Lördag

I natt åkte jag in till Gävle och hämtade min farbror Conny. Han hade varit ute på galej och halv 1 ringde han och frågade om jag kunde komma och hämta honom. På väg in åkte jag det snabbaste jag någonsin gjort med mustangen också. Jag körde rätt "lugnt" största delen av vägen till Gävle, men mellan Valbo och Gävle drog jag på och åkte i 180 km/h. DET gick fort kan jag lova! Jag kom ikapp en bil framför mig så jag var tvungen att sakta ner, annars hade jag kanske pressat på den lite till. Fast jag var bra rädd i den farten ;)

När jag vaknade i morse tog jag hundarna och gick ner till Pålman där han och David var och snickrade på huset. Sen snodde jag bilen och åkte hem igen. Diskade och dammsugade lite, sen kom Conny med en femhundring för bensin och hämtning. Nu har jag precis dragit i mig lite käk, tänkte ta med mig hundarna ut och lägga mig i solen och läsa lite.

Ikväll blir det party inne i Sandviken!!

Hej

Träningen igår gick rätt bra. Det var varmt så in i norden men det gick ändå. En "ny" tjej började i laget också. Isabelle heter hon och vi spelade tillsammans när jag spelade fotboll då jag var mindre. Hon var duktig och sådana behöver vi i laget!

Åh jag vill verkligen åka till Hultsfred och se både Serj Tankian och Rage Against The Machine! Ingen verkar kunna åka och David totalvägrar för han gillar inte festivaler. Jag VILL verkligen åka ner! Själv kan jag ju inte åka precis.







Frojlan!

Såhär korthårig är jag nu.


Hoeforce

Idag ska jag, David och Zelda åka till Hofors och hälsa på mamma. David ska fixa mammas dator tror jag. Jag ringde mamma och jag fick bestämma vilken mat hon skulle bjuda på. Jag mindes att jag inte har ätit Kate's kycklinggryta på säkert 3-4 år, så den beställde jag! Det vattnas redan i munnen på mig.

JAG ÄR SUGEN PÅ MAJSBOLLAR! Jag köpte en stor påse med majsbollar och lite annat godis som jag hade tänkt tagit med till jobbet idag, men jag glömde den! Både i morse innan jag åkte och igen när jag var hem på lunchen. Fast det är bara 49 minuter kvar tills jag får åka hem och sluka 10-15 majsbollar i rad, jag tror jag klarar mig dit. Kanske.


Idiotsambo

Tvn står på i vardagsrummet..

Hörs från tvn: "Min fru är legitimerad häxa"

David står i köket och brer smörgåsar och skriker.

David: Hon har samma yrke som dig älskling!!

... jag ska döda honom.


Ridning och fotboll

Igår eftermiddag var jag upp till hästen och red med Veronica och Angelica. Det är så himla fint i skogarna uppe i Kungsberg. Särskilt när man kommer ut på åkrarna och har världens bästa utsikt mot Kungsberg, och kossorna och deras bebisar springer omkring i hagen när man rider förbi på grusvägen. Solen sken och luften var varm och skön. Det var hur härligt som helst att rida igår!

Idag är det träning. Jag är lite mör i kroppen efter matchen i söndags och ridningen igår men det ska nog gå bra. Jag börjar bli lite snorig också, men det är förhoppningsvis inget som kommer bli värre.

Jag är grymt trött idag faktiskt, hoppas att jag får lite mer energi i kroppen tills ikväll så jag orkar göra bra ifrån mig på träningen.

Just ja, jobba var det ja..

God morgon

Match igår. Den gick åt skogen. Alla spelade dåligt och jag var nog värst. Jag vet inte vad jag höll på med men inte fan kan det kallas fotboll i alla fall. Fy tusan vad dålig jag var. Jag vet inte om jag gjorde några supertabbar, men jag gjorde ingenting bra i alla fall. Hoppas nästa match går bättre.

