Nu åker vi snart.

Nu ska jag snart hoppa i säng, i morgon klockan åtta åker vi härifrån Järbo. Konferensen håller på hela dagen, sen går flyget klockan sju i morgon kväll. Det tar bara en timme att flyga dit, så det blir nog "lite" party när vi kommer fram till hotellet.

Ha en bra helg !


KnasJessie

Jag är bra snygg ibland


Pris

Cibes Lift hade vunnit ett stort pris. Det var det som var nyheten. Vår VD är nere i Sthlm och tar emot priset av kronprinsessan Victoria just precis nu.

LÄS HÄR 


Något stort på gång?

Ja, något stort kommer att hända om 20 minuter. SVT har varit här och intervjuat min chef Peter, och klockan 13.00 har vi information uppe i fikarummet. Jag är grymt nyfiken. Tror att antingen har vi köpt något företag i England, eller någon distributör  i Sverige, ELLER så har ett beslut tagits om flytten till Sandviken. Jag är GRYMT nyfiken nu!

I morgon åker vi

I morgon bär det av till Riga. Först ska hela Cibes ha konferens hela dagen vid Dragon Gate, sen åker vi ner till Arlanda och flyger över till Lettland. Sen blir vi där hela helgen och kommer hem på söndag kväll. PARTY kommer det bli i alla fall. Jag och Åsa ska bo i samma rum under helgen och hos oss blir det kalas!

Värsta härliga drömmen hade jag också, jag var helt groggy när jag vaknade. Jag drömmer massa olika drömmar varje natt, men i natt kändes det som jag drömde samma dröm hela natten. Jag svävade på rosa moln ett tag där i morse när jag vaknat.

Jag har sovit över 2 dagar i rad. Jag förstår inte hur jag kan vara så satans trött hela tiden. Efter semestern är jag som en zombie hela dagarna. 13 dagar kvar nu, sen får vi 2½ veckas semester igen. I USA BABY!

Nu ska jag slita vidare på jobbet och försöka jobba undan så mycket som möjligt så jag slipper massa extra jobb på måndag.

ROCKY

För typ tusende gången de senaste veckorna:


Härligt barn

Haha, barn kan vara bra härliga ibland. Jag norpade den här historian från Carro's bdb. Tack för ett gott skratt Carro!

Snacka om en unge med livlig och härlig fantasi!



"Faktauppsats om en ko, skrivet av en mellanstadieelev :-) Enligt mig borde den få MVG // Micke"

Nyttan med Kon

Kon är ett husdjur... Men den finns också utanför huset. Och den lever ofta
på landet, men den kommer också in till staden, men bara när den skall dö. Men
det bestämmer den inte själv.

Kon har sju sidor... Den översta sidan - Den nedersta sidan - Den främre
sidan - Den bakre sidan - Den ena sidan - Den andra sidan- Och den invändiga sidan.

På den främsta sidan sitter huvudet... Och det är för att hornen skall ha
något att sitta fast på. Hornen är av horn och dom är bara till prydnad. Dom
kan inte röra på sig, men det kan öronen. Dom sitter på sidan av hornen. Kon
har två hål framme i huvudet. Dom kallas ko-ögon. Kons mun kalles mule. Det
är nog för att den säger mu.

På den bakersta sidan sitter svansen... Den använder den för att jaga bort
flugor med, så att dom inte ramlar ned i mjölken och drunknar.

På den översta sidan - Och den ena sidan - Och den andra sidan, är det bara
hår... Det heter ko-hår och har alltid samma färg som kon.
Färgen på kon heter kulör.

Den nedersta sidan är den viktigaste för där hänger mjölken. Och när
mjölkerskan öppnar kranarna så rinner mjölken ut. När det åskar så blir
mjölken sur... men hur den blir det har jag inte lärt mig ännu. Kon har fyra
ben... Dom heter ko-ben. Dom kan också användas till att dra ut spikar med.
Kon äter inte så mycket, men när den gör det äter den alltid två gånger. Dom
feta korna ger helmjölk. När kon är dålig i magen ger den ost. I osten är
det hål.
Men hur den gör hålen har jag inte heller lärt mig ännu.

