Nämen hejsan!

Det var ett tag sedan. Blogg.se har ju legat nere i över 1 dygn så jag har inte kunnat uppdaterat.


Helgen var helt sjukt rolig. På fredagen var jag och Lina ut och drog i oss "lite" alkohol. Vi möttes vid Eightball där vi spelade några omgångar. Det var dock skitsvårt att spela med sprit i kroppen, men roligt hade vi! Vi drog bort till Kharma någon gång alldeles för tidigt, för när vi kom dit var vi nästan ensamma. Jag hade roligt ändå! Sen sa det PANG och så var hela lokalen fylld med folk jag aldrig sett förr. Jag blev fullare och fullare, Lina likaså. Jag tror jag har några minnesluckor från vad som hände också. Trevligt. När klockan var någon gång efter 2 kom en vakt och knackade på toaletten där jag och Lina var och sa åt oss att gå hem. Jag hade inte ens reflekterat över att klockan var så mycket redan? Vi hämtade ut våra grejer och började den långa färden hem till Lina. Enligt henne skulle det ta en kvart att komma till hennes hus. Det tog snarare 1 timme och en kvart. Undra om hon menade att det tar 15 minuter i nyktert tillstånd? För det kan jag inte påstå att vi var. Mina fötter värkte som om någon hade hällt blekmedel i något som kändes som köttsår på mina stackars tår. Jag hade ett par obekväma converse kopior (Cheap Monday) som jag aldrig tänker sätta på mig igen om jag måste gå så långt! Väl hemma blev vi välkomna av en stor björn, Affe! En gigantisk Leonberger som var överlycklig för att matte kom hem. David kom och hämtade mig strax efter fyra på natten och jag kommer inte ihåg mycket av bilfärden hem. Jag minns att jag försökte lura David att jag var nästan nykter, men han vägrade tro mig. Jag förstår inte varför? Kvällen var riktigt rolig och jag hoppas att jag och Lina kommer ta fler krogvändor och göra stan osäker!


Halv tio vaknade jag dagen efter, när jag reste mig ur sängen insåg jag att jag fortfarande var full, så jag vinglade in i vardagsrummet och knäppte på L Word. I den soffan låg jag sedan i nästan 4 timmar innan jag till sist reste mig upp och tog hundarna på promenad. När jag kom in slängde jag mig i soffan ett tag till innan det var dags att göra sig klar för lördagens fest. Denna dagen var jag nykter! Pappas fru fyllde 40 år så hon hade födelsedagsfest där mat och alkohol prioriterades. Jag höll mig till maten och vräkte i mig tills jag nästan kände maten i halsen. Pappas fru är från Filippinerna (fast hon har bott i Sverige i snart 16 år) och dessa människor gillar att slå på stort vid födelsedagar. Det var nästan 60 pers där, och hälften var pladdrande filippintanter som drack sprit och babblade på sitt totalt oförståeliga språk. De hade sina ungar med sig också, de låg på golvet och krälade som packade sillar. Ni vet, de gillar barn och pluppar gärna ut en 3-4 stycken var innan de är nöjda, så man kan säga att det fanns en hel del barn där. På slutet började jag tappa tålamodet och när de lekte jaga och lyckades ha ner en hel kastrull med mat fick jag nog. Då blev tant Jessie skitarg och skällde ut de vidriga små åbäkena! De blev tysta som möss i ungefär... 2 minuter innan de var i full gång igen.


Vid nio på kvällen åkte jag därifrån, mitt huvud var tungt som en blyklump efter alla irriterande barnskrik och gårdagens fylla gjorde sig påmind även om jag aldrig blir bakfull. Väl hemma sminkade jag på mig lite och så drog vi in till Gävle. Det var Davids tur att dricka alkohol. Vi mötte Kjell-åke, Malin, Emil och Madde på McGills där vi satt till stängning klockan 1. Det var jättetrevligt, även om jag var trött och helst hade legat framför soffan med L Word på tvn. Efteråt åkte jag och David till Max och käkade. Jag drog i mig ett helt maxmål med smältost och vitlöksdip. DET var gott kan jag lova.

När vi kom till Sandviken var Kjell-Åke och Malin där, så de åkte med oss hem till Järbo. Vi svängde förbi pappa och Jocelyn för att se om det fortfarande var nå drag där, men det var det inte. En av filippinbruttorna hade startat bråk med sin man och det var värsta svartsjukedramat så vi stod mest och skrattade åt dem ett tag innan vi skulle åka därifrån.


Jag satte mig i bilen och försökte starta den, men det hände ingenting. Lamporna tändes och fläkten gick, men motorn var tooootalt död. Vilken tur att Kjell-Åke är  bilmekaniker! Vi försökte få igång Goffe men det gick inge bra, så vi fick norpa pappas bil istället. Dagen efter åkte David ner för att laga den, och då startade den utan problem. Vår bil lever sitt egna lilla liv tror jag.



På söndagen vaknade jag tio över elva och fick panik eftersom jag börjar jobba klockan tolv på ICA. Jag hann precis dit i tid och pinade mig igenom 3 hemska timmar. Jag har bestämt mig för att säga upp mig därifrån. Jag värdesätter ledigheten mer istället för den extra tusenlappen i månaden för 6 timmars arbete.


Efter jobbet kom Jossi hem till mig och umgicks i många timmar. Vi tittade på L Word och så, och det var lika roligt som vanligt.


Det var den helgen det!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0