Denna gång var det min tur att ta hem matchkläderna och tvätta. Jag och David gjorde det igår kväll. Strumporna var helt dyblöta och det luktade inte tårta i påsen de hade legat i precis. Hade jag haft en tång i närheten hade jag använt den istället för att ta i giftsockorna med mina bara händer. Jag tog i dem som om de vore rabiessmittade skalbaggar, men till sist fick jag i allt i tvättmaskinen och drog igång cirkusen. Vid tio hämtade vi in alla kläder som nu doftade något bättre än innan kalaset i tvättmaskinen. Sen blev det bums i säng.

I morse kom jag till jobbet och ansåg mig ligga rätt bra till och det såg inte ut att bli en allt för stressig dag. Tills för ca 2 timmar sedan. En av mina kollegor kom då ner med en tiokiloshög med arbete till mig. Även om inte allt MÅSTE göras idag så blir jag så himla stressad av att ha så mycket arbete liggandes på mitt bord.

7 års olycka!

För ca en vecka sedan var jag och David in till Valbo och köpte en Malm byrå till hallen och en stor spegel som skulle hänga på väggen ovanför. Vi ställde den och lutade den mot spaljen och där skulle den stå i några dagar tills vi ordnat med fästena som vi måste ändra lite på för att  den ska gå att få upp på spaljen. När jag gick förbi spegeln i förrgår så nuddade jag inte ens spegeln, men när jag hade kommit ca 2 meter från den så hörde jag hur den började hasa. Jag vände mig om och i samma sekund så slogs spegeln ner i golvet och sprack!! Spegeln var limmad som tur var, så det flög inte spegelbitar över hela lägenheten. Men det översta minitunna glaslagret sprack och flög ut i miljontals delar över hela hallgolvet. David kollade bara på mig, han sa ingenting. Jag skämdes lite.  Men faktiskt så rörde jag ju inte ens spegeln! David tror inte på mig dock :)

Så nu är det 7 års olycka som väntar mig. Skoj.

Igår slutade vi tidigare och drog in till Valbo igen. Jag insåg att Malmbyrån som vi köpte till hallen är 1 byrålåda för stor, så vi ställde in den som var menad att stå i hallen till sovrummet, och köpte den byrån med 3 lådor och ställde i hallen istället. Jag köpte en ny spegel också, haha. Men den ska stå på ett säkert ställe tills vi har fixat fästena och satt upp den på väggen!

Vi har köpt en lampa också, Norm 69 heter den och är formgiven av Simon Karkov. Vi beställde den på http://www.designonline.se. Det var meningen att vi skulle ha den i köket, men när vi monterade ihop den igår insåg vi att den är alldeles för stor för att ha i köket, dessutom har jag sagt att jag ville ha en ny lampa i vardagsrummet, så nu sitter den där istället. Skitsnyggt blev det!

Jag har äntligen fått mitt älskade Bonsaiträd också. IKEA av alla ställen sålde träden så jag bestämde mig för att köpa en liten. Jag vågade inte köpa en stor då jag inte vet hur känslig den är och hur bra den trivs i våran lägenhet, så jag köpte en liten så får vi se hur den artar sig.

Jag köpte en ny parfym igår också, Escadas Moon sparkle. Den luktar helt sjukt gott!

Nu har jag shoppingförbud. Jag har iofs redan gjort av med ca 3000 av lönen, men efter alla betalda räkningar så ska den största delen in på sparkontot direkt och jag ska INTE vara där och norpa i slutet av månaden. Ska vi komma till USA någon gång är det en rätt bra idé att spara lite pengar.


Trött idag

Jag har så grymt mycket att göra på jobbet nu. Typiskt att jag ska vara död som en fisk just idag då jag verkligen behöver vara pigg så jag kan jobba på ordentligt.

Efter jobbet ska jag och söta Lina ta en promenad med hundarna, det ska bli trevligt!

