrån. Eftersom de åkte sakta så antar jag att han inte klarade sig :/ Lite otäckt faktiskt.

När jag kom hem satte jag mig i soffan i ca en halvtimme innan det var dax att dra igen. Denna gång till Gävle för lite käk på Max. Eller, lite och lite. Jag drog i mig ett helt maxmål, 1 Curry honey dip, 1 smält cheddar dip, 1 garlic dip, 1 liten lökring och 1 halv cola. Jag höll bokstavligt talat på att spricka när jag tog sista tuggan. Men tror ni det var nog? Trots att jag inte var ett dugg sugen på något mer så var jag tvungen att köpa en glass också (mest för att David betalade). Jag köpte mjukglass med hjortonsylt på ett stort rånfat. Typ. Den var hur stor som helst och skulle lätt räckt till en hel middag för min del. Tror ni inte att jag drar i mig halva den också? Jag dog lite på vägen hem, min mage har nog aldrig varit såhär stor tror jag. Jag ser gravid ut.

Nu ligger jag hemma i sängen och kollar på Hemsökta hus. Jag är totalt vettskrämd och jag gör nästan i brallan när något läskigt ljud dyker upp på tvn. Jag hoppade nyss upp i taket när en mygga flög förbi typ 3 mm från mitt öga och såg ut som en tennisbollsstor jävla mutantmygga!! SÅ rädd är jag, så jag till och med blir rädd för myggor. Hjälp mig. Det är ett under att jag vågar sitta här inne i vardagsrummet helt ensam och kolla på tvn själv.

Jag är till och med rädd för reklam. Den här reklamen nedan är den värsta jag någonsin sett. Första gången jag såg den satt jag med klotrunda ögon, munnen vidöppen med tvdosan i ögonhöjd som dolde 99% av tvskärmen samtidigt som jag skrek av rädsla. Hoppas verkligen inte den reklamen visas dagtid då barn ser på tv. Om den reklamen kommer på tv när jag är ensam hemma kommer jag börja grina. På riktigt. Jag är livrädd för viss reklam. Jag är nästan lika rädd för den nya Parlino reklamen. Den då en gymnastiklärare trampar sönder en elevs telefon då hon pratar i den. När läraren sedan sitter i bastun dyker den lilla gula gubben upp från ingenstans och dödar henne (antar jag). Fy tusan var jag hoppade till i slutet när det gula fanskapet dyker upp i typ en millisekund som i värsta skräckfilmen! Svårt att förklara, hittade inget klipp på youtube.

Här kommer den reklamfilm jag nästan kissade på mig av när jag såg!



Världens fegaste brutta, det är jag det! Och det är ju både bra och dåligt...

ÄNTLIGEN!

SEMESTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER!!!!!




SISTA DAGEN

Nu återstår endast 4 timmar av denna arbetsdag innan jag sticker hem som en avlöning för 3 veckors semester! Det ska bli så grymt skönt att få vila och ta det lugnt i 21 dagar! 25 grader och sol ska det vara varje dag så jag kan ligga på playan och steka. Brun som en 70% chokladkaka hade jag tänkt att bli! Jag ska satsa på att bli lika brun som jag var sommaren -06 då varannan människa på Hultsfred kommenterade min asbruna mage!

David den nörden är inne i Sandviken och står i kö för att köpa en iPhone. Han står rätt långt bak i kön och det fanns bara 50 telefoner i butiken så jag tror inte han får någon. Mohaha. Prylnörd.

Efter jobbet ska jag upp till hästen. Kanske för sista gången. Hon ska säljas och de har en intresserad köpare. Tråkigt att jag inte kommer kunna rida nå mer faktiskt! Det har varit superkul att rida med Veronica och Angelica!

Jag har triljoner med grejer på mitt kontor som måste göras innan jag går hem. Åh.


