Sprit på apoteket?

Enligt mitt inlägg igår så köpte jag mitt brännvin på apoteket. Det stämde ju såklart inte riktigt, hehe.

Träningen igår gick halvbra. Jag kommer inte ihåg att jag varken gjorde något bra eller dåligt. Jag fällde Jossi så hon gjorde en djupdykning rakt ner i gräset och låg och krälade och grinade illa ett tag, det var skitkul! Jag och Jossi drog hem till mig efter träningen och kikade på fotboll och åt snabbmakaroner med ketchup och bearnaisesås. Jag har nu lyckats fått min delikatess omtyckt av Jossi, så hon äter också snabbisarna med kerre och bea.

Idag är det sista april. Den dagen om året flest småkisar och yngel tar sin första riktiga fylla och drar i sig en 2.8 och ligger och krälar på stadshustrappan i Sandviken (Jag pratar absolut inte om min första fylla nu.. eh..). Jag ska fira den med en jättefylla med mina vänner i Järbo. Grillning och alkohol i stora mängder är planerade. I alla fall för min del. Lina, är du med?

Idag har jag så sjukligt mycket att göra på jobbet. Det är årsbokslut idag, så precis allt ska in i systemet. Inte nog med det så jobbar vi ju bara halvdag idag (till 12) så jag måste jobba som en fullkomlig idiot för att hinna med allt.

Jobba jobba..


gårdagen

Igår efter jobbet drog jag och David in till Sandviken och handlade lite. Vi var in på Kicks där jag fort som attan gjorde av med ettusen kronor. Inne på apoteket lyckades jag roffa åt mig grejer för fyra jävla hundra kronor. Jag köper typ bara tandkräm där för fyrtio spänn, men nu hittade jag miljoner grejer som kan vara bra att ha. Sen blev det en vända till systemet där jag blev femhundra kronor fattigare. 

På Kicks köpte jag i alla fall en foundation från Biotherm, hårspray från Toni&Guy, defence spray (värmeskydd till plattat hår) från samma märke och två ögonskuggeborstar. Jag har för mig det var något mer men jag kan inte komma på vad det var.

På apoteket köpte jag en febertermometer (David påstod att vi skulle köpa en rumpometer, hoppas som fan att han skojade), tandkräm, munspray, grejer till hundarna, Zon och reparil (till min benhinneinflammation som är tillbaka) och massa annat småtjafs.

På apoteket köpte jag massa Bacardi Breezer, en Passoa och en baileys mint chocolate. Mintchoklad måste vara något av det godaste som finns, så jag slet åt mig en så fort jag såg att den fanns i hyllan.

När jag kom hem skjutsade jag David till jobbet, hämtade Brutus hos Janne och Ewa och Jossi hos sig. Vi åkte hem och tog en promenad med hundarna och sen tog vi det lugnt resten av kvällen och hade det superbra som vanligt. David jobbade till halv tolv igår (som vanligt).

Helgen

Helgen har varit bra. David har jobbat hela helgen så jag har varit med Josefine hela helgen. I fredags tog vi det lugnt hos mig. I lördags vaknade jag klockan åtta på morgonen, klev upp och gick ut och gick klockan nio. Jag och Brutus tog en långpromenad ner till Kvarnåker och tillbaka. Sen ringde jag Jossi och vi åkte ner och spelade lite fotboll med Sofia på IP. Sofia skjöt en av sina bollar med torpedfart rakt på min hand så den dog ett tag, nu är den helt blåslagen. På eftermiddagen kom Elias och han blev nog ganska snabbt förälskad i Jossi. De lekte och spelade Wii medan jag lagade tacopaj. Conny, Zara och Amanda kom och hälsade på en sväng också. På kvällen slappade vi framför tvn, David var nere hos Pålman och tog några öl. Igår ringde jag och väckte Jossi. Sen åkte jag, Elias och hon upp till Conny och Zara för att hoppade lite studsmatta med Amanda. Vi var där några timmar innan mamma kom och hämtade Elias igen. Jag och Jossi drog hem och vilade ett tag innan det var dax att svira om till fotbollskläder för träningsmatch nere på gamla IP mot småpojkarna. Den gick inte bra alls, vi förlorade med 5-3. Lagkapten fick jag vara i alla fall. Undra om jag kommer vara det fortsättningsvis?

Det var en liten sammanfattning av min helg. Hoppas att ni har haft det bra.

Jag ska flytta

Jepp, det ska jag. Från mitt kontor till ett annat alltså. Jag ska få flytta dit alla andra på min avdelning sitter, typ 15 meter bort. Jag har liksom suttit lite bortanför alla andra inom logistik, så nu har det byggts nya kontor och nu står de klara för inflyttning. Det tråkiga med flytten är att jag kommer ha fönstret ut mot parkeringen, där INGENTING händer. Där jag sitter nu ser jag ut på en väg där massa folk går förbi hela dagarna, och jag sitter alldeles bredvid entrédörren och ser ALLT som händer och vilka som kommer hit till firman. Nu ska jag få sitta med fönstret mot några bilar och en skog. Men det ska ändå bli roligt att få något nytt. Dessutom kommer jag sitta bredvid Bjarne, så jag kan retas med honom hela dagarna. Det roligaste med flytten blir nog just att få sitta bredvid honom och skratta åt honom när han får sina  vansinnesutbrott och slänger saker omkring sig inne på kontoret. Då är jag lycklig, i andra människors olycka. Ni vet, skadeglädjen är den enda sanna glädjen.