Nu måste jag slita vidare


Tvättning

Jag och David håller på och tvättar kläder. Jag vet inte vart vi får alla kläder ifrån. Igår stod jag och klagade för mig själv över att jag har totalt proppfullt med kläder i garderoben, det är knappt så det får plats ett litet linne i lådorna. Undra hur jag ska få plats med alla rena kläder som blir efter ikväll? Vi fick ihop 4 ikeakassar, och två tredjedelar av de plaggen är säkerligen mina kläder så det blir tufft att få in dem i garderoben. Kanske är dax att rensa ur lite? ... Näe, det är ingen idé, jag kan ändå inte slita mig från mina kläder, det KAN ju faktiskt vara så att jag behöver den där tröjan som jag köpte 2002 igen om några år.

Sitter och kollar på fotboll nu, Manchester united - Chelsea. Antar att i princip alla kollar på den matchen nu ? :) Spännande är det i alla fall.

Idag kom mina Frank Dandy kalsipper iaf. Skitsnygga är dem! Jag beställde ett 2-pack gråa trosor men de var slut så jag fick blåa istället. Funkar okej ändå.

Rakad

Glömde skriva igår att Emma (frisören) RAKADE mitt hår längst ner i nacken igår. Då blev jag lite rädd. Men SÅ kort blev det faktiskt inte.

Jag blev inte tokig i morse, och jag slet inte av varenda hårstrå på skallen av ren frustration. Jag lyckades någorlunda fixa frillan som hon gjorde på mig igår. Det är bara att ruffsa som en galning så är det klart sen. Eller, så fort gick det kanske inte, en halvtimme från att jag fönade det tog det nog eftersom jag plattar och håller på en massa.

Vet ni vad jag glömde idag? Jag GLÖMDE att ha på mig min svarta mascara. Jag hade på mig min primermascara, ni vet en sån där vit "mascara" man har på sig innan den riktiga mascaran, och under tiden jag skulle låta den torka in så fixade jag till frillan lite. Sen glömde jag helt och hållet bort den och kom till jobbet som en albino. Jag förstår inte hur jag INTE kunde märka det när jag kollade i spegeln innan jag gick hemifrån?

Jag är hungrig! Idag ska ett gäng från jobbet upp och käka på krogen här i byn. Undra om jag ska dra i mig en pizza? Eller en kebab? Visste ni att i en kebab finns det ca 1 vinglas med olja? Det berättade David för mig häromdagen. Det skulle ju faktiskt vara gott med lite olja idag alltså. Mums.

herrejösses

Nu är jag korthårig! Hon klippte page på mig. Det verkar vara en frisyr som folk skriker rätt ut för när de hör. Jag tyckte det blev rätt så snyggt faktiskt. Vi får se om jag lyckas fixa frillan själv i morgon bitti eller om jag kommer bli heltokig och slita av mig varenda hårstrå på skallen om det inte funkar som jag vill. När jag var klar åkte jag en sväng till Bessemer och hälsade på Jossi en snabbis. Hon skrattade mest hela tiden så jag vet inte om hon gillade det eller inte? ;)

Idag är det träning. Första träningen på 2 veckor för mig. Jag tränade ingenting förra veckan då jag fick så ont i hålfoten på matchen. Jag har köpt hålfotsinlägg så idag ska jag lägga i dem och så får vi se om det blir bättre. Jag har ont hela tiden (även när jag inte tränar), så vi får se hur det går idag.

Efter träningen kommer Jossi hem till mig och leker lite. Första gången på evigheter nu! Var nästan 2 veckor sedan vi umgicks nu, har bara träffats snabba stunder varannan dag typ.

Nu måste jag slita ett tag till på jobbet!

Hårkapning

Idag ska jag åka in och klippa håret igen. Jag kom ju på rätt snabbt att jag ville ha det kortare trots att jag fick exakt den frisyr jag sa att jag ville ha så idag fick jag tid för avkaping. Jag ska klippa bort en bra bit på längden. Hoppas det blir bra. I början kommer det vara ovant såklart, men jag vänjer mig nog. Det växer alltid ut!

Dålig kvalité på ljudet, men låten är grym!