Kon har gott luktsinne... Vi kan känna lukten av den på långt håll. Kons
valpar heter kalvar. Kalvens pappa heter tjur, och det gör kons man också.
Tjuren ger inte mjölk och är därför inte ett däggdjur.

Den som kommer och hämtar kon när den blir gammal heter ko-fångare. Den
sitter ofta framme på bilar. Så blir kon slaktad, man häller mjölken i
tetror som vi kan köpa i affären. Kons fyra ben skickas till
snickaren. Det kallas återanvändning.

Som man kan se är kon ett nyttigt djur. Och därför gillar jag kon väldigt
mycket.


Lärarens kommentar: Jag har aldrig läst något liknande!


Hundarna

Brutus är lite galen. Här springer han inte så fort som han egentligen kan, men fort går det. Det som låter som en pipleksak i början är faktiskt jag som ropar på Brutus! Det som låter som en gris som grymtar är Zelda som leker med kopplet. Den som morrar är Brutus.

Pride

Spelade in en liten film under paraden på Pride. Härliga människor.


Hunddoktorn

Idag var vi till veterinären med Zelda. Hon har ju fått tillbaka sina blåsor mellan tassarna. Vi fick ett nytt recept på 20 dagar x2, sen kommer hon vara frisk igen. De kan bero på fodret, så vi ska prova ett annat så fort det vi har hemma är slut. Det som vi har nu är för känsliga hundar men det har inte fungerat, men sen ska vi prova med något som hette ZD. Det såldes enbart hos veterinärer, och kostar MULTUM. 10 kg för över 700 kr. Bah! Men bara det bästa till vår lilla tjej.

Hon ska hädanefter duschas med ett speciellt schampo 2 gånger i veckan. Hon ska då stå i badkaret med blöta tassar i en kvart innan man schamponerar henne. Sedan ska hon stå med schampot i tassarna och huden i 15 minuter innan man sköljer henne. Det kommer ta sin tid och Zelda kommer inte vara den lyckligaste hunden i byn under tiden hon står i badkaret ;) Men hon kommer bli frisk och det är huvudsaken.

16 dagar kvar till USA!

Hello!

Jag har nyss dragit i mig en kebabtallrik med fetaost. Den var god. Nu halvligger jag i fotöljen och det ser ut som om jag är gravid i nionde månaden. Martin är här. Snart kommer Lina. Sen kommer Carro och Pålman. Vi ska spela spel eller kolla på film. Vi har inte riktigt bestämt oss än. Jag vill spela poker, men David var inte så sugen på det. Han vill väl spela TP eller något, så han får stoltsera lite och vinna, som han alltid gör. Smarta fanskap. Han är duktig, min käre pojkvän. Kanske blir det en cider eller två, om jag får plats med något mer i min mage som är proppfull av käk.

Nu ska jag leka lite med grabbarna.


Skitmatch

Det gick rent ut sagt åt helvete på matchen idag. När vi hade värmt upp hade inte ens domaren kommit! What the fuck!? Det kom ingen domare och det fanns ingen att ringa in, så vi var tvungen att hämta 2 grabbar som hade träning på gamla IP som kunde döma åt oss. De är inte ens domare liksom. Härligt. Matchen kan bli ogiltig då tydligen, men båda lagen var med på att spela på det viset så vi körde på.

När första halvlek var slut stod det 1-0 till GIF. Nollan skulle visa sig stå kvar hela matchen för oss, men de lyckades sätta 3 fucking jävla mål till. Jag var så satans jävla förbannad när de satt sista målet typ 2 SEKUNDER kvar av matchen!! När avsparken PRECIS var slagen så var matchen slut. Då hade jag kunnat grina. Det där sista målet hade vi kunnat skippa. Jag var så sjukt arg. Arg på mig själv som spelade så satans dåligt hela matchen. Ingenting gick som det skulle. Jag KAN inte spela mittback, jag ska vara på mittfältet.

Jaja, det är som det är.

God morgon

Jag var vaken till halv 1 i natt och kollade på Lword. Jag KAN inte sluta kolla. Igår såg Tim(Jennys blivande man) när Marina och Jenny hade lite skoj, och det skär i hjärtat att se hans blick när han kommer in och ser dem tillsammans. Man riktigt känner hans smärta och jag håller andan när hela den scenen visas. Det är så braaa!

