Cibes invaderad av japaner

God morgon vänner. Jag sitter här på mitt kontor med snustorr trut medans jag febrilt idisslar mitt tuggummi i hopp om att lite saliv ska utsöndras, vattnet i mitt glas är slut och jag orkar inte gå upp för att hämta mer.

Jag fick nyss en smärre chock när jag tittade ut genom mitt fönster och såg ett tiotal svarta pottfrisyrer komma knatandes mot ingången. Vi har blivit anfallna av japaner här på jobbet idag. Jag är inte säker på vad de gör här, men en fågel viskade i mitt öra att det är ett studiebesök från HiG. Om jag inte såg fel så hade varenda kortväxt liten jäkel en kamera runt halsen. Otippat?

Kanske är de spioner som kommer direkt från Japan och är här för att kopiera våra unika och mycket speciella hissar, för att sedan snabbt som tusan dra hem till Asien för att börja serietillverka kopior av våran hiss och sälja för en hundring styck?

Jag måste varna chefen..


Pancakes

Efter jobbet släppte David av mig vid ICA, där jag hämtade en hemlig sak som kommit med posten, och så handlade jag lite ingredienser till mina pancakes jag tänkte laga.

Jag har aldrig varit riktigt förtjust i am. pancakes, men dessa såg så sjukt goda ut så jag var bara tvungen att testa dem. Det tog hur lång tid som helst att steka dem, jag var hungrig som en varg! Efter något som kändes som en evighet var äntligen alla pancakes tillagade. Jag tog min älskade vinbärssylt och lite vispad grädde till. Det var faktiskt gott! De är så sjukt mättande så jag fick bara i mig 1, sen var jag proppmätt!

Nu sitter jag här i soffan med uppknäppta brallor och tittar på ekonominyheterna på tv4. Jippi. Funderar på att slänga ut bilder på bdb, men det kommer ta så sjukt lång tid, och jag har inte lust att sitta HELA kvällen och ladda upp alla bilder. I morgon eller övermorgon blir det nog istället.



Mina blev inte riktigt lika fina, men säkerligen minst lika goda

Date med Malin

Jag skolkade en halvtimme från jobbet igår. Klockan 4 hämtade jag syrran på hennes jobb, sen åkte vi hem till mig där jag bytte om och gjorde mig klar. Jag skjutsade henne när jag ändå skulle till Hofors.

Tre minuter över fem stod jag utanför Hanssons och väntade in Malin. Hon kom ganska omgående. Jag beställde en choco mocca som jag inte druckit på år och dar! Vi pladdrade på som två galningar och hade rätt mycket att prata om. Det var ju som sagt rätt längesedan vi träffades. En timme senare stängde Hanssons och vi fick lyfta på rövarna och knata därifrån. Vi smet då in till Elin som precis höll på stänga sin butik. Där stod vi och snackade skit ett bra tag. Jag vågade inte ens vända mig om och titta på Elins alla inredningsprylar, då hade jag varit tvungen att köpa upp hela hennes sortiment. Vi knatade ut för Elin skulle hem, men vi fastnade utanför och babblade en halvimme till. Jag fick min livs största chock och gav ifrån mig världens VRÅL så halva Hofors kollade på mig. Hur i helvete kan en sådan sak lyckats hålla sig hemlig från mig i typ.. 4 år? Jag är så fruktansvärt äcklad så det finns inte. Jag kommer aldrig kunna se på de personerna som är inblandade igen utan att få förskräckliga bilder i huvudet för resten av mitt liv.

När vi ventilerat våra åsikter och tankar tillräckligt (för stunden) åkte jag hem till mamma och hälsade på. Mamma hade såklart inte tid att vara hemma utan var tvungen att flytta grejer från huset. Så jag och Elias var uppe i lägenheten och läste läxa. Elias var superduktig på att läsa. Jag lagade bruna bönor och fläsk åt honom. Hur han kan äta det men inte korv, pizza och hamburgare är en gåta för mig. Jag skulle aldrig i mitt liv stoppa in bruna bönor i truten på mig själv. Inte efter att farmor lagade egna bruna bönor som liknade en brun sörja i gummikonsistens och smakade avföring. Under tiden han gjorde läxan och åt mat diskade jag och torkade golven i köket. Sen hjälptes jag och Elias till att städa badrummet, som såg ut som ett bombnedslag. Elias våttorkade hallen också. Griffon sprang i vägen hela tiden och kissade på golvet precis när vi hade torkat färdigt. Thank you Griffie.

Mamma kom hem 1½ timme senare då jag precis skulle åka eftersom klockan redan var halv tio. Hon tjatar på att jag ska komma och hälsa på, och alla gånger jag är där lyckas hon alltid tajma in så att hon måste göra något annat och har inte tid med mig. Jag fick ju leka med Elias i alla fall!

När jag kom hem kom David precis ut med hundarna när jag parkerade bilen. När jag öppnade dörren flög det två idioter in i bilen och attackerade mig! Zelda är inte liten precis, så det kändes lite att ha en 25 kilosklump hoppandes på magen. Vi kissade hundarna sen gick vi in. Jag fastnade vid datorn och David gick och la sig.

Saker börjar verkligen falla på plats nu och poletten trillade ner ordentligt igår. Så mycket saker jag inte förstått tidigare eller haft en helt annan åsikt om, har nu vänt totalt. Så mycket saker har nu fått sin förklaring och jag känner mig oerhört korkad över att inte ha förstått allt tidigare.


Hjälp

Man kan nästan tro att jag har 40 ärtor kompakt liggandes likt sillar i snoken på mig. Om jag snyter mig lyckas inte ens minsta lilla droppe komma ur mitt krokiga luktorgan. Det som händer när jag blåser för kung och fosterland är att jag får lock för öronen vilket resulterar i att jag blir döv. För att bli av med locket i öronen idisslar jag nu ett tuggummi stor som en golfboll. Då jag stoppat in alla gummin jag hade i min trut finns det inga mer på mitt arbetsbord. När jag senare under dagen kommer känna ett enormt sug efter just tuggummi, blir jag tvungen att gå in till min käre granne Björn och norpa ett eller tio. När han får reda på det kommer han döda mig med sina gummisnodds-snärtar och garva tills han svimmar.

Någon som har nässpray? Jag vill inte att Björn ska snärta mig!


Larm

Jag och David bor ca 300 meter från Järbos skola. Det enda som finns mellan vårat hus och skolans byggnader är några träd. Varje jävla vecka går skolans larm och tjuter i ca 30 minuter. Det händer MINST 1 gång i veckan.

När jag sprang från träningen igår hade larmet gått, då var klockan nio. När vi skulle gå och lägga oss klockan elva igår var larmet fortfarande inte avstängt. I MORSE NÄR VI VAKNADE HADE INGEN STÄNGT AV DET! När klockan slog 7 slutade larmet äntligen att skrika. För sjutton muggar, personalen på skolan börjar ju långt innan 7? De måste haft riktiga problem med larmet i natt.

Om jag hade vaknat i natt hade jag nog tagit en slägga och knatat ner för att slå sönder den där sabla larmdosan.


Damn.

RIktigt tuff träning idag. Mest för att jag inte kände mig helt hundra. Det gick dessutom helt jävla skitdåligt. Jag lyckades inte med något bra idag. Jag blir så arg så ögonen svartnar på mig. Jag måste nog sluta vara så arg, tjejerna kanske blir rädd för mig. 

Nu ska jag hoppa in i köket och göra lite havregrynsgröt. Det är inte lika gott längre eftersom jag åt det 3 gånger om dagen i några veckors tid i somras. Fast det är fortfarande rysligt gott. 

Om en halvtimme börjar stridspiloterna!

Smörgåstårta

Idag har jag ätit smörgåstårta till både lunch och middag. Arbetsdagen idag har gått sjukt långsamt, men äntligen är den slut. Nu sitter jag hemma i soffan och väntar på att klockan ska bli halv åtta så jag kan springa iväg till träningen. Det ska bli riktigt skönt att få röra lite på fläsket, känns som det var månader sedan jag tränade sist, men det var bara 4 dagar sedan.

