Måndag

I morse vaknade jag 06.30 som vanligt och var rätt pigg. Jag var just på väg upp då jag stängde av väckarklockan helt och tänkte "bara 1 minut till". Den där minuten blev till slut 45 minuter då jag vaknade med ett ryck. Lyckades göra mig klar på 20 minuter och kom bara 10 minuter sen till jobbet. Nu är jag galet trött och risken finns att jag somnar här på kontoret.

Mitt i all stress i morse tittade jag mig i spegeln och såg att mitt uttöjningssmycke ramlat ur. NEJ! Eftersom örat inte har läkt än så växer hålet ihop väldigt snabbt så fort piercingen är uttagen så jag trodde aldrig att jag skulle få i den igen. Jag letade och hittade till slut smycket i sängen. Jag tog lite oparfymerad ansiktskräm på örat och pressade igenom smycket. Satan vad ont det gjorde, men jag fick åtminstone tillbaka smycket igen. Hoppas det läker fort så jag kan fortsätta töja så fort som möjligt.

Ny telefon

Jag beställde en ny telefon igår. Förhoppningsvis får jag den någon gång nästa vecka. Min nuvarande telefon är en samsung Z300, från stenåldern! Efter snart 3 år med samma telefon kände jag att det var dax att byta. Dessutom har mms-funktionen varit trasig i över 1 år, och mms är något jag vill kunna ta emot.

Jag bestämde mig för att byta från Samsung till Sony Ericsson. Den verkar helt okej faktiskt. Dessutom bytte jag abonnemang från 3 till Halebop. Jag gillade inte 3 från första början och även fast bindningstiden varit slut i över 1 år så har jag inte fått tummen ur och beställt en ny telefon med annat abonnemang. Men nu så!


Lördag

I går på jobbet var det jobbigt att se när hälften av oss på logistik gick hem på semester. Själv har jag 2 veckors slit kvar innan jag får sova ut varje morgon i 3 veckors tid. Skulle egentligen ta 4 veckor, men jag sparar semestern till september då vi drar till USA. Om jag tar ut 4 veckor nu och 2 veckor i höst får jag varken någon semester eller komptimmar kvar.

Igår skulle jag egentligen ut på krogen med Lina och Maria, men Linastackarn blev krasslig, så vi ställde in det. Istället drog jag till Hofors och hade det skitroligt. Blåöga fick jag med mig hem också! Haha.

Nu är det lördag och jag hoppas att vi kan åka till Ockelbo marknad en sväng lite senare. Det beror på om vi kirrar hundvakt till vårat minsta lilla monster.

Nu är det Miami Ink på tv!

Midsommarbilder

Tänkte visa några fina och ofina bilder från midsommar.

Bild 1: Jag gjorde den alldeles själv!
Bild 2. Jag och Lina.
Bild 3. Vi spelade Kubb. Karlarna vann. Överlägset.
Bild 4. Jag i min fina krans.
Bild 5. Vi grillade!
Bild 6. Sandra, Arvid, Martin, Pålman och Carro i bild.
Bild 7. Vi spelade kubb igen. Tjejerna förlorade. Igen.
Bild 8. Jag och Lina!
Bild 9. Efter kubben var det dax för ännu mera alkohol.
Bild 10. Ännu en bild på mig och Lina
Bild 11. Jag försöker lära Lina hur man gör snygga grimaser. Hon lyckas inte första gången
Bild 12. Därför får jag visa hur man ska göra! Snygg va?
Bild 13. Lina försöker och försöker.
Bild 14. Till slut lyckades hon!
Bild 15. Här är vi på väg hem till Kjell-Åke.
Bild 16. På väg. Fickorna fulla med färdkost (Baccardi Breezer)
Bild 17. Kjell-Åke, Sumpa och Jens i bild.
Bild 18. Lina blev lite trött och somnade.
Bild 19. Sen gick vi hem och sov!

   



   



   



   



   

Jessie grinar

Jag började böla när jag såg det här. Jag är nog lite känslig idag.