VET NI VAD?!

Jag har tjatat på David i flera veckor att vi ska ändra våran besiktningstid på Mustangen från 10 maj till lite tidigare eftersom det är vår redan och jag vill åka musse! David har vägrat och sagt att vi inte ska åka den förrän då, men idag kom han ner och sa att han hade ändrat besiktningstiden ändå, TILL IDAG! Så halv 2 ska pärlan in och inspekteras, sen får jag åka finbil hela sommaren! Wiho! Jag blev överlycklig.

Musse, min musse. Har ingen bra bild på den här datorn, men här ser ni David och hans största kärlek som han polerar oftare än han håller om mig.
image127

Snabb leverans

Idag när jag kom hem på lunchen så hade jag fått paket! Min beställning från Bluebox.se hade kommit. Snabb leverans eller vad? Jag tog med mig spelen och boken till jobbet och nu har jag läst igenom de flesta frågorna och uppgifterna man ska göra i de olika spelen. Det finns några riktigt pinsamma frågor faktiskt. Jag måste nog vara snorfull om jag ska utföra vissa av de uppgifter som står. Men så satans roligt kommer det bli. Nu ska jag bara dra ihop en fest med folk som inte är fega för att bjuda på sig själv. Hihi.

Jag sitter och väntar på att klockan ska bli halv 5 så jag får åka hem någon gång. Jag ska dra till ICA och handla grejer till 2 pajer jag ska göra ikväll då jag är den som har bakningen i morgon på jobbet. Jag tänkte dra ihop en hallon/rabarberpaj med vaniljvisp. Jag vet inte om de har rabarber på ICA? Annars blir det bara med hallon, kanske lite blåbär. När jag handlat ska jag skynda mig hem för Janne och Ewa skulle tydligen bjuda på korv med bröd. När jag svept korven ska jag hämta upp Jossi och dra hem och svira om till fotbollskläder och springa ner till fotbollsträningen som börjar klockan sju. Efter den ska Jossi med hem och leka ett tag är det tänkt. Världens bästa Jossi.

Vad ska jag nu göra?

David jobbade över igår så i vanlig ordning kom Jossi och lekte med mig. Vi satt ute på gräsmattan i solen ett tag med hundarna som tyckte det var hur skönt som helst. Zelda vägrade resa på sig när vi skulle gå in och gav mig onda ögat, men till sist fick jag med henne. Brutus stod i dörröppningen ett tag efter att vi kommit in, och stirrade rakt in i dörren och ville ut igen.

Klockan sju hade jag tvättid så vi drog ner till tvättis och slängde i 3 maskiner, nu har jag äntligen favoritkläderna rena igen! Sen lagade jag och fröken söt spagetti som vi slafsade i oss.

När Jossi åkte hem klockan tio drog jag på L Word igen. NU HAR JAG SETT ALLA AVSNITT! Vad ska jag kolla på nu då!? Säsongen slutade med att Shane lämnade Carmen på altargången! HUR FAN TÄNKTE DU DÅ SHANE?! Fast jag förstod att det antagligen skulle bli så när hon träffade hennes pappa strax innan bröllopet då han sa en sak som gjorde att hon förstod att hon aldrig skulle kunna vara trogen mot Carmen. Fan, det skulle ju liksom vara Shane och Carmen. Attans. Förresten, det ska vara jag och Shane.

Jag har nu suttit och letat på sjuhundrafyrtioelva hemsidor efter L Word säsong 4, men den har inte kommit till Sverige. Jag vet att det är så men ändå kan jag inte sluta leta efter den. Jag skulle ju kunna köpa säsong 4 från USA, men eftersom jag har säsong 1-3 på svenska vill jag gärna ha resten på samma språk.

Besatt? Vem då?JAG?


Haha

Den här är så sjukt rolig! Jag har kollat på den 4-5 gånger nu!

Mätt

Jag hade mat hemma! Jag gjorde ju för sjuttsingen en sallad igår som jag vräkte i mig när jag kom hem. David fick äta rester från i förrgår eftersom han inte är så värst förtjust i grönsaker.

Nu sitter jag och tittar ut på den klarblå himlen från mitt kontor. Jag vill inte sitta instängd här inne länge till, jag vill UT. Jag vill hem och hämta Zelda och slänga oss på en filt i solen och titta på alla människor som går förbi på trottoaren. Eller bara ligga ner på rygg och titta upp i luften skulle också vara skönt.