Nu sitter jag och hickar. Den vägrar försvinna. David vill inte skrämma mig så den försvinner, och jag kan ju inte skrämma mig själv precis.. Eller kan jag det? Om jag hoppar fram framför spegeln och gör en riktigt ful min så kanske jag blir rädd för mig själv. Det ska jag testa.

Good morning starshine

Jag drog upp mig själv ur sängen i morse och gick till jobbet. Jag är bättre idag, halsen är lite tjock men inte alls att jämföra med hur den var igår. Jag snorar lite grann men inget märkvärdigt. Hoppas jag blir helt bra under dagen, tänker vägra missa träningen!

Jag sitter på mitt kontor med full värme på elementet och dörren stängd, och fryser! Men det är inget ovanligt, jag fryser jämt, jämt, jämt! Jag vill ha en skoteroverall nu!

Nu måste jag jobba vidare. Bye !

Sömnig

Nu somnar jag snart sittandes i soffan, är superdupertrött. Sängen nästa!

God natt vänner!

Glassugen

Jag gjorde en smörgåstårta tidigare. En sådan där enkel med tonfiskröra och polarbröd. Nu står den ute på balkongen och väntar på att få ätas upp. Men jag ska inte äta den idag, vi ska ha den till lunchen i morgon.

Filmen var lika bra som alla tidigare gånger jag sett den. Sjukligt snygg är han också, den där Heath.

Vi har nyss varit ute och kissat hundarna, nu sitter jag i soffan och tittar på Singing Bee. Oj vad jag skäms. Vissa kan verkligen inte sjunga. Nog för att man inte behöver kunna sjunga i det programmet, men jag kan ändå inte låta bli att bli röd som en tomat i ansiktet. 

På tisdag ska jag åka till Hofors och träffa Malin Klein. Det var hur längesen som helst jag träffade henne. Vi ska ta en fika på Hanssons är det tänkt. Vi var bästa vänner under gymnasietiden, nu hörs vi nästan aldrig nå mer. Vilket är synd, så det är på tiden att vi träffas tycker jag.

Jag känner mig lika tjock i halsen fortfarande, det har varken blivit bättre eller sämre. Jag känner mig dock lite snuvig. Inte mycket, men tillräckligt för att irritera sig på det rinnande snoret. Om jag känner mig lika i morgon bitti går jag ändå till jobbet.

Nu ska jag käka lite Citron/lakrits glass, har varit sugen på det ett bra tag nu!

10 things I hate about you

Idag när vi vaknade åkte vi ner och hämtade Brutus hos J&E, han sov där igår då vi inte visste hur sent vi skulle komma hem från Emil. Vi hämtade upp Brutus och åkte upp till Norrbro och tog en promenad längs ån. Idag fick båda hundarna springa med långsele. Zelda älskar verkligen att få springa (nästintill) som hon vill och hon blir helt galet glad när hon märker att vi åker mot Norrbro. Idag fick Brutus också springa med selen, men han verkade inte uppskatta det lika mycket som Zelda.

Efter det åkte vi tillbaka till J&E och de bjöd på frukost. Blåbärssoppa och rågrut, MUMS! Kom hem för ett tag sedan, nu halvligger jag i soffan och kikar på en dålig film. Tänkte slänga i 10 orsaker att hata dig nu och dregla lite över Heath. I den filmen är han så sjuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuukt snygg.

Sjuk?

Jag börjar känna mig lite krasslig. Igår kände jag att halsen var lite tjock, i morse när jag vaknade hade jag ont som tusan. Efter ett tag försvann det onda i halsen men jag är fortfarande inte helt hundra. Börjar känna mig lite hängig också, hoppas jag inte blir sjukare. Vägrar missa första träningen någonsin sedan jag började i somras!

Igår var vi på 2 kalas. Först åkte vi ner till pappa, Jocelyn och Erik. Där var huset fullt av pladdrande phillipinbrudar. SHIT, jag förstår inte hur de kan prata så fort. Dessutom förstår jag inte ett ord av det de säger. Förutom när de säger siffor eller klockslag, det är samma som spanska så det förstår jag. Där vräkte vi i oss mat, så mycket att jag trodde magen skulle spricka. Erik blev superglad för presenten han fick av mig och David. Ett polis-set med keps, pistol, ID-bricka, visselpipa och ficklampa. Han såg ut som negern i Village People med allt på sig.

Efter några timmar rullade vi ut därifrån och drog in till Sandviken. Där var det party @ Emils house. Det var väl.. Inte så roligt, men det var kul att se nya ansikten och göra något annat utanför Järbo för en gångs skull. Mr. Götberg kom förbi också, vilket gjorde att det blev en väldigt konstig atmosfär i rummet. David frågade mig om han fick slå något hårt i huvudet på honom, haha. För er som inte vet så träffade jag honom under en kort period när jag och David inte var tillsammans, så David är inte nå vidare förtjust i honom. Vilket jag helt klart kan förstå. Vi var inte där så himla länge eftersom Zelda var ensam hemma. När vi kom hem gick David på bykrogen med grabbarna. Jag gick hem till Zelda och tog henne på en promenad med Alfons och Maria. David kom hem rätt snabbt och vi hoppade i säng.

Isn't he lovely

David och jag åt frukost framför tvn i morse. Rätt som det var vände han sig emot mig och sa:

David: Du betyder allt för mig älskling..
Jessica: Åh, vad snäll du är.... (sen hann jag aldrig säga nå mer förrän han avbröt mig)
David: .. Oj, jag tittade på fel person, det var till Brutus jag menade.

Vilken kärleksfull sambo jag har va?

God morgon

Har varit vaken 1 timme. Suttit fastkllistrad på resdagboken.se och följt 2 personer som är i Asien och snurrar några veckor. JAG VILL OCKSÅ.

Brutus ligger här bredvid och slickar sig på snorren, Zelda ligger och suckar som bara hon kan under bordet, och min mage kurrar så hela husets kärringars löständer skakar ur truten på dem.

Dax för gröt!

Jag ligger pyrt till..

Idag (så som alla andra dagar) bestämde jag mig för att jävlas med Magnus på jobbet. Denna gången gick jag utomhus och hämtade näven full med snö. Jag gick in och ställde mig bakom honom, drog ut skjortan och slängde ner härligheten på Magnus rygg. Självklart passade jag på att smeta ut all den iskalla snön på hela hans rygg genom att slå och smeta ordentligt för att sprida ut den till ett jämnt lager på hela ryggtavlan. Allt detta gjorde jag såklart på en bråkdels sekund. Lika snabbt hade jag hunnit skutta ut därifrån och smitit in på mitt kontor. Klockan slog precis tolv så jag tog jackan och åkte med ett leende på läpparna hem för att äta lunch.

När jag en halvtimme senare kom tillbaka till min arbetsplats möttes jag av detta:
image33

Magnus, lova att vara snäll mot mig på måndag!

Dancing kid

När jag såg denna första gången låg jag dubbelvikt och garvade.


Det var en båt, sa jag!

Igår var jag och David ute och gick med hundarna när en bil med släpvagn åkte förbi oss.

Jag: TITTA DAVID, vilken söt liten båt!
David: Va? Vart då?
Jag: Bakom bilen på släpvagnen. TITTA, TITTA!
David: Eh.. Jessica, det där är en skoterpulka. (säger han och ser på mig som om jag vore världens korkaste brud)
Jag: NEJ DET ÄR DET INTE! (arg)

Jag vann. Vi ser väl alla att detta är en BÅT, eller hur?

image32

Rekonstruktion

Programmet jag använder i mitt arbete har gått och dött för ett tag. I och med det kan inte jag jobba någonting. Jag sitter mest och klickar runt på alla sjuhundra bloggar som jag intensivt följer varje dag. Otur, jag som tycker det är så roligt att jobba..eh.