Syrran sjunger

När jag var i Hofors häromdagen tvingade syrran mig att spela in henne när hon spelade och sjöng en låt. Då lät det såhär. Lite småmissar här och där men hon sjunger rätt bra ibland.

Måndag

Midsommarafton var jättetrevlig hos Sumpa där hela gänget var. Dagen efter gjorde vi inte så mycket alls, i går var jag till hästen och sen kollade jag på film (Ps i love you) sen hände inget mer.

Idag hade jag tänkt tvätta massa kläder, men mamma ringde nyss och berättade att lillbrorsan hade fotbollsmatch i Torsåker, och den tänker jag inte missa, så efter jobbet drar jag dit en snabbis och kollar när han kutar omkring på planen.

Tidigare idag var min andra bror Erik här på jobbet och hälsade på. Han är 4 år. Han berättade att han var en liten pojke, och efter det sa han: "pappa säger hela tiden att han också har varit en liten pojke, men det har han inte. Han bara tjatar och tjatar och tjatar om det hela tiden..." Haha, gullungen.


Haha

An Arab was interviewed at US Embassy.

Consul: Your name, please?
Arab: SUAD SHAMIKH.
Consul: Sex?
Arab: 6 times a week.
Consul: I mean, male or female?
Arab: Both male and female. Sometimes even camel.
Consul: Holy cow!
Arab: Yes, cows and dogs, too.
Consul: Man, isn´t that hostile?
Arab: Horsestyle, doggystyle, any style!
Consul: Oh, dear!
Arab: Deer? No deer! They run fast.

Midsommar!

GLAD MIDSOMMAR PÅ ER ALLIHOPA!

Hello!

Om en halvtimme slutar jag för dagen. Jippie! Idag ska vi bli bjudna på smörgåstårta av Profilplåt (farbrors företag som är en underleverantör till Cibes) och tårtorna borde komma vilken sekund som helst! Jag har triljoner med jobb kvar på mitt skrivbord men det hinner jag inte med den här veckan. Jag kanske måste åka hit i helgen och dra igenom högen som ligger på bordet. Om jag orkar. Antagligen inte. Men kanske.

Nu ska jag gå och se om tårtorna har kommit!

Operation uttöjning

Idag har jag påbörjat uttöjningen av mitt andra öra. Jag har en uttöjning på 10 mm i mitt högra öra sedan ca 4-5 år tillbaka. Jag har varit nöjd med den och har inte tänkt att töja ut mitt andra. Men efter några veckors fundering har jag kommit fram till att jag ska töja vänsterörat till samma storlek. Jag har inte haft något smycke över huvud taget i mitt vänsteröra på ca 10 år, så ett vanligt örhänge är till och med svårt att få igenom. Nu har jag tryckt igenom en nål i örat och pressat i en 1,4 mm piercing där i (0.2 mm mindre än ett vanligt piercingsmycke), och det gjorde lite ont. Nu ska det smycket få sitta i tills ikväll då jag sätter i en 1,6 mm piercing. Jag minns inte hur lång tid det tog att komma upp till 10 mm i högerörat, men om 1-2 månader ska det nog vara klart.

Tatuering

Jag är så grymt sugen på att tatuera mig nu. I flera månaders tid har jag suttit och letat på internet efter något som liknar bilden jag har i mitt huvud. 2 bilder har jag hittat som överensstämmer med mina önskemål. Jag vill hitta fler bilder så jag kan visa för tatueraren så han/hon kan göra något liknande till mig. Jag tänker inte lägga ut bilden här. Men jag ska ha tauteringen på ryggen. Hela ryggen.

God morgon

Matchen i söndags gick kattskit! Gissa vem som lyckades vrida om foten på uppvärmningen?! Så gick det med spelandet för min del! Jag satt på sidan med en kylpåse hela matchen. Kul. Det var det värsta jag varit med om. Hela laget spelade så dåligt som de aldrig har gjort förr, så vi förlorade. Stort också. Mot laget vi BORDE ha vunnit mot. Jag var så arg, så jävla arg.