Måndag morgon

Helgen har varit lugn. I fredags tog vi det lugnt och kikade på film, i lördags kom Carro och Pålman och vi hyrde en film. Igår hängde vi ÄNTLIGEN upp lampan i taket som provisoriskt har hängt på vår pilasterhylla i snart 8 månader (!!). Vi passade även på att sätta upp en hylla i valnöt som jag köpte på Mio och som skulle sättas upp i min förra lägenhet men som aldrig blev uppsatt. Nu sitter den ovanför köksbordet och det blev superfint. Vardagsrummet blev ganska fint, på de här 8 månderna har jag hunnit ändra åsikt om lampan och nu tycker jag inte alls att den passar i vardagrummet ovanför bordet. Den får sitta kvar där ett tag så får vi se om jag köper en ny eller inte.

Vi ska köpa två nya lampor till köket också. Vi har inte haft någon lampa över köksbordet, men nu ska vi beställa två stycken som kommer hänga parallells med bordet. Den här blir det.



Fin va? Jag tror de kommer bli hur snyggt som helst. Den kommer från www.handladesign.se och kostar 775:- styck.



Hårkapning

Igår klippte jag håret och färgade det ljust. Jag är skitnöjd med färgen och frisyren!  Igår när håret var fixat så kände jag mig som värsta puman. I morse när jag hade bråttom så fixade jag frillan men fick inte alls till det som det såg ut igår. Jag är ändå hur nöjd som helst.  Jag är verkligen nöjd och jag kommer fortsätta gå till Emma på Studio 22. MEN. Jag vill ha det kortare. Så jag ringde i morse och försökte snällt förklara att jag vill ha samma frisyr fast kortare utan att försöka få det att låta som jag är missnöjd. Jag vet inte om hon förstod att jag faktiskt var nöjd, men på tisdag ska jag i alla fall dit igen och kapa av några centimetrar till. Jag vill ha KORT hår nu. Jag tror att det kan bli ganska snyggt faktiskt.

Efter jobbet ska jag dra upp till hästen och rida en vända med tjejerna. Ikväll har jag inte en aning vad som händer. Det visar sig. Jag är trött så det skulle vara skönt att bara ligga hemma i soffan och kika på film och lägga sig i ordentlig tid. I morgon ska vi in till Valbo för David ska klippa sig hos Cityfrisörerna. Jag ska försöka att inte handla något, men med mitt shoppingberoende så finns det risk att jag får med mig någon påsar med mig hem. Jag måste ta med mig David in i varenda butik jag går in i så han får slå mig på fingrarna när jag ser köpglad ut. Hur jag ska göra när han sitter i frisörstolen vet jag inte. Jag får binda fast mig själv i väntstolen och snällt titta på David när han blir korthårig..

..Eller så köper jag något ändå. 1 liten sak gör väl inget?

Död

Jag är inte bakfull, men fy fan vad trött jag är idag. Självförvållat såklart, så jag ska inte klaga. Jag kom hem 4 i natt. Jag virrade visst runt i lägenheten i 40 minuter innan jag somnade då jag såg att jag skickat sms 04.42 i natt! Klockan 07.01 vaknade jag i morse av att David stirrade på mig. Jag klev upp, håret satte jag upp i en tofs innan jag la mig och håret såg likadant ut så jag fixade inte ens frillan. Drog på mig lite mascara och vinglade ut med Zelda, sen cyklade jag i halvfart ner till jobbet och nu sitter jag här.

Nu ska jag vingla upp på fikarast och andas spritångor som kommer göra mina kollegor fulla.

Ruskigt rolig kväll igår i alla fall! Helt galet kul! IGEN!


Jossi födelsedag+utgång lillördag

Igår fyllde Jossi år! Grattis till henne! Jag lekte med henne några timmar och vi drog in till Sandviken och käkade en glass på McDonalds och pratade lite strunt och flinade som två små tolvåriga fån. Sen åkte vi till en brud i Norrsätra som Jossi känner och rökte (jag rökte inte förstås), sen drog vi hem till Maria en snabbis där SötLina var och hälsade på. Jag fick tillbaka min älskade L Word dvdbox och sen drog vi hem till Järbo. När jag kom hem diskade jag och städade lite. Slötittade lite på 13 snart 30 som gick på tv också. Sen blev det bums i säng.