Det är redan torsdag! Jag längtar till i morgon då det blir helg. Har ingenting särskilt planerat, men nästa helg sticker vi till Riga med jobbet och blir borta fre-sön. Helgen efter det ska jag nog packa och förbereda inför resan som är onsdagen efter den helgen. DET ÄR INTE LÅNGT KVAR NU!

Fotbollsmatch i morgon, OCH på söndag. Den på söndag missar jag dock då jag ska på barndop, Emmas (som jag jobbar med) söte lille son Algot ska döpas. 

Favoritlåt

MÄTT

Såhär mätt var det längesen jag var. Jag ser på riktigt gravid ut då min mage är fullproppad med bearnaisesås, pommes och kladdkaka med grädde! Jag skulle nog spraya skärmen med en kaskadspya om Brutus hoppade upp och ställde sig på min mage.

David har tvingat mig att tvätta ikväll. Jag MÅSTE egentligen då jag inte har ett endaste par boxertrosor kvar i byrålådan. Det är ju inte nå vidare snyggt att ha stringtrosor till mina baggyjeans? ;P Och sådana trosor har jag inte använt på flera månader så jag skulle nog bli galen av en jävla sträng mellan skinkorna en hel dag på jobbet. Så jag måste väl. Men det blir EN tvätt. Orkar tusan inget mer än så. Jag ska kolla på Lword ju. Fick ett akutsug efter den serien nu! OCH SNART KOMMER SÄSONG 4 UT!

21 dagar kvar!

.

Brandi Carlile är så bra. Sämre blev det inte när videon till låten var massa klipp från Lword.


Trött!

Jag blev kvar på jobbet till halv tio igår. Idag är jag lika pigg som en fisk som ligger uppochner i vattnet. Fick jag så skulle jag nog sova i ett dygn nu. Ända sen jag kom tillbaka från semestern har jag varit såhär trött. Det är tur att jag bara har 15 arbetsdagar kvar tills vi åker till USA. Fan vad jag längtar dit! Jag skulle kunna bo i USA i några månader om jag kunde.

Min solbränna är snart borta också. För några veckor sedan såg det ut som jag hade bikini på mig när jag stod naken. Jag såg faktiskt riktigt rolig ut. Magen var kolsvart och under bikinilinjen var jag kritvit. Det var inte så vackert. Men jag vill vara så brun igen! Jag funderar på att slänga mig under solariet och bättra på pigmenten ännu mer tills vi sticker till Kalifornien, för där kommer jag nog bli lite brun. Fast det kommer inte bli någon sol-och-bad dag där borta, så det blir nog mest mina armar och ansikte som kommer få färg.

Vi ska fixa ett kreditkort till mig idag också. Coolt. Egentligen vill jag inte ha ett sådant, det kan bli farligt för mig som är shoppingberoende ;) Men jag får skaffa mig lite karaktär så jag kan stå emot frestelserna när de dyker upp. Jag ska skaffa ett sådant för jag blir den som står på hyrbilen borta i staterna. Om vi hyrde bilen i Davids namn skulle det bli dyrare med en extra förare (mig) då jag är under 25 och försäkringarna är dyrare då. Om vi hyrde den i mitt namn är alla försäkringar inräknade och vi får ett mycket bättre pris + en till förare (david). David kan ju glömma att jag tänker köra i Los Angeles som är en av världens största städer med 8934 filer åt varje riktning. Jag kan köra till Grand Canyon, där vi åker på en enda lång raksträcka i öknen i typ 50 mil.

Det börjar bli dags för en klippning av håret snart. Eller rättare sagt så är det snart panik. Jag har dåliga hårdagar VARJE dag nu och jag blir tokig. Jag har noll tålamod och när håret inte blir som jag vill tänker jag på det och är arg hela dagen. Jag ser ju ut som en slickad katt då mitt hår blivit för långt för att få volym i. Det roliga är ju att min frisör har semester hela augusti. AH! Jag tänker inte gå till någon annan heller. Jag får helt enkelt stå ut.



Såhär ser frillan ut när den är som jag vill.

svamp

Igår innan matchen var jag ute och plockade lite svamp med hundarna och David. Vi hittade litegrann men det tar nog någon vecka till innan de har hunnit växt på sig och blivit stora. När jag la mig igår kväll kunde jag inte se annat än svamp när jag blundade! Vet inte varför det blir så, men varje gång efter att jag varit ute och plockat så ser jag skogar helt guldgula av kantareller framför mig.