På kvällen kom Lina och hälsade på för att planera lite inför midsommar. Men vi kom inte fram till något vettigt alls eftersom vi pratade om så mycket annat ;) Trevligt var det i alla fall.

Annars har det inte hänt så mycket mer, varken i måndags eller tisdags. Jag har jobbat och jobbat. I måndags jobbade jag över och igår likaså. Nu slipper jag stressa så jäkla mycket eftersom det är kortvecka denna vecka.


YES

Jag kom hem från hästen PRECIS när Zlatan drog in 1-1 målet, så jag missar inte hela matchen trots allt!

JIPPI!

Jahapp

David åkte och hämtade motorcykeln tidigare i morse, så han borde vara hemma snart. Björn F följde med och ska köra hem den eftersom David inte har motorcykelkörkort än. Dumt att köpa en innan man har kort? Nej det är det inte, för han måste ju ha något att övningsköra på. Fast jag tycker iofs inte ens att han borde ha någon alls :) Men han gör ju vad han vill med sina pengar (bara jag får ta resten på hans sparkonto ;).. närå!) .

Kom precis in från en promenad med hundarna. Nu ska jag kika om vi har någon bra film att kolla på, och så ska jag dricka 2-3 liter vatten!

OH NO VAD HAR JAG GJORT ?!

Fick reda på att kusin Camilla har kalas klockan 6 idag så vi ska åka ner dit då. Jag blev då tvungen att avboka ridningen idag. Ringde till Veronica och talade om att jag inte kunde rida idag, men vi bestämde att jag ska dit i morgon kl 17.00.

VET NI VAD JAG KOM PÅ NU !?!?!?!

SVERIGE - SPANIEN MATCHEN BÖRJAR JU KLOCKAN 18.00!!!!!!!!!

Jag kommer missa matchen.Jag dör.. jag dör på riktigt..


Surkärring

David har köpt en motorcykel. En ful jäkel. Ducati monster hette den tydligen. Jag vill inte ens att han ska ha någon. Så jag är lite kinkig på honom. De där 60 pappen kan man köpa roligare saker för. Dessutom är jag lite småskraj för motorcyklar. Eller... Jag är skiträdd. Man dör ju. Så jag tänker nog inte åka med honom på den. Dessutom har han inget motorcykelkörkort än. 60 tusen som inte jag kommer märka av. Det kanske är det detta hänger på? Jag är nog sur för att jag inte kommer få ut något över huvud taget för köpet av den jävla cykeln. Och för att det är farligt. Som tur är går inte den motorcykeln så jäkla fort, men jag tror inte David har en suck att klara sig om han vurpar i 150 km/h.

Dumma motorcykel.

Jag försökte tröstshoppa på internet men David kom och stoppade mig. Jag måste spara alla pengar till augusti då vi antagligen åker till USA. Men liiiiiiite kan man väl få handla? Jag hittade 13 t-shirts som jag precis skulle trycka hem när David kom och sa nej. Men de var ju så billiga!

Dumma David.

Filippa Bark

Hon är så sjukt rolig!!

TRÖTT

Jag blev trött efter lunch. Jättetrött. Nu sitter jag som en halvdöd zombie på kontorsstolen och nickar till med huvudet då och då. Undra om jag ska lägga ner huvudet på skrivbordet och vila ögonen i några minuter?

Idag har Sarah skolavslutning. Hon slutar nian så vi ska ner och gratta henne. Sen ska jag hem och kolla på fotbollen om David tillåter. Det är kul att kolla även om inte Sverige spelar.

Nu ska jag fortsätta försöka att inte somna..


Hey

Mja. Det gick väl inte riktigt som jag hade tänkt mig, men än är det inte klart.

Träning idag. Jag trodde inte att jag skulle kunna träna idag då David har vart iväg och kollat på en motorcykel och jag var tvungen att ha hundarna, men han kom hem lagom tid så jag hann vara med ändå.