Idag ska jag på krogen! Jag och Lina ska göra stan osäker! Linas syster blir nog också med! Jag har varit ut 1 onsdag i hela mitt liv då jag dagen efter skulle jobba. Jag lovade då mig själv att aldrig någonsin mer gå ut på en onsdag (trots att jag inte blev bakfull). Nu har jag glömt bort varför jag lovade att aldrig göra det igen, och följden av det blir en krogvända mitt i veckan med fröken Kindberg! Superskitroligt ska det bli! Jag kommer antagligen vara totalt död i morgon på jobbet, som tur är har jag ett stillasittande arbete så jag slipper röra mig allt för mycket.

Jag längtar tills ikväll!

Hejsan!

JAG LEVER!

Jag överlevde skräckfilmskvällen! Vi kollade först på The Eye, sen A tale of two sisters och sist Thir13en ghosts. Alla filmerna var bra, den andra filmen var himla mysko och kräver nog en andra chans.

Jag har i alla fall slutat låta som en karl när jag skriker kom jag på under kvällen. Jag gick upp i falsett några gånger och lät mer som en skräckslagen muterad mus istället för en hel karl. Carro påstod att rutorna snart skulle spricka om jag skrek i samma tonläge ett tag till. När det var som läskigast höll jag upp både fötter och händer som täckte tvrutan, och när det plötsligt hände något läskigt flög jag nästan upp i Linas knä som satt bredvid för att gömma mig. Både Lina och jag har bilder från kvällen, och Lina kommer nog lägga upp dem på http://linakindberg.bilddagboken.se och jag kommer lägga upp mina så småningom på samma sida på min profil. Brutus var orolig hela kvällen så som jag skrek varje gång jag blev rädd, men Zelda låg stendöd i fotöljen med Carro och sov under hela kvällen/natten utan att röra en muskel i kroppen när jag skrek.

På lördagen åkte jag, David, Carro och Pålman upp till Hålldammen och lät Zelda bada. Vi hade henne i långselen och kastade pinnar ut i vattnet som hon fick simma och hämta. Brutus blev ängslig och stod vid strandkanten och skällde, han är för feg för att bada. Han råkade halka på en sten och ramlade med huvudet först ner i vattnet, snacka om att han blev förvånad och rädd. Vi på land höll på att kikna av skratt. När vi badat klart åkte vi hem till Sumpa och Lina. Där snodde vi Lina och vi brudar gick upp på Järbo och köpte oss en varsin mjukglass och satte oss i solen och njöt i några timmar. Det var supertrevligt!

Jag och David åkte sedan hem till Janne och Ewa där vi blev bjuden på mat. Janne hade grillat fläskfilé och gjort klyftpotatis, morötter och rödlök i ugnen. MUMS!

Senare den kvällen åkte vi in till Gävle och cruisingen. Jag, Lina och Carro åkte mustangen medans grabbarna fick åka Sumpas vectra. Jag körde genom stan och det var lite smått pinsamt. Musse är ett antal årsmodeller för ny och inte särskilt speciell för en sådan cruising. Vi parkerade och letade upp grabbarna och sedan knatade vi runt och kikade på alla bilar. Jag såg min blivande man.. Nej! Bil menar jag! En Mustang GT500, fast den jag såg var helvit med stripes och inte så ny som den på bilden. Jag VILL verkligen ha den! Synd bara att den kostar en halv miljon kronor. Men David, om vi säljer våran musse så behöver vi inte lägga ut SÅ mycket för att få den (eehe)? Pliiiiiiiiis?

Grabbarna fick ta mustangen hem eftersom vi brudar åkte den in, så vi fick gott åka gammelvectran hem. Jag slapp köra i alla fall, Carro var snäll och gjorde det istället. Väl hemma i byn åkte vi hem till Sumpa där jag och Lina sprang upp och spelade Guitar Hero. Jag var totalt oduglig men fan vad roligt det var! Lina som var en riktig fyllis spelade dock riktigt bra! Vi tog några miljoner egopics på oss två tillsammans innan jag åkte hem till lägenheten och David för att sova. Också en riktigt trevlig kväll!

