Nintendo Wii, ny tv, brödrost och vattenkokare

Igår kväll var jag och Zelda ute och gick med Alfons och Maria. Hon ska låna selen som jag haft på Zelda för att träna Alfons att gå bättre i koppel. Hoppas det funkar lika bra på honom som det gjorde på Zelda. Det är så mycket enklare att gå med henne i det kopplet än ett vanligt runt halsen.

Vi gick in hos Maria och släppte hundarna så de fick leka med varandra. De leker superbra med varandra. De är himla hårdhänta och det låter som om hela lägenheten ska rivas när dem är i farten, men gud så roligt de har med varandra!

Sen gick vi över till oss där Pålman, Carro, Martin och David spelade Nintendo Wii. Pålman hade nyss köpt det så han tog det med till oss, och vi spelade tills klockan blev 2 på natten. Så jävla kul med boxing. Vi stod upp framför tvn och boxades mot varandra. Vi spelade baseball, bowling och Tennis också ! :) Sjukt bra träning! Jag SKA HA ett sånt spel!!

Idag på eftermiddagen åkte jag och David till Valbo. Vi åkte bara till Siba. Där skulle vi handla en vattenkokare och en brödrost som vi behöver. Det hittade vi också. Plus en tv. Det var inte planerat över huvud taget, men vi hittade en pianosvart 40" Samsung till bra pris som vi slog till på. Trodde inte den skulle gå in i lilla goffe, men det gjorde den! Vi ställde upp den direkt när vi kom hem, och den är fan så mycket snyggare än den förra gamla skrutten.

Vattenkokaren och Brödrosten har vi inte ens plockat ur kartongen än, de känns inte lika intressanta nu när vi har en ny stor tv hos oss.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0