Sitter nu och lugnar ner mig efter matchen mellan Sverige-Grekland. Sarah och Mattis var här och kollade på den med mig. De gjorde en rätt bra match tycker jag! Jag drog i en hårfärg i Sarah's hår också, så nu blev hon lite rödare. Fint blev det i alla fall.

Nu har vi precis kissat hundarna och klockan börjar bli lite sent, så snart är det sängen som gäller. Får se om jag kan somna idag, har haft himla svårt för det de senaste nätterna då det har varit så sablans jäkla varmt ute.

God natt kära läsare

Då var det dax

Löneförhandling i eftermiddag. Nu jävlar.

Kondomexperten

"... det är inte så jävla kul med en död hamster i fittan.."

Måndag

Det blev inga mål gjorda för mig igår som jag drömde. Men Sofia drog i ett jävla snyggt mål och matchen slutade oavgjort 1-1 mot Sätra. Eftersom det är första målet för oss i serien så var det ju NÄSTAN en sanndröm i alla fall. Det blev ju mål, även om det inte var jag som satte den i krysset. Nästa vecka kommer vi vinna mot Kungsgården! Härligt att Sofia är med på plan igen, hon har bara vart med på 1 match tidigare tror jag. Jag blir så jävla mycket tryggare när hon är ute och springer, för hon är så sablans bra på fotboll och hon höjer hela laget. Hade vi inte haft henne igår hade vi förlorat. Sofia, nu missar du inte en endaste match till!!

Idag efter jobbet ska jag dra till Hofors och kolla på Elias skolavslutning. Jag ska ta mustangen så att Elias får skryta lite inför sina kompisar som kommer tycka att Elias är värsta coolingen som får åka sportbil. Sen åker vi hem och äter tårta och fikar lite.

VARMT

Puh, den här hettan gör mig hur trött som helst! Idag är det match också, hemma mot Sätra. Den här ska vi vinna. Jag har dragit i mig drygt 3 liter vatten igår och idag. Jag har kissat som en idiot. Egentligen borde jag druckit mycket mer vatten, men det har varit omöjligt då jag nästan blivit illamående av allt drickande.

Jag drömde att jag gjorde 2 mål inatt! Så om han sätter mig som mittfältare idag igen hoppas jag att drömmen går i uppfyllelse!

God kväll

Det började såklart åska och blixtra när vi hade varit i Storsjön i ca 1 timme igår, så vi åkte hem igen. Jag och David åkte hem till Conny och Zara och hälsade på. Vi gjorde rabarberkräm, fy vad gott det var! Jag har inte ätit det sedan mamma och pappa bodde tillsammans i Järbo och det är ca 11-12 år sedan!

Lite senare på kvällen åkte vi och fiskade med Lina, Sumpa, Carro och Pålman. Vi åkte till Stensjön en sväng. Zelda fick följa med. Hon var mest dryg hela tiden och skulle hoppa efter dragen vi kastade i sjön. Sen grävde hon en grop halva vägen till Kina där hon la sig och sov, knasmajan. Vi fick inte en endaste fisk! Inte ett napp! Halv 2 på natten kom vi hem och då blev det sängen på en gång!

I morse vaknade jag kvart i tio, så jag sov rätt länge faktiskt! David låg kvar och trynade medans jag gjorde frukost. Fast inte åt honom såklart, han tycker inte om äggröra. När klockan var över elva gick jag in och hoppade liv i honom så han klev upp. Vi åkte då ner och hämtade Brutus hos J&E, sen åkte vi till Norrbro där Zelda och Brutus fick bada lite. Zelda badade självmant, men Brutus fick jag slänga i. Han gillar inte riktigt att bada, men 2 dopp fick det bli då jag kastade i honom. Taskigt kanske, men det var rätt roligt. När han kom upp på land igen så blev han helt galen och sprang omkring som en idiot på land och var helt överlycklig. Konstiga hund.