Jag har beställt grejerna från Bluebox.se nu i alla fall. Så om jag har tur kommer ett paket till mig på fredag, annars får jag vänta till måndag.

fuck

Jag kom precis på, 4 minuter innan lunch, att jag har glömt att beställa mat. SMART. Jag är ashungrig men har ingenting att äta.

Nu är det synd om mig :'(

Bluebox.se

Den webshopen har hur mycket roliga saker som helst. Jag ska beställa 3 saker idag. 2 spel och en bok. Det ena spelet heter Våghals - sanning eller konsekvens. Det verkar hur kul som helst och HÄR finns några exempel på de frågor och uppgifterna man ska göra. Kan lova att jag tänker dra fram den på festerna när man har blivit sådär lagomt lullig och sprutar ur sig diverse pinsamheter ur kakhålet. Mohaha.


Det andra spelet heter sanning eller konsekvens - Elaka versionen. Denna blir nog ännu roligare - och pinsammare! Jag vet inte om jag kan dra fram det här spelet för vem som helst på en fest, men med rätt sällskap kan det här spelet bli fasligt kul!

Exempel ur kortleken:
Sanning -
'Vem av deltagarna är snyggast/sexigast/kåtast?'
'Om du var tvungen att döda en person, vem skulle det bli?'
'Beskriv med ord hur du onanerar'
'Har du nånsin använt någon sexleksak? Vilken?'

Konsekvens -
'Slicka på någonting, gruppen bestämmer'
'Lapa valfri dryck ur naveln på en slumpvis utvald deltagare'
'Välj en person du tycker om och jucka mot dennes ben som en hund och låtsas få orgasm'

Och så ska jag köpa Bibeln - En bok om mina vänner. Varje person får svara på ett sex-sidigt formulär med diverse frågor som avslöjar allt man både vill och inte vill veta om sin kompis. Det blir nog skitkul att ta fram om några år efter att man skrivit i boken och läsa vad alla gamla vänner skrivit.

Nämen

2 inlägg på en dag? Det var längesedan..

20 minuter kvar på arbetsdagen, jag sitter och väntar på att klockan ska bli halv så jag får åka hem någon gång. Då ska jag byta om sen direkt möta Jossi och knata hem till mig igen. Hon ska ta med sig sin 1½ åriga lillesyster Lilja som är hur söt som helst, så vi blir väl att leka mamma,pappa, barn eller något.

Pax att vara mamman, Jossi får leka pappa!

Träningen

Igår gick träningen rätt bra, förutom att jag missade målet varenda gång på skottövningarna. Jag blev totalt galen och skrek och svor, men när vi sedan spelade gjorde jag 2 mål i alla fall, alltid något.

Skorna är helt underbara, att det skulle vara så stor skillnad på fotbollsdojjor hade jag inte räknat med. Att jag missade målet varenda gång beror inte på skorna, det är bara jag som är så jävla dålig på skott. Jag måste ta med mig någon ner som får passa bollar till mig så jag får skjuta direktskott på mål, jag måste bli bättre på det.

Jag har inte ett enda skavsår på mina tassar trots att det var första gången jag spelade i dem igår. De sitter alltså perfekt!


I'm alive

Jag lever! Jag har bara inte tid att uppdatera bloggen på helgerna, det finns så mycket annat att göra då.

Fast när jag tänker efter på vad jag har gjort i helgen så kan jag inte minnas att jag gjort särskilt mycket. I fredags var jag med Jossi, i lördags var jag med Jossi, i söndags var jag med Jossi. Och den tiden jag inte var med Jossi var jag med David.

Jag och fröken åkte in till Gävle i går för att köpa ett par fotbollsskor till mig. Jossi blev lite smått avundsjuk när jag köpte de paren hon ville ha, hihi. 1300:- tyckte jag var ett bra pris, dessutom var de nedsatt och hade kostat 2000:- Som hittat. Jag köpte ett par Björn Borg boxers också, och på H&M köpte jag strumpor och 4 par kalsipper, till MIG, inte David. Jag tycker att den modellen är skön, även fast det är en stor pungpåse i fram, men det gör inget.

Nu är det måndag igen. Hoppas veckan går snabbt så helgen kommer igen. I morse sov vi över. 06.56 vaknade vi, way för sent för att jag ska hinna till jobbet i tid. 07.42 satt jag in klövarna innanför dörrarna på jobbet, inte allt för sent med andra ord.

Jag längtar helt galet mycket till träningen ikväll då jag ska använda mina skor! Jag testade dem igår hemma hos Jossi och lyckades bolla till 51, det var väl rätt bra gjort ? ;) Fast bollen var en fyra, så vi får se hur det går idag att bolla med en av våra femmor.

Nu får tiden ta och rinna iväg så klockan blir 19.00 någon gång!