Fredag idag, 4½ timme kvar på arbetsdagen. Härligt! Snart får jag gå hem och slappa i 2 dygn. Ikväll har jag inga som helst planer. På lördag ska pappa och Erik ha kalas på dagen. På kvällen ska vi antagligen till Emil en sväng på fest. Jag har inga planer inför söndag. Kanske ska ta en vända till Hofors och hälsa på Anders?

Nu snöar det för fulla muggar utanför mitt fönster. Jag tycker inte om snö, jag vill ha sommar, och jag vill ha det NU!
Idag fyller far år, Grattis!


Snygg?

Jag vann inte tävligen. Jag var 100% säker på att jag skulle bli en av finalisterna, jag ser ju helt sjukt ful ut på den bilden. Jag kanske ska ta det som en komplimang? Om jag hade vunnit hade jag blivit korad som den fulaste bruden av alla som var med i tävlingen.

Woho, jag är snygg!

Tävling

image31



LindasLya.blogg.se och Modeakuten.se har en tävling där du kan vinna ett presentkort på 2500kr

presentkortet gäller på hela modeakutens sortiment såväl kläder som piercingsmycken & örhängen.

Självklart är jag med i tävlingen och det hoppas jag du också är?

Kolla in tävlingen här för att delta du också.

Lycka till!


Enastående lunch

Nyss jobbkommen* från hemmet. Idag åt jag den mest magnifika lunchen ni kan tänka er. Så här god mat har jag inte ätit på årar och dagar. Det krävs en mycket speciell teknik för att tillaga denna rätt. Tillagningen är i högsta grad hemlig så jag kan med beklagande tyvärr inte avslöja den för er läsare. Jag kan dock förtälja vad denna unika och fenomenala anrättning heter;

Fiskbullar i Dillsås


*Jobbkommen = tillbaka på jobbet (motsats; Hemkommen)


Äntligen torsdag!

Måndagar och torsdagar är de roligaste vardagarna som finns, för då är det fotboll som står på schemat. Det är då jag får gå ner till hallen och ta ut mina aggressioner på de stackars småflickorna i laget. Det finns tjejer som är 3 hästskitar hög som jag knuffar och bufflar omkull som om de vore trasdockor. De ska veta att de lever! Dessutom är de duktiga på att slåss dem också, se bara på min tennisbollsbula på benet! Idag är det dax att hon får sota för det hon gjort.

Jag ska slänga ut henne genom väggen så det blir ett hål som ser ut som hennes konturer (ni vet sådär som det brukar se ut i tecknade filmer när någon springer genom väggen?)

Ärtan, passa dig ikväll.

Lingbolimpa

Jag kom nyss hem från Janne och Ewa. Sarah frågade om jag kunde slänga i en hårfärg i skallen på henne, och visst kunde jag det. När jag var klar med färgningen var jag hög på ammoniak. Sweeeeeeet.

Nu är det Simpsons på tv, Brutus står på ryggstödet bakom mig och gnäller som en galning för att jag ska slänga datorn och leka med honom. Zelda ligger på golvet och suckar som vanligt och David sitter på golvet med macen framför sig.

Jag blev supersugen på Lingbolimpa nu, vilken tur att David köpte en igår! Nu blir det macka med 1cm tjockt lager smör och fyrtio ostskivor!

Lista

Din första:
Operation: Jag har aldrig blivit opererad.
Första piercningen: Öronen var först när jag var 6-7 år, sen underläppen när jag var 14.
Första bästa vän: Det var nog Sandra Sköld, innan skolan. Angelica Söderström var det nog när skolan började.
Första priset: Fick någon bronsmedalj genom skolan för antingen längdhopp, 100 meter eller höjdhopp, minns ej.
Första sporten du började på: Fotboll.
Första husdjuret: Mitt egna husdjur fick jag ju september förra året. 4 hundar har jag sammanlagt haft i familjen. Hur många katter vi har haft genom åren kan jag inte minnas. MASSOR!
Första resan: Danmark med familjen när jag var åtta.
Första konserten: Ill Niño
Första kärleken: Första gången jag var kär på riktigt var november 2001.

Favoriter:
Filmer: Garden State, Elizabethtown, Big Fish, A walk to remember.
Tvprogram: Scrubs, Lost, Medium.
Musik: Pearl Jam.
Drink: Jag dricker nästan aldrig. Men om jag gör det blir det oftast RedBull Vodka.
Sport: Att titta på sport är dötrist, att själv sporta är hur roligt som helst. Fotboll och ridning gillar jag mest.
Favoritplagg: Min Nikita T-shirt och mina Lee brallor.
Klädmärke: Nikita, Volcom, RipCurl, Roxy, Etnies, m.m.
Vad/vem du sover med: David.
Djur: Hund.
Bok: Pojken som kallades Det.

Just nu:
Äter du: Ingenting.
Dricker du: Jag dricker ingenting.
Ska du: Jobba.
Lyssnar du på: Brandi Carlile - Have you ever.
Väntar du på: På att få gå hem klockan halv 5.
Tittar du på: Datorskärmen.
Har på du på dig: Kjol, linne och cardigan.


Din framtid:
Barn: Två.
Giftermål: Mja. Kanske. Det visar sig.
Karriär: En sån ska jag fixa.

Vad du föredrar(motsatta könet):
Läppar eller ögon: Ja det är ju en fördel om han har en trut i nyllet, och utan ögon skulle han se rätt kul ut. Så jag föredrar båda.
Kramar eller kyssar: Kramar är mysigast.
Kortare eller längre: Har bara haft killar som är längre än mig.
Snygg mage eller snygga armar: Jag är kär i armar och synliga  blodådrar. Är jag knäpp då?
Busig eller lydig: Busig ska han vara. David är FÖR busig ibland. Men det är bara roligt. Oftast.


Har du någonsin:
Kysst en främling
: Nej.
Druckit bubblor: Ja.
Tappat bort glasögon/linser: Solbrillorna har jag tappat bort några gånger.
Brutit ett ben: Nä, men en arm.
Rymt hemifrån: Nej.
Röntgats: Ja, när jag bröt armen.
Krossat någons hjärta: Ja, jag har väl det. Men nu är det lagat!
Nobbat någon (som haft känslor för dig): Ja, det har jag också.


Tror du på:
Gud: Nej.
Mirakel: Njae, osäker.
Aliens: Jag tror att det finns någon form av levande materia någonstans i rymden.

Magi: Nej. Men ibland är jag tveksam.
Himlen: Den finns där uppe ju.
Tomten: Vem gör inte det?
Sex på första träffen: Om man känner för det så.
Kyssas på första träffen: Se ovan.
Änglar: Ja, Felix är en ängel.
Spådomar: Osäker.


MichelinJessie

Jag är så mätt så jag tror att jag ska spricka. Halva freddeslådan fick jag i mig, sen tog det stopp. Det måste vara något fel på mig, jag brukar kunna vräka i mig hela?

Nu ska jag fortsätta sitta halvdöd på kontoret. Hoppas jag blir piggare snart!


Idag kom den

Träningsvärken alltså. Jag har svårt att gå ner för trapporna då jag måste spänna låren. Aj aj! Den går inte alls att jämföra med värken jag hade för 2 veckor sedan, but still!

Heath Ledger har gått och dött. Det är konstigt att man bryr sig på något konstigt vis när någon celebritet trillar av pinnen. Stjärnan blir liksom "verklig" på något vis. En kändis ser man inte som en person, utan mer bara som.. en kändis? De borde inte kunna dö. Men när de väl gör det så blir dem verkliga och man ser på kändisen på ett helt annat vis. Är det bara jag som är knäpp nu eller håller ni med?