När vi var klara där åkte vi hem till Conny och Zara, men det var bara Zara hemma. Vi drack färskpressad citronjuice och solade en stund medans hundarna torkade, sen åkte vi hem. Väl hemma kollade jag på en film och sen slängde vi i hundarna i badkaret och skrubbade ren dem ordentligt med schampo. Vattnet var helt kolsvart när det rann av dem!

Sen drog vi ner till Janne och Ewa och grillade. Hur gott som helst var det. Sen gick jag in och kollade på fotbollen och somnade när det var 15 minuter kvar.

Kom hem för ett tag sedan och nu sitter jag framför tvn igen och kollar på fotbollen!

Storsjön

Nu ska jag göra i ordning kylväskan, handla en varsin sallad till mig och David, slänga på mig bikinin och vänta på att Janne & Ewa kommer hem så de kan passa Brutus. Sen sticker vi till Storsjön uppe i skogen och solar och badar med Carro och Pålman.

Nu ska jag tamejfan bli brun!

Cat Stevens

Cat Stevens - Where do the children play


Stalkers

Tjugo över fyra igår eftermiddag kikade jag ut genom fönstret och såg att pojkarna cyklade runt på planen utanför och väntade på att jag skulle sluta. När jag sedan kom ut halv 5 var det inga pojkar där. Skönt, tänkte jag. Jag satte mig i bilen och åkte hem, och vilka tror ni är utanför mitt hus? :) Jo, pojkarna. Jag hejade lite snällt och knatade in. Tog med mig Zelda ut på promenad och då såg jag inte röken av de små liven. När jag kom hem igen hörde jag mitt namn skrikas utanför lägenheten. Jag kikade ut lite försiktigt och mycket riktigt, där var ungarna igen. Nu var dem en hel armé på minst 6-7 ungar som stod och skrek mitt namn och hur snygg jag var. David kom hem och han fick nästan psykbryt på barnen, men jag lugnade ner honom och sa att de snart ger sig. Puh. 2 timmar senare och de stod fortfarnande kvar! David gick då ut och rökte och talade snällt om för pojkarna att inte jag var hemma. Jag hörde en av dem skrika  "HON KANSKE ÄR PÅ FOTBOLLSPLAN, VI STICKER DIT GRABBAR" och så försvann de på sina små cyklar.

Sen såg jag dem inge mer den kvällen. Skönt.

My little stalkers..


Beundrare

Jag har antagligen fått något som kallas senknarr i min vänstra fot så jag tränade inte igår, men jag cyklade ner och tittade på de när de andra brudarna fick springa omkring i värmen. I Järbo finns det 3-4 ungar som skriker att jag är snygg så fort de får syn på mig på byn, och igår var de och tittade på träningen och såg att jag också var där. Jag skojar inte om de skrek minst 20 gånger att jag var snygg och vinkade som idioter så fort jag tittade åt deras håll. De kom närmare och närmare och från att sitta ca 150 meter ifrån mig var de nu ca 10 meter ifrån mig och satt och råglodde och flinade åt mig. De frågade efter mitt nummer, vart jag jobbade, när jag slutade om dagarna och vad jag heter i efternamn. Efter träningen följde de efter mig ner till IP, och när jag och Emelie gick upp till "centrum" följde de med och satte sig bakom oss när vi satt och väntade på Emelies buss. De ställde massa frågor och vid det här laget började jag tycka att de var lite smått irriterande, men jag höll minen och skrattade och flinade. När jag sedan cyklade hem följde de efter då också, och ställde sig utanför min lägenhet och skrek åt mig att komma ut på balkongen. De frågade vilken tid jag skulle gå ut med hundarna så de kunde vänta tills jag kom ut igen, haha. De berättade också att de visste vart våran mustang var parkerad, och att vi hade en yamaha i garaget bredvid mustangen (hur de nu kunde veta det?).