En kväll utan Jossi

När jag slutade åkte jag hem till Jossi och lekte ett tag, sen åkte vi till träningen. Jag var bara åskådare idag och det var kallt som tusan! Mina händer var stelfrusna och snoret i min näsa frös till is (nästan iaf). Jag hatar att jag inte kan träna. Jag ska vara tillbaka nästa vecka har jag bestämt. Jag knarkar tigerbalsam för tillfället och det tänker jag göra tills jag blir frisk.

Vet ni vad? Jossi är inte här idag. Det är nog rekord för oss tror jag. Hon är här varje dag till läggdags i vanliga fall, men inte idag konstigt nog :) Det känns lite tomt faktiskt. Eller skittomt! Du måste nog komma hit igen Josefine!

Nu har David tvingat mig att diska, så jag lär väl göra det då. Sen ska jag knäppa på L Word och sen blir det sängen.

God natt mina vänner.


God morgon

David och jag slutade halv 4 igår och åkte in till Valbo för att gå på den nya outleten som har öppnat där, Magasin X tror jag att det hette. Just igår fanns det nästan ingenting, men det gäller väl att vara där med jämna mellanrum och kika lite då och då utifall de fått in något nytt. David och jag köpte en varsin T-shirt iaf. Jag köpte en Adidas och David köpte en DC. Egentligen var det jag som skulle ha DCtröjan, men David norpade den och sa att han skulle ha den istället. Jag låter han tro att han var den som fick den, men jag kommer använda den ändå.

David åkte tillbaka till jobbet när vi kom hem så Jossi kom och kikade på L Word hemma hos mig och lekte till halv elva. Nu har jag snart inga avsnitt kvar att titta på, och när jag väl har sett alla, vad tusan ska jag ta mig till då?! Jag har inte en aning om när säsong 4 kommer till Sverige, men jag hoppas på SNART. Helst nyss.

Jag har fortfarande JÄTTEONT i mitt högra smalben. Jag vet inte vad det är, men det blir ingen träning idag i alla fall. Ska åka ner och titta men bollen ska jag inte röra. Då missar jag min andra träning sedan jag började förra året. SKIT. Jag vill inte missa någon träning. Jag blir så arg på mig själv. Kan inte benet bara bli bra på en gång så jag får träna igen? Det här betyder att jag inte kan rida i morgon heller. Apa. Jag kan inte gå utan att det smärtar i benet. Nu är jag lite arg.

Jag har precis städat mitt skrivbord här på kontoret. Dammråttorna hade invaderat hela bordet och städerskan verkar inte damma borden, så jag tog tag i det själv. Nu är det rent och dammfritt igen.

Oj oj oj

Vet ni hur många övertidstimmar David hade DENNA månad?! 68 fucking jävla timmar. 12 timmar till så hade han jobbat 2 veckor EXTRA på EN månad. Förstår ni hur mycket det är?

Herregud.

KlantBrutus..

I morse ramlade Brutus ur sängen. Både jag och David låg och drog oss då vi inte orkade kliva upp med en gång. Brutus satt i sängkanten och viftade på svansen och väntade på att vi skulle kliva upp. Han ställde sig och ruskade hela kroppen och rätt som det var hörde vi en stor smäll och massa saker som skramlade. Millisekunden efter det hörde vi några snabbt trippande tassar och så hoppade Brutus upp i sängen och såg förvånad och lite brydd ut. Han gjorde inte illa sig men han såg så himla rolig ut.

Zelda har också ramlat ur sängen några gånger. Hon ligger rätt nära kanten hela nätterna och när hon sträcker på sig brukar hon rulla runt. Ibland missbedömmer hon avståndet till kanten och det blir en rejäl smäll när hon slår hela sin 24-kilos kropp på golvet. Hon reser sig upp, drar en djuuuup suck och går och lägger sig i vardagsrummet.

Igår var Jossi som vanligt hos mig och lekte medan David jobbade över. Man kan nästan säga att Jossi är min nya sambo och David har flyttat till jobbet där han spenderar 90% av sin vakna tid. Vi kikade på L Word och lagade mat. Jossi åkte hem lagom till David kom hem. Vi tittade på Discovery ett tag innan vi hoppade i säng vid midnatt. 

Jag tror jag har åkt på nå skit i mitt högra smalben. Jag vetetusan vad jag har gjort för något. Det kan vara en streckning, är inte säker. Benhinneinflammation borde det inte vara för då borde jag ha känt en stegvis ökande smärta under de senaste träningarna, och det har jag inte gjort. Jag har klistrat på 4 feta Salompas djupverkande värkplåster så vi får se om det blir bättre efter denna dagen, annars måste jag vila från träningarna ett tag. Igår när jag körde bil och gasade gjorde det till och med ont, riktigt jävla ont! Jag vill inte missa några träningar!

Helgen+gårdagen

Matchen i lördags gick inge vidare alls. Vi förlorade med 3-0. Jag spelade högerback för första gången i hela mitt liv. Jag har knappt varit back på träningarna, så det var lite annorlunda att spela. Dennis utsåg mig dessutom lagkapten. Inte för att jag lyckades göra något särskilt med den rollen. Nej, bättre lycka nästa gång. Då har vi förmodligen med oss både Sofia och Kicki som spelar stor roll i laget.