Jag sitter på jobbet nu. Jag jobbar över idag. Jag vill inte egentligen men jag har fortfarande massor att göra.

OM 22 DAGAR ÅKER JAG TILL USA! Hela kroppen ryser av tanken på att få komma dit igen! ÅH vad härligt det ska bli!

http://www.youtube.com/watch?v=2f1pWjnfQjk

ÄNTLIGEN

FAN VAD HÄRLIGT! VI VANN MATCHEN!

Jag är så onaturligt glad nu! Det känns så SJUKT JÄVLA BRA att vinna!

Nu ska jag fortsätta le och sväva på moln.


<3

Jessie bildoktorn

Idag har vi dammat av min bil! Den har stått avställd hos min pappa i snart ett år. Nu ska den säljas. När batteriet var ditsatt och jag startade bilen kom jag inte framåt. Bromsarna hade fastnat! Båda bakdäcken satt stenhårt. Jag gjorde några korta och snabba ryck framåt och då släppte det ena däcket. Men det andra satt som berget. Vi fick ta av däcket och slå bort den centimetertjocka rostlagret som fastnat mellan bromsskölden och bromstrumman (okej, jag vet egentligen inte vad jag snackar om nu men David berättar här bredvid). När tillräckligt mycket var borttaget provade vi igen och då lossnade det äntligen och vi kunde åka till vårat garage. Utanför garaget försvann bromspedalen ner till botten. Ett bromsrör gick av! BRA! Det betyder att bromsarna inte fungerar och all bromsolja rinner ut, vilket betyder att luft kommer in i bromssystemet och då måste man lufta alla bromsar och det tar massor av tid och jobb. Fast vi vet inte om luft kom in i alla bromsar än. Vi antar och hoppas att luft bara kom in i en av bromsarna. Det ska i alla fall åtgärdas innan vi säljer den.

Det här var skittråkigt att skriva om. Bilar är skittråkigt, de är bara roliga att se på. Jag vill ha en helt underhållsfri bil. En bil som rostlagar sig själv, som tvättar sig själv, som tankar sig själv, som städar sig själv, som gör ALLT själv. Som jag bara kan köra omkring och se snygg ut i. Jaja, nu står bilen utanför vårt garage. Jag städade den lite halvt invändigt innan jag tröttnade och gick in och lagade mat och diskade. DEN NI! Jag diskade!



Någon som vill köpa en bil? Ni får den för nio papp! SNÄLLA köp den av mig!




Nu ska jag börja om och se alla avsnitt av L word en gång till !

Ful?

Jag pratar med min åttaåriga kusin Amanda på msn:

Amanda säger (19:38):

ny fer på teksten snygg va

Amanda säger (19:39):

byt bild på dig


Amanda har precis skickat dig en vibb.


J e s s i c a säger (19:39):

så nu ha rjag bytt

Amanda säger (19:39):

va

J e s s i c a säger (19:39):

bytt bild, som du sa

Amanda säger (19:39):

vad bra

Hon tyckte tydligen att jag var ful i mina partybrillor. Jag som tyckte jag var rätt snygg i dem. Tur att barn är ärliga ;)


Fredag

På söndag har vi fotbollsmatch. Jag är lite nervös då jag ska spela mittback den matchen. Victoria som vanligtvis har den positionen blir inte med på söndag så istället ska jag vara där. Jag har noll koll och kommer springa omkring som en yr höna där nere. Hoppas jag inte gör bort mig allt för mycket :)

Det är så himla skönt att det är fredag! Och vet ni vad? Jag har inte ett skit planerat i helgen, förutom matchen på söndag. Det är första helgen på hela sommaren som jag inte har något planerat. Det känns rätt skönt faktiskt. I morgon ska jag sova ut ordentligt i alla fall, det var 2 veckor sedan sist.

Vet ni? Jag lyckades kolla in i gubbarnas omklädningsrum när jag gick ner på verkstan då dörren var öppen när jag gick förbi. Självklart står en av gubbarna totalt näck och visar hela hans lilla pryl! Jag måste ha sett lite smått förvånad och aningen äcklad ut när jag passerade dörröppningen. Jag ska nu försöka göra allt för att få bort blicken som ständigt jagar mig efter den här traumatiska upplevelsen.