Senare den kvällen ringde min telefon, men eftersom jag inte kände igen numret så svarade jag inte. Jag fick ett mobilsvar och lyssnade vem det var. Då var det småpojkarna som hade tagit reda på mitt telefonnummer och satt nu utanför min lägenhet och väntade på att jag skulle komma ut. Jag gick ut på balkongen och där satt dem på gräset och väntade på mig. Gulligt men lite drygt. Jag gick in och Jossi kom och hälsade på ett tag. Tjugo över tio fick jag ett meddelande där det stod "Hej när ska du ut med hundarna". Haha, de väntade alltså fortfarande på att jag skulle gå ut de små liven :)

När jag och David senare gick ut och gick med hundarna var de (som tur var) inte ute och väntade på mig.

De sa däremot att de skulle vänta utanför mitt jobb halv 5 idag när jag slutade så de skulle få träffa mig. Haha.


Galen hund

Här är Brutus fullkomligt skitförbannad på David för att han "hugger" honom med sina fingrar. Både jag och David får ont i magen av skratt medan stackars Brutus blir argare och argare på husse.





Efter ett tag tröttnade han och somnade såhär i Davids knä.

Riga+LA+San Francisco+Seattle

Jag ska till Riga! Inte bara jag, utan hela jobbet. Om vi klarar målet varje år bjuder Cibes alla sina anställda på en resa, och i år bär det av till Riga. Förra året var vi till Irland och där hade vi superkul. Vi ska åka den 29/8-31/8. Jag och David hade tänkt åkt till USA den 1/9, så vi kanske får ändra lite på det datumet och åka några dagar senare istället. Vi blir borta i 2 veckor. Vi funderar på att dra till LA och San Francisco, och sedan åka upp några dagar till Seattle, om det passar med flyg och så. Jag vill verkligen tillbaka till Seattle, där skulle jag kunna bo!

Nu ska jag jobba vidare.


Broder Daniel

Den är faktiskt jättebra


Oj oj

I lördags hade jag en riktigt trevlig kväll. Jag, Dipsy och Julle möttes i Sandviken och satte oss i stadsparken på en parkbänk och drack lite alkohol. Vi spelade ölspel och hade det himlans trevligt. Sen kom Jossi och hennes brudgäng och gjorde oss sällskap. Maria kom också och hälsade på. Och Emelie i laget! När vi hade dragit i oss det mesta av alkoholen drog vi oss in mot stan. Där börjar minnet bli lite sämre, men vi knatade runt en hel del (men jag kan inte minnas att vi kollade på bilar), gick till Eightball och köpte cider som jag smugglade med mig ut då jag inte ville vara kvar på åttan och folket stod utanför och väntade. När klockan närmade sig 2 träffade jag David på Eightball (vi gick tydligen dit igen) och han ville hem så då gjorde vi det. Pålman var snäll och hämtade oss i Sandviken. Jag var snorfull och drog i mig käk när jag kom hem, 2 minuter senare gick jag på toa och kastade upp maten igen, sen vinglade jag till sängen och somnade på en gång! Det har nog aldrig hänt, jag ligger alltid och tittar upp i taket minst 1 timme då jag är så yr, men inte då! Skönt att kunna somna på en gång i alla fall.

Klockan elva vaknade jag dagen efter, jag som brukar vakna tidigt när jag druckit dagen innan. Vi gick ut och satte oss i solen ett tag innan jag gjorde mig i ordning för match. 30 grader och stekande sol var inte världens roligaste väder att spela match i. Jag blev i alla fall förflyttad från min position (högerback) och fick nu spela mittfältare tillsammans med Kicki W. Där trivdes jag mycket bättre även om jag var ovan och sprang som en yr höna ibland. Matchen gick uruselt.

Min fot har fått senknarr. Uppepå vänster fot har jag helt sjukt ont och jag haltar som bara den! Jag kan knappt sätta på mig skorna utan att skrika. När jag rör på stortån samtidigt som jag känner ovanpå foten så känner man hur det knakar och knarrar. Jag läste lite på några forum på nätet och vissa säger att man måste behandla med Heparin och andra säger att man ska vila och ha en värmedyna på foten några timmar om dagen. Någon träning blir det antagligen inte i veckan alltså. Attans! Men matchen i helgen vägrar jag missa i alla fall!

RSS 2.0