Senare den kvällen dränkte jag mina sorger över matchen med sprit hemma hos Pålman och Carro. Herren i huset fyllde år så det var ett litet kalas för honom. Vi grillade och spelade kort och blev fulla. Det var riktigt trevligt även om gänget försökte supa ner mig med olika ölspel. Lina och jag hällde i oss alkohol och blev rätt kalas, men jag höll mig lugnare än senast iaf ;)  Klockan blev 4 innan jag var hemma i sängen. Lina och Sumpa fick gå med mig hem eftersom de hade skrämt skiten ur mig med diverse spökhistorier. Och som många vet är jag livrädd för både mörker och monster.

På söndagen njöt jag av min första lediga söndag som jag egentligen skulle jobbat. Äntligen slipper jag ICAskitstället. David jobbade hela dagen så Jossi var hos mig och lekte. Senare på kvällen drog vi hem till henne och var barnvakt åt hennes dösöta småsyskon. Nu vill jag också ha bebis!

Igår var det andra uteträningen. Den gick rätt bra faktiskt. Roligt var det i alla fall. Längtar som tusan tills vi kommer ut på gräs om några veckor. Jag MÅSTE ha ett par nya fotbollsskor. Jag har lånat de båda paren jag har. De jag hade förra säsongen lånade jag av en tjej som har 40 i storlek så de är way för stora, och de andra lånade jag av Jossi till träningsmatchen, och de sitter perfekt! Ett par skor som sitter som de gör måste jag hitta!

Chris Cornell


Wow

Jag blev lite kär i den där Anton med ukulelen..


ÄNTLIGEN HELG

Nu har jag gjort mina helvetesveckor! 12 dagar utan ledighet har tagit på krafterna. I helgen får jag äntligen sova hur länge jag vill och ingen jävla väckarklocka ska få störa mig i min skönhetssömn.

Var upp till hästen idag, och idag gick det hur bra som helst! Vi red genom Botjärn och på vägen hem stannade vi och red ett tag på ridbanan. Hon var supersvår i början, men på slutet fick jag henne att gå riktigt fint! Jag har extremt ont i min vänsterarm nu och kommer med största sannolikhet ha träningsvärk i den i morgon. Det var i alla fall hur roligt som helst att få henne att gå fint. Det är roligt att rida på banan!

Nu har jag nyss dragit i mig pasta med köttfärs med en halvliter bearnaisesås + ketchup (JA, det är gott!) och ska strax inta ryggläge i soffan som jag nu sitter i. David är och fixar en dator hos en arbetskollega, och sen ska han byta till sommardäck på bilen. Jag ska ut och gå en vända med Josefine lite senare. Sen blir det hem och sova så jag är ordentligt utvilad tills i morgon då matchen är.

SHIT nu blev jag nervös igen!


Träningsmatch i morgon

Fotbollsträningen igår gick faktiskt bra. Jag gjorde 2 mål och det var första gången på många träningar jag fick i bollen. Jag kände mig hur taggad som helst faktiskt.

I morgon har vi träningsmatch mot Gävle på Strömvallen. Klockan tre börjar matchen och jag är hur nervös som helst. Jag har inte en aning om hur det kommer gå. Tydligen är de flesta av tjejerna i Gävlelaget född 92, så de är ju småflickor hela högen. Fast de kan ju vara skitbra ändå såklart. Många av brudarna i mitt lag tror att vi kommer åka på stordäng, men det visar väl sig. Om man går in med vinnarinstinkt så går har det stor betydelse i hur man spelar och hur matchen slutar. Om alla ger järnet så tror jag att det här kan sluta bra.

Nu måste jag jobba lite.


God morgon

Igår jobbade David över till halv 12 på natten, stackarn. Jag var hemma och lekte med Jossi ända tills David kom hem. Vi kollade på fotboll, lagade mat, busade, städade och lagade en till kladdkaka. Vi var ju tvungen att göra en ny eftersom den andra blev fel i förrgår. Den vi gjorde igår blev inte helt rätt den heller, men inte lika sockerkakig och torr som den blev i förrgår. Jossi var världsgo och diskade medan jag drog fram dammsugaren och drog in allt damm som legat på golvet alldeles för länge. Zelda är livrädd för dammsugaren så hon gjorde några attacker och försökte bita i munstycket.

Halv tolv skjutsade jag hem Jossi, sen åkte jag hem och hoppade i säng och försökte sova. Det gick väl sådär med det kan man väl säga, det tog ett bra tag innan jag kunde snappla (det var väl så det hette Jossi?;) ) av och somna, men till slut så!

I morse när jag vaknade kändes det som jag hade sovit i 2 minuter. Jag kom knappt ur sängen för jag var så trött. Nu vill jag verkligen ha helg så jag får vila upp mig! I och för sig ska jag parta, så jag vet inte om jag kommer få så mycket vila. Eller, söndag får nog bli min vilodag. Då tänker jag ligga i soffan hela dagen och inte resa på mig i onödan.