Dyngsur

Jag tog ut Zelda på en promenad när jag kom hem från jobbet. Det spöregnade när jag åkte hemifrån, men 2 minuter senare när jag var hemma och skulle ta ut Zelda hade det slutat. Jag lämnade paraflaxet inne och vi knatade ut. 5 minuter senare öppnade sig himlen och det mest spöregnigaste spöregn föll ner över oss! Det var precis som om någon hällde en hink över både mig och Zelda.

Zelda tvärstannade, kollade på mig och suckade en stor suck och vägrade gå en meter till. Men när vi ändå var dyngsura kunde vi lika gärna gå ett tag till(vilket Zelda inte höll med om), men vi knatade en stund till och kom tillbaka för en stund sedan helt totalt genomvåta. 

Nu ligger hon och surar i sin bädd.  

Hello

Jag blev kvar på jobbet till elva igår kväll. Jag kan ju säga att jag haft roligare kvällar än så, men det gick bra. Brutus låg på en t-shirt uppe på skrivbordet och sov. Han är rätt bortskämd våran hund.

Att kliva upp i morse var inte det lättaste. Jag var nästintill stendöd Jag låg kvar i sängen till 06.45, vilket är långt över gränsen för hur snabbt jag kan göra mig i ordning. Jag ska hinna duscha, sminka mig, platta håret, fixa håret med 4 olika hårprodukteprodukter (okej, jag såg efter att jag skrivit det ordet att det blev lite fel, men det såg så kul ut så det får stå kvar), göra mackor att ta med, leta fram kläder, ge Zelda mat, ut och gå med Zelda och cykla till jobbet på 45 minuter! Det är på gränsen alltså! Men jag hann (nästan)! 07.34 klev jag innanför dörren på kontoret.

Nu sitter jag här och stirrar in i väggen. Jag skulle lätt betala en tusenlapp för att få åka hem och sova. Men jag har fortfarande miljoner saker kvar att göra här! Efter jobbet blir det ingen vila heller då träning står på schemat. Den är rolig i och för sig, jag blir pigg som en lärka så fort fotbollsskorna åker på.


Snyggbrillorna som jag hade på kryssningen



På jobbet

Jag och Zelda sitter på mitt kontor och delar på en påse ostkrokar. Hon får en - jag tar en - hon får en.. och så vidare. Om jag är för seg med att kasta ner en krok gnäller hon till lite för att skynda på mig.

Här på jobbet blir jag nog i några timmar till för att försöka minska ner på den gigantiska högen på mitt skrivbord. Jag vill inte. Jag vill hem och slänga mig i soffan framför L Word och bara slappa.

En riktigt dålig hårdag har jag idag också. Det vägrar vara platt utan krullar upp sig och vägrar ligga rakt så som jag vill ha det. Jag fick rus och ruskade om i hela huvudet, men snyggare blev jag inte. Istället drog jag det bakom öronen så nu ser jag ut som Dumbo.

Nej det här har inte jag tid med, tillbaka till arbetet!

/FjortizJezZie


Tyler Hilton


Sjuk

Jag är en hårsmån från att börja grina nu, på riktigt. Jag har så SJUKT mycket att göra på jobbet nu. På riktigt! Om jag visste att det skulle bli såhär pissigt jävla fittjobbigt (jag ursäktar ej svordomarna) att komma tillbaka efter semestern vetetusan om jag hade tagit den. Det är väl inte bara jobbet som påverkar mitt humör just nu, jag vill bara lägga mig ner som en femåring och grina, skrika och slå händerna i marken.

När jag har så himla mycket att göra blir jag helt tom i skallen och jag jobbar MINDRE än vad jag gör annars. Why!? När jag behöver all energi och ork jag bara kan få, så tappar jag allt när jag ser den stora högen på bordet som bara växer och växer.

Trotsig är jag också. Jag beter mig som en 3-åring ibland. Säger någon åt mig att göra något kan jag strunta i det bara för... ja jag vet inte egentligen. Om folk ställer krav på mig blir jag precis likadan. Då vänder jag taggarna utåt helt och hållet.