Samma sak blir det om man träffar kändisen på riktigt. Som Eddie Vedder till exempel. Sångaren i Pearl Jam alltså. Alla vet väl att de är mina största favoriter vid det här laget. Innan jag åkte till USA för att se dem var dem bara 5 stjärnor utan.. personlighet? Men efter att ha sett första konserten med dem blir det en helt annan känsla på något vis. De blir verkliga, de är inga seriefigurer längre. Att se dem livs levande var en mäktig känsla. Nu låter jag som värsta freaket här, men det var verkligen det.

Det var så härligt att jag åkte till Kanada dagen efter och såg dem igen. Och i somras var vi i Polen och Danmark enbart för att träffa dem igen.

Jag låter som en stalker.

God kväll

Ikväll har inte mycket vettigt hänt. Jag har inte ens lagat mat som jag sa att jag skulle. Jag fastnade vid datorn, som vanligt. Kollade på I huvudet på Gynning, det är riktigt roligt faktiskt.

Nu är det dax att hoppa i sängen. Först en kiss med hundarna.

Diskberg

Min mor och syrran var precis här en sväng. Griffon var till veterinären här i Järbo och fick en spruta, så då kikade dem in en sväng här hemma. Malin lekte som en galning med Zelda, så nu ligger hon totalt utslagen på golvet.

I mitt kök finns det ett stort berg av disk. Jag känner inte alls för att ställa mig och diska alltihop, men det är just vad David har tvingat mig att göra. Dessutom ska jag laga mat efter det. Jag vill inte!

Om jag hinner så ska jag slänga upp massa bilder på bdb ikväll!

Tjing!

Inte längre kärring

I morse låg jag helt blickstilla i sängen utan att spänna en enda muskel. Jag vågade inte, eftersom jag räknat med en sjujävla träningsvärk. Men vet ni vad? Jag kom upp utan problem! Jag stretchade bra länge igår för att slippa bli rullstolsbunden i några dagar framöver, och det verkar faktiskt som om jag slipper vara en skröppel.  Jag har träningsvärk såklart, men inte alls så illa som det var sist. Det beror självfallet på att jag inte stretchade lika noga då, och att jag ansträngde muskler som jag vanligtvis inte använder.

Vet ni vad? Nu blir jag inte kallad "tant" på fotbollen mer heller. Igår var det 3 riktiga tanter och provtränade för laget. Och med det menar jag 3 kvinnor i 40-årsåldern. Det är superkul att det kommer lite äldre på träningarna, hoppas att dessa drar med sig med tanter, så vi blir lite mer seriösa. Nu är det enbart småflickor som inte har förstått att det gäller att satsa för att vinna.

Idag fyller min bror Erik 4 år. Han har åkt ner med sin mamma till Göteborg och ska stanna där till fredag. På lördag blir det kalas för både Erik och pappa, eftersom han fyller år på fredag. 45 år, nu börjar han bli riktigt gammal.

15 minuter kvar till fikarast.


DÖD

Ja, då var vi här igen. För 2 veckor sedan hade jag min värsta träning i hela mitt liv. Idag körde vi samma igen. Jag är halvt död och ligger nu i soffan framför tvn. Jag måste snart ta mig upp och ge min mage lite mat, men jag tror inte att jag kommer upp. Jag ska försöka flörta lite med David så kanske han gör iordning maten åt mig. Om ett tag är det dax för sängen också. Antingen får David bära mig till sängen eller så ligger jag kvar här i natt. Räkna med att jag är sjukskriven från jobbet i morgon också..

Megabula

För 2 veckor sedan idag fick jag en spark precis under knät av den minsta lilla minitjejen i laget! Det gjorde så sjukt ont och jag trodde verkligen inte att den lilla söta krabaten kunde sparka so darn hårt! Samma kväll när jag skulle lägga mig för att sova höll jag på att storkna av smärta. Jag kunde inte ens ta av mig kläderna utan att skrika. Jävla lillunge!

När 7 dagar hade passerat kände jag ingen smärta längre, dock hade jag en bula lika stor som en tennisboll under min knäskål.

Jag har inte tänkt någonting på den sedan förra måndagen. Förrän nu! The fucking bula är fortfarande kvar! Okej, nu är den bara en halv tennisboll, men efter 2 veckor borde svullnaden ha gått ner helt tycker jag?

Ikväll är det tametusan en lilltjej som åker på stryk.

Oh gosh

Idag var det tungt att kliva ur sängen. Jag kände mig som en klubbad gädda när David kom och försökte knuffa upp mig. När han talade om att klockan var 06.45 fick jag panik och slängde mig i duschen. Sminket slängde jag på mig med rekordfart, det fick jag ju sota för när jag kom till jobbet och såg i spegeln hur jag såg ut. Hjälp.

Idag kommer bli en lång dag

Snorunge

http://www.youtube.com/watch?v=A2YzkhUqoXI&eurl=http://www.idiot.se/page/2/
Detta är SJUKT. Ungjäveln ska inte kunna göra så! Nu lär jag öva.

National Treasure

Ja, den kollade vi på tidigare. Den var faktiskt riktigt bra.

Jag fick ett ryck när jag såg hur stökigt det var så jag och David plockade undan massa skit, så nu är det rent och fint i lägenheten. Sen drog vi ner till pappa en sväng. Han höll på att laga risgrynsgröt. Eller, han hade ställt den på spisen och sedan glömt bort den. Bra Pappa, det luktade inte gott i köket vill jag lova. Gröten var inte vit, den hade blivit brun av att stå en halvtimme på spisen. Jocelyn var i Göteborg, så han fick laga sin mat själv. Vi såg ju alla hur det gick med det...

Såhär såg bilen ut förresten.

image28

Vittne

Oj vilken morgon. I morse klev vi upp och tog hundarna med oss upp till Norrbro. Där tog vi en promenad och jag lät Zelda springa i långselen. Hon tyckte det var hur roligt som helst att få springa lite mer "fritt". David gjorde världens vurpa rakt ner på marken som var rena isgatan. Jag tyckte det var ganska roligt, men han gjorde illa sig så jag vågade inte skratta så högt som jag egentligen ville.

Vi gick ner på stora gräsmattan på tomten och lekte lite med hundarna. Zelda sprang ner till ån och bet sönder isen, det tyckte hon var kul. Brutus stod som vanligt och skrek och gnällde på Zelda när hon var vid vattnet. Jag vet inte varför, men han kanske är orolig för henne och vill inte att hon ska ramla i?

När vi lekt färdigt tog vi bilen och åkte hemåt. När vi kom in i byn igen stod det en bil mitt i vägen, avstängd på Järbovägen("stora" vägen som går igenom hela byn). Vi åkte om bilen och såg att den var totalt krockad i fram, så vi parkerade bilen och började gå mot audin som stod mitt i vägen för att hjälpa honom och kolla att han var okej. När han såg att vi var på väg mot honom startade han bilen och drog i väg direkt. Vi gick tillbaka till bilen och funderade på vad han höll på med. Då förstod jag att han antagligen var alkoholpåverkad, så jag ringde till polisen. Det lät på dem som om de redan hade fått andra samtal om att han var ute och körde. Jag körde efter audin och han parkerade på ICA's parkering. Jag gick in på ICA och då såg jag att Ann-Christine(en ur personalen på ICA) stod och pratade med honom. Han hade tydligen massa skulder som han ej hade betalat där sedan tidigare. Hon bad mig också ringa polisen, men det hade jag ju redan gjort. När han hade handlat klart var han på väg ut till bilen för att åka iväg. Då gick David dit och bad honom om nyckeln. David frågade vad som hade hänt och han berättade att han hade kört in i en lyktstolpe på Yllefabriksvägen, och att han inte hade druckit alkohol idag, men igår hade han minsann gjort det.