I söndags kom Jossi och lekte med mig innan våran fotbollsmatch. Vi kikade på Lword och satt ute i solen med Zelda. Matchen gick hur bra som helst, bortsett från att vi förlorade med 0-1. Årsunda var riktigt dåliga på plan och vi hade övertaget HELA matchen (dock inte lika bra i andra halvlek). Vi Järbobrudar gjorde en superbra första halvlek, trots det lyckades ingen sätta ett endaste mål av alla de chanser som vi fick! Årsunda fick en frispark och självklart lyckades de sätta den direkt i mål. I andra halvlek gick orken ur oss och vi tappade mycket, men det blev inga mål i andra och matchen slutade 0-1 till Årsunda. Jag var arg hela dagen och grubblade på vad som gick fel ända tills jag somnade. Vi var dubbelt så bra som dem, det var vi som borde ha vunnit. Nästa gång vinner vi! I september ska vi möta dem igen, och då jävlar!


Skräckfilmskväll

Fredag idag! Efter jobbet drar jag upp till poppon och rider lite, sen ska jag rusa hemåt och duscha innan Lina och Carro kommer och tittar på skräckfilm med mig hela kvällen/natten. Ni som sett på skräckfilm med mig vet hur totalt jävla livrädd jag är, så jag kommer krypa under skinnet på både Carro och Lina.

Jag kommer inte kunna gå ut själv med hundarna på kvällarna i en månad framöver. Jag kommer inte kunna stänga dörren till toaletten när jag ska kissa på över en vecka. Jag kommer inte kunna ha en enda lampa i huset släckt. Jag kommer inte kunna ha en endaste liten kroppsdel utanför täcket om kvällarna ens om jag simmar i svett av värmen. Jag kommer inte tillåta att David går på toaletten med stängd dörr utifall han kommer ut som en zombie(jaja, retas inte). Jag kommer inte kunna titta på viss reklam på tv för musiken som spelas låter för läskig. Jag kommer inte kunna gå fram till spegeln och se på mig själv utan att bli rädd för att något svarthårigt ska stå bakom mig. Jag kommer inte kunna dra för skynket i duschen eftersom en vålnad då kommer stå på andra sidan och väsa hemska ljud och dra med sina händer genom skynket och sedan äta upp mig.

Detta är bara några av de följder som blir efter att jag sett en skräckfilm. Dessutom skriker jag rätt ut när jag blir rädd. Och nu får ni inte tro att jag skriker med en gäll röst som skär i de närvarandes öron så som många tjejer brukar låta. Nej förstår ni, jag skriker som en hel karl när jag blir rädd. Det mest djupa, dova och mörka lätet du någonsin hört en kvinna låta är de ljud som kommer ur min trut när något skrämmer mig. Carro och Lina kommer med andra ord inte bli särskild rädd för filmen. Från den första gången jag skrikit kommer de sedan stirra på mig utan vila för resten av kvällen med hårt ihopbitna käkar, klotrunda ögon och munnen formad som rumhålet på en katt.

Jessie i klackskor?!

Köpte ett par dojor med hög kilklack i Sågmyra när jag var där förra fredagen. De som känner mig vet att jag inte är någon som går i skor som gör mig mer än typ 2 cm längre än jag egentligen är. Dessa har en ca 6-7 cm hög klack, och idag tog jag på mig dem och åkte till jobbet. Nu sitter jag fast här på kontoret och kan inte gå någonstans. För det första så ser jag ut som en sån där typisk tjej som man garvar ihjäl sig på när man ser på stan, för jag kan verkligen inte gå och jag har inte den stilen som gör att jag passar i såna här skor egentligen. För det andra så är själva klacken gjord av den hårdaste av de hårdaste hårdplasten du kan hitta, så varje gång klacken möter golvet låter det som någon avfyrar ett gevär för tusan! För att dämpa på smällen går jag på tå, och det får mig att gå ÄNNU fulare än jag gör om jag går vanligt.