Dax att jobba vidare.


42-åringen som tog Engla

Syrran är med i tidningen idag. Hon är en av dem som har blivit antastade av den 42-åring som är misstänkt för att ha fört bort Engla. Ska jag vara ärlig hade jag helt glömt bort att det hänt över huvud taget. När jag läste om det på Expressen så kunde jag ändå knappt minnas att det hänt. Långt bak i huvudet lyser en liten lampa som säger att det hänt, men jag kommer inte ihåg något i detalj.

Ni kan läsa mer HÄR.

image122

Hey

Igår efter jobbet lekte jag med Jossi. Vi bakade en kladdkaka som råkade bli sockerkaka då den stod i ugnen för länge, men den var god ändå med en halvliter vaniljvisp till.

Min mp3-spelare har fått epilepsi! Jag tappade den i marken igår när jag skulle lägga den i fickan. När jag sedan försökte knäppa på den blinkade den galet mycket i några sekunder innan den dog helt. När jag tryckte igen hände samma sak men anfallet slutade efter ett tag igen. När jag kom hem bytte jag batteri och då fungerade den igen. Jag provade och knäppa på och av den, och vissa gånger får den sina anfall och blinkar som en galning men till sist fungerar den igen. Stackars min älskade lilla mp3-spelare!

I morse när jag vaknade blev jag lite smått arg. Jag trodde minsann det var slut på de där vita prickarna som faller från himlen, men tydligen inte för det kommer mera! Nu är det alldeles vitt på marken här utanför. Jag vill ha sommar, NU !


Jävla kärringknöl

Jag känner mig totalt död. Att jobba såhär många dagar utan någon ledighet tar på krafterna. I morse kom jag knappt ur sängen. Jag fick stressa som en idiot för att hinna till jobbet, ändå blev jag 6-7 minuter sen. Jag behöver sömn. I kväll ska jag nog försöka komma i säng TIDIGT, runt niotiden kanske (fast det kommer ändå sluta med att jag sitter i soffan och glor på något intressant tvprogram fram till elva på kvällen innan jag till sist kommer i säng och somnar strax före tolv).

Igår var första utomhusträningen. Det var ovant och gruset var ojämt och gropigt så mina fötter vrickades några gånger, men det gick bra. Det var superkul att äntligen få komma ut, även om det var ett riktigt skitväder. Det är bara drygt 1 månad till säsongen börjar, jag börjar bli lite smått nervös nu faktiskt.

I morse slog jag kärringknölen i dörrkarmen till förrådet! Jag trodde på allvar att armen dog från armbågen och ner. Det gör så sablans ont och jag fick inte fram ett enda ord, utan jag vek mig dubbelvikt och höll mig för armbågen och grimaserade värre än någonsin. Jag blev yr och det blev myrkrig i mina ögon. Jag hatar att slå i kärringknölen!

Åh, klockan är snart halv tio! Det betyder fika och risifrutti. Yum!

Uppsägning

Helgen är äntligen över. Men inventeringen är ändå inte klar. Jag kan dock inte göra något förrän vi får börja föra över allt från listan till systemet, och det dröjer till onsdag tror de. 8 timmar om dagen jobbade vi i helgen, så det blir någon tusenlapp extra på kontot. Jag ska försöka att inte göra av med allt. Jag ska till och med försöka föra över hela övertidssumman på sparkontot, hoppas de får stanna där sen bara. Jag är en hejare på att smita in och norpa några slantar där några dagar innan lönen då pungen är som tunnast.

Jag kom nyss tillbaka från en vända till ICA. Jag var dit och sa upp mig! Nu är det äntligen avklarat. Det hela gick på under minuten. Jag gick in på hennes kontor.

Jag: Hej Veronica. Jag tänkte säga upp mig ja..
Veronica: Hej. Ja, det går väl bra. Du har ju stått ut länge ändå med 2 jobb under de här åren.
Jag: Ja...
Veronica: Jag för över lönen och all semesterersättning den 25e. Tack för den här tiden.
Jag: Tack. Hej då.

Så var det klart. Äntligen. Nu slipper jag det stället. Inte för att ICA inte är ett bra ställe, jag trivdes bara inte helt enkelt. Jag prioriterar hellre ledigheten på söndagarna istället för att jobba de där 3 timmarna varannan söndag.

I'M FREEEEEEEEEE

Inventering

Hela dagen igår inventerade vi på jobbet. Hela dagen idag ska vi jobba med inventeringen på jobbet.

Igår efter jobbet kom Jossi en sväng.. Sen åkte jag ner till Carro och Pålman där David, Sumpa och en tjej som heter Elsa var. Vi blev kvar till nästan ett i natt, så jag känner mig rätt seg idag. Det var himla trevligt i alla fall.

Nu måste jag skynda mig så jag blir färdig till nio då vi börjar.


Snygg va?