Dessutom har jag abstinens, jag vill göra illa någon! Ni vet när man vill bita någon så hårt man bara kan, och när man väl har satt tänderna i fingret (det är oftast David som råkar ut för detta) så vill man bara bita hårdare och hårdare? Eller är det bara jag som är konstig nu och uppfattas som ett psykfall?

I'm sick. Really sick.


Bilder från Pride

På en parkbänk i Sthlm
 

Malin hade lite problem med gylfen ;) 


Han till höger såg så himla rolig ut!
                            

                             

Efter paraden åkte vi ut till Pride Park!
                                 



.

Alltså <3

Fastkilad åsna

På jobbet så har vi ca 5-6 frivilliga brandmän som sticker iväg likt en avlöning varje gång larmet går. Idag gick larmet och gänget stack iväg. En av dem kom tillbaka 10 minuter senare och jag frågade om det inte var något som hänt.

"Njaa, det var en åsna som hade ramlat omkull och låg uppochner i ett dike uppe i Kungsberg".

Jag kunde faktiskt inte hålla mig för skratt. ÄVEN fast det är en hemsk sak! Men han klarade sig antagligen, han satt väl bara fastkilad i diket och en åsna är ju inte världens smidigaste djur kanske. Stackars åsna.


.

Refrängen <3

Helgen

Självklart började jag denna måndag med att sova över, duktigt Jessie (men det är inte så konstigt eftersom det varit full rulle hela helgen)!

Bussen ner till Stockholm var jätterolig! Jag hade en liten pojke framför mig som hette Theodor, och han var den charmigaste bebisen jag träffat i hela mitt liv. Han var runt 1 år och han fick mig att le så mycket att mina kinder gjorde ont.

Väl framme i Stockholm drog vi till McDonalds och åt lunch (eller frukost, men kl var halv 2 så vi kallar det lunch). Efter det gick vi och fikade på Kulturhuset. Jag och Lina lämnade sedan grabbarna och knatade runt på alla grymma skate/street shops på Brogatan och jag började nästan grina då jag inte kunde köpa något! Jag handlade en grej i alla fall, på Buttericks! Ett par partyglajjor! Jag och Lina köpte ett par likadana till kryssningen.

Vi drog ut till Värtahamnen och väntade in resten av gänget. Tog en cider och drygt en timme senare klev vi ombord. Vi gick upp och åt buffén tills vi nästan sprack. Hur skulle jag nu få i mig sprit när magen var fullproppad med käk? Jag borde planerat bättre och inte stoppat i mig så mycket mat!

Vi gick till Taxfreen och köpte sprit, sen till grannens hytt på förfest och sedan vidare upp till barerna. Trots att jag och Lina hade våra fulbrillor på oss så verkade våran otroliga skönhet (hihi) skina igenom och några försökte få sig något skoj.

Carro drog i sig sjukt många TOLVOR! Hur tusan kan man dricka tolvor? Jag dricker fyror och tycker att till och med de smakar alldeles för mycket sprit ibland. Hon drack dem som om det vore saft i glaset. Cheeeeeezes!
Alex använde en killes gren som handtag för att runda honom i farten. Haha!
Hon lyckades dessutom krossa ett vinglas med en stor champagneflaska så glassplittret flög som spjut och träffade bartendens öga. (Han klarade sig dock utan allvarliga skador;) )
Lina och jag tjafsade med en stureplansbrat som betedde sig som en idiot.
Våra partybrills var otroligt eftertraktade och alla snodde dem titt som tätt från våra ansikten.
Vi träffade på Ville, ni vet han som var med i Idol 2 år i rad? Han talade om för mig att han var grymt sugen på en grabb som tyvärr var hetero. Sen gav han mig en slängkyss och trippade iväg som om han hade stilettklackar på sig.
"Tyvärr" däckade jag aldrig på däck så som jag lovat Kim att jag skulle göra ;D Men jag har massa andra roliga fyllebilder som kommer upp på bilddagboken inom någon dag.

Moa pratade om en tjej hon nyss träffat och skulle träffa igen senare.
Moa: "Jag minns inte vad hon hette, men jag vet att det var något på S. Typ Anna eller nåt."
Haha!