Hoeforce

Igår drog jag hem till Hofors efter jobbet. Jag åkte till syrran där hon, Svedda och Ida satt och tittade på tv. Jag har inte träffat Svedda på mååånga år, så det var hur kul som helst att träffa honom. Jag tvingade med mig syrran och honom på en promenad så vi gick upp på bruket med Zelda. Det var rätt dött där uppe faktiskt, och inte en endaste levande själ som jag kände träffade jag på. Vi funderade ett tag på vad vi skulle hitta på för något, och vi bestämde oss för att hälsa på Fredrik och hans flickvän Denise. Fredrik umgicks jag alltid med förut tilllsammans med Svedda och min föredetta pojkvän John. Det var hur kul som helst. Vi spelade Rock Band tror jag det hette (?) och det var skitkul! Jag sög på trummorna men lika kul för det hade jag. Det kändes bra att komma till Hofors igen och få göra sånt jag alltid gjorde förr. Fredriks brud verkade hur trevlig som helst också!

Zelda var med och Fredrik och Denise katter var livrädda. Men den ena katten var kaxig och låg i samma rum som Zelda och stirrade i ca 4 timmar utan avbrott med klotrunda ögon på henne.

Syrran tvingade mig att smaka ett bloss på hennes cigarett också. Jag dog lite tror jag. Det var så jäkla äckligt så jag kräktes nästan. Det smakade precis som det gjorde första gången man någonsin provade att röka. Jag kan inte förstå att jag fortsatte röka efter den vidriga upplevelsen. Visst, jag kan fortfarande bli röksugen och det kommer nog aldrig försvinna, men det är inte så "gott" som jag tyckte då jag rökte som mest. Nästan 1 paket om dagen i 6 år.

När klockan började närma sig halv elva knatade vi ner till syrran och mamma, vi hittade en kråka. En död kråka. Stackars kråka. När vi kom dit drog jag... till Järbo. Jag pinade upp racer-golfen i 130 km/h på riks80 och den lät väldigt illa i den hastigheten. Mellan Kungsgården och Järbo drog jag plattan i mattan och gasade förbi det värsta stället i hela Gästrikland också. Jag vet inte hur fort jag åkte men FORT gick det i alla fall. Det finns ett ställe som heter Digeräng där, och jag är totalt LIVRÄDD när jag kör förbi det stället. Det hörs ju bara på namnet, Diger, att det är något farligt. Det går rysningar genom heela min kropp och hjärtat slår dubbelslag. Det är inte lätt att vara rädd för spöken inte ;) Dessutom sitter mina nerver så långt utanför kroppen det bara går, så jag blir livrädd för minsta lilla rörelse. Fåglar, flugor eller vad som helst får mig att hoppa till av rädla i bilen när jag åker förbi det stället. Burr! Jag lyckades i alla fall åka förbi där utan att ringa någon och prata om vädret eller andra relevanta saker för att försöka tänka på annat än alla vålnader och själar som svävar omkring där som jag alltid annars gör! Jag var värsta tuffingen och vågade köra utan någon i luren ;)

Nu är det endast denna dag och i morgon kvar innan jag får semester!! Det ska bli så grymt skönt. I 3 hela veckor får jag vara hemma från jobbet. I 3 måndagar i följd slipper jag kliva upp 06.30 och pina mig till jobbet. Äntligen. Hoppas det blir stekande sol och 25-30 grader varje dag!

         

Fjanterier

Det är någon jävla idiot som har satt upp hundratals klistermärken på många lyktstolpar genom Järbo. NSF Gävleborg stod det på många av dem och en stor bild på Hitler var på många andra. Bara utanför vårat hus så har vi hittat ca 15 stycken. Idioter. Idioter. Idioter. Klistermärkena finns tydligen att köpa på Sniper Records hemsida (som stödjer NSF), 100 stycken för 49:- Så jag antar att det är någon cool 13-åring som är i sin tillfälliga nazistperiod och anser sig själv stentuff och har köpt hundra stycken och satt upp de fruktansvärt pinsamma klistermärkena överallt i Järbo.

Jag ska gå och riva ner varenda klistermärksjävel så fort jag hinner.

Världens bästa Eddie

Favoriterna

oops

Oj då. Jag kollade på internetbanken nu, och jag shoppade visst för närmare det dubbla. Shhh, säg inget till David.

Det funkade

Ja minsann, det funkade att uppdatera denna gång. Härlans.

