Finally Friday

Tänk att veckorna går så himla snabbt även fast det känns som en evighet till fredag när man sitter på jobbet halv åtta på måndag morgon. Nu är det fredag IGEN och det känns hur skönt som helst. Jag åker som vanligt till Hofors och bor där över helgen med syrran och mamma. Kristin blir också med! I morgon ska vi ut på Livingroom, för vet ni vilka som kommer dit?! JO MINSANN, Arvingarna! De var mina stora idoler när jag var yngre och jag var kär i Kim (och Casper också, men det var mest för att alla andra också var det). Det kommer bli så himla kul! Fast jag ska ta det lite lugnare med spriten denna helg och försöka att inte bli lika odräglig som i lördags. Jag tänker nog hålla mig till cider!

Nu sitter jag och laddar med Arvingarna på youtube. Tyvärr hade de inte så många låtar där så jag är inne på http://arvingarna.nu där man får lyssna på snuttar på deras låter i ca 30 sek. Det får duga, jag blir taggad som fan i alla fall.

Ikväll blir nog en lugn kväll. Jag tänker tvinga syrran och Kristin att spela gitarr och sjunga lite för mig. De sjunger SJUKT fint tillsammans, hela kroppen ryser när jag hör dem sjunga i stämmor. Iih, nu längtar jag tills ikväll!

<3

Kommentarer
Postat av: Sofie

Hihi arvingarna ;) Hoppas ni får skoj!! Sköt om dig bruden! Kram påre

2009-01-30 @ 11:41:01
URL: http://sofpet.blogg.se/
Postat av: Anonym

Aaaj då :/ sånt som händer. Ja jo men de va kul =) alltså jaa, bättre än Deppan ;P

2009-01-30 @ 15:07:27
URL: http://mariasjoblom.blogg.se/
Postat av: Anonym

Ah instämmer verkligen! :P nja jag har ingen aning. Va bra längesen nu jag va ut där. Men ni får sätta fart på stället da ;P

2009-01-30 @ 20:08:31
URL: http://mariasjoblom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0