Efter några minuter såg David att han fipplade med något i fickan. Det var en extranyckel och han försökte nu starta bilen och åka iväg. David brottades lite med honom, han ville inte ge ifrån sig nyckeln så han tog tag i Davids hand och kallade honom ungjävel. David slet nyckeln ur handen på honom och då suckade gubben och kollade med tom blick ut genom fönstret. Några minuter senare kom polisen och han fick blåsa. Han var alkoholpåverkad. Det roliga är att han inte har körkort över huvud taget. Det blev han av med för några år sedan när han blev dömd för vapensmuggling eller något liknande, då han var med i en av Sveriges största vapenligor. Nu på senare år har han blivit lite koko i huvudet så alla hästar finns inte i hagen hos honom inte. Så han är inte kapabel till att köra bil även om han ej hade varit påverkad.

David och jag fick lämna vittnesmål, och eftersom de inte tog honom NÄR han körde bilen så är vi alltså vittnen nu. Jag tror inte att det kommer bli någon rättegång mot honom nu, men man vet aldrig.

Folk stirrade ögonen ur sig när polisen kom. Det händer inte så mycket i Järbo och när polisen är här, då blir det intressant. Folk åkte i 20 km/h förbi ICA och alla kunder gick i krypfart från butiken till deras bilar. Det som var lite pinsamt var att alla folk kanske trodde att jag och David bara var två nyfikna idioter som stod 5 meter från gubben och poliserna.

Klockan tolv var vi hemma igen, ungefär den tiden vi brukar kliva ur sängen annars en vanlig helg. Detta var en rolig morgon. Synd att jag inte hade kameran med mig och dokumenterade det hela ;)

Klockan tre åkte vi ner till Janne och Ewa och fick lite mat i oss. Vi kom hem för ett tag sedan och nu sitter vi halvdöda i soffan, jag funderar om jag ska kika på en film. National Treasure kanske?

Isgata

Vi tog en långpromenad med hundarna idag. Först gick vi ner till skolan och släppte hundarna lösa där det finns en inhägnad. De sprang omkring som två idioter. Det roliga var att det fanns inte en kal fläck på hela stället. Det var isgata och snorhalt överallt. Zelda och Brutus sprang omkring och halkade runt som två Bambisar. Sen gick vi in i skogen och knatade omkring. Zelda var toklycklig hela tiden och drog nästan omkull mig ett flertal gånger.

När vi kom tillbaka tog vi bilen ner till Pålman och Carro en sväng. Böte var också där och de skulle fortsätta med elen som de håller på att dra. Sumpa kom förbi han också.

Nu har vi precis kommit hem och snart ska vi ta tag i berget av disk som står i köket. Efter det blir det lite käk så vi får i oss lite mat så vi håller oss stående tills ikväll då vi ska äta på Church Street.

bye bye then


Lördagmorgon

Vaknade för en timme sedan ungefär, nu sitter jag i soffan med Brutus liggandes tätt intill och sover som en stock. Strax ska vi käka frulle och ta en promenad med hundara. När vi kommer tillbaka ska vi ta tag i berget med disk som finns i köket. Kul va?

Nu blev jag akuthungrig.


Sjuksköterskesamling

Snacka om att det har varit mycket snack om sjukhus, ambulanser och smärtlindring i några timmar nu. Jag förstod inte hälften av vad de pratade om, men det var riktigt trevligt ändå. Vi lämnade hundarna i sovrummet, så Brutus klarade sig lite längre än om vi inte stänger in dem. David gick hem en gång och kollade så att Brutte levde, och det gjorde han.

Nu ligger Brutte bredvid mig och biter sönder det sista som finns kvar av badankans näbb. David ligger på golvet och bråkar med Zelda. Det låter som hon ska döda David, även fast de bara leker.

Nu fick jag inte sitta vid datorn längre.

Seg

Jag sitter fortfarande i samma position som sist jag uppdaterade. Enda gången jag har rört på mig var när jag var in till köket och hämtade glass. Jag borde kanske börja göra mig i ordning eftersom vi ska gå över till grannen om ett tag? David har inte ens kommit hem än så jag slappar ett tag till.

Nu har jag kollat alla bloggar och alla andra sidor jag dagligen besöker. Nu sitter jag här och inte ett skit är det på tv. Inte en enda rolig person online på msn. Tråkig kväll än så länge, men rätt skön ändå.

Trasig?

Ja, den som inte visste tror nog att jag är totalt trasig i fejset nu. Jag ser ut som en prickigkorv! Behandligen var riktigt skön, förutom portömningen. Jag låg där och ville skrika allt vad jag kunde, men istället låg jag blickstilla och rörde inte en min i ansiktet. AJ! När hon var vid snoken och klämde trodde jag att jag skulle svimma, så ont gjorde det. Men efter tortyren så gav hon mig den skönaste ansiktsmassagen någonsin. Hon la en ansiktsmask och lämnade rummet i ca 15 minuter. Då somnade jag och sov tills hon klev in i rummet igen. Tur att jag inte var på mitt morgonhumör som David brukar bli lidande av, i så fall hade jag gormat åt henne och bett henne lämnat rummet för att låta mig sova mera.

Nu sitter jag hemma och går igenom alla bloggar jag läser varje dag, David har åkt ner till Pålman en sväng. När han kommer hem igen ska vi kliva över till grannen och gratta henne på hennes examensdag. Nu är hon sjuksköterska! Det kommer antagligen vara fullt ös där inne med skrikande brudar, så vi får se hur länge jag står ut. Är inte på partyhumör idag. Ikväll vill jag ligga i soffan och kolla på film. Jag skulle kunna somna nu och sova hela natten känns det som.

Undra om jag ska äta lite citron/lakrits glass? Ja det ska jag minsann!

Dåså

Då drar jag mig in till Sandviken och Högbo för min underbart sköna ansiktsbehandling.

See you later

Hjälp

Jag måste var allvarligt sjuk. Jag är inte sugen på majsbollar.

Jag måste ringa rådgivningen

Untitled

Jag har ärligt suttit i säkerligen 5 minuter och klurat på en rubrik, utan att komma på någon vettig över huvud taget. I och för sig så vet jag inte om jag har något vettigt att skriva här heller för den delen.

Jag hann inte göra någon frukost i morse, så nu är jag hungrig som en gnu. Vilken tur att jag lämnade majsbollarna här på jobbet igår. Det får bli sådana till frukost idag.

Jag har en hel del jobb som ligger på mitt skribord, så jag ska väl ta och försöka minska ner den högen innan helgen kommer.

Bara 4 timmar kvar av arbetsdagen nu!

Sovtajm

Nu börjar jag bli rätt seg, så jag ska passa på att slänga mig i säng innan jag blir övertrött och vaken hela natten.

I MORGON ÄR DET DAX FÖR MIN ANSIKTSBEHANDLING! Jag kommer se ut som.. Ja jag vet inte VAD jag kommer se ut som.. Något övernaturligt och riktigt skrämmande antar jag.

Sweet dreams !

noslös badanka

Nu är jag hemkommen från träningen. Jag kom hem och ryckte i dörren för att kliva in, men det var låst och jag hade ingen nyckel. Jag tittade ner över loftgången och såg att bilen var borta. Då gick jag till grannen och knackade på för att låna hennes telefon. Precis när jag har knackat ser jag att David kommer med golfen och kör in mot parkeringen. Hon öppnar dörren och jag förklarar varför jag knackat på men att jag nu inte behöver låna telefonen. Hon är ganska duktig på att prata den kärringen. Så hon babblade på av bara tusan och samtidigt som jag står där så drar hon ner ena handen innanför brallorna och kliar sig på muffen. Bilden som gick igenom mitt huvud kan jag inte förklara, och jag vill inte tänka på den mer heller. Men.. Jag såg hennes skrynkliga och något gravitationspåverkade genitalier framför mig och den värsta rysningen någonsin gick igenom min kropp. Jag började sakta men säkert backa bakåt och precis då kom David upp så jag sa glatt hej då och gick iväg.