Nu måste jag jobba lite.

Rocky Votolato!


Måndag

APA. Jag skrev nyss ett hur långt inlägg som helst (som i och för sig inte var ett dugg viktigt) och när jag klickade på "spara och publicera" så kom ett felmeddelande upp och det gick inte att gå tillbaka för det stod bara "forbidden". Jag loggade in på nytt och allt var borta. Nu är jag sådär smått tokig att jag skulle kunna riva ner varenda pryl jag har på kontoret. Istället för det sätter jag på den hårdaste av de hårdaste musiken jag har på datorn och låter mina ögon svartna och hjärtat slå i 9834458 slag i minuten tills jag lugnat ner mig.


Tio minuter senare..

Ja, då ska jag försöka mig på detta igen.

I lördags var jag till Insjön och Sågmyra. Jag skulle inte handla en endaste pryl. Det slutade med att jag kom hem med 2 par skor från converse, 4 t-shirts, 1 par trosor från Frank Dandy, 1 keps, 1 scarf, 1 ziphood tröja och en mössa! Så blev det med den ickeshoppingen. Men David handlade motorcykelkläder för närmare 10 papp så jag ansåg att jag hade rätt att köpa de sakerna då de bara kostade mig strax över tusenlappen. Det tyckte inte David. Men som vanligt lyssnar jag inte på vad han säger.

Igår var en riktigt slapp dag. David jobbade och jag var hemma med hundarna. Jag diskade och kollade på film. När David kom hem drog jag iväg och sprang runt 8 km. Eller, jag gick i rask takt nääästan 4 km, men resten sprang jag faktiskt. Duktiga mig. Jag skulle behöva hålla i detta och springa i alla fall minst 4-5 km om dagen, men det är nog inte möjligt när vi har hundarna. De skulle stanna var femte meter och nosa i 2 minuter på samma fläck innan de skulle droppa en knappt märkbar markering för att göra precis samma sak fem meter längre fram.

Idag ska jag in till Emma och klippa håret igen. Hon gjorde det rikigt bra förra gången så jag tror nog att hon kommer lyckas även denna gång. Jag ska klippa mig kortare, så som hon klippte mig när jag var där sist, för snart 2 månader sedan. 1-2 cm alltså. Inte så stor förändring.

4 DAGAR KVAR TILL SEMESTER!

Hundarna

Mina älsklingar.

Ungefär klockan tio

Haha, tänk vad gulligt det är med småflickor och småpojkar när de blir "kära" för första gången :) Jag hittade ett roligt forum för ungdomar under 17 år, men majoriteten verkar vara runt 11-12. I ett av forumen var det en tjej som undrade hur lång tid man var tvungen att vara ihop för att man ska kunna kalla det "ett långt förhållande".

"Hur länge är länge?
Ungefär klockan halv tio har jag varit ihop med min pojkvän i en månad. Jag undrar om ni tycker det är länge? Eller vad tycker ni är länge?"

Det var lite gulligt. "Ungefär klockan halv tio.."

Ed hardy

Tröjan kom med posten idag! Den såg något stor ut, men jag kan sy in den någon centimeter så den passar bättre. Skitsnygg var den i alla fall, precis som alla andra Ed Hardy tröjor. Jag har fått nippran på det märket nu. Funderar på att köpa en keps därifrån också. Men jag passar ju inte ens i keps? Men snygg är dem så jag måste nog ha en. Och en hoodtröja funderar jag på också, men de kostar närmare 2 000:- så det känns lite saftigt. Kanske. Jag vill ha en i alla fall.


En av världens bästa låtar.

Den är här!

Min telefon kom igår ändå! Den är superfin! Den går inte att använda än då simkortet inte blivit aktiverat, men om några timmar borde allt funka. Jag kollar på den oftare än jag blinkar för att se om kortet blivit aktiverat, men icke.

Igår fick jag ett meddelande av min faster Zara där det stod "kom och fika". Eftersom detta mer lät som en beordran än en inbjudan så anade jag att någon i familjen fyllde år så jag ringde sekunden efter att meddelandet mottagits och kollade med pappa hur fallet låg till. Självklart var han redan hos Zara så hon förstod direkt att jag ringde till honom enbart för att kolla om någon fyllde år. Nedrans, jag som inte tänkte erkänna att jag glömt bort hennes födelsedag.