Partyt fortsatte ända till klockan 5 på morgonen! Trötta och slitna stupade vi i säng. Jag och David delade på en 90-säng. ALDRIG MER kan jag ju säga. Fy tusan vad trångt det var. I och för sig så hade jag ju kunnat lagt mig i den tomma sängen som fanns till mig, men jag ville inte ligga överst och riskera att ramla ner i golvet och bryta nacken.

Vi sov några timmar och halv ett vaknade vi igen. Jag och David drog upp och åt frukost. Jag åt var hungrig som en gnu så jag åt en buffé till frukost. Eller, det var köttbullar och potatismos och ris och köttfärsgryta att välja mellan. Jag tog mycket av varje på samma tallrik och drog i mig allt. Det ska ju ändå blandas i magen? Resten av dagen knatade vi runt lite på båten, handlade godis i taxfreen och lyssnade på en jättegullig tjej som var trubadur på en bar. Sen klev vi av båten och tog oss in till stan, käkade på donken IGEN och sen klev vi på tåget som tog oss hem!

Riktigt rolig resa, det vill jag göra om igen! Bara jag slipper de sjukt egoistiska och dryga balter och ryssar som betedde sig som gamar vid bufféborden. Man hann inte ens ta klart maten förrän de var där och norpade skeden ur handen på en! Kanske tar en vikingbåt nästa gång, som inte har något bildäck, alltså inga balter och ryssar som använder båten som ett transportsätt utan mer en partybåt där 99% av resenärerna super sig stupfull.

Kryssning

Nu drar jag på kryssning och super mig redlös. Hörs!

FINALLY FRIDAY

Bah, den här veckan har varit jobbig. Jag vill ha semester. I flera år till. Får jag flytta in hos någon som har obegränsat med pengar som kan försörja mig för resten av mitt liv?

Igår på träningen skulle jag nicka en boll. Men bollen kom lite för snabbt och bytte riktning och smashade rakt in i nyllet på mig. Rakt på snoken. Självklart var det Kicki W som sköt bollen, hennes skott kan döda kan jag lova! Skulle hon skjuta mot en stenvägg skulle bollen gå igenom. Min näsa var in i bakhuvudet och vände kändes det som. Hela hjärnan i mitt huvud rubbades och förflyttade sig nog någon centimeter också. Skönt! Efter att ha checkat så alla bitar i mitt ansikte var på plats, fortsatte jag som vanligt (lite smått öm i fejset).

I morgon drar jag på kryssning och super med Lina, Carro, grabbarna och några fler! Jag satsar på en riktig karatefylla. Kanonkul!

Råttjävel

Okej. Känsliga läsare varnas.

Brutus har varit lite rasslig i kistan de senaste dagarna, antagligen pga något han ätit. I förrgår stod han på ryggstödet till soffan och la en kräka lika stor som honom precis bakom mig. Jag satt i soffan och han stod bakom och SPLASH så låg det en mutantspya några millimeter från mitt bakhuvud. Yummie.

I går fick vi också erfara att även hans bakdel kunde frigöra diverse mysigheter. Han bajsar en sisådär 78 gånger om dagen i vanliga fall, och igår var det minsann det dubbla! Ni vet det där slemmet man får i halsen när man äter choklad? Eller oljan man häller ur tonfiskburken? Ungefär den konsistensen var det på min käre byrackas lort.

Till saken. I morse när jag vaknade och klev ut i vardagsrummet såg jag att den jävla råttan har skitit ner våran vita vardagsrumsmatta! Konsistensen har jag ju redan beskrivit för er, så ni förstår kanske att det var omöjligt att få bort. Han skämdes värre än någonsin även fast vi inte skällde på honom. Det kan man ju inte göra en sådan gång. If you gotta go, you gotta go, right?

Råttfanskapet är ganska billig nu i alla fall. 10 kronor? Någon intresserad?

Tusan

Jag skulle nyss ge David fingret då jag blev lite förbannad på honom. Istället visade jag honom pekfingret. Jag som skulle spela skitförbannad kunde inte hålla mig för skratt. Tusan också. Jag som ville sura lite. Nu tror han att jag är glad bara för att jag skrattade. Dammit!

Mums

Lasagne med fiskdressing och ketchup är yummie!



























En bra blogg!

