God morgon

Match igår. Den gick åt skogen. Alla spelade dåligt och jag var nog värst. Jag vet inte vad jag höll på med men inte fan kan det kallas fotboll i alla fall. Fy tusan vad dålig jag var. Jag vet inte om jag gjorde några supertabbar, men jag gjorde ingenting bra i alla fall. Hoppas nästa match går bättre.

Denna gång var det min tur att ta hem matchkläderna och tvätta. Jag och David gjorde det igår kväll. Strumporna var helt dyblöta och det luktade inte tårta i påsen de hade legat i precis. Hade jag haft en tång i närheten hade jag använt den istället för att ta i giftsockorna med mina bara händer. Jag tog i dem som om de vore rabiessmittade skalbaggar, men till sist fick jag i allt i tvättmaskinen och drog igång cirkusen. Vid tio hämtade vi in alla kläder som nu doftade något bättre än innan kalaset i tvättmaskinen. Sen blev det bums i säng.

I morse kom jag till jobbet och ansåg mig ligga rätt bra till och det såg inte ut att bli en allt för stressig dag. Tills för ca 2 timmar sedan. En av mina kollegor kom då ner med en tiokiloshög med arbete till mig. Även om inte allt MÅSTE göras idag så blir jag så himla stressad av att ha så mycket arbete liggandes på mitt bord.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0