David skjutsade dit mig och hundarna där vi åt tårta och hoppade studsmatta. Jag och kusin Johan hoppade studsmatta med Erik och Amanda (Erik min lillebror och min yngste kusin) medan några ur släkten fick hålla hundarna. Zelda fick ett av sina erkända tokrus och började leka med kopplet och låta som ett stort monster. Till och med jag tycker att det låter obehagligt när Zelda gruffar, morrar och skäller. Även fast jag vet att hon gör det på skoj, så låter hon livsfarlig. Men så är det med alla terriers, de har sitt speciella läte. Jag fick studsa ner från mattan och så fort jag tog kopplet slutade hon.

David kom och hämtade mig lite senare och när jag kom hem satte jag mig med min nya favorit ett tag. Jag är lite smått förälskad i den redan.


Syskonen

Jag och två av mina tre syskon, Elias och Malin.



Telefunken

Igår och idag har jag stått som ett barn på julafton och väntat på att min avi ska komma med posten så jag kan hämta ut min nya, fina telefon! Men varken igår eller idag har det kommit någon avi med posten. Enligt postens hemsida så skickades avin 07.29 idag, så det var kanske inte särskilt konstigt att inte avin kom igår. Jag får allt coola ner mig lite och vänta till i morgon då förhoppningsvis min telefon har transporterats upp till ICA och att avin ligger i min brevlåda när jag kommer hem på lunchen så jag kan hämta ut min nya kärlek. Då ska jag ladda ner de 14 mms jag fått men inte kunnat tagit emot de senaste året. Det ska bli spännande att se vad som finns på de bilderna.


Makaronjävlar

Jag är trött som en gnu idag. I morse vaknade jag kvart i sju och fick tokbråttom. Samtidigt som jag sprang från sovrummet till badrummet så lovade jag mig själv att jag skulle duscha snabbt som blixten! Som vanligt bryts det löftet när man kommer in i duschen och inser hur förbaskat jävla skönt det är att stå i skållhett vatten och halvsova några extra minuter. Jag duschade så varmt att jag inte kunde använda händerna för att skölja ur huvudet, för mina naglar brändes! När jag hoppat ur duschen var jag först tvungen att såga mig ur ångan som hade bildats i badrummet. När jag kom ur därifrån trodde jag att isbjörnarna skulle komma vilken sekund som helst. Det kändes som om vattendropparna på min kropp skulle frysa till is! Jag halvsov innan jag klev ur, men nog tusan vaknade jag till liv nu allt.

När jag stressade som mest mindes jag vad David sa igår kväll innan han åkte till jobbet en sväng. "Jessica, kan du koka lite makaroner till mig så jag har något att äta på lunchen i morgon?" (jag hade lagat blodpudding men den kräsne sambon totalvägrar att stoppa in något liknande i truten) OH NO! Sekunden efter att han frågade mig det igår drog uppgiften ut i andra örat och försvann med vinden. Istället satt jag fastklistrad vid min absolut bästa ägodel, datorn. Så mitt i all stress var jag tvungen att ställa mig och koka mackisar åt åbäket till sambo. Det tog bara några minuter men hela min morgonplanering blev rubbad. Mina minuter är noga inräknade och till exempel klockan 07.06 börjar jag blåsa håret. 07.11 borde jag platta håret och 07.20 ska jag gå ut och rasta Zelda. I morse blev det inte riktigt så och jag kom 13 minuter sent till jobbet. Attans bananer.

Update: "Skölja ur huvudet" var en rätt rolig mening men har inte den innebörd det kanske låter som. Sköljde ur schampot var det jag gjorde.


Ed hardy

Jag gillar Ed Hardy's t-shirts och jag vill ha de flesta t-shirts som kommer därifrån. Jag har bara två stycken, men en tredje är på väg hem på posten just nu!


Dessa två har jag.
 

Denna är på väg hem.

RSS 2.0