Herrejösses, vi som har alla Englands kunder här på besök idag. Jag som tänkte se ut som en anständig och halvt seriös kontorskvinna idag ser ut som en blåögd bitch som tror att hon är snyggast och bäst i världen.

Rekonstruktion

Jag har miljoner saker att göra på jobbet, och självklart skulle det bli fel på programmet vi använder oss av just idag så vi inte kunde arbeta på ett bra tag. Nu är det igång igen och jag ska fortsätta jobba på som en iller hela dagen.

Träning idag, får se om jag orkar mer än jag gjorde i tisdags. Förmodligen inte eftersom jag knappt har någon energi i kroppen, men ska knapra i mig lite mat ett tag innan träningen så jag får lite kraft i kroppen.


God morgon

Träning igår, den gick sådär. Jag hade ingen energi i kroppen och var totalt slut, men jag gjorde så gott jag kunde i alla fall. Efter träningen hämtade jag Jossi och så åkte vi upp till Hålldammen en stund och kände på vattnet och så. När jag kom hem slängde jag mig i soffan och reste mig inte upp förrän jag tvingade mig själv upp och gjorde mig ordning för natten.

Efter jobbet ska jag och David in till Sandviken för att handla lite. Det ekar i både kyl och frys så vi ska fylla på med lite käk. När jag kommer hem ska jag antagligen hitta på något med världens bästa Jossi.

Love of my life


God morgon

Igår snodde jag musse och drog in till Sandviken och hälsade på Lina och Affe. Vilken djungel av hus det är i Vallhov, men jag hittade fram ändå! Jag har vart hos henne förr, dock något påverkad så jag kunde inte dra fram kartan i minnet, för något sånt hade jag inte mycket av då. Vi var hos henne ett tag innan vi tog musse ner på stan och hälsade på Maria där hon och Jossi var. Där gjorde vi mest ingenting, kastade tennisboll till hennes roliga hund som skuttade omkring, kollade på hennes fulsöta katt, pratade lite och.. Ja det var det vi gjorde. Sen åkte jag, Lina och Jossi en vända på stan och tajjade lite med mustangen innan jag skjutsade hem Lina och vidare mot Järbo och dumpade av Jossi hos henne.

Sen åkte jag hem och satt mig i soffan och bara.. satt. Hoppade i säng och lyckades faktiskt somna. Sov rätt bra i natt men vaknade som en zombie i morse ändå.

Ny dag idag. Klump. Yr. Tom. Konstig. Fel. Slut.

Hej.

Helgen var helt okej. Måndag idag, ska dra in till Sandviken efter jobbet och hälsa på Lina är det tänkt! Det kommer nog bli supertrevligt, Lina är en himla skön tjej.

Idag är jag riktigt trött, jag sov inte många timmar i natt. Låg och vände och vred på mig, hundarna låg tätt intill så det blev varmt, det var kvavt och en helt hemsk natt. Bättre blir det inte av spökena i huvudet heller.

Tredje dagen idag.

Jag vet inte.


Frank Dandy

Jag och Jossi har beställt lite underkläder från Frank Dandy som borde ramla ner i påstlådan någon gång nästa vecka. Jag beställde 4 par skitsnygga trosor.


Sågmyra

Idag drog jag och David till Sågmyra. Jag hittade rätt mycket idag faktiskt. 

2 par Jeans från Lee
1 t-shirt från PACE
1 par shorts från WESC
3 par boxertrosor/kalsipper från Frank Dandy
1 par skor från Björn Borg
1 par Converse skor
1 par klackskor från Primo piano (aldrig hört talas om, inget särskilt märke tror jag)

Kom hem för ett tag sedan, David har dragit ner till jobbet för att tvätta mustangen, jag ska dra fram dammsugaren och suga lorten ur lägenheten. Jag skulle egentligen ha torkat golven också, men det orkar jag nog inte.




RSS 2.0