Jag har hittat världens bästa blogg: http://lilisusie.blogg.se/ . Den är så satans rolig att läsa! Börja från början och läs varje inlägg! Fast ni som är lite känsliga och fisförnäma borde inte klicka er in på den bloggen. Ingenting överlåts till fantasin, här talar de två tjejerna om precis in i minsta lilla detalj om deras sexliv och upplevelser med olika karlar.

Läs från början! =)


Chantal Kreviazuk

Jag blir kär bara av att kolla på videon.


Duktigt

Nu har jag precis dragit i mig en överfull tallrik med käk, och om en timme börjar min träning. Smart Jessie. Jag kommer kunna springa 2 meter innan jag ramlar ihop med det vidrigaste hållet i magen någonsin.

Jag tror jag har blivit lite smått beroende av coca cola. Jag köpte 1½ liter igår och jag drack just ur det sista. I och för sig så har David druckit en del också, men jag känner ett sug efter cola om det inte finns hemma. FY, jag måste sluta dricka så mycket cola, jag kommer bli en michelinJessie om jag fortsätter såhär.

ÄNTLIGEN

Slut på denna arbetsdag. Nu ska jag HEM!

.


Ingen bra dag

Första dagen på jobbet. Jag vill hem. Hälften av dagen har gått åt till att leta manualer och göra manualer. Mitt eget jobb ligger i en stor hög på bordet och växer mer och mer. Nu ska jag börja beta av den stora högen. En tiodubbelt så stor hög ligger hos en av mina arbetskamrater och kommer snart hamna på mitt rum. Åh. Jag vill ha semester i flera år till. Jag vill hem och slänga mig i sängen och stirra upp i taket.

Riktigt urusel dag idag.

Pride

Nyss hemkommen från Stockholm. Vi drog dit och gick på pridefestivalen. Jag, Dipsy, Maria och Jossi åkte ner 07.50 i morse och åkte hem vid midnatt. Riktigt roligt var det. Paraden var något av det mäktigaste jag sett i hela mitt liv lär jag säga. Så otroligt häftigt! ca 45 000 gick paraden och ca 450 000 var åskådare. Coolt! Efter det drog vi till tanto där vi drack oss lite smålulliga medans regnet ÖSTE ner. Det var verkligen som om himlen öppnade sig totalt och ett vattenfall av droppar ramlade ner på oss. Jag blev dyngsur och mina kläder ser ut som om de blivit rullade i lera. Vi tröttnade ganska snabbt eftersom vädret var uruselt, så vi drog in till t-centralen för att få tak över huvudet och väntade på tåget. Paraden tänker jag definitivt gå på varenda år från och med nu. Tusan vad coolt!


JAG FLÖG AV

Japp! Jag ramlade av hästen idag. Vi kom i full galopp och rätt som det var fick hon för sig att tvärstanna. Jag hängde inte alls med och fortsatte i samma fart rakt över huvudet och gjorde en snygg volt och landade framför hästen i chocktillstånd. Jag reste mig snabbt och försökte lugna ner hästen som ville följa efter sina stallkompisar som fortsatte i full fart utan att veta att vi ramlat. Sen hoppade jag upp igen och vi red vidare. Sist jag ramlade av en häst bröt jag armen, och gången före det kastade hästfan in mig i en vägg så jag tappade andan i något som kändes som en evighet. Men denna gång gjorde jag mig inte det minsta illa! Skönt!

Nu ska jag äta snabbmakaroner.


attans

Det blev inte så mycket sol och bad igår, jag hann ligga i solstolen i 10 minuter innan jordens åskväder drog över Järbo och det blev strömavbrott. Vi spelade poker på altanen och det var rätt mysigt det med. Sen åkte vi till Gävle. Jag, Amanda, Conny och Zara alltså. Vi var ut till bönan och köpte lite fisk (euh) och sen in till stan och åt på Frasses. Jag åt tills jag nästan sprack, sen åkte vi runt lite och kikade bland de fina husen på Alderholmen, dessutom låg vinden på så vi kände doften av nyrostade kaffebönor och jag dog nästan för det luktade så gott.

IDAG ska jag nog rida för sista gången tror jag. Jag ska dit om ett tag, och ikväll kommer Davids föräldrar hit och fikar, de bjöd in sig själva.

2 dagar kvar på semestern. ÅH jag blir deprimerad. Jag vill vara ledig i typ.. 2 år till?


RSS 2.0