Vi hann inte mer än innanför dörren innan vi vände och tog en promenad med hundarna. Eller, jag gick med hundarna och David gick till garaget för att starta min bil. När jag kom tillbaka tog jag vitgolfen och åkte ner till pappa. David tog min golf och körde ner den. Vi ska ha den stå där nere under vintern eftersom vi har ställt av den då jag nästintill aldrig kör den längre. Jag passade på att busa lite med Erik. Jag fick två halsband och en tisha från Dickies av pappa och Lynn också. Jättefina!

Nu sitter jag hemma i soffan och skulle precis börja föra över lite bilder från kameran till datorn. Jag knatade iväg till väskan och letade efter kameran. Då ligger inte fanskapet där! Då mindes jag att den ligger kvarglömd på jobbet! Bra Jessica. Jag har inte laddat upp bilder på hur länge som helst på bdb och tyckte verkligen det var dax för det idag, men då gick inte det heller. Jag får väl göra det i morgon istället. Eftersom jag kommer se ut som ett monster i morgon efter min ansiktsbehandling så kan jag passa på att slänga ut alla bilder då istället.

Brutus har sprungit omkring med en badanka i hårdplast här. Han har bitit sönder näbben på den stackaren, det är den enda delen Brutus får in i munnen, allt annat är för stort och hårt för att han ska få in i truten. Så han springer omkring med ankan här i lägenheten. Zelda har varit bra sugen på den ett tag, men om hon får tag i den så är den totalt sönderbiten inom 2 sekunder.

Jahapp. Jag ska kika lite på servern om jag har lite pics att slänga ut, annars får det bli i morgon.

Varsågod

Majsboll Majsboll Majsboll Majsboll Majsboll Majsboll Majsboll
Majsboll Majsboll Majsboll Majsboll Majsboll Majsboll Majsboll
Majsboll Majsboll Majsboll Majsboll Majsboll Majsboll Majsboll
Majsboll Majsboll Majsboll Majsboll Majsboll Majsboll Majsboll
Majsboll Majsboll Majsboll Majsboll Majsboll Majsboll Majsboll
Majsboll Majsboll Majsboll Majsboll Majsboll Majsboll Majsboll
Majsboll Majsboll Majsboll Majsboll Majsboll Majsboll Majsboll
Majsboll Majsboll Majsboll Majsboll Majsboll Majsboll Majsboll
Majsboll Majsboll Majsboll Majsboll Majsboll Majsboll Majsboll
Majsboll Majsboll Majsboll Majsboll Majsboll Majsboll Majsboll
Majsboll Majsboll Majsboll Majsboll Majsboll Majsboll Majsboll
Majsboll Majsboll Majsboll Majsboll Majsboll Majsboll Majsboll
Majsboll Majsboll Majsboll Majsboll Majsboll Majsboll Majsboll
Majsboll Majsboll Majsboll Majsboll Majsboll Majsboll Majsboll

Till Lisa från Jessica

Sytråd?

Här på kontoret brukar vi alltid busa med varandra och jävlas. I går skruvade pappa av handtaget och "låset" på Björn F's dörr och låste ut honom.

Nyss var pappa in här och frågade om jag hade sytråd som han kunde låna.
Jag: Vad ska du med sytråd till?
Pappa: Äh, ingenting särskilt. Sa han och såg lurig ut.
Jag: Nä men jag har faktiskt ingen sytråd med mig idag. (alldeles som om jag brukar ha det annars?)
Pappa: Nehe. Sa han och gick ut och flinade.

Jag fattar ingenting, vad ska han med det till? Jag antar att han ska ha det till något bus.

I skrivande stund springer pappa och Björn omkring här i korridoren utanför och skjuter gummisnoddar på varandra. Björn var inne hos mig och pappa kom in och skjöt "en" gummisnodd (han hade bundit fast 4 gummisnoddar till en STOR)  rakt i rumpan på Björn. Nu springer han utanför och ska skjuta tillbaka.

Vi har roligt här på kontoret. Nu ska jag gå och skjuta Bodda med gummisnodd. HÅRT. Jag tror han gillar det.


Cornballs

Jag glömde majsbollarna hemma i morse, men när vi var hem på lunchen tog jag med dem till jobbet. Nu sitter jag och stoppar in två och två i truten. Jag ser ut som en hamster med mat i kinderna.

Ikväll efter jobbet är det träning som står på schemat. ÄNTLIGEN. Känns som det var evigheter sedan sist det var träning, trots att det bara är 3 dagar sen. Det ska bli skönt att få röra på sig, och kanske springa bort en 5-6 majsbollar.

Nu ska jag lyssna vidare på Brandi Carlile och jobba lite.


Redan torsdag?

Det är ju snart helg för bövelen. 1½ dag kvar på jobbet, sen är jag ledig två dagar! Härligt!

I morgon slutar jag jobbet klockan ett, jag ska till Karisma Spa och få en ansiktsbehandling. Den ni! Jag fick det av David i födelsedagspresent. Jag ska få denna behandling:

Exklusiv ansiktsbehandling (90 min)
Hudanalys, rengöring, peeling, värmelampa portömning, massage, mask samt dagkräm. Skräddarsys efter hudens behov.

Det är faktiskt första gången jag ska få en riktig ansiktsbehandling. Ansiktsmassage har jag fått men aldrig någon som denna. 90 minuter är rätt lång tid, och att den skräddarsys betyder att jag får reda på precis det min hud kräver och vad den behöver för krämer m.m, och det är ju helt perfekt. No more ms. krateransikte!

Men jag är lite orolig för att det ska göra ont. Om de kommer klämma och squeeza ut varenda liten grej som finns i huden. En sak är säker, jag kommer se ut som ett monster i några veckor framöver efter denna behandling. I och med att ALLT kommer att komma ut nu, så kommer det komma i princip samtidigt och alla mina små fula bebisblöppor kommer bli stora som jättar och ta över hela mitt ansikte. Så det blir antagligen inga ansiktsbilder till bdb de närmaste veckorna. Fast, jag kanske slipper se ut som ett bombnedslag, om jag har tur. Det visar sig.

För samma pris kunde jag få en halvdag på spat med 1 valfri ansiktsbehandling och 1 valfri kroppsbehandling, tillgång till pool, bastu och relaxavdelning, fruktbuffé och lite annat smått, men jag vill helst ta ansiktsbehandlingen så jag får bort allt oönskat i ansiktet.

Workie workie!

Oops.

Berättade jag att jag har köpt ett halvkilo majsbollar idag?
I morgon behöver jag inte bli akut sugen på majsisar, jag tar med hela påsen till jobbet.


Hemma igen

Nu har jag varit hos Christel och hälsat på. Jag köpte med mig ett varsitt wienerbröd också. Christel och Ronny har två Golden Retriever också, Goldie och Colin. De lossade hår som bara tusan, jag är mer gul nu än svart som jag var innan jag åkte dit. Vi spelade ingenting idag, vi ska ta en spelkväll någon dag framöver istället. Då ska vi spela poker.

När jag kom hem fick jag en total undersökning av mina hundar. De tyckte minsann att jag varit otrogen. Zelda har slutat nosa men Brutus står och sniffar på mig fortfarande.

Nu var det ett intressant program på 3an som jag ska se på.

Hemgång

Strax dax att fara hemåt. Ska åka ner med min bil till pappa och låta den stå där nere resten av vintern. Sen ska jag åka hem till Christel och hälsa på. Blir kanske lite spel eller kortspel.

Vi hörs i kväll folks!

Jaha är det så det funkar!

How easter eggs are made

image23

Brandi Carlile

Jag är helt såld på henne. Hon gör helt sjukt bra musik. Jag öppnar min spellista på Deezer.com och låter den gå hela dagen. What can I say, Downpour och Cannonball är några av favoriterna. Hon är min nya favorit.

Ringde precis mamma, och hon hade ingen lust att spela idag tydligen, så det blir inget Hofors i alla fall. Får höra med Christel om hon är sugen att spela ändå. Annars kanske jag åker ner till henne en sväng och hälsar på bara.