Já vet.

image121

WTF?

Vad håller han på med?
 

Träning igår

Igår efter jobbet mötte jag upp Jossi och så knatade vi ner till IP och sparkade lite boll i rinken. De hade ställt dit sjumannamålen så vi bollade och skjöt lite skott. Det var hur kul som helst, nu längtar jag tills vi börjar spela utomhus! Om det inte blir mycket snö i helgen så kommer vi börja ute på måndag! Wiho!

Efter ett tag knatade vi bort till gympasalen till fotbollsträningen som gick sådär. Det har gått lite halvdåligt de senaste gångerna. Det känns inte som jag förbättras, snarare tvärtom. Motivationen är väl inte på samma nivå som den var innan, så jag hoppas och tror att den kommer bli lite bättre så fort vi kommer ut och förhoppningsvis kommer jag göra bättre ifrån mig då.

Idag fick jag blommor av Emma, jättefina påsklijor som nu står i krukan på mitt kontor. Hon jobbar sin sista dag idag innan hon går hem för att invänta sin lilla bebis som kommer inom några veckor, så jag fick en liten hejdå-blomma. Det var himla gulligt av henne tycker jag. Det kommer bli tråkigt utan henne här, hon är den jag kommit närmast av alla tjejer på jobbet så det känns tråkigt att hon ska vara borta i ett helt år.

Lite stressigt

Igår tog jag Jossi med mig och drog in till Valbo. Jag handlade en påse hundmat för 600 spänn till stormonstret. De påsarna räcker i nästan 2 månader så det är inte så fasligt dyrt. Vi åkte sen till IKEA och köpte lite glödlampor till David, 48 stycken för att vara exakt. H&M och Carlings hann vi med en snabbis också innan vi åkte hemåt igen. Väl hemma drog David iväg så fort vi kom hem för att laga bilen, och jag och Jossi kollade på tv och slappade.

Idag har jag hur mycket som helst att göra, så jag har egentligen inte tid att sitta här, men jag kan inte låta bli. Dagen har gått sjukt sakta, jag vill att arbetsdagen ska ta slut FORT så att jag får springa ner och träna och leka lite med Jossi.

Nu håller jag på att somna här. Det ska jag inte göra igen. I förrgår somnade jag på skrivbordet i 10 minuter och vaknade med ett ryck och en stor dregelfläck på mina ordererkännanden här. Jag hade alltså lutat huvudet rätt fram så att pannan slog i min space-knapp och somnat. Jag hade ett märke i pannan ett bra tag efteråt som jag dolde med luggen. Jag hoppas ingen såg mig?


Jag har alltid rätt

Igår sprang jag omkring hemma och sjöng för mig själv. David var på toaletten och försökte komma så långt bort från mina vackra toner som möjligt. Jag förstår inte varför han håller för öronen när jag sjunger?

Jag(tar i för kung och fosterland): GRÄÄÄNS ÖVER SJÖ OCH STRAAAAND, STJÄÄRNAN UR FJÄÄÄRRAAN
David(sticker ut huvudet från toaletten och kollar på mig med klotrunda ögon med ögonbrynen högt upp i hårfästet): Vad sjöng du sa du?
Jag(tar i ännu värre än förra gången): GRÄÄÄNS ÖVER SJÖÖÖÖ OCH STRAAAAAAND......"
David: Eh, Jessica, du sjunger fe..(Här avbröt jag honom och skrek)
Jag(skitarg): VADÅ, PÅSTÅR DU ATT JAG SJUNGER FEL!?
David(med lugn röst): Ja Jessica, det gör du. Man sjunger GLÄNS över sjö och strand, inte gräns..
Jag(här kom jag på att David faktiskt hade rätt): ALDRIG att det är så som du säger! JAG har rätt! JAG har alltid rätt David. Har du inte förstått det än?

Sen gick jag. Jag vann.

Besatt?

Jag kliver upp på morgonen och ställer mig framför spegeln och ser ett monster.

Jag: SHIT David, jag ser ut som lword Scissorhands i dag!
David: Va? Vem såg du ut som sa du?
Jag: Edward Scissorhands sa jag!
David: Nä Jessica, det sa du inte. Du sa L Word Scissorhands. Du är ju sjukligt besatt av den serien.
Jag: Eh.. men.. Nej.. Eller, jo det är jag kanske. Lite.

Det uttalas ju nästan likadant ju.

Lite bilder

Här kommer lite bilder från krogsvängen med Lina.

  

 
image105

  

image111

  

image114


  

Nämen hejsan!

Det var ett tag sedan. Blogg.se har ju legat nere i över 1 dygn så jag har inte kunnat uppdaterat.


Helgen var helt sjukt rolig. På fredagen var jag och Lina ut och drog i oss "lite" alkohol. Vi möttes vid Eightball där vi spelade några omgångar. Det var dock skitsvårt att spela med sprit i kroppen, men roligt hade vi! Vi drog bort till Kharma någon gång alldeles för tidigt, för när vi kom dit var vi nästan ensamma. Jag hade roligt ändå! Sen sa det PANG och så var hela lokalen fylld med folk jag aldrig sett förr. Jag blev fullare och fullare, Lina likaså. Jag tror jag har några minnesluckor från vad som hände också. Trevligt. När klockan var någon gång efter 2 kom en vakt och knackade på toaletten där jag och Lina var och sa åt oss att gå hem. Jag hade inte ens reflekterat över att klockan var så mycket redan? Vi hämtade ut våra grejer och började den långa färden hem till Lina. Enligt henne skulle det ta en kvart att komma till hennes hus. Det tog snarare 1 timme och en kvart. Undra om hon menade att det tar 15 minuter i nyktert tillstånd? För det kan jag inte påstå att vi var. Mina fötter värkte som om någon hade hällt blekmedel i något som kändes som köttsår på mina stackars tår. Jag hade ett par obekväma converse kopior (Cheap Monday) som jag aldrig tänker sätta på mig igen om jag måste gå så långt! Väl hemma blev vi välkomna av en stor björn, Affe! En gigantisk Leonberger som var överlycklig för att matte kom hem. David kom och hämtade mig strax efter fyra på natten och jag kommer inte ihåg mycket av bilfärden hem. Jag minns att jag försökte lura David att jag var nästan nykter, men han vägrade tro mig. Jag förstår inte varför? Kvällen var riktigt rolig och jag hoppas att jag och Lina kommer ta fler krogvändor och göra stan osäker!


Halv tio vaknade jag dagen efter, när jag reste mig ur sängen insåg jag att jag fortfarande var full, så jag vinglade in i vardagsrummet och knäppte på L Word. I den soffan låg jag sedan i nästan 4 timmar innan jag till sist reste mig upp och tog hundarna på promenad. När jag kom in slängde jag mig i soffan ett tag till innan det var dags att göra sig klar för lördagens fest. Denna dagen var jag nykter! Pappas fru fyllde 40 år så hon hade födelsedagsfest där mat och alkohol prioriterades. Jag höll mig till maten och vräkte i mig tills jag nästan kände maten i halsen. Pappas fru är från Filippinerna (fast hon har bott i Sverige i snart 16 år) och dessa människor gillar att slå på stort vid födelsedagar. Det var nästan 60 pers där, och hälften var pladdrande filippintanter som drack sprit och babblade på sitt totalt oförståeliga språk. De hade sina ungar med sig också, de låg på golvet och krälade som packade sillar. Ni vet, de gillar barn och pluppar gärna ut en 3-4 stycken var innan de är nöjda, så man kan säga att det fanns en hel del barn där. På slutet började jag tappa tålamodet och när de lekte jaga och lyckades ha ner en hel kastrull med mat fick jag nog. Då blev tant Jessie skitarg och skällde ut de vidriga små åbäkena! De blev tysta som möss i ungefär... 2 minuter innan de var i full gång igen.


Vid nio på kvällen åkte jag därifrån, mitt huvud var tungt som en blyklump efter alla irriterande barnskrik och gårdagens fylla gjorde sig påmind även om jag aldrig blir bakfull. Väl hemma sminkade jag på mig lite och så drog vi in till Gävle. Det var Davids tur att dricka alkohol. Vi mötte Kjell-åke, Malin, Emil och Madde på McGills där vi satt till stängning klockan 1. Det var jättetrevligt, även om jag var trött och helst hade legat framför soffan med L Word på tvn. Efteråt åkte jag och David till Max och käkade. Jag drog i mig ett helt maxmål med smältost och vitlöksdip. DET var gott kan jag lova.

När vi kom till Sandviken var Kjell-Åke och Malin där, så de åkte med oss hem till Järbo. Vi svängde förbi pappa och Jocelyn för att se om det fortfarande var nå drag där, men det var det inte. En av filippinbruttorna hade startat bråk med sin man och det var värsta svartsjukedramat så vi stod mest och skrattade åt dem ett tag innan vi skulle åka därifrån.


Jag satte mig i bilen och försökte starta den, men det hände ingenting. Lamporna tändes och fläkten gick, men motorn var tooootalt död. Vilken tur att Kjell-Åke är  bilmekaniker! Vi försökte få igång Goffe men det gick inge bra, så vi fick norpa pappas bil istället. Dagen efter åkte David ner för att laga den, och då startade den utan problem. Vår bil lever sitt egna lilla liv tror jag.



På söndagen vaknade jag tio över elva och fick panik eftersom jag börjar jobba klockan tolv på ICA. Jag hann precis dit i tid och pinade mig igenom 3 hemska timmar. Jag har bestämt mig för att säga upp mig därifrån. Jag värdesätter ledigheten mer istället för den extra tusenlappen i månaden för 6 timmars arbete.


Efter jobbet kom Jossi hem till mig och umgicks i många timmar. Vi tittade på L Word och så, och det var lika roligt som vanligt.


Det var den helgen det!


RSS 2.0