Jag glömde bort att åka till ICA och handla majsbollar, damn it. Men jag tog med riskakor hemifrån. MUMS!

MAT

Jag är hungrig! Magen skriker efter mat!

Ska strax hem och slänga i mig min gourmet-middag! Pasta med pastasås! Yummi!

Undra om jag ska tvinga David att åka till ICA innan vi åker tillbaka till jobbet, så jag får köpa majsbollar? ;)

Godmorgon mina vänner och ovänner

Jag var halvdöd i morse igen. Jag förstår inte hur jag kan vara så jäkla trött. David fick tjata på mig hur länge som helst och sedan knuffa mig ur sängen.

Efter jobbet idag ska jag kanske åka till Hofors en sväng och spela lite spel med mamma och Christel. Jag ska ringa till mamma och fråga om hon har tid, i så fall åker jag och Christel dit. Sist spelade vi Med andra ord och det var hur kul som helst. Ska nog ringa till Anders och fråga om han vill vara med också. Fast i och för sig kan det lika gärna bli så att vi blir här i Järbo och spelar, inget bestämt än så länge. Jag hoppas på Hofors, så jag får komma iväg och göra något annat och se andra platser än Järbo för en stund. (som om Hofors var något att hurra för?!)

Tillbaka till arbetet!


Sådär ja

Nu var buken fylld med lite glass också. Undra hur mycket som får plats i min mage? Det borde undersökas..

Jag fick dock gå och hämta den sabla glassen själv, David vägrade. Nu sitter jag här med kaggen stor som en fotboll, jag skulle nog kunna ställa ett ölglas på den utan problem.

Nu ska jag sitta här och tjocka ett tag till. Sen blir det sängen.

God natt barn

MÄTT

Alltså. Ni måste ju tro att jag inte gör annat än äter. Nu är jag proppmätt igen. Jag äter inte med måtta, jag slänger i mig maten och sen ligger jag utslagen i soffan och klagar på hur ont jag har i magen. Jag kanske borde lära mig att äta lugnt?

Jag har inte orkat äta någon glass än, men suget börjar trycka sig fram. Jag tror inte det får plats många teskedar glass i min mage nu, men jag ska allt tränga ner lite ändå. Jag är kräkmätt, men ändå sjukt sugen.

Jag orkar inte gå och hämta i köket, jag ska flörta lite med David så kanske han kan hämta åt mig.

Typiskt

David hade inte glömt bort tvättiden, den apan.

Hemgång

5 minuter kvar av denna arbetsdag. Mitt godissug har försvunnit lite, nu är jag mer glassugen. Vi har glass hemma, så jag ska minsann hem och trycka i mig en stor tallrik nu.

Hoppas fortfarande på att David glömt bort tvättiden så vi slipper stå där och centrifugera och hänga all den förbannade tvätten. Jag vill ligga i soffan framför tvn och äta glass!

Godissugen

Jag blev akut jätte-godis-sugen!! Jag suckade högt när jag insåg att jag inte hade nå godis. Jag öppnade lådan under skrivbordet, OCH DÄR FANNS 3 MAJSBOLLAR. Jag tjöt av lycka. Nu, 3 sekunder senare ångrar jag att jag inte njöt mer av bollarna. Jag mer inhalerade dem.

Jag måste upp till ICA när jag slutar. Hoppas David har glömt bort att vi har tvättid idag, jag orkar inte.

Dyngsur

David har åkt till Sandviken för att äta lunch med några grabbar från Itid tror jag. De skulle äta sushi. HAHA, David? Sushi? Jag fick inte ihop det riktigt. David äter inte fisk, definitivt inte RÅ fisk. Jaja, han kanske älskar det, vad vet jag.

Han tog bilen till Sandviken så jag fick snällt åka med Bjarne hem när han skulle upp och hämta maten, så jag slapp gå hem i detta väder. Det regnar inte, men det är så sablans halt på gatorna här i Järbo, rena isgatan. Antar att det är lika halkigt överallt häromkring. Jag åt potatismos och korv, sen tog jag fröken på en promenad. Både hon och jag höll på att vurpa några gånger. Sen slängde jag in henne och bäddade ner henne i sängen. Jag gick tillbaka till jobbet, och jag blev totalt dyblöt! Vattnet från skorna stänkte upp på mina byxben så nu är jag blöt med ett kilo grus på brallorna.

Nu blev jag riktigt trött. Jag MÅSTE ställa in en soffa på mitt kontor så jag kan vila där när det krisar. Nu skulle det sitta fint med 10-20 minuters vila under en filt i en stor och mjuk soffa.

Good morning

Jag låg och drog mig alldeles för länge i morse, så jag fick stressa som en idiot för att hinna. Men nu är jag här på jobbet i alla fall och ska precis börja med arbetet.

Träningen igår gick ganska bra. Den var inte på långa vägar lika jobbig som i torsdags, men jag blev halvt död ändå. Vi gjorde en massa upphopp, men jag hade fortfarande träningsvärk i låren så jag kom knappt ner över huvud taget! Så mina upphopp blev inte riktigt som de ska, men det gick ändå.

När jag vaknade hade jag ingen som helst träningsvärk kvar i låren. Upphoppen igår gjorde resultat ändå!

Back to work.

Proppmätt IGEN

När vi slutade åkte vi hem och hämtade upp fröken (Zelda) och drog in till Kungsgården. Där inhandlades hundmat till Brutus för 600:- och en diskborste! Sen åkte vi in till Sandviken och drog en lov på Lidl. Vi hittade lite smått.  Potatismos, risifrutti, ruccola och massa mer. Zelda satt ute i bilen och surade. Vi var inte borta max 20 minuter på Lidl, och när vi kom ut till bilen fick både jag och David mördarblickar från baksätet där hon satt och var kinkig. Hon blev dock glad när vi kom hem och hon fick träffa Brutus. De har sprungit omkring som två galningar här i lägenheten ett tag. Nu ligger hon utslagen på golvet, men Brutus som har all energi i världen springer omkring i köket och nosar efter smulor.

Nu börjar min träning om en halvtimme så jag ska väl slänga på mig benskydden och springa dit.


Michelingubbe

Jag känner mig något stor för tillfället. Jag har pressat in ett antal majsbollar i truten sen senaste timmen, de är så sjukt goda!  Magen kunde såklart mått bättre för tillfället, men jag får skylla mig själv som pular in så mycket godis under så kort tid.

Det värsta är att jag precis stoppade in en till majboll i munnen.

Jag.. kan.. inte.. sluta.. !

Mätt och belåten

Kom nyss tillbaka från lunchen då jag vräkte i mig makaroner med korv och köttbullar. "lagade" köttfärssås igår som jag egentligen skulle äta idag, men jag var mer sugen på det andra så det fick bli det.

Nu sitter jag mätt som en gnu på kontoret och ska strax fortsätta planera hissen. Efter jobbet idag ska vi dra in till Kungsgården en sväng för att köpa hundmat till Brutte, sen ska vi åka till Sandviken och handla lite.

Nu ska jag rapa vidare och hoppas att det snart finns plats för några majsbollar i magen.


God jävla morgon

Som vanligt var jag död som en fisk i morse. David kom med sitt nyduschade, iskalla hår och drog på min mage när jag sov. Jag vaknade och skrek som en stucken gris och drog telefonen i huvudet på honom så han svimmade bredvid sängen. Nä nu ljög jag. Men jag VILLE göra det. Det var sjukt obehagligt, och kallt! Jag kom upp till sist och släpade mig till toaletten. Under den obligatoriska morgonkissen höll jag på att somna, sittandes. Men såklart kom David och pratade med mig så jag vaknade igen. Jag ramlade in i duschen, och så fort jag fått lite vattenstänk på mig började jag känna mig piggare.


Jag gjorde mig klar och pinkade lilltjejen innan jag sedan knatade mot jobbet. Jag kom ca 30 meter från huset när pappa stannade bredvid mig och jag fick åka med honom till jobbet. Han jobbar också på Cibes om ni inte visste det.


Nu börjar tröttheten komma ikapp mig, mina ögonlock känns väldigt tunga. Fan att jag inte har lås på dörren. Fan att jag har kontor på bottenplan med fönster mot entrén. Fan att jag har ett fönster ut mot korridoren så alla som går förbi kan se mig. Om inte hade jag dunkat huvudet på skrivbordet och tagit mig en powernap.


JAG DÖR

Jag sitter just nu och kollar på Singing Bee, OCH JAG GÅR SNART OCH TAR LIVET AV MIG! Nog för att programmet inte går ut på att sjunga rent och fint, men jag kryper snart ur kroppen. HUR kan folk vilja skämma ut sig TOTALT på det viset de gör? Detta är pinsamt, riktigt pinsamt. Ändå kan jag inte ta tv-dosan och byta kanal, detta är på något konstigt vis underhållande. En sak funderar jag över, hur har de kunnat hitta typ 100 personer (de i publiken som har chans att komma upp och sjunga på scenen) som är överdrivet fjantiga och löjliga. Många program nuförtiden verkar gå ut på det, att vara fjantiga och barnsliga, trots att det är vuxentv.

Jag ska fortsätta titta på programmet, med skräckblandad förtjusning.

Hungrig

Jag var till ICA och handlade glass för ett tag sedan. Citron/lakrits smak. Jag åt den igår hemma hos Conny och Zara. Var väldigt skeptisk till en början, men när jag hade stoppat in första tuggan i truten ville jag bara ha mer och mer! Det var svingott! Så jag kände mig tvingad att springa till ICA och bunkra upp med två lådor som nu ligger i frysen och väntar på mig. Jag köpte självklart på mig ett lager majsbollar också. Om jag kunde så skulle jag leva på endast majsbollar. På riktigt!

Nu ska jag laga maten! Sen ska jag trycka i mig massor av glass och majsbollar!

Städdag

När vi vaknade tog vi hundarna och åkte upp till Norrbro. Där gick vi omkring ett tag och lät hundarna söka efter sork som det finns massor av där uppe. Zelda var helt galen och grävde som tusan i marken.

Sen blev David hungrig så då åkte vi ner till Janne och Ewa för lite frukost. När vi kom hem stack David iväg direkt igen, och jag började städa. För några dagar sedan såg jag att jag lyckats döda våran kaktus, hur man nu lyckas med det? Så jag slängde bort den NU i alla fall. Nu har jag en blomflugs-svärm som flyger omkring i huset. Mys.

Plockade och donade i någon timme, David kom hem och hjälpte till också. Nu är vi klara. Orkar inte röra mig en meter till. Jo, jag ska snart laga mat. Korv och köttbullar med spagetti till David. Köttfärssås på burk ska jag äta! MUMS!


Tjo


Secretary

Den filmen har jag kollat på nu. Sådär lagomt mysko för att passa min smak. Skitbra var den!

Nu blir det sängen.

Nuttin ån tivi.

Inte ett jävla skit är det att se på tv ikväll.

Jag har tråkigt. Entertain me.

Hemma

Vi tog en promenad hem till min faster och farbror (ja, jag säger att han är min farbror fast han är min fasters man), och blev vi fast ända till nu. Vi har haft jättetrevligt. Jag och Zara drog in till Sandviken och beställde mat från Malaysian Butterfly. Jag och David åt en varsin currykyckling på malaysiskt vis. Vidrigt gott! Efter det spelade vi Buzz. JAG VANN. Men vad hade ni väntat er? ;)

Nu sitter jag hemma och känner mig som en valross. Trots det är jag ändå sugen på godis och funderar starkt på att åka ner till Swans och köpa på mig en fullproppad påse lösgodis. Men David är inte ens hemma så jag har ingen bil. Gå orkar jag inte göra, för jag är slö och har snuskigt ont i benen.

Nu ska jag kolla om det är något annat än V75 på tv.


Handikappad

Ja, idag är jag verkligen det. Jag kom knappt ur sängen i morse. Jag kan inte sträcka på benet helt utan går omkring med halvböjda ben hela tiden. Dessutom har jag skitont, på riktigt! Brutus har hoppat upp och ställt sig med sina tassar på mina lår. Jag kan inte låta bli att skrika av smärta, så Brutus blir ledsen stackarn.

Nu ska vi ta idioterna på en promenad så de får kissa och poopa. Jag kommer dö.

Soffvätning

Alltså.. Nu kissar jag snart på mig här i soffan av ilska.

image22

YES

I'm in!
Det var bra nära där ett tag, att jag skulle slå sönder datorn alltså.

Nu ska jag försöka ta lugna och djupa andetag för att stoppa min hyperventilering.
This has been a tough day!

image21

Detta är inte sant

Bilddagboken började just fungera, och de håller på för fullt med att skicka ut nya lösenord till alla användare. Vet ni?
MITT FUCKING JÄVLA NYA LÖSENORD FUNGERAR INTE!
Jag försöker 3 gånger för att vara helt hundra på att jag verkligen skriver rätt. OCH SÅ FÅR JAG DETTA FELMEDDELANDET!

Alltså.. Nu är jag kinkig.
image20

KATASTROF

Mina vänner, det som inte får hända, har hänt!
BILDDAGBOKEN ÄR UR FUNKTION!

Jag vet inte vad jag ska ta mig till.

Jag klarar inte av det här längre... Jag måste göra något annat ett tag. Om inte sidan funkar när jag är tillbaka finns det risk att min käre laptop blir totalt sönderslagen.

Hjälp mig.
image19

Den värsta träningsvärken EVER

Jag kan inte gå i trappor utan att skratta av smärta idag. När jag sitter ner känns det som om fyrahundrafyrtio myror springer omkring i mina lår. Det kittlas som fan och den känslan blandas med en rejäl smärta, så jag garvar hela tiden. Den här träningsvärken är vidrig. Träningen igår var vidrig.

Grodgång över plan, upphopp över planen, spänsthopp över planen. LÅNGSIDAN alltså. Direkt efter det satt vi i 90 grader i intervaller i vad som kändes som en timme. EFTER det blev det fotboll. Jag sprang omkring med ben som kändes som spagetti i konsistensen och mitt blåmärke på knäet gjorde sablans ont under hela träningen.

Ska jag tillägga att jag var totalt slut när jag kom hem?!

Det värsta är väl att träningsvärken blir ännu värre i morgon. 2 dagar efter är den alltid som värst. Jag kommer inte komma ur sängen. Jag kan knappt stå utan att ramla idag, hur tusan blir det i morgon? Tur att det är helg och jag har ingenting planerat.

Nu ska jag fortsätta le av smärta..


2008

Tänk, det är 2008 nu. Jag börjar bli gammal för bövelen.
Jag kom på mig själv häromdagen när jag inte mindes hur gammal jag var. Jag funderade några sekunder om jag var 20 eller 21 år. Hur kan man glömma det? Kom iofs på rätt snabbt att jag är 21, men det borde ju sitta inprintat i min skalle tycker jag.

Igår såg jag en film, under ytan hette den. Jag grät så det sprutade tårar ur mina ögon. I'm sensitive, ok?! Det var en så himla fin film.

Jag är trött idag, som jag varit hela denna vecka. Det är himla påfrestande att jobba 5 dagar 8.5 timmar om dagen när man varit ledig nästan 3 veckor. Men i morgon är det fredag, sista arbetsdagen på denna vecka. Sedan är det äntligen helg. Tänk att det är ett halvår kvar till nästa semester.

Visste ni förresten att år 2008 är det året med MINST helgdagar. Många av de helgdagar som finns infaller i år på antingen lördag och söndag. Detta året är tydligen det året med minst helgdagar någonsin. Det känns inge vidare faktiskt. Känns som att detta kommer bli ett tufft år.

Dax att slita vidare med jobbet.


RSS 2.0